هدایت شده از اخبار سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران رَب و رُب صهیونیستها را به هم پیوند داده است... بیش از 150 فروند موشک به همراه 400 فروند پهپاد شمال تا جنوب سرزمین های اشغالی را در هم کوبید... این تاریخی ترین حمله موشکی در جهان تا به امروز است.
@SyrianKhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صهیونیستها در آشفتهترین خوابهای خودشان هم چنین صحنه هایی را نمیدیدند.... این جماعت قاتل و بزدل فکر میکنند همیشه با راکتهای فلسطینیها مواجه هستند، نمیدانستند که کلاهک1500 پوندی و دو هزار پوندی چه دردی دارد... اینجا هم صحرای نقب است...
@SyrianKhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئوی زیبایی که از فراز مسجد قبه الصخره در قدس شریف از همآوردی پهپادهای ایرانی با سامانه گنبد آهنین دشمن صهیونیستی ثبت شده، پیامی بسیار مهم دارد... قدس آزاد خواهد شد.
@SyrianKhabar
ایکاش در اقتصاد هم مردانی چون طهرانیمقدم و سلیمانی و ... در رأس کار بیایند که در مقابل تفکرات امثال هاشمی ایستاده و بجای راهکارهای غربی، براساس مبانی انقلابی و دینی عمل کنند!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از علیرضا زادبر
تحلیل من این است که مقیاس حمله ایران، تنوع مکانهایی که هدف آن قرار گرفت و تسلیحاتی که استفاده کرد، اسرائیل را مجبور کرد که اکثر فناوریهای ضد موشکی آمریکا و این کشور را در سراسر منطقه کشف کند.
ایرانیها از هیچ سلاحی که اسرائیل نمیدانست استفاده نکردند، فقط از تعداد زیادی از آنها استفاده کرد. اما احتمالاً ایرانیها اکنون تقریباً نقشه کاملی از ظاهر سیستم دفاع موشکی اسرائیل و همچنین مکانهایی که آمریکا در اردن و خلیج فارس دارد، دارند. همچنین می داند که چقدر طول می کشد تا آنها را آماده کند، جامعه اسرائیل چگونه واکنش نشان می دهد ... و غیره
این هزینه استراتژیک هنگفتی برای اسرائیل است، در حالی که رژیمهای عربی اکنون از سوی مردم خود، بهویژه سلطنت اردن، به خاطر اینکه کاری برای حفاظت از غزه انجام ندادهاند اما تمام تلاش خود را برای حفاظت از اسرائیل انجام ندادهاند، مورد انتقاد قرار میگیرند.
مهم این است که ایران اکنون میتواند تمام اطلاعات جمعآوریشده از این حمله را مهندسی معکوس کند تا حمله مرگبارتر را معتبرتر کند. در حالی که ایالات متحده و اسرائیل باید به دور از مدل فعلی خود که به خطر افتاده است، دوباره طراحی کنند. بنابراین موفقیت آن در توقف این حمله طراحی شده هنوز بسیار پرهزینه است.
علاوه بر این، با تهدید یک جنگ منطقهای که نه ایالات متحده و نه رژیمهای عربی نمیخواهند آن را نزدیکتر احساس کنند، احتمالاً فشار آنها بر اسرائیل برای عقبنشینی افزایش مییابد و آتشبس را عملیتر میکند.
هر کسی که فرض کند این فقط جنبه نمایشی است، زمینه ارزیابی استراتژی در مقابل تاکتیک توسط ارتش را از دست داده است. تئاتر عامل مهمی است، اما جمعآوری اطلاعات از وضعیت «دشمن» ارزشمندتر است، به خصوص اگر کسی معتقد باشد که در یک جنگ فرسایشی طولانی قرار دارد.
نتانیاهو و دولت اسرائیل یک جنگ سریع و فوری را ترجیح می دهند تا بتوانند در آمریکا وارد شوند. ایرانیها جنگ فرسایشی طولانیتری را ترجیح میدهند که تواناییهای بازدارندگی اسرائیل را از بین ببرد و آن را به متحدی برای اعراب و ایالات متحده تبدیل کند که داشتن آن بسیار پرهزینه است.
در نهایت، اگر شما فردی هستید که از جنگ متنفر هستید، اگر خواهان صلح هستید، بهترین و تنها راه برای رسیدن به آن منطقه در منطقه حمایت از مبارزات فلسطینی ها برای آزادی، عدالت و کرامت است.
تا زمانی که فلسطینی ها تحت سیستم ظالمانه آپارتاید زندگی می کنند، صلح پایدار امکان پذیر نیست.
https://eitaa.com/Politicalhistory
یکی از اهداف اسرائیلی که مورد هجوم ایران قرار گرفت، در جنوب فلسطین اشغالی در صحرای نقب، پایگاه اصلی هواپیماهای F-35 و با فاصله حدود ۱۱۰۰ کیلومتری از ایران است،
محلی که قبلاً در مانورهای موشکی ایران، حمله به ماکت آن تمرین شده بود.
✍ المیادین
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش بیبیسی از حال و هوای مردم اسرائیل!
کسری ناجی، خبرنگار مقیم در بیتالمقدس:
🔺مردم بسیار نگران و وحشتزده هستند؛ موشکهای بالستیک و پهپادها وارد حریم هوایی اسرائیل و بیتالمقدس شدند و پایین بودند و صدای بسیار مهیبی هم داشتند؛ خیلی وحشتناک بود؛ اسرائیل در شرایط دشواری است شاید تلافی نکنند!
شهروند صهیونیست:
🔺صدای بمباران بسیار وحشتناک بود؛ ایران کشوری قدرتمند است؛ ما خیلی میترسیم!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
نیروهای مسلح در برابر قدرت نظامی دشمن افتخار آفریدند
حالا انتظار بجا از دولت و مجلس اینست که در برابر سلاح اقتصادی دشمن (دلار) وظیفه اساسی خود را انجام داده و با شکستن آقایی دلار در اقتصاد ملی، نگذارند ذینفعان داخلی و دشمنان خارجی با افزایش قیمت دلار و تنگتر کردن معیشت مردم، شیرینی پیروزی نظامی را بر کام ملت تلخ کنند؛
#حذف_بازار_آزاد_ارزوطلا
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از پازلِ اقــتصاد 📊
باسلام ، بیایید بجای بحث های فرعی،به اساس ادعا های هم بپردازیم . مخالفان تاثیر تورم ناشی از جایگزینی پول، صراحتاً یا غیر صریح، دو استدلال دارند:
۱-ارزش پول صرفاً، تحت تاثیر، عرضه پول تعیین میشود و ربطی به طرف تقاضای پول ندارد
۲-کاهش ارزش پول، معلول تورم است. و این یک رابطه یکطرفه است، یعنی تورم نمی تواند معلول کاهش ارزش پول باشد.
حال باید دید ؛
۱-اینکه چطور، کالایی مثل پول که همه ارزش آن وابسته به پذیرش اعتبار آن از سوی تقاضا کننده آن است و خود دوستان هم دلیل خرید دارایی های جایگزین پول را بی اعتمادی و بی اعتباری پول از سوی مردم ( سمت تقاضا ) میدانند، با ادعای ایشان ، ارزش آن، متاثر از تقاضای آن نیست، مسلماً ادعایی غیر قابل دفاع است.
۲-اینکه چطور ممکن است در سیستم اقتصادی، که اجزا برهم تاثیر و از هم تاثیر پذیرند، رابطه تو پدیده تورم و ارزش پول، یکطرفه باشد، نیز مسلماً قابل دفاع نیست.
_ محمدرضا یزدی زاده _
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مرحله مهم بعدی برای ایجاد بازدارندگی و امنیت پایدار، #شکستن_سلطه_دلار در اقتصاد #ایران است.
در جنگ ترکیبی، #تحریم_اقتصادی، جایگزین نبرد نظامی نیست بلکه بخشی از جنگ نظامی محسوب میشود تا با تضعیف کشور هدف و ضربه به سرمایه اجتماعی، زمینه منازعه اصلی را فراهم کند و #دلار مهمترین سلاح در نزاع اقتصادی است.
با یک تدبیر بهنگام و عزم قاطع و منسجم، امکان شکستن این ابزار سلطهی اقتصادی نیز همچون شکستن سامانه پدافند چندلایهی نظام چپاول جهانی به سرکردگی آمريکا، فراهم خواهد شد بحول و قوه الهی.
✍ مهدی عسگری 🇮🇷
@mahdiasgari133
احمد نبویان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرحله مهم بعدی برای ایجاد بازدارندگی و امنیت پایدار، #شکستن_سلطه_دلار در اقتصاد #ایران است.
یادآوری برای تهرانیهای عزیز
دور دوم انتخابات مجلس نزدیک است
و دکتر مهدی عسگری در کنار دکتر حسین صمصامی از نامزدهای اصلی جریان #دلارزدایی هستند
بسم الله بگویید برای شکستن سلاح اقتصادی دشمن و رهایی معیشت مردم از یوغ دلار
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
بله، حامیان جنگ و تحریم همان رانتخواران بازار ارز و سکه هستند.
هر کس در اقتصاد ایران به دقت غور کند به این نتیجه خواهد رسید.
@DrRezaGholami
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
چرا میگوییم ایران قویترین اقتصاد دنیا را دارد؟ 🧐
شاید در نگاه اول شما هم که به انقلاب و جمهوری اسلامی دلبستگی دارید از این ادعا تعجب کنید! اما آن چیزی که اهمیت دارد و قابل نقد است ادعا نیست؛ بلکه استدلال است.
من در این متن سعی میکنم استدلال مختصری برای مدعای خودم بیاورم و شما هم سعی کنید آن را نقد کنید.
✍ شرح استدلال:
تعریف: اقتصاد یعنی تامین نیازهای انسان در مسیر رشد با حفظ آزادیهای فردی و اجتماعی (استقلال) برای تحقق پیشرفت مردم پایه (عدالت) با توجه به شرایط زمانی و مکانی
البته ممکن است شما تعریف دیگری از اقتصاد داشته باشید. اما استدلال من بر اساس تعریف فوق است و اگر شما این تعریف را نپذیرید دلیلی ندارد استدلال را هم بپذیرید.
۱. نظامات اجتماعی در هم تنیدهاند. آنچه اقتصاد، فرهنگ یا سیاست نامیده میشود مطلقا مرز مشخصی ندارند و هیچ متر و معیاری وجود ندارد برای جدا کردن رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای اقتصادی از رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای فرهنگی یا سیاسی. مثلا هیچکس نمیتواند بگوید مصرف یک پدیده اقتصادی است یا فرهنگی یا سیاسی!
۲. تحریم و جنگ اقتصادی: یک اقتصاد قوی باید بتواند در مقابل نیروهای معارض خود مقاومت کند. هم خود را حفظ کند هم از مرزهای فرهنگی، سیاسی و امنیتی خود دفاع نماید.
اقتصاد جمهوری اسلامی ایران تنها اقتصادیست که توانسته بیش از ده سال جنگ تمام عیار اقتصادی و چهل سال تحریم را تحمل و درعین حال پیشرفت کند.
هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بتواند حتی یک ماه در مقابل چنین فشاری مقاومت کند.
۳. پاک و مشروع و حلال: بسیاری از اقتصادهای ظاهرا بزرگ دنیا بوسیله استعمار و استثمار و جنگ و غارت و ... توانستند قدری رفاه برای بخشی از مردم خود فراهم کنند. صنایع پورن، قمار، رقص، مشروبات الکلی و... جزء جدانشدنی از بسیاری از اقتصادهای دنیاست. اما به برکت مجاهدت مردم ایران و قیامی که برای خدا انجام دادند اقتصاد ما دچار این ناپاکیها نیست.
همچنین ایران مثل آمریکا با ایجاد بدهی و چاپ دلار، منابع و کالاها و خدمات سایر ملتها را نمیدزدد.
۴. قدرت فرهنگی: بدون تردید ایران به لحاظ فرهنگی و حفظ ارزشها و سنتها و هنجارهای اجتماعی و معنویت فرسنگها نسبت به کشورهای بهاصطلاح توسعه یافته جلوتر است و این ممکن نیست اتفاق بیفتد مگر اینکه بردار اقتصاد با بردار فرهنگ همجهت شده باشد. بعنوان مثال هزینههای فرهنگی برای حفظ خانواده در ایران را مقایسه کنید با هزینههای ضدفرهنگی آنها در ترویج همجنسبازی و...
یا هزینههای مردم و دولت برای هیاتها، مسجدها، آموزش و پرورش، صدا و سیما و...)
۵. قدرت سیاسی: امروز در دنیا هیچ سیاستمداری نیست که بتواند مسائل سیاسی دنیا را منهای ایران تحلیل کند. امکان ندارد نقش و قدرت سیاسی ایران امروز را با ایرانِ قبل از انقلاب مقایسه کرد. نمیتوان قدرت سیاسی ایران را با کشورهایی که مطیع نظام سلطه هستند مقایسه کرد. و البته نمیتوان قدرت سیاسی در این سطح را بدون توان و توازن در نظامات اجتماعی و بویژه اقتصاد به دست آورد.
۶. امنیت: قرنهاست نظام سلطه سعی کرده تا مسیر تجارت زمینی دنیا که از ایران میگذشته را ناامن کند ولی به برکت جمهوری اسلامی و مجاهدت امامین انقلاب و سربازان و سردارانشان از پکن تا مدیترانه امن است و ما به مرزهای تمدنی خود رسیدهایم.
آیا امکان دارد بدون اقتصاد و با دست خالی چنین امنیتی به وجود بیاید؟
۷. شاخص تامین نیاز: ایران در مجموع شاخصهای تامین نیاز با اختلاف نسبت به تمام کشورهای دنیا جلوتر است. از نیازهای ابتدایی مثل خوراک و پوشاک و مسکن و ازدواج گرفته تا امنیت و عزت و آموزش و پرورش و بهداشت و ...
در حقیقت مجموع نمره ایران در تمام شاخصهای تامین نیاز با توجه به شرایطش بسیار بالاتر از کشورهای دیگر است اگرچه ممکن است کشوری در یکی دو شاخص از ایران پیشتر باشد.
۸. مقایسه با غرب: کشورهای غربی که خود را توسعه یافته میدانند علاوه بر اینکه فرهنگ و نظام اجتماعی و استقلال خود را نابود کردند در تامین کوچکترین نیازهای بسیاری از شهروندان خود ناتواناند. کشتهشدن صدها هزار نفر از سرما و گرما در اروپا و بیخانمانی میلیونها نفر از جمله دو و نیم میلیون کودک در آمریکا مسائلی است که در ایران وجود ندارد.
موارد مهم دیگری از جمله مساله عدالت و توزیع مالکیت و حجم زیرساختهای ایجاد شده و پیشرفتهای علم و فنآوری و حفظ و تقویت نهادهای اصیل اجتماعی مثل خانواده و... نیز وجود دارد که از حوصله این نوشتار خارج است.
نتیجه: اگر بدون توجه به شاخصهای ناقص و غلط و جهتدار غربیها به اقتصاد ایران بنگریم و آن را با گذشته خود و یا با کشورهای دیگر در شرایط جنگ و تحریم مقایسه کنیم بدون تردید ایران قویترین است اما در مقایسه با مطلوب خودمان قطعا عقب هستیم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🔻نقش مردم در نظام سرمایهداری: فقط و فقط بردگی سرمایهداران / برشی از تاریخ انقلاب صنعتی در اروپا
🔹سرمایهداران برای پیشرفت بیشتر مایل بودند همه مردم یا در کشتزارها و چراگاهها به کار مشغول باشند یا در کارخانهها. حکومت هم که به پول این ثروتمندان نیاز داشت به جان افراد بیکار و ولگرد افتاد.
🔹«قانون مجازات ولگردان» که در انگلستان تصویب شده بود تأکید میکرد که اگر شخص تندرستی به ولگردی مشغول شد پلیس او را دستگیر خواهد کرد و روی سینه اش به شکل حرف «V» داغی زده خواهد شد. این شخص ولگرد به یکی از اهالی محل سپرده خواهد شد تا به مدت دو سال برای او بردگی کند و تنها آب، نان و آشغال گوشت بخورد. اگر پس از این مدت باز هم ولگردی میکرد روی پیشانی اش با حرف «S» داغ زده میشد و برای همه عمر به بردگی محکوم میشد.
🔹در قانون دیگری حکم شده بود که افراد بیکار را پشت عرابهها ببندند و به آنها تازیانه بزنند و بعد حلقههای آهنین و سنگینی را روی گردنهایشان بیندازند. قانون دیگری که علیه گداها تصویب شده بود آنها را به سوزاندن و سوراخ کردن گوش راستشان تهدید میکرد و اگر باز هم گدایی میکردند، اعدام میشدند.
👈تمام این قوانین برای بیشتر شدن تعداد کارگران و پایین ماندن میزان دستمزدها تصویب میشد.
🔹در فرانسه کسانی که شغلی نداشتند باید بین اخراج از کشور و پاروزنی یکی را انتخاب میکردند. حکومت هلند و فرانسه برای یافتن افرادی که کار پاروزنی در کشتیها را انجام میدادند «سازمان شکار ولگردان» را تأسیس کردند. آنها حتی دادگاه ها را مجبور میکردند تا برای جرمهای کوچک هم مجازات پاروزنی را تعیین کنند.
🔹کارخانهدارها حتی کودکان را به کار در کنار دستگاههای عظیم وا میداشتند. در بلژیک صنعت توربافی کاملاً در دست بچه ها بود و استخدام دخترانی که بیش از ۱۲ سال سن داشتند در این صنعت ممنوع بود. کودکان دستورهای کارفرمای خود را به آسانی قبول میکردند، یکسوم تا یکششم بزرگترها حقوق میگرفتند و حتی گاهی غذای ناچیزی که در کارخانهها میخوردند دستمزدشان محسوب میشد.
🔹 در انگلستان بسیاری از سازمانهای خیریه، که برای حمایت از کودکان ساخته شده بودند، این بچه ها را به کارخانهداران میفروختند. کارخانههای «لانکشایر» پر بود از چنین کودکانی. رئیسان این سازمانهای خیریه به بچه ها میگفتند مردان و زنانی مهربان در کارخانه انتظارشان را میکشند به آنها گوشت بریان و مسقطی آلو میدهند. آنها را بر اسبهای خودشان سوار خواهند کرد و به آنها ساعتهای طلایی و پول خواهند داد. در بیرمنگام بچههای هفتساله وارد کارخانه میشدند؛ اما در شمال و جنوب غربی انگلیس کودکان پنجساله و حتی چهارساله هم در کنار دستگاههای ریسندگی به کار گرفته میشدند.
👈هنگامی که در سال ۱۷۹۶ میلادی کارخانهدارها به دولت اعلام کردند که نمیتوانند مالیاتهای جدید را بپردازند دولت انگلستان پاسخ داد: «کودکان را به کار گیرید تا هزینههایتان کاهش یابد.»
🔹کار بچهها در کارخانهها ۱۲ تا ۱۸ ساعت طول میکشید. کارخانهداری که فقط به مدت ۱۳ ساعت از ۶ صبح تا ۷ع صر از بچه ها کار میکشید «یک کارفرمای مهربان و انساندوست» به شمار میرفت. گاهی بچهها از خستگی به خواب میرفتند و انگشتهایشان زیر دستگاه قطع میشد. در محیط کارخانهها بهداشت رعایت نمیشد. پنجرهها باریک و تقریباً همیشه بسته بود. گردی که از بستههای پاکنشده پنبه بلند میشد بچه ها را به بیماریهای تنفسی دچار میکرد. در سال ۱۷۸۴ میلادی در شهر منچستر که بزرگترین کارخانههای پارچهبافی جهان در آن قرار داشت یک بیماری عجیب بسیاری از بچههای کارگر را از پا درآورد. این بیماری «تب کارخانه» نام داشت.
📚 برگرفته از مجموعه کتابهای سرگذشت استعمار | جلد ششم: فاختهها لانه ندارند | مهدی میرکیایی
✍پینوشت: یکی از اهداف پنهان کاهش هرساله قدرت خرید کارگران که در قالب «عدم افزایش دستمزد به اندازه نرخ تورم» تبلور یافته است، همین اجبار و وادار کردن تمامی اعضای یک خانواده برای تندادن به کارگری برای سرمایهداران است. در واقع نظام سرمایهداری تلاش میکند شرایط اقتصادی را طوری سامان دهد که بجای اینکه به سرپرست یک خانواده ۵ نفره، ۱۰ تومان حقوق بدهد، تمام اعضای آن خانواده را به بردگی بگیرد و به هر نفر ۲ تومان حقوق بپردازد!
سیاست کثیفی که با جعل اصطلاحاتی چون «طلای پنهان اقتصاد ایران» در ادبیات رسانههای نئولیبرال داخلی ظهور و بروز پیدا کرده و سعی در کشاندن بانوی نجیب ایرانی از عرت خانهداری به ذلت بردگی نظام سرمایهداری دارد!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
دستکاری و تغییر دامنه نوسان بورس، تنها کارکرد مثبت بورس که "شاخص مهمی برای انعکاس تحولات روانی بازار" هست را هم مختل میکند.
طرفداران اقتصاد آزاد، به #بورس که میرسند از همه ابزارها برای مدیریت و کنترل آن استفاده میکنند. چون، دعوا سر لحاف ملا (منافع) است والا علم کیلویی چند؟
@DrRezaGholami
شدت ترس، وحشت، افسردگی و ناامیدی را در #زندگی_سگی_اسرائیلیها مقایسه کنید با روحیه سلحشوری، شادی، عزم راسخ و امید سرشار در محور مقاومت.
همین تفاوت روحیهها تعیینکننده نتایج آینده این نبرد خواهد بود، انشاءالله
ترجمه خبر:
کانال ۷ اسرائیل: ۵۰ شهرک نشین زن و مرد که از عملیات مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر جان سالم به در بردند، در نتیجه وضعیت بد روانی خود "خودکشی کردند".
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از محسن قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👥 تعاونی زنانه
مزرعه خورشیدی ای در روستای پنداس کاشان راه اندازی شد که برق ۵روستا را تامین می کند.
نکته جالبش این است که تعاونی ای زنانه با مشارکت ۴۰بانو آن را موجب شده است.
حالا نه فقط قطعی برق روستا حل شده بلکه برق ۲۳۰خانه در ۴روستای همجوار هم تامین می شود.
با کمک بنیاد برکت هر بانو برای این کار ۱۵۰میلیون تسهیلات گرفته که سال اول ۱ونیم میلیارد عایدی خواهد داشت و در ظرف ۴سال همه تسهیلات برگشت داده شده از سال پنجم سودش برای خودشان خواهد بود.
• پ.ن:
در تحقیقات دکتر مرتضی فرهادی آمده تا سال۱۳۳۵ ، دو میلیون زن عشایر در ۴۰۰هزار واره (تعاونی سنتی ویژه زنان عشایر در حوزه لبنیات) عضویت داشتند که دولت مدرن پهلوی ها آنها را نابود کرد!
زن ایرانی باز هم می تواند احیای تعاونی های زنانه خود را برای پیشرفت ایران و عدالت در نیازهای جدید از سر بگیرد.
#تعاونی
#زن
#مشارکت_مردم
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۱/۲۸
☑️ @m_ghanbarian
🔻 مبانی اخلاقی و موتور محرک اقتصاد سرمایهداری: حرص، طمع، سودجویی، خودخواهی، جنگطلبی و ...
📚 «کندوی غرغرو» و «داستان زنبورها» | برنارد مندیول | قرن ۱۸ میلادی:
▪️فرض کنیم سودجویی، خودخواهی، نادرستی و جنگطلبی به پایان برسد. مردم فقط به اندازه سیرشدن غذا بخورند و فقط لباسهایی را بپوشند که آنها را از سرما حفظ کند و هیچ تجملی در آن نباشد. فرض کنید که این مردم یکدیگر را فریب ندهند، به همدیگر آزاری نرسانند، بدهیهای خود را سر وقت بپردازند و از وسایل تجملی و زینتی استفاده نکنند. در چنین وضعی وکیلها و قاضیها از گرسنگی خواهد مرد. هیچکس به دوردست سفر نخواهد کرد، هیچ سرزمین تازهای کشف نخواهد شد، هیچ معدن طلا و نقرهای کاوش نمیشود. هیچ اختراعی صورت نمیگیرد و هیچ کالای تفریحی و زینتی تولید نمیشود.
▪️کسانی که سودجویی، فریبکاری، حرص، خودخواهی و جنگطلبی را زشت میشمارند آدمهای غرغرویی هستند که میخواهند جلوی پیشرفت جامعه را بگیرند.
▪️تنها با حرصزدن بیشتر، ثروتهای هنگفت بوجود میآیند و در سایهء همین ثروت فراوان آثار هنری برجسته خلق میشوند.
▪️عشق به تجمل یا دلبستگی به هر چیزی که بیشتر از نیاز روزانهء ماست، پایهء تمدن و صنعت اروپاست.
✍ پینوشت:
اندیشههای اقتصادی غربی چیزی جدا و منفک از تمدن و فرهنگ غربی نیست و مبانی فکری آن بر آنچه شرح گوشهای از آن رفت، استوار است. لذا سادهلوحانه است که با فرهنگ و سیاست غربی به مبارزه برخیزیم، اما راهکارهای اقتصادیِ برآمده از همان فرهنگ و تمدن را به نام «علم» پذیرفته و در تراز شخصی و حکومتی سرلوحه عمل قرار دهیم و موفقیت یا عدم موفقیت اقتصادی کشور خویش را با شاخصهای طراحی شده در بستر این تمدن بسنجیم.
#اقتصاد_علمنما #فریب_بزرگ
#بحران_شاخص #GDP
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فوران حرص و #طمع در جامعه از محصولات فرعی تفکر لیبرالیسم اقتصادی است. با گسترش این تفکر در سطح جامعه، ناخودآگاه شرایط برای حریص تر و طماع تر شدن فراهم میشود. حضور گلهای افراد در بازارهای پرخطر مثل رمزارزها و.. نمونه بارزی از گسترش این رفتارها در جامعه امروز ایران است.
#اخلاق_اقتصادی
@DrRezaGholami
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
🌑 به بهانه در گذشت استاد بزرگ اقتصاد اسلامی دکتر #پرویز_داوودی
🖤 به حق ایشان را باید تلاش گر جامع میان مسئولیت های اجرایی خطیر و تولید علوم اسلامی با رویکرد اقتصادی دانست.
🔰وی در سال ۱۳۵۹ دکترای خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه ایالتی آیووا در آمریکا دریافت کرد. داودی استاد تمام اقتصاد در دانشگاه شهید بهشتی و معاون اول رئیس جمهور در دولت احمدی نژاد بوده است.
❇️ دکتر داوودی به دلیل ارتباطات ویژه با علامه مصباح یزدی(ره) و ارادت علمی و عملی به ایشان گروه اقتصاد را باجمعی دیگر از همکاران خود در موسسه امام خمینی بنا نهاد. او تلاش هایی قابل تقدیری جهت تولید علم اقتصاد اسلامی کرد.
❇️ کادرسازی علمی از میان طلاب حوزه های علمیه کشور و تربیت اساتید بارز در این رشته از ویژگی های دیگر این استاد سترگ است.
🙏تواضع رفتاری و ارتباط صمیمی با تمام افراد مرتبط از ویژگی های مبرز ایشان به شمار می آمد. این شخصیت را باید جزء شخصیت های پاکدست نظام دانست که اوج مناصب اجرایی زندگی او تغییری نکرد.
📌 ولایت مداری و عاقبت به خیری را در اوج فتنه های مخالفان نظام، همراهی و دفاع علمی و عملی از علمکرد رهبر معظم انقلاب و عدم لغزش در فتنه ها را از دیگر خصائص بارز ایشان باید دانست.
🛑 این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری ، اساتید اقتصاد و شاگردان آن استاد فرزانه تسلیت عرض می نمایم.
🔹طوبی له و حسن مآب🔹
✍️ نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
https://eitaa.com/gam_dovvom
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
لیبرالیسم ریشو و غیرربشو ندارد
نفع شخصیست که حرف اول و آخر را میزند
تا این دعوتکنندگان به حراملقمگی در جامعه وجود دارند وضع مملکت همین است.
باید افسار اینها را کشید.
پن: مصرف وام در جایی غیر از محل تعیین شده شرعا حرام است و حقالناس ۹۰ میلیون نفر بر گردن شما میآورد
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
در شرافت، درایت و دلسوزی مرحوم داوودی برای اقتصاد ملی و معیشت مردم،
همین بس که پکیجفروشان و بورسبازان و دلالان و توصیهکنندهگان به تضعیف پول ملی و دامنزنندگان به تورم،
سیاستهای اقتصادی ایشان را غلط میخوانند!
رحمة الله علیه 🤲
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از پازلِ اقــتصاد 📊
زمانی سر کلاس استاد بزرگوار مرحوم دکتر داوودی رحمت الله علیه، بحث از کاهش و افزایش نرخ ارز شد،، برخی از دوستان پیشنهاد خرید دلار و حفظ ارزش پول را می دادند اما ایشان با اینکار شدیدا مخالف و معتقد بودن که اگر با این عمل ذره ای در افزایش نرخ ارز سهیم باشید، نفرین مستضعفین پشت سر شماست .
این تفکر را با تفکر پکیج فروش و فرصت طلب بالا مقایسه کنید.
https://eitaa.com/omidizanlo
┏━━━ °•🖌•° ━━━┓
@Economic_puzzle
┗━━━ °•🖌•° ━━━┛