هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
سلول و نقطه آغاز تمدن سازی اسلامی واقعی، شیفت از آپارتمان سازی و احیای قانون موات( دادن زمین رایگان به مردم) برای ساخت #خانه_بزرگ یا ( دارالواسعه) است. تا از این طریق مردم نیاز های اصلی خودشون رو در خونه خودشون با قیمت کمتر، سلامت بیشتر و تازه تر برطرف کنند. ( مصرفی، تفریحی، بهداشتی و...) و کمتر دچار سلاطین مرغ و برنج و شیر و...بشوند.
هرکسی از تمدن سازی گفت و در شروع از ساخت مسکن بزرگ نگفت فاضربوها علی الجدار.
چارچوب نظری الگوی جامع تولید محله محور (مردمی سازی واقعی اقتصاد) به جای تولید متمرکز شهرک های صنعتی( حفظ افسار تولید ثروت در دست سرمایه داران) توسط جریان های نظام ساز اسلامی در قالب اسناد پژوهشی در قم تولید شده است.فقط باید مراجعه کرد و بر روی میز کارآمدی با مردم و تصمیم سازان مومن صحبت کنیم
#بئر_معطل.
امیرالمومنین میفرمایند: (العلم نقطه کثره الجاهلون). و ( ما علم الا عندنا).
لذا مهمترین خاصیت #علم که نزد اهلبیت هست تنظیم روابط انسانی هست تا از این طریق هزینه های اضافی تدوین و اجرای قانون های خشک و از بالا به پایین را از بین ببرد.
مثال: شما در اربعین حسینی #قانون ندارید. هرچه هست #تنظیم روابط انسانی هست.
و در ایام ظهور انشالله ما #قانون نخواهیم داشت. و آنچه را که در اربعین میبینیم به زندگی عادی مردم تبدیل خواهد شد.
#پیام_شما
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فکاهیات اقتصاد ایران
دکتر احمدی نژاد، مرحوم دکتر پرویز داودی که استاد مسلم اقتصاد، مجرب و دانشمند ولی منتقد افزایش قیمتها (هدفمندی) بود را از معاون اولی بر کنار کرد تا کسی که نه تحصیلات و نه تجربه اقتصادی داشت ولی معتقد به افزایش قیمتها بود را مسؤل سیاستگذاری دولتش کند😔
@DrRezaGholami
این عکس نکات زیادی دارد
معادن جزء انفال و طبق اصل ۴۵ در اختیار حکومت اسلامی است تا بر طبق مصلحت عامه عمل شود
تا الان برای ۱۱۴۸۰ معدن پروانه بهره برداری صادر شده که ۷۴ درصد این تعداد فعال هست
با تاسف فراوان طبق سیاست های کلی اصل ۴۴ در خرداد ۸۴ این معادن به بخش خصوصی (و خصولتی) واگذار شد
- سرمایهگذاری، مالکیت و مدیریت در زمینههای مذکور در صدر اصل ۴۴ قانون اساسی
۲-۱- صنایع بزرگ، صنایع مادر (ازجمله صنایع بزرگ پاییندستی نفت و گاز) و معادن بزرگ (بهاستثنای نفت و گاز).
سال ۸۹: حدودا ۵ هزار میلیارد تومن معادل ۵ میلیارد دلار
سال ۱۴۰۱: حدودا ۳۱۰ هزار میلیارد تومن معادل ۵ میلیارد دلار
یعنی از نظر دلاری طی ۱۲ سال هیچ رشدی اتفاق نیفتاده و همچنان خام و نیمه خام فروش هستیم، درحالی که به این بهانه(افزایش بهره وری و ایجاد زنجیره ارزش و...) اموال ملی و حاکمیتی به ثمن بخس به بخش خصوصی واگذار شد.
اما از جهت ریالی تفاوت فاحشی(۱۰۰ برابر) رخ داده یعنی ایجاد ثروت هنگفت برای مخارج ریالیِ صاحبان این معادن در داخل کشور
چند سوال؟
۱)قدر متیقن مصارف انفال کجاست؟(با توجه به مصلحت حاکم اسلامی)
۲)آیا در این واگذاری ها مصلحت عمومی رعایت شده است یا مصلحت صاحبان ثروت؟
۳)تفاوت این نوع حراج ثروت ملی با قرارداد تنباکو در دوره ناصرالدین شاه چیست؟(با توجه به عایدی حداقلی دولت از حقوق مالکانه معادن)
۵)با توجه به مخالفت با نظام سرمایه داری انتقال ثروت های عمومی به سرمایه داران کشور چه توجیهی دارد؟
۴)پیشنهاد شما برای توزیع عادلانه انفال و ثروت های عمومی (مصرح در اصل ۴۵) چیست؟
#پیام_شما
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمسخر و تحقير اسرائیلیها در شبکههای اجتماعی عربی
با ترند شدن هشتگ #إسرائيل_مسخرة
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از وحید یامین پور
هنوز برخی میپرسند حمله موشکی ایران به اسرائیل چقدر موفق بوده؟
برای ارزیابی موفقیت عملیات تنبیهی ایران فقط به همین یک مورد توجه کنید:
پایگاه هوایی نواتیم(نفاطیم) مهمترین پایگاه نیروی هوایی اسرائیل شناخته میشود که از آن به عنوان محافظت شده ترین نقطه در جهان نام میبرند. این پایگاه استراتژیک با رادار باند ایکس متعلق به ایالات متحده محافظت میشود که توانایی شناسایی تهدیدات هوایی از فاصله حدود ۵۰ کیلومتری را دارد.
نواتیم همچنین آشیانه اصلی جدیدترین مدلهای هواپیمای اف-۳۵ و هواپیماهای ویژه ریاست جمهوری و تعداد زیادی از هواپیماهای جاسوسی ارتش اسرائیل است.
ایران برای نشان دادن توان خود فقط کافی بود نشان دهد میتواند جایی مثل نواتیم را هدف قرار دهد. جایی را که حداکثری ترین توان تکنولوژیک دفاعی دنیا را دارد.
و حالا فیلمهای منتشر شده نشان میدهد دست کم ۱۵ موشک بالستیک ایران به این پایگاه اصابت کردهاند. این یعنی ۱۰۰ از ۱۰۰.
هدف قرار گرفتن چند پهپاد ارزان قیمت که برای کسب اطلاعات نظامی ارسال شده بودند هم خودش بخشی از طراحی ایران بود. دنیا پیام عملیات را دریافت کرد. تمام.
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
وقتی ما فریاد میزدیم و هشتگ میزدیم #بانکها_غلط_میکنند
همینها که به ما میگن اقتصاد مهم تر از حجابه لال بودند...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مرحوم دکتر #پرویز_داودی که رهبری در پیام تسلیت، ایشان را «دانشمند» و «کارآزموده» توصیف کردند
همان کسی که جناب #رائفیپور، چندماه پیش، از پیروان فکری ایشان با عبارات توهینآمیزی چون:
«زمینتختگرایان اقتصاد»،
«بدیهیات اقتصاد را نمیدانند یا انکار میکنند»،
«غرق در انتراعیات و فرمولهای خودساخته خودشان هستند»
و ...
یاد میکرد.
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از نه_به_نئولیبرالیسم= اقتصاد دلاریزه= جریان تحریف
📝حسرت عملیات "وعدهصادق" در اقتصاد / راز این پیروزی و آن شکست!
⚡خوشبختانه ️امدادهای غیبی الهی باز هم شامل ملت مقاوم ایران گشته و شوکت پوشالین نظامی اسرائیل با عملیات غرورآفرین و مبتکرانه "وعده صادق" فروریخته شد.
راهبرد خردمندانه رهپویان شهید سلیمانی چنین رقم خورد که به جای یک انتقام شتابزده و ناکارآمد، یک عملیاتی فرسایشی و دلهرهآور را بر علیه گرگهای صهیونیستی ترتیب دهند.
جمهوری اسلامی با یک اعلام قبلی که چشم همه جهانیان نظاره کند ️با متوسطترین توانمندیهای تسلیحاتی، از خاک خود ایران و نه متحدان منطقهای، در حفاظتشدهترین مناطق نظامی رژیم صهیونیستی، با تحقیر سامانه راداری و پدافندی چند لایه، دشمن اسرائیلی را بیش از پیش مقهور و تحقیر نمود.
⚡️اما در بحبوحه این شادی و بهجت ملی برخاسته از اقتدار، شجاعت و توانمندیهای تسلیحاتی، یک غم بزرگ و یک حسرت اندوهبار بر دل مردم سنگینی میکند که چرا اینگونه عملیاتهای افتخارآمیز در "عرصه اقتصادی" طرحریزی و عملیاتی نمیگردد؟!
چرا در جنگ نظامی "سرافراز" اما در جنگ اقتصادی "سرافکنده" هستیم؟! چرا در میدان تسلیحاتی به خود میبالیم اما در میدان معیشتی مینالیم؟!
چرا در "جنگ سخت" سه بر هیچ جلو هستیم اما در "جنگنرم" و بویژه در کارزار مقابله با "تورم" سه بر هیچ عقب هستیم؟! آیا نمیشود یک عملیات "وعده صادق" نیز برای ریشهکنترل نمودن "فقر، فساد، تبعیض و بیعدالتی" ترتیب داد؟! راز این پیروزی و آن شکست در چیست؟!
⚡اگر بخواهیم اندکی صریح و روشنتر حرف بزنیم باید بگوییم ️چرا در کشاکش جنگ تحمیلی هشتساله، در کوران فتنه منافقین و گروهکهای تجزیهطلب، در بحبوحه تحریمها و تهدیدها و فشارهای دهه شصت و ... شاهد تورمهای افسارگسیخته و فاصلههای عمیق طبقاتی نبودیم، اما از هنگامی که دولت کارگزاران (و دولتهای بعدی) همراه با تیم اقتصادی نئولیبرال قدرت را به دست گرفتند، شاهد کاهش روزافزون ارزش پول ملی و تورمهای وحشتناک نزدیک به پنجاه درصدی بودیم؟!!
چرا از زمانی که شاگردان دکتر موسی غنینژاد و مسعود نیلی و بسته سیاستهای تعدیل اقتصادی (تجویز شده از طرف lMF) در سپهر اقتصادی کشور رویت شدند، هر رئیسجمهوری که آمده دیگر نتوانسته جلوی رهاسازی قیمت ارز و بسط تورم را بگیرد؟!
⚡در پاسخ به این پرسشها باید گفت ️به نظر میرسد رمز و راز شکست در مقابله با "غول تورم" را در تبعیت سفیهانه از تجویزهای نئولیبرالی صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی باید جستجو کرد.
عیب کار در اینجاست که در عرصه نظامی شعار "مرگ بر امریکا" سر میدهیم اما در عرصه اقتصادی رویکرد "درود بر امریکا" داریم!
⚡️دلایل و شواهد متعدد نشان میدهد که در عرصه "اقتصادی" نه تنها خبری از شعار "مرگ بر امریکا" نیست؛ بلکه اتفاقا گرایش به سازمانها و نهادهای امریکایی، شوق تبعیت از "اجماع واشنگتن"، خوشبینی نسبت به تجویزهای استعماری IMF، شیفتگی نسبت به نسخههای معیشتسوز و نابرابریساز "اقتصاد بازار"، میل به بکارگیری تحصیلکردههای مکتب میلتون فریدمن، ابراز علاقه برای میدان دادن به "بچههای شیکاگو" و شوق بکارگیری تکنوکراتهای "مکتب نیاوران" بسیار پررنگ و پررونق است!
⚡️توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که صفاتی نظیر اخلاص، ایمان، پرکاری، همت، انقلابیگری، روحیهجهادی، و ... (که بحمدالله در شخصیت آیه الله رئیسی و بسیاری از دولتمردان وجود دارد)، برای اداره کشور لازم است؛ اما کافی نیست!؛ بلکه "فهم و بصیرت اقتصادی" نیز باید و جود داشته باشد.
اگر "بینش اقتصادی" نباشد، چهبسا انسان مومن مخلص انقلابی به مسیر انحرافی رفته و به جای آنکه"آبادانی" بکارد، "ویرانی" به ارمغان خواهد آورد.
⚡️سخن آخر آنکه جناب رئیسی عزیز! "العامل بلابصیره کالسائر علی غیرالطریق، لایزیده سرعهالسیر الا بُعدا"
انجام عملیات "وعده صادق" در عرصه اقتصادی و پیروزی در نبرد معیشتی حاصل نمیشود مگر با عبرتگیری از مسیر غلط رؤسای جمهور قبلی و قبلی و قبلی و قبلی.
اگر این بصیرت نباشد بچههای شیکاگو و مهندسین به ظاهر اقتصاددان دانشگاه شریف و حتی دانشگاه امامصادق(عليهالسلام) و ... به سادگی با چهار تا گزاره به ظاهر علمی سرمان کلاه گذاشته، کشور را به بیراهه "اقتصاد بازار، آزادسازی نرخ ارز، خصوصیسازی بیضابطه، جهانیسازی قیمتها، دلاریفروشی مواد اولیه، خامفروشی منابع ملی، افزایش نرخ بهره (بخوانید ربا)، گسترش هرچهبیشتر بانکهای خصوصی، و ..." سوق خواهند داد.
فاعتبروا یا اولوالابصار
✍️ رسول رضایی
https://eitaa.com/Na_Be_EghtesadeLiberal
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
🎙 مصاحبۀ تخصصی | #دکتر_حسین_صمصامی
1️⃣ آسیبشناسی شرایط فعلی اقتصاد ایران
2️⃣ ارائۀ راهکار
3️⃣ تشریح بستۀ عملیاتی ششبندی برای برونرفت اقتصاد از شرایط فعلی
📑 از متن:
📕سال 1401 که رئیس کل بانک مرکزی تغییر کرد و آقای #فرزین جایگزین آقای صالح آبادی شد، با یکی از رسانهها مصاحبهای کردم و گفتم که این سیاستهایی که آقای فرزین تحت عنوان سیاست #تثبیت اعلام کرده از نظر محتوایی هیچ سنخیتی با سیاستهای تثبیت که مدنظر ما هست ندارد. زیرا ایشان بدون اینکه هیچ #پیوستی برای سیاست خود اعلام کند، همان روز اول گفت که ما میخواهیم دلار را 28500 تومان کنیم.
📚 مشروح در:
🔗 https://tn.ai/3071614
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/drsamsami
اگر باور دارید که:
«نرخگذاری ارز آزاد فقط برای بازار قاچاق است و ریشه قیمتگذاری در بازار غیررسمی ارز، در خارج از مرزهای جغرافیایی است»
چرا این بازار بیضابطه و این غده سرطانی را جمع نمیکنید و نگهداری و خرید و فروش ارز را در چهارچوب شبکه بانکی کشور، قانونمند نمیکنید تا هم شریان تأمین مالی قاچاق و خروج سرمایه و فرار مالیاتی و رشوه و ... قطع شود و هم امکان اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از دلالان ارز فراهم گردد؟!
قطعاً خوب میدانید که اگر چنین کنید، با حذف تقاضای غیرقانونی و کاهش نگاه سرمایهای، حباب ارز میترکد و قیمت ارز بشکل قابل توجهی کاهش مییابد و نفعش به عموم مردم میرسد!
منافع کدام شرکت خصوصی و خصولتیِ تأمینکننده ارز را بر منافع آحاد ملت ترجیح میدهید؟؟؟
#حذف_بازار_آزاد_ارزوطلا
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از بیداری ملت
«خرید جتهای خصوصی برای عموم آزاد است»
✍ حسین زمانی میقان
میبینید عبارت چقدر وسوسهانگیز است؟ جت، عموم، آزاد...
گویی نعمت آزادی به عموم مردم برای جتسواری اعطا شده است! اما واقعیت ماجرا چیز دیگری است.
اجازه داده شده است که یک اقلیت رانتخوار با دلاریفروشی انفال و گرانفروشی ارز، تیلیاردر شوند و جت خصوصی بخرند و مجوزهای قانونی لازم هم برای جتسواری اینها داده شده است.
همین جماعت، به زودی پرچم عدالت دست میگیرند و میگویند کسانی که جت خصوصی دارند، یارانه سوخت بیشتری میگیرند. لذا باید سوخت را برای همه مردم گران کنیم و یارانه نقدی به فقرا بدهیم.
اما گرانسازی سوخت، همه چیز را گران میکند. ارزش ریالی جت خصوصی با تورم افزایش مییابد، اما قدرت خرید آن یارانه نقدی که به نام برقراری عدالت به فقرا داده شده، از بین میرود. ارزش حقوق و دستمزد فقرا هم آب میرود.
لذا اشتباه نکنید! خرید جت خصوصی برای #عموم آزاد نشده است، جتسواری از جیب عموم برای یک عده خاص آزاد شده است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻استاد اقتصاد دانشگاه: نقدینگی در ایران خودش معلول است نه عامل اصلی تورم
🔸دکتر حسین صمصامی (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی):
🔹عامل اصلی رشد نقدینگی در اقتصاد ایران، تورم است و عامل تورم هم افزایش نرخ ارز است.
🔹 سازمان برنامه و بودجه سال گذشته با این تحلیل که افزایش حقوق کارمندان موجب تورم میشود، نرخ 10 درصد را تعیین کرد ولی تورم 47 درصد شد.
🔹واقعیت این است که قدرت خرید کمتری برای مردم ایجاد شد ولی باز هم تورم افزایش یافت که نشان میدهد تحلیل دولت اشتباه بود.
🔷کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/drsamsami
مردم به تهدیدات نظامی دشمن میخندند /
ولی از تهدیدات اقتصادی دشمن میهراسند
خدای اقتصاد که همان خدای جبهههاست، اما مردان اقتصاد...
مردان جبههها خیلی زود فهمیدند که پیروی از نسخههای غربی در حوزه نظامی، چاره کار نیست، لذا دست به زانوی خود گرفتند و الگوی مبارزاتی اسلامی و ملی را بر مبنای رهنمودهای ولیفقیه و با تکیه و باور به قدرت و نقش مردم، طراحی و پیادهسازی نمودند و... نتیجه شد آنچه که امروز ایران را به قدرت برتر نظامی منطقه و حتی جهان تبدیل نمود!
نجات اقتصاد کشور هم راهی جز این ندارد ...
#نئولیبرالیسم
#مکتب_شیکاگو
#مکتب_اتریش
#سرمایهداری
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
میگن چون علی علیزاده گفته «در اقتصاد با آقای خامنهای اختلاف نظر دارم»، پس تمام حرفهای اقتصادی جبراییلی، یزدیزاده، قلیزاده، رضا غلامی و ... در مصاحبه با جدال رو بریزید دور!!!
استدلال از این احمقانهتر شنیده بودید؟!
ببینید چطور از رهبری برای توجیه نظام سرمایهداری هزینه میکنند!!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
چه دقیق فرمودند که «پیروی از لیبرالیسم اقتصادی، منجر به پذیرش لیبرالیسم فرهنگی هم میشود»
لیبرالیسم فرهنگی به شما میگوید خانهداری، تربیت فرزندان در منزل، طبخ عذا توسط خانم خانه و ... اموری عقبمانده و مانع حضور اجتماعی زنان است. زن بجای فعالیت عزتمندانه در منزل، باید برده و کارگر نظام سرمایهداری باشد.
لیبرالیسم اقتصادی هم میگوید زنان خانهدار، جزو قشر فعال به حساب نمیآیند و عملکردشان در محاسبه GDP لحاظ نمیشود. بجای تولید عزتمندانه غذا و محصولات خانگی، همه اعضای خانواده باید برده و کارگر سیستم سرمایهداری باشند و نیازهای خود را هم از همین سیستم خریداری کنند.
لیبرالیسم اقتصادی از لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی قابل تفکیک نیست!
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
مسئله سازی از چیزی که مسئله نیست یکی از تخصص های جریان لیبرال اقتصادی است.
در برنامه هفتم، گمرک شبانه روزی دنبال شده.
بانکها هم معمولا شعب ویژه برای ایام خاص دارند.
دولت سیزدهم هم که در سطوح تصمیم سازی و تصمیم گیری تعطیل بردار نیست.
یعنی مسئله حل شده است.
با طرح تعطیلی شنبه چه را دنبال می کنند؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برکات #طوفان_الاقصی :
بیداری جهانی علیه اسرائیل و تبدیل فلسطین به مسأله اول دنیا
خروش دانشجویان دانشگاههای مختلف غرب علیه نسلکشیهای اسرائیل و حمایت دولتهایشان از این رژیم، و برخورد خشن و شدید نیروهای سرکوبگر با این اعتراضات مدنی
هم چشمانداز بیداری و آگاهی ملتها نسبت به حقانیت فلسطین مظلوم را نوید میدهد و هم ادعاهای پوچ کشورهای مدعی آزادی بیان را نمایان مینماید.
#غزة
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
28.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 آن اقتصادی که ضریب جینی را به نفع طبقه سرمایهدار تغییر میدهد و شکاف طبقاتی را تعمیق میکند، «اقتصاد اسلامی» است یا «اقتصاد نئولیبرال»؟
تا وقتی که حوزه و دانشگاه به میدان نیایند و اقتصاد اسلامی را تئوریزه نکنند، بحرانهای ناشی از اقتصاد سرمایهداری، به پای اسلام و انقلاب نوشته خواهد شد!
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
🔻میگویند چرا برای یک «خواننده» حکم اعدام صادر شده است؟!
🔹 برداشتی از سیره عملی پیامبر اسلام در برابر «دشمنان سخت و نرم» را از زبان استاد رجبی دوانی بخوانید:
▪️نبی مکرم اسلام صلیاللهعلیهوآلهوسلم، عاملان بهاصطلاح امروزی «جنگ سخت» (کسانی که پیکار میکردند و ضربههای جانی وارد مینمودند) را میبخشیدند. برای نمونه، ابوسفیان، وحشی (قاتل حمزه سیدالشهدا)، سفان بن امیه، مروان بن حکم، عبدالله بن سعد بن سهل و... در زمان فتح مکه ابراز پشیمانی کردند و پیامبر نیز در موضع قدرت قرار داشتند و آنها را عفو کردند.
...
▪️اما در نقطهی مقابل، پیامبر جنایتکاران عرصهی «جنگ نرم» را، از آنجایی که با باورهای مردم و جایگاه رسالت درافتاده بودند، عفو نمیکردند.
...
▪️در آن زمان شعر بزرگترین رسانهی عرب بود و پیامبر اسلام نیز در چند مورد دستور قتل شاعرانی را صادر کرد که علیه اسلام فعالیت داشتند. یکی از آنها کعب بن اشرف است که یهودی نیز بود. وی علیه مسلمانان شعر میسرود و زمانی که یک زن مسلمان پاسخ وی را دارد، اشعاری در وصف زنان مسلمان سرود و به نوامیس مسلمین توهین کرد. پیامبر اسلام نیز در مدینه و در زمان زمامداری، دستور قتل وی را صادر کرد.
▪️عصما بنت مروان نیز شاعرهای بود که اشعاری در جهت بر هم زدن آرامش روانی جامعه میسرود و پیامبر اسلام دستور قتل وی را نیز صادر کرد. پیامبر یک تازهمسلمان از قبیلهی عصما را مأمور کرد تا این شاعره را به قتل برساند. حتی در روز فتح مکه نیز که پیامبر عفو عمومی صادر کردند، دستور قتل دو شاعر زن را دادند و فرمودند اگر بر دیوار کعبه هم آویزان شوند، آنها را میکشند. همینطور هم شد.
👈 دادستان اصفهان:
«#توماج_صالحی در ایجاد اغتشاشات و دعوت و تشویق به اغتشاش و آشوبهای اخیر در استان اصفهان و در شهرستان شاهینشهر نقش کلیدی داشته است».
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
دمبدم از #ناترازی_انرژی دم میزنند،
و #گرانسازی زندگی همه مردم را تنها راه حل این مشکل معرفی میکنند،
اما این حقیقت را بیان نمیکنند که سهم #هدر_رفت_انرژی در هنگام تولید و توزیع و انتقال و قبل از رسیدن به دست #مصرف_کننده_نهایی چقدر است؟
1️⃣در برق ۴۶ درصد!
2️⃣در گاز ۳۴ درصد!
3️⃣در نفت ۲۰ درصد!
لذا با قاطعیت میتوان گفت که درد این فعالان رسانهای بظاهر دلسوز، ناترازی انرژی نیست بلکه ذینفع افزایش قیمتها و جهشهای تورمی هستند!
#کاسبان_تورم
#مکتب_گرانکن
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«برق و اقتصاد غیرفرهنگی»!
وزیر ناکارآمد صمت، در ادعایی عجیب عنوان میکند مردم مشتاقانه میگویند برق منازل را قطع و به تولید بدهید!!
این در حالی است که طبق داده مرکز ملی آمار، سهم بخش خانگی فقط ۳۲٪ برق کشور بوده و بیش از ۲۲میلیون بانوی خانهدار ایرانی داریم که فعالانه در عرصه رسالت خانهداری در تلاش هستند.
قطع برق خانگی در اوج گرمای تابستان در حالی که بزرگترین مصرفکننده برق کشور، بخش صنعتی است، نادیدهانگاری مادران و فرزندان و ایجاد زیان رفاه عمومی در ازای منافع گروه کمی از تولیدکنندگان است که صرفا دیدگاه اقتصادی داشته و فاقد هرگونه پیوست عدالت فرهنگی و اجتماعی است.
عجیب است که وزیر صنعت، برای واردات خودروهای برقی بدون زیرساخت لازم و قیمتهای نسبی بسیار بالا، علیرغم مخالفت وزارت نیرو مدعی است که به اندازه کافی در کشور برق وجود دارد و در صدد تاسیس چندهزار ایستگاه شارژ خودرو است اما برای آسایش عمومی مردم معتقد است برق نیست و باید قطع شود..
اگر بنای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را داریم، راه آن در تقویت بنیان خانواده و حمایت ویژه از مشاغل کوچک و خانگی مورد اشاره مقام معظم رهبری است نه اختصاص انحصاری منابع در دست گروه محدودی از تولیدکنندگان شهرکهای صنعتی!
باید در کنار جهش تولید برق، علاوه بر تامین برق صنایع، مانع نابرابری در دسترسی به انرژی از جمله برق برای مردم شد و زمینه را به همان میزان برای فعالیتهای خانگی اعم از خانهداری، مشاغل خانگی و رفاه عمومی مردم نیز مهیا نمود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسن عباسی
رسانهی منحطّ تجارت فردا ادعا کرده است که دانش اقتصادی این عطیقههای پنهان که تصویرشان چاپ شده، در نظام حکمرانی ایران نادیده گرفته شده است.
فقط کافی است نگاهی به سوابق اجرایی برادران نیلی بیندازیم تا به پوچ بودن این ادعا پی ببریم.
این جریان سالهاست مهمترین مسئولیت های اقتصادی را در اختیار دارند و تفکراتشان توسط دولتهای مختلف اجرا میشود
این افراد باید بابت گَند های پنهان و آشکاری که به اقتصاد کشور زده اند محاکمه شوند نه اینکه با پررویی تمام خود را گنج پنهان بنامند.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374