هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️شرابِ خردسوزِ «بیتفاوتی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[یک] بسیاری از مسئولان کشور هنوز در این گماناند که مشکل اصلی کشور، مشکل تحریمهای اقتصادی است و تنها راه حل آن نیز دستشستن از شعارهای سیاسی و استکبارستیزانه انقلاب اسلامی و رابطه ذلیلانه با آمریکا است! به همین دلیل، همه توان و هنر مدیریتی خود را بیهوده در همین مسائل هزینه میکنند! غافل از آنکه همه همّ و غم دشمنان اسلام و انقلاب، مسائل داخلی و فرهنگی و فکری است!
[دو] به تعبیر دیگر، مسؤولان و حاکمان ما در جبههای میجنگند که برای دشمن هیچ اهمیتی ندارد! به همین دلیل، صرفاً ابزارهای ظاهری دشمن و نیروهای دستچندم او در آن جبهه حضور دارند. جبهه اصلی و جنگ اصلی، جنگ هویتی و ایمانی و فرهنگی و سبک زندگی است. مدیران و مسؤولان ما این جبهه را کاملاً رها کرده و در اختیار دشمن و اذناب داخلی او قرار دادهاند! تنها سنگر کمرمقی که در این جبهه داشتیم، محدودیت دسترسی به برخی از پایگاههای فرهنگی دشمن بود که آن هم به لطف شوراها و ستادهای رسمی فرهنگی و مجازی جمهوری اسلامی، برداشته شد!
[سه] دشمن در حیازدایی و عفتسوزی هیچ مانعی نمیبیند و هیچ حد یقفی را هم نمیشناسند. در حال فتح سنگر به سنگر همه مرزهای عفت و حیا است. تلاشهای خود را نیز دوچندان کرده است. روزانه بر تعداد مدافعان وطنی خود میافزاید. آمار تولید و خرید و فروش و مصرف مشروبات الکلی در ایران بیداد میکند! روزانه دهها و صدها تن شراب قاچاق و تقلبی و ...(!) در گوشه و کنار کشور کشف میشود! با متقلبان برخورد میشود! اما با توزیعکنندگان و مصرفکنندگان چطور؟! فضای ورزشگاهها را ببینید. فضای فیلم فجر را ببینید. اینها با مدیریت رسمی وزارتخانههای «ورزش و جوانان» و «فرهنگ و ارشاد اسلامی» در حال برگزاری است! مجریان و میهمانان علناً و آشکارا، بیحیایی و بیعفتی را ابراز میکنند! هیچ کس هم هیچ اعتراضی نمیکند! همه تخدیر شدهاند! «شراب خردسوز بیتفاوتی» در جان همه اثر کرده است! غیرت دینی همگان خشکیده است!
[چهار] معالاسف انقلاب اسلامی، علیرغم گنجینههای گرانبها و ظرفیتهای بینظیری که در جبهه فکری و فرهنگی دارد، به دلیل بیتفاوتی خیل کثیری از حاکمان و حکمرانان، چندان نیروی فعالی در این عرصه ندارد! نیروهای انگشتشماری نیز که در این جبهه حضور دارند، از همه سو (هم از سوی دشمنان و هم از سوی دوستان) مورد هجمهاند!
[پنج] سکوت در برابر انحرافات نه تنها وفاق و همدلی پدید نمیآورد؛ بلکه نتیجهای جز پراکندگی و تشتت و انشقاق اجتماعی و سیاسی و در نتیجه تسلط دشمنان اسلام و انقلاب بر کشور نخواهد داشت. وفاقِ مطلوب، وفاق در تحقق حق و عدل و همدلی در نهادینهسازی ارزشهای اسلامی است؛ و نه وفاق در همراهی با نفاق و همصدایی با منافقان و سکوت در برابر انحرافات و منحرفان.
#عفت
#جنگ_نرم
#فرهنگ
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡زمینهسازی برای ظهور
دستنوشتههای بالا، پرسش مکتوب مرحوم محمدنبی حبیبی (دبیر کل سابق حزب مؤتلفة اسلامی) و پاسخ مکتوب مرحوم عسگر اولادی (دبیر کل اسبق حزب مؤتلفه) درباره محتوای سخنان امام خمینی در سال ۱۳۴۱ درباره هدف از مبارزه با رژیم طاغوت (در آن جو خفقان و رعبآوری که ساواک سایه به سایه انقلابیون را تعقیب میکرد و اجازه هیچ حرکتی به آنان نمیدهد):
«مبارزه ما سه مرحله دارد:
۱. اسلامی کردن ایران؛
۲. اسلامی شدن جهان اسلام؛
۳. جهانی شدن اسلام.
و آن روز است که محضر مولی عرض میکنیم: مولای ما جهان آمادهی قدوم مبارک شماست».
زمان: منزل امام خمینی، دهه آخر اسفند ۱۳۴۱ ساعت ۱۱ شب.
(بعد از غائلة انجمنهای ایالتی و ولایتی که مراجع و علما در مقابل نظام شاه ایستادند)
#انقلاب
#امام_خمینی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
احمدحسین شریفی
🟡زمینهسازی برای ظهور دستنوشتههای بالا، پرسش مکتوب مرحوم محمدنبی حبیبی (دبیر کل سابق حزب مؤتلفة اس
انقلابی کاملاً آگاهانه در مسیر تحقق آرمانهای پیامبران: اقامه دین در همه عرصههای زیست بشری.
#انقلاب
#امام_خمینی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️خیرخواهی عمومی در سیره حسینی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کسي نزد #امام_حسين علیه السلام بود. آن فرد چنین باور داشت که در خدمترسانی به مردم و گرهگشايی از کار آنان بايد ميان خوبان و بدان و شايستگان و ناشايستگان تفکيک قائل شد. به همين دليل به آن حضرت عرض کرد، کار خير و خدمت را بايد براي کسی انجام داد که شايستگی و اهليت آن را داشته باشد و نه نسبت به هر کسي زيرا «إِنَّ الْمَعْرُوفَ إِذَا أُسْدِيَ إِلَى غَيْرِ أَهْلِهِ ضَاعَ؛ اگر به نااهل خوبی شود، هدر رفته است»
اما امام حسين(ع) فرمود: خير چنين نيست؛ اين نگاه نادرست است. «لَيْسَ كَذَلِكَ وَ لَكِنْ تَكُونُ الصَّنِيعَةُ مِثْلَ وَابِلِ الْمَطَرِ تُصِيبُ الْبَرَّ وَ الْفَاجِرَ؛ چنین نیست؛ بلکه خوبی کردن همچون بارش باران است که به نیک و بد میرسد.»
#خیرخواهی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸 محیطهای ورزشی عفتسوز
🖊احمدحسین شریفی
[یک] مدتهای مدید بود که عدهای از تریبونداران حقیقی و مجازی و عدهای از خودروشنفکر خواندههای فرهنگشناس و جامعهشناس در تحلیل فضای ناهنجار ورزشگاهها، مشکل اساسی را در عدم حضور دختران و بانوان در محیطهای ورزشی میدانستند! و مدعی بودند حضور بانوان در باشگاههای ورزشی و تماشای مسابقات بر تلطیف فضا و اخلاقی شدن آن میافزاید!
[دو] عدهای از مدیران سادهلوح و نادان هم تحت تأثیر چنین تحلیلهای بوالهوسانهای قرار گرفتند و علیرغم مخالفتهای بزرگان دین اجازه ورود بانوان برای تماشای مسابقات ورزشی آقایان را صادر کردند!
[سه] اما مدتی است ناباورانه میبینیم که سکوهای تماشاچیان فوتبال جولانگاه بیحیایی و بیعفتی دختران در شنیعترین شکل و صورت آن شده است! به گونهای که حتی افراد غیر مذهبی نیز از مشاهده این سطح از بیحیایی علنی و آشکار، انگشت به دهان مانده و تقاضای برخورد دارند!
[چهار] عجیب این است که برای رعایت «وفاق ملی» نفس از قفس سینههای تنگ و تاریک هیچکدام از آن مدعیان فرهنگشناس بیرون نمیآید! بزرگان دین نیز از کنار این هنجارشکنیهای علنی، بیتفاوت عبور میکنند! هیچکس لبی به اعتراض و گلایه تر نمیکند!
[پنج] من از آه خانوادههای شهدا و عقوبت نافرمانیهای علنی دربرابر احکام الهی بسیار میترسم. خوف آن دارم عذابی همچون «قوم سبت» بر ما نازل شود و فقط عده انگشتشمار ناهیان از منکر نجات یابند. راضیان به منکر و ساکتان در برابر آن با عذابی دردناک هلاک شوند.
#حجاب
#عفت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در جمع شرکتکنندگان در چهلویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن: شرط عملی توکل به میدان رفتن است/ مشکلات امّت اسلامی با توکل به خدا قابل حل است. ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
احمدحسین شریفی
📹 رهبر انقلاب در جمع شرکتکنندگان در چهلویکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن: شرط عملی توکل به میدان
جانم فدای حضرت ولایت چقدر زیبا توکل در میدان سیاست و مقاومت و مبارزه را معنا کردند.
🌹
◻️ویژگیهای پنجگانه حضرت عباس در کلام امام صادق(ع)
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امام صادق علیه السلام در روایتی در توصیف حضرت عباس علیه السلام چنین فرمود:
«كانَ عَمُّنا العَبّاس نَافِذَ البَصيرَة، صُلْبَ الايِمانِ، جَاهَدَ مَعَ أبى عَبداللَّه، و ابلى بَلاءً حَسَناً، و مَضَى شهيداً»
در این روایت پنچ ویژگی ممتاز حضرت عباس توسط امام صادق علیه السلام بیان شده است:
یک. «صلب الایمان». ایمان صلب یعنی ایمانی که اولاً پایهها و بنیانهایی محکم و مقاوم و تزلزلناپذیری داشته باشد، ثانیاً، شاکله و بدنهای محکم و نفوذناپذیر داشته باشد.
دو. نافذ البصیره؛ یعنی حضرت عباس علیه السلام نه تنها دارای بصیرت بود و در فتنهها و گردبادهای اعتقادی و دینی امور بر او مشتبه نمیشد و راه از چاه بر او مشتبه نمیشد؛ بلکه بصیرتی «نافذ» داشت. یعنی بصیرت او به گونهای بود که نه تنها لایههای ظاهری امور را میدید بلکه لایههای زیرین امور و پیچ و خمهای درهم تنیده مسائل را به خوبی درک میکرد. عمق مسائل را تا دورترین ساحتها و عمیقترین لایههای آنها به خوبی درک میکرد.
سه. جاهد مع الحسین؛ او در رکاب حسین و همراه با حسین و در معیت امام معصوم به جهاد در راه خدا پرداخت. او پرچمدار سپاه حسین بود؛ یعنی پرچمدار سپاهی که وفادارترین و بهترین و عزیزترین انسانهای روی زمین بودند.
چهار. «ابلی بلائا حسنا»؛ از دیگر ویژگیهای بارز حضرت عباس این بود که از آزمون سخت الهی به زیبایی و سرافرازانه بیرون آمد. آزمونی که بسیاری از یاران پیامبر و امیرمؤمنان و امام حسن مجتبی در آن مردود شدند و نتوانستند مسیر درست را تشخیص دهند، او نه تنها وارد این آزمون شد بلکه سرافرازانه و بسیار زیبا هم از آن بیرون آمد. او الگوی همه مجاهدان و ایثارگران و جانبازان در راه ولایت، تا همیشه تاریخ شد.
پنج. «مضی شهیدا»؛ و سرانجام آنکه #حضرت_عباس در رکاب ابیعبدالله الحسین به شهادت رسید. و این مقام و منزلتی بلند و بالا است که فردی در رکات امام معصوم به شهادت برسد و از مقام و منزلتی نزد ولی خدا برخوردار باشد که در شهادت او آن جملات بسیار تکاندهنده از زبان #امام_حسین خارج شود که: «الْآنَ انْكَسَرَ ظَهْرِي وَ قَلَّتْ حِيلَتِي»
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️لیبرالیسم فرهنگی و فروپاشی سنگرهای هویت ملی و دینی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[یک] شواهد نشان میدهد، در سایه بیعملی مسؤولان و سکوت خواص و نخبگان جامعه (اعم از روحانیان و دانشگاهیان)، «لیبرالیسم فرهنگی» در جمهوری اسلامی، با سرعتی باورنکردنی در حال درنوردیدن همه ارزشهای اسلامی ایرانی است. بسیاری از لایههای مرزهای عفت و حیا و غیرت اجتماعی و سیاسی و دینی در حال فروریختن است.
[دو] سکوت و سکون عالمان دینی و رجال و رجالههای سیاسی هم به اسلامستیزان و لیبرالیستهای فرهنگی فهمانده است که جمهوری اسلامی اراده و برنامهای برای ترویج و نهادینهسازی ارزشهای اسلامی ندارد! فراموش نکردهایم که سال گذشته برخی از مسؤولان انتظامی کشور با قدرت و اقتدار سخن از دوربینهای ثبت بیحجابی به میان میآوردند و اشراف همه جانبه بر رفتارهای هنجارشکنان و ...؛ اما امسال میبینیم که بیعفتان و بیحجابان، به صورت لخت مادرزاد و کاملاً برهنه بر روی ماشین پلیس سوار میشوند و همه فرهنگ کشور و اقتدار پلیس و نظم و انضباط اجتماعی را به سخره میگیرند، و هیچ کس هیچ کاری نمیتواند انجام دهد! و نهایتاً یک سخن کلیشهای گفته میشود یا گفته خواهد شد که آن دختر مشکل روحی و روانی داشته است!
[سه] به هر حال، باید دانست که لیبرالیسم فرهنگی، زیربنا و زیرساخت لیبرالیسم اقتصادی و لیبرالیسم سیاسی و لیبرالیسم دینی است. روند لیبرال شدن جامعه اسلامی ایرانی ما در همه لایههای لیبرالیسم با سرعت در حال پیشروی است. خدا رحمت کند امام خمینی(ره) که خطر لیبرالها و لیبرالیسم را برای انقلاب اسلامی بدترین خطر میدانست و با بصیرت بینظیر خود میدید که لیبرالها چگونه با زیرکی تمام تلاش دارند در ارکان مختلف کشور نفوذ کنند و همچون موریانه پایههای فکری و فرهنگی نظام را از درون تهی کنند و میفرمود: «صریحاً اعلام میکنم: تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرالها بیفتد»
#فرهنگ
#لیبرالیسم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹