.
✊| #منطق_قرآنی_جهاد:
و قاتلوا فی سبیل الله الذین یقاتلونكم و لا تعتدوان ان الله لا یحب المعتدین(۱۹۰بقرة)
ترجمه: با كسانی كه با شما جنگ می كنند در راه خدا بجنگید و تعدی مكنید زیرا خدا تعدیكنندگان را دوست ندارد.
دفاع و مقابله به مثل، از حقوق انسانى است. اگر کسى با ما جنگید ما هم با او مى جنگیم. «قاتلوا... الذین یقاتلونکم»
🍃هدف از جنگ در اسلام، گرفتن آب و خاک و یا استعمار و انتقام نیست، بلکه هدف، دفاع از حقّ با حذف عنصرهاى فاسد و آزادسازى افکار و نجات انسان ها از خرافات و موهومات مى باشد. «فى سبیل اللَّه»
🍃حتّى در جنگ باید عدالت و حقّ رعایت شود. «قاتلوا... لاتعتدوا» بارها قرآن با جملهى «لاتعتدوا» سفارش کرده که در انجام هر فرمانى از حدود و مرزها تجاوز نشود.
🍃ظلم و ستم، رشته محبّت الهى را پاره مى کند. «ان اللَّه لا یحبّ المعتدین»
🍃تنها حضور در جبهه سبب قرب الهى نیست، بلکه محبوبیّت نزد پروردگار زمانى است که در جنگ عادل باشیم و حقوق را رعایت کنیم. «لا تعتدوا ان اللَّه لا یحبّ المعتدین»
🍃در جنگ، هدف باید فقط خدا باشد، نه هوس ها، تعصّب ها، غنائم، ریا و سمعه. «فى سبیل اللَّه»
🍃حتّى در دفاع از حقّ طبیعى خود، باید خدا را در نظر گرفت. با آنکه آنان جنگ را علیه شما آغاز کردند و شما باید دفاع کنید، ولى باز هم «فى سبیل اللَّه» باشد.
#منطق_قرآنی_مقاومت
#آیات_جهاد
نماهنگ سفره ام البنین.mp3
3.49M
دوباره من دلم تنگه برای کربلا
برا حال و هوای سحرای کربلا
برای شنبه های سفره ام البنین
برای اون همه برو بیای کربلا
🎙 #علی_زمانیان
✳️ #جدید
#️⃣ #وفات_حضرت_ام_البنین_س
#️⃣ #استودیویی
#️⃣ #احساسی
🔹امام صادق عليه السلام فرمودند:
🔹نگاهت را جز از سر مهر و دلسوزى به آنان (پدر و مادر) خيره مكن و صدايت را از صداى آنها بلندتر مگردان و رو دست آنها نیز بلند نشو و از آنها جلو نیفت
#حدیث
*آیا علت سجده دار شدن فراز آخر زیارت عاشورا را میدانید*
در عبارت سجده زیارت عاشورا می خوانیم :
«اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاکِرِینَ لَکَ عَلَى مُصَابِهِمْ الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى عَظِیمِ رَزِیَّتِی اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی شَفَاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحَابِ الْحُسَیْنِ الَّذِینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ علیه السلام»
زیارت عاشورا حدیث قدسی است و اولین کسی که از اهل بیت علیهم السلام متن زیارت عاشورا را برای عموم مردم خواند ، امام باقر علیه السلام است که فرمودند :
پدرم از پدرش و ایشان از جد ما پیامبر (ص) و ایشان از جبرئیل و جبرئیل از خداوند متعال نقل کردند که خداوند فرمود :
*السلام علیک یا أبا عبدالله* یعنی متن زیارت در بین اهل بیت علیهم السلام بوده است. روایت وارد شده که : سیدالشهدا در روز عاشورا دو بار زیارت عاشورا را قرائت کردند ، این خیلی مهم است ؛ یک بار سیدالشهدا بین نماز ظهر و عصر روز عاشورا از ابتدا تا انتهای زیارت را خواندند و یک بار از صبح عاشورا تا غروب عاشورا بنا بر مناسبتی تکه ای از زیارت عاشورا را خواندند ؛ این مطلب از یک جنبه بسیار با اهمیت است و قابل ذکر در روضه هاست ، آن مرتبه ای که کامل خواندند بین الصلاتین بود ، اما یک باری را که تکه تکه خواندند تمام فرازهای زیارت عاشورا خوانده شد جز این فرازی که الان سجده دارد ، در این فراز دیگر حضرت به شهادت رسیدند .
شما سجده های آیات قرآن را نگاه کنید یا سجده واجب هستند یا سجده مستحب و در تمام این موارد چه واجب و چه مستحب ، کلمه سجده در تمام این آیات ذکر شده است ، شما این فراز انتهایی زیارت عاشورا را می خوانید در حالی که هیچ کلمه سجده ای در آن ذکر نشده است .
و سجده مستحب هم است ، نه سجده واجب ؛ چرا بدون ذکر کلمه سجده ، ما سجده می کنیم .
جواب در این روایت آمده است که از ابتدا ، این فراز سجده نداشته است ، یعنی از ابتدا که این زیارت به وسیله حدیث قدسی بر پیامبر (ص) وارد شد ، سجده نداشته است و سجده آن در روز عاشورا به وجود آمده است که سیدالشهدا از صبح روز عاشورا بنا به مناسبتی فرازی از زیارت را می خواندند و این فراز سجده خوانده نشد تا زمانی که آن ملعون لعین بالای سر حضرت آمد تا سر مبارک ایشان را از تن جدا کند از جلو نتوانست سر را جدا کند ، پیکر را برگرداند و سر را از قفا جدا کرد ؛
وارد شده است که وقتی پیشانی حضرت به خاک افتاد حضرت این فراز انتهایی را شروع کرد و فرمود :
«اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاکِرِینَ» و این خیلی مهم است و به این علت این فراز سجده دار شده است ؛امام در حال سجده عرضه می دارند : اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُحَمْدَ الشَّاکِرِینَ؛ هم علت سجده دار شدن مشخص است ، و هم اینکه حضرت در چه حالی بوده اند؟
نه در حالی که حضرت علی اکبر یا علی اصغرشان را از دست داده اند یا از اسب افتاده اند ، در حالی حضرت به اینجا رسیده که به پیکر بی جان حضرت رحم نمی کنند و می خواهند سر حضرت را از بدن جدا کنند
در این حال حضرت شاکر و حامد خداوند است .
اینجاست كه صبر سيدالشهدا، ستودنی ميباشد
*اللهم الرزقنا توفیق زیارت الحسین علیه السلام فی الدنیا*
*و شفاعت الحسین علیه السلام فی الاخرة*
*ان شاء الله*
*🧚♀سجده شکر🧚♀*
🧚♀سجده شکر برابر است با تمام گنجهای دنیا و آخرت ، پس با دقت آن را بخوانید .
🤲 فضیلت سجده شکر
🙏🏼بسیاری از ما نه فضیلت این سجده را میدانیم و نه کیفیت قرائت آن را ؛
هرگاه بندهای نماز خود را خوانده سپس سجده شکر را به جای آورد ، خداوند حجاب میان بنده خود و فرشتگانش را کنار میزند و به ملائکه میفرماید :
ای فرشتگان من ، به بندهام نگاه کنید فریضه مرا انجام داده و عهدم را تمام کرده و پس از آن در جهت پاسداشت تمام نعمتهایم سجده شکر به جای آورد ، ای ملائکهام پاداش این بندهام چیست ؟
پس ملائکه میگویند :
خداوندا ، *رحمتت*
خداوند دوباره از ملائکه میپرسد :
ای ملائکهام پاداش این بندهام چیست ؟
پس ملائکه میگویند : خداوندا ، *جنت و بهشتت*
خداوند دوباره از ملائکه میپرسد :
ای ملائکهام پاداش این بندهام چیست ؟
پس ملائکه میگویند :
خداوندا ، *رفع هرگونه هم و غم از او*
خداوند دوباره از ملائکه میپرسد :
ای ملائکهام پاداش این بندهام چیست ؟
پس ملائکه میگویند :
خداوندا ما علمی جز آنچه به ما آموختی نداریم !
پس آنگاه خداوند میفرماید : پاداش این بندهام این است
🌻همانگونه که او از من تشکر کرد من نیز از او تشکر میکنم*
🌷و با فضلم به سوی او خواهم رفت*
🌹و رحمتم را به او نشان میدهم*
چه ضرری دارد تا ما هر روز سجده شکر را به جای اوریم🌹🌹🌹
.
[تأملی در جایگاه ولایت فقیه💛🍃]
💎جایگاه ولایت فقیه
⁉️ آيا در صورت وجود ولی فقيه ازيکسو و مراجع تقليد ازسوی ديگر، تعارضی بين آنها وجود نخواهد داشت؟
کار مردم در مراجعه به مراجع و تقليد از آنان در مسائل دينی، از مصاديق مراجعه غيرمتخصص به متخصص و اهل خبره است که در ديگر موارد زندگی بشر نيز وجود دارد. توضيح اينکه هر فرد بهتنهایی، در همه امور سررشته ندارد و کسب تخصص در همه زمينهها برای يک نفر ممکن نيست. بنابراين، بهطور طبيعی و بهحکم عقل، انسانها در مسائلی که در آن تخصص ندارند و بدان نيازمندند، به کارشناسان و متخصصان همان رشته مراجعه می کنند
مسئله ولايت فقيه جدا از بحث تقليد و از باب ديگری است. اينجا مسئله حکومت و اداره امور جامعه مطرح است. از راه عقل و نقل ثابت شده که بايد يک نفر در رأس هرم قدرت قرار بگيرد و در مسائل اجتماعی، حرف آخر را بزند و ازنظر قانونی رأی و فرمانش مطاع(مورد اطاعت) باشد. بديهی است که در مسائل اجتماعی، روا نيست که هرکس طبق نظر و سليقه خود عمل کند، بلکه بايد يک حکم و يک قانون جاری باشد؛ زيرا در غير اين صورت، جامعه به هرجومرج درخواهد افتاد. کار ولی فقيه و تشکيلات و سازمانها و نهادها در نظام مبتنی بر ولايت فقيه، همان کار دولتها و حکومتهاست.
#ولایت_فقیه