eitaa logo
محمد الماسیان
765 دنبال‌کننده
977 عکس
301 ویدیو
16 فایل
نگاهی فرا جسمی به طب و سلامت اندکی دقت در حوزه ی بیوتروریسم خوشه ای آموزش جهان و منطقه گذری بر سیاست و جریانات داخل مروری بر امور توحیدی و قلب سلیم توجهی به سیره ی اولیاء خدا..
مشاهده در ایتا
دانلود
باسلام به یک برنامه نویس و طراح گرافیک نیازمندیم به پی وی مدیر مجموعه طبیبانه مراجعه فرمایید👇 @tebbb313
🔷سرکه خمری🔷 🔺روش تهیه سرکه روش تهیه بصورت کلی بصورت زیر است: 1. ابتدا انگور راشسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود. 2. سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید. نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید. 3. در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید. 4. پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد. نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد). 5. روش دیگری برای تهیه سرکه به این شکل است که ابتدا آب انگور را بگیرید و آن را بجوشانید. وقتی آب انگور جوشانده شود تبدیل به خمر می شود و تفاله های آن بالا میاید (انقلاب اول). سپس به مدت نود روز آن را کنار بگذارید، خود به خود تبدیل به سرکه می شود و تفاله های آن پایین میرود (انقلاب دوم). 6. روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود می‌آید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه می‌شود ولی آنچه در روایات توصیه‌شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است. ▫️نکات تهیه سرکه خرما - برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید. ▫️نکات تهیه سرکه عسل - عسل به خودی خود دارای موادی است که از فاسد شدن آن جلوگیری میکند و برای تهیه سرکه از آن بایستی آن را بوسیله آب رقیق کرد تا آن مواد اثر خود را از دست بدهند به این صورت که در شرایط مناسب دو برابر مقدار عسل به آن آب اضافه کنید. نکته: عسل دقیقا بعد از نود روز تبدیل به سرکه میشود و دردسرهای خاص باقی مواد از قبیل صاف کردن و ... را ندارد و مشکلی که در بقیه مواد هست که باید اصطلاحا روش تهیه باید بدست فرد تهیه کننده بیاید را ندارد. ▫️نکات 1. سرکه خمر به سرکه‌ای می‌گویند که در فرآیند تبدیل‌شدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر می‌شود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه می‌شود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد. 2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت). 3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده‌اید. 4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ... 5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است. 6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد! 7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود. 8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود. 9. در طب اسلامی سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد. 10- طب سنتی سرکه را برای قلب مضر میداند در حالیکه مضرات سرکه و اثرات مخرب و بد آن مربوط به سرکه شیمیایی و صنعتی است که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده و به شدت خطرناک است. ✅مجموعه سبک زندگی اسلامی طبیبانه @tabibaneh313
35.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دختر خانم خوش فکر پارسال به خاطر کسی که دوسش داشت💝 یه کار ویژه انجام داد که خیلی حال همه رو خوب کرد.... ماهم از این کارها بکنیم ;صلواااات😍 💚 🌱نو+جوان @tabibaneh313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 به جای " توصیه‌ ی استاد خیر اندیش در برنامه ب خانه بر میگردیم در خصوص از ابتلا به ویروس دریا @tabibaneh313
Lidpv_240p.mp3
1.04M
🌿🍃🌸🌿🍃💐🌿🌸🍃💐🌿🌸 مَــنْ كُنْتُ مَــــوْلَاهُ فَهَـــذَا عَـــــــلِيٌّ مَـــــــوْلَاهُ 🍃💐🌿🌸🍃💐🌿🌸🍃💐🌿🍃💐🌿🌸🍃 🍃🌼بـــــــاده ای زصحـــــــــــــــــرای غــــــدیـــــــــــــــرم داده🌼🍃 🍃🌺مــــــــادرم ذکــــر علــــــــــــــی گفتـــه و شـــــیرم داده🌺🍃 🍃🌸عشـــــق بیـــن المللــــی،عشـــــــق تــــــو طالـــــب دارد🌸🍃 🍃🌺بـــردن نـــام علـــــــــی ســــــجـــــده ی واجـــــــب دارد🌺🍃 💚جانـــــــــــم امیــــــــــــرالمومنیـــــــــــــــن💚 🌿🍃🌸🌿🍃💐🌿🌸🍃💐🌿🌸 اللَّهُمَّ وَالِ مَـــنْ وَالاهُ وَ عَــادِ مَنْ عَـــادَاهُ وَ انْصُـــرْ مَنْ نَصَــــرَهُ وَ اخْــــذُلْ مَنْ خَــــذَلَهُ 🍃💐🌿🌸🍃💐🌿🌸🍃💐🌿🍃💐🌿🌸🍃 🌿🌺عیدتون مبارک سهمتون ۵صلوات🌺🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸اعمال روز عید غدیر خم
_سنتی زعفرانی😋👌 شیر پر چرب 1 لیتر زعفران دم کرده 3 ق غ خوری غلیظ شکر 300گرم گلاب 3 تا4 ق غ خوری ثعلب 1/5تا2 ق غ خوری  خلال پسته 50 گرم  طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی😋👌 قبل از تهیه بستنی شیر را بخوبی بجوشانید و پس از سرد شدن مجددا روی شعله گذاشته تاجوش بیاید دراین فاصله زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شیر اضافه نمایید. حالا شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط کرده وبعد از جوش آمدن شیر به تدریج به قابلمه شیر اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود. (تا 1دقیقه بعد از اضافه کردن شکر و ثعلب شیر راهم بزنید) زیر قابلمه را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود. بعد از اینکه مواد خنک شد آن را داخل ظرفی استیل یا رویی ریخته و رویش را با فویل بپوشانید و داخل فریزر قراردهید هر یک ساعت مواد را از فریزر بیرون آورده و باچنگال 1دقیقه هم بزنید این کار را به فاصله هر1ساعت1 بار و تا7مرتبه تکرارکنیدتا بستنی بخوبی کش بیاید. بعد از پایان مرتبه ی آخر پسته را اضافه کرده و بستنی را درظرف دلخواه ریخته و رویش را بافویل بپوشانید و اجازه دهید10ساعت درون فریزبماند بعد از 10ساعت بستنی شما آماده ست نوش جان☺️ 🔻لطفابرای تهیه ی این بستنی خوشمزه به اندازه ی مواد دقت داشته باشید کم و زیادشدن مواد باعث نبستن یا یخ زدگی بستنی می شود🔻 @tabibaneh313
🍃🌸🍃دل به طهورای ولایت برید  🍃🌸🍃 🍃🌸🍃حاجت خود به باب حاجت برید🍃🌸🍃 🍃🌸🍃نگویم این را که خدا عالم است 🍃🌸🍃          🍃🌸🍃 باب حوائج به خداکاظم است🍃🌸🍃 ولادت باسعادت باب الحوائج❤️اباالسلطان💖ابالکریمه💖 حضرت امام موسی بن جعفر علیه السلام❤️ برساحت قدسی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تبریک وتهنیت🌸 عیدتون مبارک سهمتون 14صلوات💐
حال خلیفه روز به روز بدتر می‌شد، پزشکان هم از معالجه‌اش عاجز! گفتند: " موسے بن‌جعفر را بیاورید. اگر دعا کند خدا شفایش میدهد. " به امام خبر دادند. همین طور که مےآمد زیر لب دعا می‌کرد. وقتےرسید حال خلیفه بهتر شده بود. پرسیدند: "چه دعایے بود؟ " ـ. گفتم خدایا او را به خاطر گناه خودش بیمار کرده‌اے، به خاطر بندگےو عبادت من شفا بده! @tabibaneh313
📌بادکش خون ساز برای خون سازی غیر از تغذیه بادکش نیز توصیه می شود بادکش مراکز خون ساز مانند؛ کتف🔻فیله ی کمر 🔻ران ها🔻 ساق پاها🔻 ۱۴ الی ۲۱ مرحله و یک شب در میان بادکش⬅️ استفاده از آتش و ایجاد خلاء ناشی از مصرف اکسیژن داخل لیوان و یا بوسیله ی مکش توسط دستگاه ساکشن است ✅بادکش برقی نباشد ✅بادکش گرم توصیه می شود ✅کمتر از ده دقیقه بادکش انجام شود ✅زمان بادکش طوری باشد که بدن کبود نشود @tabibaneh313