✅ مراسم نیایش و مناجات شبهای جمعه از ساعت ۲:۳۰ بامداد تا اذان صبح در مدرسه علوم دینیه مهدیه با حضور خواهران و برادران برگزار میگردد.
🔹 آدرس: تهران، میدان شوش، ابتدای خیابان فدائیان اسلام، جنب مسجد مهدیه، پلاک ۱۳۶۳
🆔 @almiqat
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
آیا معجزه رد الشمس واقعیت دارد؟ اگر چنین است، جزئیاتش را توضیح دهید.
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ اين معجزه با اسناد معتبر و موثق در كتب شيعی نقل شده و صحيح میباشد. روايت است كه روزی هنگام عصر رسول خدا(ص) سرش را در دامان علی(ع) نهاد و حالت وحی بر آن حضرت عارض شد و طول کشید تا غروب شد و علی(ع) نماز عصر نخوانده بود، اما به احترام پیغمبر(ص) نتوانست از جا برخیزد و چون پیغمبر(ص) برخاست، به علی(ع) فرمود: آیا نماز عصر خواندهای؟عرض کرد: نه. پیغمبر(ص) دعا کرد و گفت: «اللهم ان علیا کان فی طاعتک و طاعة رسولک فاردد علیه الشمس» (پروردگارا علی (بنده تو) در راه اطاعت تو و فرمانبرداری رسول تو بوده، پس خورشید را برای او بازگردان). اسماء گوید: در این وقت خورشید را دیدم که بازگشت و دیوارها را دوباره آفتاب گرفت تا علی(ع) وضو گرفت و نمازش را خواند، آنگاه غروب کرد.
در اين رابطه میتوانید به باب معجزات اميرالمؤمنين(ع) در بحارالانوار مراجعه نماييد.
🆔 @almiqat
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارش تصویری مراسم شهادت حضرت فاطمه(س) در شعبه مرکزی (واحد خواهران)
مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) روز یکشنبه ۵ آذر با حضور بیش از ۶۰۰ نفر از خواهران محترم برگزار گردید. این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز و با سخنرانی پیرامون زندگانی اسماء بنت عُمَیس، دکلمهخوانی، اجرای نوا نمایشی در باب شهادت حضرت زهرا(س) ادامه یافت و با مداحی جناب آقای حاج محسن احدی به پایان رسید.
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 مجموعه ۵ جلدی «پیامبر و قصههایش»
نویسنده: غلامرضا حیدری ابهری
ناشر: جمال
تعداد صفحه: ۱۶۰
مجموعه ۵جلدی پیامبر و قصه هایش در هر جلد ۱۴ حکایت از زندگی رسول خدا(ص) را دربردارد.
این مجموعه چند ویژگی مهم دارد:
- در کنار هر حکایت، بخشی به نام (بیشتر بخوان، بهتر بدان) وجود دارد که مطالب خواندنی و جالبی در آن آمده است.
- دربازنویسی حکایات، نویسنده بیشتر تلاش کرده که جنبههای اخلاقی و تربیتی آنها را به خواننده نشان دهد، از این رو خود را در توضیحات اضافی گرفتار نساخته است.
- نویسنده حکایات این مجموعه را از کتاب حکایتنامه موضوعی پیامبر اعظم(ص) گزینش کرده است که جامعترین مجموعه مربوط به حکایات زندگی رسول خدا(ص) است، به همین دلیل به گزینش دقیق و قابل قبولی دست یافته است.
- سند تاریخی هر حکایت در کنار آن نوشته شده است.
عنوان جلد اول: مثل دانههای شانه
عنوان جلد دوم: نبرد گوسفندان
عنوان جلد سوم: بعد از سه روز گرسنگی
عنوان جلد چهارم: این که شوخی نیست
عنوان جلد پنجم: ثروتمند مغرور
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
hejab clip 073.mp3
1.03M
#کلیپ_سخنرانی
✅ حجاب در آئین مسیحیت
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امام رضا(ع): خداوند تبارک و تعالی هیچ خوردنی و نوشیدنی را حلال نکرده است مگر آن که در آن منفعت و صلاحی بوده و هیچ خوردنی و نوشیدنی را حرام ننموده مگر آنکه در آن ضرر و مرگ و فسادی بوده است. پس هر چیز مفید و مقوی بدن که باعث تقویت آن شود، حلال شده است.
📖 مستدرک الوسائل، ج۱۶، ص۳۳۳
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#شگفتی_های_آفرینش
✅ رد پای ماه در تولید برق، کشتیرانی و...!
سوره ابراهیم(ع)، آیه ۳۳: وَ سَخَّرَ لَكُمُ الشَّمسَ وَ القَمَرَ دَائِبَينِ - خورشيد و ماه را كه با برنامه منظمی در كارند به تسخير (خدمت) شما درآورد
در حال بیان خدمات کره ماه به زمین و زمینیانبودیم که به پدیده جزر و مد (که ناشی از نیروی جاذبه ماه بود) رسیدیم و اولین فایده این پدیده که آبیاری سواحل بود را با هم مرور کردیم. حال میخواهیم به دیگر آثار ارزشمند این پدیده بپردازیم:
فایده دوم تولید نیروى برق است، زیرا با بستن سدهایى در برابر مد دریا (بالا رفتن سطح آب)، آب در پشت آنها ذخیره مىگردد و به هنگام جزر (پایین آمدن سطح آب) توربینهایى را مىتوان بهوسیله همین آبها به کار انداخت و برق فراوانى بهدست آورد.
فایده سوم بالا آمدن آب دریا، کمک مؤثرى است که به کشتىها براى نزدیک شدن به سواحل کمعمق میکند و به این ترتیب بسیارى از سواحلى که در حال عادى قابل استفاده براى کشتىها نیستند، قابل استفاده مىشوند.
فایده چهارم: جزر و مد، آب دریاها را بهگونهاى یکنواخت و دائمى به هم مىزند و حرارت آنها را تعدیل و مواد ترکیبى را بهصورت تقریباً یکنواختى در دریاها نگه میدارد و اثر قابل ملاحظهاى در راندن ماهىها بهسوى سواحل و قرار دادن آنها در دسترس انسانها دارد.
اینها قسمتى از خدماتى است که این نیروى محرک عظیم و دائمى به جهان انسانیت مىکند و در واقع این نیرو مسخر انسان و در خدمت اوست و اگر بشر توانایی بیشترى براى استفاده از آن پیدا نماید، مسلماً در آینده استفادههاى فراوانترى از آن خواهد برد.
آری، ماه خدمتگذاری است که هزاران سال است از راهی بسیار دور و به فرمان آفریدگار هستی هر صبح و شام بشریت را از منافع وجودی خود بهرهمند میکند، تا شاید آنها متذکر شوند و از خود سوال کنند، این خدمت و این خدمتگذار برای چیست؟ آیا برای این است که بشر تنها به خواستههای دل خود مشغول و در پی برآورده ساختن آنها باشد؟ آیا این احتمال وجود ندارد که پروردگار ماهآفرین نیز از او خواستههایی داشته باشد؟ آیا هدفی در کار نیست؟!
📖 منبع: قرآن و آخرین پیامبر، ص۱۸۱ (با تصرف)
🆔 @almiqat