میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
احادیث و روایات زیادی در مورد خواص آیات قرآن و یا اذکاری خاص به منظور درمان برخی بیماریها مطرح شده است. اگر این آیات و اذکار (مثل روایتی معتبر از تفسیر نمونه ذیل ۳ آیه آخر سوره حشر که در روایت آمده که این آیات، درمان هر دردی است به جز مرگ) چنین خواصی دارند، پس چرا این همه سرطانی و... داریم؟ و چرا وقتی چنین روایتی را مطرح میکنیم، باید مسخرهمان کنند؟؟!
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ ۱- اصولا ادعیه زمانی برای انسان کارساز است که کار از کار نگذشته باشد و زمانی که کار از کار گذشته باشد، فقط معجزه میتواند مورد فوق را به حالت اول برگرداند و معجزه هم در همه جا و برای همه کس انجام نمیشود.
در مورد دعا باید دقت داشت که مانند نخی است که دو سر دارد. یک سر آن در دست ما و سر دیگر در دست خدای تعالی است. یعنی ما باید تلاش و سعی خودمان را بکنیم (مثلا هنگام بیماری، وظیفه مراجعه به پزشک را انجام دهیم) و در کنار آن دعا کنیم تا انشاءالله دعای ما مستجاب شود. ولی بعضی از اوقات است که استجابت آن دعا به صلاح ما نیست، لذا هر چه تلاش هم کنیم به اجابت آن دعا نخواهیم رسید.
۲- اما در مورد احادیثی که راجع به خواص بعضی از ادعیه ذکر کردهاند، پس از اینکه به معتبر بودن آنها واقف شدیم، باید بدانیم که آنها نیز مشمول همین قاعدهای هستند که خدمتتان عرض کردیم. یعنی صرف خواندن آن دعا، گاهی باعث شفای مریض و یا برآورده شدن حاجت میشود و گاهی هم نمیشود. باید دقت داشته باشیم که پروردگار متعال نیز در این زمینه مصلحتی برای ما در نظر گرفته است. پس اگر دعایی خواندیم و اثری از آن ندیدیم، اولا قطعا در جای دیگری پاداش آن را از نظر مادی و معنوی خواهیم دید و ثانیا باید بدانیم چون پروردگار متعال خواهان خوبی و خیر برای ماست، پس مصلحت نبوده است که این کار به نتیجه برسد.
۳- اما در مورد مسخره کردن، این امر سابقه طولانی دارد که هر امتی در زمان هر پیغمبری بالاخره آن پیامبر را هم مسخره میکردند، حتی معجزات آنها را هم سحر و جادو دانسته و مورد تمسخر قرار میدادند. پس شما نباید از مورد تمسخر واقع شدن هراسی داشته باشید.
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهات
✅ با توجه به آیه ۳۸ سوره مبارکه انعام و همچنین آیه ۵ سوره مبارکه تکویر، آیا حیوانات به صورت امت هستند؟ و در روز قیامت محشور میشوند؟ آنها که پیامبر ندارند و نیز غیرذویالعقول هستند! در حالی که میدانیم مجانین انسانها تکلیفی ندارند چون که عقل ندارند، حال چه رسد به حیوانات فاقد عقل؟!
🔹 استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_سخنرانی
✅ بعثت رسول اکرم، سالروز ابلاغ رسمی دستور رسالت
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
doaye komeil.mp3
19.17M
✅ دعای کمیل با صدای استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: بابای بچهها
نویسنده: غلامرضا حیدری ابهری
تعداد صفحات: ۳۲
ناشر: نشر جمال
قرآن کریم، پیامبر(ص) را به عنوان الگویی همیشگی بشریت معرفی کرده است. در فرآیند تربیت، ارائه یک الگوی جامع اهمیت ویژهای دارد. برای آن که کودکان ما راه و روش پیامبر(ص) را الگوی زندگی خویش قرار دعند، در آغاز باید به آن بزرگوار دلبستگی و علاقه پیدا کنند.
کتاب بابای بچهها با هدف تعمیق محبت کودکان مسلمان به پیامبر اکرم(ص) تهیه شده است.
حضرت محمّد(ص) كودكان را خیلی دوست داشت. به بچّهها سلام میداد، با آنها بازی میكرد، آن ها را میبوسید و به آنها احترام میگذاشت و همیشه ازبقیهی مسلمانان نیز میخواست كه با بچّهها مهربان باشند و آنان را دوست بدارند. پیامبر(ص) برای بچّهها، مثل یك پدر مهربان بود.
در كتاب بابای بچّهها، چهارده حكایت از مهربانیهای پیامبر(ص) با كودكان را خواهید خواند.
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
hejab clip 82.mp3
1.06M
#کلیپ_سخنرانی
✅ اگر متفکران اروپایی قائل به ضرورت رعایت حجاب در جامعه هستند، چرا در جوامع اروپایی با حجاب مخالفت میشود؟!
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
📱برنامه اندرویدی المیقات:
🔸 نرمافزار المیقات یکی از نرمافزارهای موبایلی موسسه فرهنگی آموزش قرآن و تجوید (میقات القرآن) است که در اولین نسخه آن بخش پرسش و پاسخ سایت موسسه در آن قرار گرفته که ضمن دسترسی به تمام پرسش و پاسخ کاربران (بصورت آفلاین و با قابلیت بروزشدن) در زمینه های اعتقادی، فقهی، اجتماعی و اخلاقی، امکان ارسال سوال و دریافت پاسخ به شکل بسیار ساده در آن پیاده سازی شده است.
👈 دریافت نرمافزار:
https://myket.ir/app/com.almiqat.almiqat_mob
#اطلاعیه
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امیرالمؤمنین(ع) به ابن عباس فرمودند: مبادا هدف تو از فرمانروایی، سودجویی و جمع مال یا خنک کردن خشمی باشد. بلکه باید هدف تو از بین بردن باطل و احیاء حق باشد.
📖 مناقب، ج۲، ص۱۰۱
🆔 @almiqat
May 11
#شگفتی_های_آفرینش
✅ تولد نوزاد
امام صادق(ع) در ادامه اشاره به تدبیر خداوند در فرآیند تغذیه جنین در رحم مادر، به مفضل بن عمر میفرمایند: «و پيوسته اين غذا (مواد غذایی موجود در خون مادر) به او مىرسد تا خلتقش تمام مىشود و بدنش مستحكم مىشود، و پوستش قوت سازگاری با هوا را مییابد، و از سردى و گرمى متضرّر نشود، و ديدهاش تاب ديدن روشنایى به هم رساند. چون چنين شد مادرش را درد زایيدن از جا بر مىآورد و او را بىتاب مىكند تا از او متولد مىشود.» (توحید مفضل، ترجمه علامه مجلسی(ره)، ص۵۸)
چنانچه امام صادق(ع) فرمودند، فرآیند تغذیه جنین ادامه مییابد تا زمانی که جثه جنین به رشد کافی و آمادگی لازم برای تماس با دنیای بیرون از رحم برسد. در این هنگام مادر که از حال و روز فرزند درون شکم خود و استحکام اعضا و جوارح او خبری ندارد، به لطف دردی که او را پدید میآید، باری که نه ماه تمام با خود حمل نموده بر زمین گذاشته و فرزند دلبند خود را با دنیایی که تا نه ماه پیش، اثری از او در آن دنیا نبوده روبهرو مینماید.
🆔 @almiqat