hejab clip 102.mp3
487.6K
#کلیپ_سخنرانی
✅ خانمها مراقب محیطهای کاریشان باشند / اصرار بر اشتغال بانوان، به چه قیمتی؟!
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امیرالمؤمنین(ع): گوش خود را به شنیدن خوبیها عادت بده و به آنچه که به صلاح و درستی تو نمیافزاید گوش مسپار. زیرا این کار دلها را زنگار میزند و موجب سرزنش میشود.
📖 غررالحکم، ح۶۲۳۴
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#شگفتی_های_آفرینش
✅ غذا در مسیر بدن
همانند ماشینی که برای حرکت کردن نیاز به سوخت دارد، بدن انسان هم برای انجام فعالیتهای روزمره خود به سوخت احتیاج دارد که این سوخت از مواد غذایی خورده شده استخراج و به مصرف بدن میرسد. اما تامین سوخت بدن نیازمند فرآیندی است که طی آن بدن بتواند نان و سبزی و گوشت و سایر خوراکیها را اولا تکهتکه و بسیار ریز کند، ثانیا سرفرصت از بین حجم زیاد غذای دریافتی، ذرات کارآمد و ناکارآمد آن را جدا کند، سپس ذرات کارآمد را تا رسیدن به تکتک سلولهای گرسنه مشایعت کند و در آخر هرآنچه بهکارش نمیآید را به دور افکند. و این فرآیند پیچیدهای است که هر روز در بدن ما تکرار میشود، بدون آنکه روحمان از آنچه جسممان میکند خبر داشته باشد!!
امام صادق(ع) این فرآیند را اینطور به مفضل بن عمر توضیح میدهند: «بدان كه در [جسم] انسان چهار نيرو [و دستگاه] نهفته شده است: ۱- نيروى جاذبه [يا گرسنگى يا طلب درونى غذا] كه غذا را مىگيرد و سوى معده مىفرستد. ۲- نيروى ماسكه [يا نگاهدارنده] كه غذا را در معده و جز آن نگاه مىدارد تا عمليات طبيعى روى آن انجام شود. ۳- نيرو [يا جهاز] هاضمه كه غذا را در معده طبخ [يا هضم] مىكند. عصاره و اصل خالص آن را جدا مىكند و در تمام بدن مىپراكند. ۴- نيروى دافعه كه زوايد و سنگينيهاى غذا را پس از رفع نياز دستگاه هاضمه، به جانب پايين سرازير مىكند [و دفع مىنمايد]. با تأمل فراوان در اين نيروهاى چهارگانه و كارهاى آنها، نياز بدن به آنها و هم در حكمتها و تدابير الهى نهفته در آن انديشه كن.
اگر نيروى جاذبه نبود، انسان چگونه در انديشه چارهجويى غذا كه ايستادگى بدن به آن است، مىافتاد.؟ اگر نيروى نگاهدارنده و ماسكه غذا نبود، چگونه غذا در درون مىايستاد تا معده آن را هضم كند؟ اگر نيروى هاضمه نبود، چگونه غذا هضم مىشد و مىپخت تا خالص آن كه برآورنده نياز [سلولهاى] بدن است، از آن جدا شود؟ اگر نيروى دافعه نبود، چگونه سنگينيها، غذاهاى غيرقابل هضم و ماندههاى دستگاه هاضمه دفع و خارج مىگشت؟ نمىنگرى كه خداوند جل و علا چگونه با لطف تدبير و حسن تقدير خود اين نيروها را بر بدن گمارد تا به سود و مصلحت و براى تقويت آن عمل كنند؟» (شگفتیهاى آفرينش (ترجمه نجفعلی میرزایی بر توحيد مفضل)، ص۷۰)
🆔 @almiqat
#پیشنهاد_کاربران
شهید ابراهیم عقیل: اگر آمریکا بتواند خدا را از صحنه خارج کند، پیروز میشود
🆔 @almiqat
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#از_همه_جا
وقتی لقمه حرام به قول ایشون تو اولاد نمایان میشه...
🆔 @almiqat
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#از_همه_جا
پروژه صهیونیستها برای مقابله با ایران از زبان افسر ارتش رژیم اشغالگر:
مقابله با حجاب و همچنین اعتصابات سراسری و ضربه اقتصادی به ایران، راهکارهایی است که باید اتفاق بیفتند!
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_همه_جا
غصه میخورم چرا یه عده اسم دختراشون رو فاطمه و زهرا نمیذارن؟!
🆔 @almiqat
✅ ثبتنام کلاسهای ادبیات عرب و اعتقادات شعبه مرکزی (برادران)
🔹مهلت ثبتنام کلاس اعتقادات: تا پایان آذر
🔹مهلت ثبتنام کلاس ادبیات عرب: تا پایان دی
🔹 روز و ساعات مراجعه جهت ثبتنام: روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه ساعت ۵ الی ۸ بعدازظهر
🔹 مدارک مورد نیاز:
- دو قطعه عکس ۴×۳
- کپی شناسنامه
#اطلاعیه
🆔 @almiqat
chahar soal- 1403-09-10.mp3
17.06M
✅ جلسه «چهار سؤال از مخالفین شیعه درباره زندگانی و شهادت حضرت صدیقه طاهره(س)»
🔹سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۳/۹/۱۰
📝 چرا دختر خاتمالمرسلین(ص) در جوانی از دنیا رفته است؟ / هیچ مرگی بدون علت نیست، مخصوصا مرگ جوان / «ضرب و جرح» تنها پاسخ تاریخ برای علت شهادت حضرت فاطمه(س) / ۵ شخصیتی که در طول حیاتشان بسیار گریستند / چرا حزن و گریه حضرت فاطمه(س) پس از فقدان پدر پایان نمیگرفت؟ / وصایای سوالبرانگیزحضرت فاطمه(س) درباره تدفین مخفیانه و شبانه / چرا باید مدفن یگانه فرزند پیامبر اسلام(ص) پنهان باشد؟! / نقلهای صریح کتب معتبر اهلسنت درباره ستمهای خلفا در حق آن حضرت / اظهار ندامت ابوبکر در اواخر عمر از تهاجم بیرحمانه به خانه وحی / سخنان وقیحانه و اعمال شنیع خلیفه دوم در لحظات هجوم، از کتب اهلسنت و شیعه
#سخنرانی
🆔 @almiqat