💠سالروز عمليات ثامن الائمه(ع) و شكست حصر آبادان
🔹محاصره آبادان از شرق كارون و استمرار تهديد اشغال آن از سوي نيروهاي دشمن از جنبههاي مختلف سياسي و نظامي براي كشور ما بسيار خطرناك بود.
🔸حساسيت و اهميت فوقالعاده اين مساله سبب شد كه نگراني شديدي در مقامات تصميم گير سياسي و نظامي بوجود آيد و در راس همه، رهبر كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني(ره) در آبانماه ۱۳۵۹ ضمن ابلاغ پيامي فرمودند: «حصر آبادان بايد شكسته شود.»
🕌 امام باقر علیه السلام فرمودند :
🌷 چون نمازگزار به نماز مى ایستد براى او سه خصلت است :
🌷 ۱. فرشتگان او را از جاى پاهایش تا آسمان احاطه مى کنند،
🌷 ۲. از آسمان بر فرق سرش، رحمت و نیکى فرو مى ریزد،
🌷۳. فرشته اى بر او گماشته مى شود و ندا مى دهد اگر نمازگزار بداند با چه کسى مشغول مناجات است، هیچ وقت خسته و تافته نمى شود.
📚منبع: روضة الواعظین
🔰 ملت ایران همه هدفهای دشمن در جنگ تحمیلی را خنثی کرد
✍ رهبر انقلاب، هماکنون در دیدار جمعی از پیشکسوتان و فرماندهان دفاع مقدس: باید ببینیم هدفهای حمله صدام به ما چه بود؟ در مرحله اول هدف صدام تجزیه کشور و جدا کردن خوزستان از کشور بود. که خب مردم خوزستان یکی از بهترین دفاعها را خودشان انجام دادند. بله مردم از همه کشور به خوزستان رفتند اما در خود خوزستان شخصیتهای برجسته مجاهد و مبارزی مثل علی هاشمی جزو شخصیتهای درجه یک دفاع قرار دارند.
یکی از اهداف بعدی به زانو درآوردن ملت ایران بود. میخواستند جمهوری اسلامی را براندازی کنند و سرنوشت ایران را عوض کنند. میخواستند صدای ملت ایران را در گلو خفه کنند؛ ملت ایران حرف نویی برای دنیا داشت. میخواستند این پیام نرسد؛ پیام مقاومت و ایستادگی و عدم تسلیم دربرابر زورگویی و تبعیض بینالمللی.
میخواستند ملتهای دیگر عبرت بگیرند که اگر کسی مقابل آمریکا قیام کرد مثل ملت ایران سرکوب میشود و هدف نهایی و اساسی این بود که باب مقاومت بسته شود.
🔺 پاسخ ملت ایران این بود که همه این هدفها را خنثی کرد و درست نقطه مقابل هدف آنها اتفاق افتاد.
1401/06/30
✨﷽✨
◾️ شهادت امام رضا (ع) تسلیت باد ◾️
✍مشهور است که امام رضا علیه السلام در پنج شنبه یا جمعه 11 ذی القعده سال 148 قمری در مدینه متولد شد. مأمون که برای حفظ حکومت خود امام رضا علیه السلام را از مدینه به مرو آورده بود و با ترفندهای خود و اطرافیان به اهداف خود نرسیده بود، وقتی که رفتار و قاطعیت آن حضرت را دید، دریافت که گفتار و رفتار آن حضرت در نهایت موجب ضعف و تزلزل حکومت او می شود و از سوی دیگر عباسیّان همواره در مورد ولایت عهدی امام رضا علیه السلام مأمون را تهدید می کردند و به او هشدار می دادند. در نتیجه وی تصمیم گرفت که آن حضرت را به گونه ای از میان ببرد. ولی کاملاً مراقب بود که این عمل به طور کاملاً محرمانه انجام گیرد تا مسئله جدیدی برای حکومتش پیش نیاید. لذا با مسموم کردن آن حضرت به هدف خود رسید. امام علیه السلام در روز آخر صفر بر اثر زهر مسموم و دعوت حق را لبیک گفت و به اجداد پاکش پیوست.
❤️احادیثی از امام رضا(ع):
❶ نان را با کارد قطع مکنید، آن را با دست بشکنید.
⇦الکافی ج6 ص304
❷ هر که اندوه مومنی را برطرف کند، خداوند روز قیامت اندوه او را از دل او بر می دارد.
⇦اصول کافی ج3 ص286
❸ هرکس قدرت بر کاری که گناهان او را بپوشاند و از بین ببرد، نداشته باشد، پس باید بر محمد بر آل او بسیار درود بفرستد، زیرا صلوات گناهان را به کلی ویران می کند.
⇦وسائل الشیعه ج7 ص194
❹ هرگاه بندگان، گناهان جدیدی را بیاورند که قبلا آن را انجام نمی دادند، خداوند هم بلاهای جدیدی را برای آنان می آورد، که قبلا از آن آگاه نبودند.
⇦علل الشرایع ج2 ص522
📚 احادیث الطلاب ص924 تا 940
✨شهادت امام رضا(ع) تسلیت✨
[• #تحلیل_روز | #نشست_بصیرتی •]
| سلسله جلسات تحلیلے
#دفاع_مقدس 🇮🇷
🔰 #پرسشوپاسخ_بصیرتی
⁉️| سوال:
🔻 چرا جنگ پس از فتح خرمشهر
ادامه پیدا کرد!؟
✅| پاسخ
🔻 🔹 شبههافکنان در این موضوع دانسته یا نادانسته چنین القاء میکنند که پس از فتح خرمشهر، امکان بدون هزینه و شرافتمندانه پایان دادن به جنگ وجود داشته اما ایران نپذیرفته است!! درحالیکه پس از فتح خرمشهر هنوز اوضاع به وضع قبل از تجاوز بازنگشته بود و عراق پنج هزار کیلومتر مربع از خاک ایران را در اشغال داشت. عراق همچنان نه تنها تهدیدی برای ایران بود، بلکه صدها میلیارد دلار خسارت جبران نشده و بدون تضمین جبران به ایران وارد کرده بود. حال در چنین وضعیتی برای حل مسائل چگونه باید تصمیم گرفت؟
🔹 راهحل اول:
▫️اول آتشبس کنید، تا ببینیم بعداً چی میشود!
فرمانده وقت سپاه در سخنانی میگوید: «اینکه گفته میشود بعد از آزادی خرمشهر چرا صلح نکردید، باید بگویم که هیچ پیشنهاد صلحی تا چهار سال بعد از آزادی خرمشهر به ایران نشد و فقط چند طرح آتشبس ارائه شد که اگر قبول میکردیم جنگ پنجاه سال به درازا میکشید.»
🔹 راهحل دوم:
▫️ترک مخاصمه بدون اتمام جنگ راه حل دیگری بود که فراروی ایران قرار داشت؛ بدین معنا که ایران راه حل اول را نمیپذیرفت، در عین حال از ورود به داخل خاک عراق خودداری میکرد و در مرز خود مستقر میشد. انتخاب این گزینه با توجه به اینکه عراق «نفتشهر» را در اختیار داشت و روی ارتفاعات و مناطق سرکوب مستقر شده و در عین حال به دنبال فرصت برای بازسازی و تجدید قوا بود چه معنایی داشت؟ آیا با این روش جنگ به پایان میرسید یا اینکه عراق پس از تجدید قوا مجددا حملات خود را از سر میگرفت؟ ضمن اینکه از نظر حقوقی هیچ گونه آتشبسی میان دو طرف برقرار نشده بود و بهانههای لازم برای از سرگیری مجدد تجاوزات عراق وجود داشت.
🔹راهحل سوم
▫️تنبیه متجاوز با هدف تأمین صلح شرافتمندانه راه حل دیگری بود که ایران انتخاب کرد. امام خمینی بر این نظر بودند: «امروز که ما قدرت داریم، اگر مجرم را رها کنیم این به معنای آتشبس و صلح نیست» «ضمن اینکه منطق حکم میکند، دشمن عقب رانده شده را باید به نحوی مجازات کرد که برای سالهای سال خیال تهاجم مجدد را از سر بیرون کند.»
🇮🇷 #دفاع_مقدس #هفته_وحدت
🖇 #جهاد_تبیین #تبیین #ثامن(۲۵)
🍃
📝🍃
📌 سطرهای ناخوانده ی دفاع مقدس
🔹 آخر شهریور بود
بچههایی که ۴۲ سال پیش پای درس و مشقشان بودند، پای آرزوهایشان بودند، پیش پدر و مادرشان بودند، میخواستند مهندس و دکتر شوند، میخواستند زندگی کنند...
◇ یکباره صدای غرش هواپیماها، صدای بمباران، صدای موشکهایی که نیمهشب خانهها را ویران میکرد، صدای آژیر آمبولانسها، صدای گوینده رادیو که هشدار میداد به سنگر بروید و بیرون نیایید، زندگیشان را زیر و رو کرد.
◇ بچههای خندهرو و شاد ناگهان شدند نیروهای عملیاتی، ناگهان شدند اسلحه بهدست، کلاه نظامی بهسرهای کوچکشان گذاشتند، کتابهای درسیشان را بردند داخل سنگر، که امروز و فردا جنگ تمام میشود، نکند بیسواد بمانیم.
وقتی به آنها گفتند وصیتنامه بنویسید، هاج و واج نگاه کردن. مگر جوان ۱۸ ساله و ۱۶ ساله، چه دارد که وصیت کند...
◇ میرفت سنگر تاریک که با یک فانوس روشن میشد، ناگهان یاد مادرش میافتاد که ناراحتی قلبی داشت، که از صدای موشک میترسید، که از صدای بمباران میترسید، و اشکهای روی گونههایش را باید از دوستانش مخفی میکرد...
◇ چه حماسهها که با چشم دیدم، چه ایثارها، چه دلتنگیها، چه عشقها، چه راز و نیازه ها با خدا...
و بگویند اصلا چرا شما جنگیدید...
◇◇ #چه_دلت_میگیرد!
بگویند چرا کشتید، چرا فریب خوردید، چرا زخمی شدید، چرا شهید شدید، چرا جبهه رفتید...
◇◇ #چه_دلت_میسوزد!
بگویند سهمیه میخواستید! بگویند میخواستید بعد از جنگ منت سرمان بگذارید؟ امکانات میخواستید؟ پول نفت را میخواستید...
◇◇ #چه_نفست_میایستد!
چه پشیمان میشوی گفتی تو هم آنجا بودی
چه زجری میکشی یاد آن بچهها را هم بخواهی دفن کنی...
همه آن عشقبازیها با خدا را
همه آن رشادتها و شجاعتها را
بهخاک بسپاری
که عدهای دیگر ظلم کردند!
که عدهای به نام آنها دزدیدند
عدهای به نام آن مظلومان، منت گذاشتند
#چه_دل_میگیرد!
◇ حالا ۴۲ سال گذشته
دیگر کمتر کسی دوست دارد بشنود چه بود
بچهها در محاصره چطور شهید شدند؟!
چطور پیکرشان ماهها و سال ماند زیر آفتاب
چطور ناشناس تشییع شدند؟!
#شهید_گمنام یعنی چه؟!
#مفقود یعنی چه؟!
#خانواده_منتظر چیست ؟!
میدانم حوصلهها کم شده
میدانم همه گرفتارند
میدانم دردها زیاد شده
اما میخواهم به آن بچهها بگویم
بعد از ۴۲ سال هنوز عزیزند
هنوز فراموش نشدهاند.
◇ تقدیم به تمام دلاوریها مجاهدتهای شهیدان و ایثارگران وهمه مردان و زنان سرزمینم که با تکّه تکّه از جانشون از ذرّه ذرّه ی این خاک دفاع کردند💚🤍♥️
🌷هفته دفاع مقدس گرامی باد.🌷
#شهیدان
#مردان_بی_ادعا
#دفاع_مقدس
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
@falavarjankhabar
@VARGON
🔴تأثیر حوادث اخیر بر سیاست خارجی ایران
🔹تجمعات و آشوبهای اخیر کشور، فارغ از آسیبهای انسانی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، برای سیاست خارجی ایران نیز تبعاتی در پی خواهد داشت. در این تحلیل کوتاه به طور مختصر به مواردی در این زمینه اشاره خواهد شد:
1️⃣ مذاکرات هستهای
تشدید اغتشاشات و ناامنی در داخل، موضع ایران در مذاکرات هستهای را تضعیف خواهد کرد. شکافهای داخلی و تضعیف انسجام ملی، موجب تقویت ائتلاف و اتحاد طرفهای غربی، به ویژه اجماع دوحزبی در آمریکا، برای تشدید فشار بر ایران خواهد شد و موقعیت ایران برای چانهزنی و مذاکره بر موارد اختلافی را تضعیف میکند.
2️⃣ افزایش فشارها
تداوم آشوبهای خیابانی و تبعات انسانی آن، زمینهها و فرصتهایی برای آمریکا و اروپا پدید میآورد تا به بهانههای حقوقبشری به افزایش فشارهای اقتصادی مانند کاهش سطح روابط و افزایش تحریمها اقدام کنند. همچنین زمینههای جذب سرمایهگذاری خارجی را که به دلیل تحریمها کاهش یافته، بیش از پیش تضعیف میکند.
3️⃣ تغییرات ژئوپلیتیک
در سایه تحولات اخیر و ایجاد مشغلههای داخلی برای تصمیمگیران و تصمیمسازان نظام، جمهوری آذربایجان تحرکات خطرناکی را برای شکلگیری کریدور زنگهزور آغاز کرده که با ورود احتمالی به خاک ارمنستان، میتواند امنیت مرزی ایران و مسیر ترانزیتی کشورمان به سوی ارمنستان و گرجستان را تهدید نماید.
4️⃣ خطر تروریسم قومیتگرا
ورود گروههای تروریستی و تجزیهطلب به این آشوبها به خصوص در مرزهای غرب و شمال غربی، میتواند زمینهای برای درگیریهای مرزی، قاچاق اسلحه به داخل و بروز جنگ مسلحانه در شهرها بین این گروهکها و نیروهای انتظامی و نظامی را ایجاد کند.
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 #پادکست | بررسی مسائل مربوط به اغتشاشات اخیر
قسمت اول: چرا نقش سرویس های بیگانه و عناصر خودفروخته را جدی بگیریم؟
🎙 دکتر مصطفی برزکار- کارشناس مسائل سیاسی
#مهسا_امینی
#گشت_ارشاد
#حجاب
🌷سه چيز براى فرزند بر عهده پدر است:
🔻 مادر خوب براى او برگزيدن،
🔻 نام نيک بر او نهادن،
🔻و تلاش فراوان در تربيت او نمودن!
📚 تحف العقول، ص 322
https://eitaa.com/joinchat/2639790170Ca53fab4355
🚨 پشت پرده کشف حجاب شبنم فرشادجو چیست؟
⭕️ چند روز قبل شبنم فرشادجو یکی از بازیگرهای سینما و تلویزیون که تقریبا شش ماه هست از ایران خارج و ساکن شهر تورنتو کانادا شده است اعلام کرد در راستای همدردی با خانواده مهسا امینی کشف حجاب می کند
👈 اما پشت پرده این کشف حجاب چیست؟
⭕️ شبنم فرشادجو در ماههای اخیر پس از ورود به کانادا بارها تصاویر بیحجاب خودش را در صفحات مجازی منتشر کرده است و در واقع کشف حجاب به بهانه مرگ مهسا امینی برای اولین بار نبوده بلکه یک سناریو برای وایرال شدن (دیده شدن سریع در فضای مجازی) او بوده است، مساله به همینجا ختم نمیشود زیرا فرشادجو مدتی است به عنوان همکار و شریک یک شرکت مهاجرتی در تورنتو آغاز به فعالیت کرده است و این کشف حجاب صوری در واقع تلاش برای وایرال شدن خودش و در کنارش تبلیغ برای شرکت مهاجرتی او و دوستانش است!
⭕️ آری این جماعت حتی از مرگ یک دختر جوان در راستای سود اقتصادی خودشان بهره میبرند!
♨️ مبادا برای اجرای #عدالت ضعفا را زیرفشار قرار دهید ♨️
🍃 حضرت امیر سلام الله علیه:
👈 مبادا حکومت اسلامی، همیشه برای اجرای عدالت به میان طبقات ضعیف برود، و اموال آنان را بگیرد، و زیر فشار قرارشان دهد، تا از حکومت ببرند و مأیوس شوند.
👈 یعنی باید اغنیا و توانگران را به میان کشد و از آنان بگیرد، که غالب یا همه اموالشان غصبی و نامشروع است، و بگونه ای از آن خود مردم محروم است.
🍂 علامه محمدرضا حکیمی
📚 مرام جاودانه، ص ۵۱