بسم الله الرحمن الرحیم
▶️ یادداشتی بر ترفند جدید غرب ( بازی ربات همستر کمبات کویین )در آستانه انتخابات ریاست جمهوری تیر ماه ۱۴۰۳
🌑در اولین بررسی میدانی متوجه میشویم که دشمنان در یک انسجام و وحدت در صدد مدیریت افکار عمومی در کشور جمهوری اسلامی به وحدت نظر رسیده اند.
🌑گام دوم دشمنان در راستای انتخابات تیر ماه ریاست جمهوری که با قدرت و وحدت دنبال می کنند،عدم تمرکز ملت ایران بر انتخابات ریاست جمهوری تیر ماه سال جاری است.که یکی از راهبردهای دشمنان در این موضوع عبارت است از کلید زدن پروژه ای به نام «ربات همستر کمبات کویین »
🌑هدف از کلید خوردن این پروژه توسط دشمنان غربی عبارت است از سست کردن اراده و عزم پولادین ملت ایران برای مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری تیر ماه سال جاری.
🌑نظر به نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات و به منظور دور نگهداشتن ملت فهیم و همیشه در صحنه جمهوری اسلامی ایران از اپلیکیشن های داخلی ،دشمنان و در رأس آنها رژیم کودک کش اسرائیل ،پروژه صهیونیستی _غربی و عبری به نام «همستر کویین » را کلید زده اند.
🌑در جهت مدیریت افکار عمومی و پرت کردن حواس عموم مردم مبدأ خرید کارت های این بازی را صرافی ها قرار داده اند.
🌑هدف و راهبرد مهم دشمنان در این پروژه عبارت است از مدیریت افکار عمومی با اهداف سه گانه که عبارتند از:
الف:مدیریت افکار عمومی در جهت کاهش مشارکت عمومی در انتخابات ریاست جمهوری
ب:کاهش استقبال و در نهایت عدم استفاده ملت ایران از اپلیکیشن ها و پیام رسان های داخلی با اهدافی مانند:
_جلوگیری از شناخت کامل کاندیداهای انتخابات ریاست
_,نشناختن برنامه ها و راهبردهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
_ فراهم کردن معرفی کاندیداهای مد نظر جبهه غربی _ عبری در کشور
_کاهش شور و شوق انتخاباتی در جامعه
_بزرگ وانمود کردن مشکلات و مسائل کشور
🌑هدف دیگر این پروژه دو جنسیتی بودن آنست.یعنی ضمن کاربرد مذهبی دادن به آن مثلا صلوات شمار و حتی توهین به دین و مقدسات اسلامی.
🌑 مشارکت محورهای غربی _عربی _ عبری و منافقین . سلطنت طلبان و...در برنامه ریزی و تولید این پروژه و اقدامات قبلی
🟢بر هم زننده همه معادلات و راهبردهای دشمنان در این انتخابات مثل انتخابات ادوار مختلف گذشته عبارتند از وحدت و همدلی و همبستگی ملی از صدر تا ذیل ،حفظ منافع ملی و ترجیح آن بر منافع حزبی و جناحی خود توسط همه اقشار بویژه نامزدهای انتخاباتی،همگامی و حرکت در مسیر ولایت و گوش دادن به هشدارهای رهبر معظم انقلاب و جلوگیری از قطبی سازی در جامعه و رصد دقیق اقدامات و راهبردهای غربی _ عربی_عبری در داخل و منطقه و جهان و اشراف اطلاعاتی بر تلاش های مذبوحانه آنان که بوده و هست و خواهد بود.
انشاءالله
🖌سهراب خلیلی
۱۹ خرداد ۱۴۰۳
راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر:
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتخابات بعنوان عامل اصلی پیش برندگی و رفع مشکلات مردم، قطعا توسط ضد انقلاب مورد توجه است لذا؛
🔹باید به این نکته توجه داشت که دشمنان انقلاب هر عاملی که باعث توسعه و پیشرفت کشور شود را مورد نقد ، تحریف و تحریم قرار می دهد. و قطعا می دانند، انتخابات در ایران باعث پیشرفت کشور می شود.
🔹از باب سلامت انتخابات وقتی عامه مردم بر مبنای وجدان پاک خود به تاریخ انتخابات در ایران توجه می کنند می بینند جو غالب کشور به سمت یک رئیس جمهور بوده و به آن رای دادند و آن کاندیدا از صندوق رای بیرون آمد.
نخبگان می دانند انتخابات یعنی تزریق تفکر ، توان و اراده جدید در بدنه اجرایی کشور و خالی شدن فضا برای حضور جوانان در راستای توسعه کشور لذا باید به صورت جامع به راهبردها و تاکتیک های دشمنان انقلاب توجه نمود تا اسیر فریب ها و نیرنگ های آنها نشویم.
🔸راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی بعنوان یکی بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی"
🔸تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانه ای جهت کاهش مشارکت در انتخابات (بزرگ نمایی بعضی از مشکلات اقتصادی در مناظرات ، مهندسی و فرمایشی خواندن انتخابات و ...)
۲.طراحی عملیات های رسانه ای به منظور حمایت از دورترین کاندیداها با گفتمان انقلاب اسلامی (دعوت مردم به تلگرام از طریق بازی و ارزهای دیجیتال ، فعالسازی حباب های هوشمند اینستاگرام ، ویژه برنامه های ماهواره ای و ...)
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای نزدیک به جبهه انقلاب
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی به واسطه انتخابات (پرداختن به خاطرات تلخ گذشته نظیر جنبش ززآ و ...)
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر ( سازمان های بین المللی ، نرم افزارها و شبکه های اجتماعی و ...)
🔸در پایان باید مردم عزیز ایران توجه کنند که مشکلات کشور قطعا توسط مردم و دولتمردان درون کشور برطرف می شود و کشورهای خارجی چه دوست چه دشمن کمترین نقش را در پیشرفت یک کشور دارند.
ایجاد دو قطبی هایی نظیر مذاکره و فیلترینگ و از این دست مسائل از فریب ها ، تکنیک ها و تاکتیکهای رسانه ای دشمنان هستند که فقط با هدف جلوگیری از پیشرفت کشور و حمایت از کاندیداهای خاص طراحی و اجرا می شوند.
🔹 لذا اگر مردم دوستدار برطرف شدن مشکلات کشور هستند که قطعا هستند باید در یک فضای منطقی برنامه های کاندیداها و سوابق جریانات سیاسی را بررسی و از افراد مورد اعتماد و درگیر با رفع مشکلات کشور نظرخواهی و مشورت کنند.
دقت شود افرادی که در کف میدان حل مشکلات کشور نیستند و فقط در بستر فضای مجازی ارائه نظر می کنند افراد مناسبی برای مشورت در این خصوص نیستند ، خیلی از این افراد فقط به دنبال جذب مخاطب و شاید با هدف دیگری...! اظهار نظر می کنند. پس باید دوست و دشمن را خوب شناخت.
🔹این کشورها را در مواجه با سیاسیت های انقلاب اسلامی هیچگاه دوست ندانید. "آمریکا، انگلیس، آلمان ، فرانسه و رژیم کودک کُش اسرائیل"
رقابت نامزدهای ثبتنامی در شبکههای اجتماعی
🗓 ۱۰ الی ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
📊 سامانه «سوشال لیسنینگ دیتاک» در این گزارش به بررسی میزان توجه و محبوبیت نامزدهای ثبتنامی در شبکههای اجتماعی پرداخته است. (۱۰ نفری که بیشترین تعداد محتوا درباره آنها به اشتراک گذاشته شده است.)
🔥 بر اساس این دیتا، همچنان احمدینژاد بیشترین میزان توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خود جلب کرده است. لاریجانی نیز از لحاظ میزان توجه رشد قابل ملاحظهای نسبت به هفته گذشته داشته است.
🔥 در حالی که جلیلی مثبتترین توجهات را به خود اختصاص داده است.
📊 میزان توجه و محبوبیت هر یک از نامزدها میتواند متاثر از محتوای منتشر شده توسط تیم رسانهای آنها باشد.
📈 شاخصهای این نمودار:
💬 توجه: این شاخص اشاره دارد به مجموع توجه (بازدید، لایک و ...) به محتوایی (اخبار، پستها، توئیتها، و ...) که کاربران در مورد هر نامزد به اشتراک گذاشتهاند.
این دیتا از بسترهای اینستاگرام، تلگرام، توییتر، ایتا و... با استفاده از کلانداده سامانه دیتاک جمعآوری شده و به صورت درصد بیان شده است.
⭐️ محبوبیت: برآیند احساسات مثبت و منفی محتوای منتشرشده توسط کاربران است که از ۱۰۰_ تا ۱۰۰+ متغیر است.
🔰 نظر سنجی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔻مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است، اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دوچندان است. مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، از افراد بالای 18 سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و بهشیوه تلفنی، از تاریخ 6 تا 9 خردادماه 1403 نظرسنجی انجام داده است.
برخی از مهمترین نتایج این پیمایش بهشرح زیر است؛
مشخصات پاسخگویان
در این نظرسنجی ملی، 50/1 درصد از پاسخگویان را مردان و 49/9 درصد را زنان تشکیل میدهند، همچنین 28/9 درصد از پاسخگویان در بازه سنی 18 تا 35 سال (جوان)، 57/3 درصد در بازه سنی 36 تا 60 سال (میانسال) و 13/1 درصد در بازه سنی بیش از 60 سال (سالمند) قرار دارند. 34/5 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی، 60/5 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 3/9 درصد نیز بیسواد هستند، همچنین 40/3 درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، 36/7 درصد ساکن شهرهای تابعه و 23 درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
🔹تأثیر انتخابات در بهبود شرایط کشور
در نتیجه پرسش «همانطور که میدانید حدود یک ماه دیگر قرار است برای انتخاب رئیس جمهور جدید، انتخاباتی زودهنگام برگزار شود، فکر میکنید شرکت در این انتخابات چقدر در بهبود شرایط کشور مؤثر است؟» نزدیک به دوسوم از پاسخگویان (64/2 درصد) بهمیزان زیاد یا خیلی زیاد و در مقابل، 14 درصد از آنها بهمیزان کمی شرکت در این انتخابات را اثرگذار میدانند، همچنین، 18/3 درصد از مردم شرکت در این انتخابات را اصلاً در بهبود شرایط کشور مؤثر نمیدانند.
🔹اولویتهای اقدام رئیسجمهور آینده
در پاسخ به سؤال «بهنظر شما رئیس جمهور آینده کدام اقدام را باید در اولویت قرار دهد؟»، بهترتیب 33/8 درصد از پاسخگویان «عدالتخواهی و مبارزه با فساد»، 26/1 درصد «رفع تحریمهای خارجی»، 26 درصد «بهبود مدیریت و افزایش کارآمدی مسئولان» و 4/4 درصد «آزادیهای سیاسی و اجتماعی» را بهعنوان اولویت اصلی اقدامات رئیس جمهور آینده اعلام کردهاند
🔹میزان مشارکت در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری
از پاسخگویان پرسیده شده است؛ «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟» 53/4 درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل 17/7 درصد اصلاً شرکت نمیکنند، همچنین، 28/9 درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند، با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای 3 درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، 53/4 درصد پیشبینی میشود.
شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
#تلنگر
⭕️ انسانِ غربی و همستر کامبت
📌 تاملی تربیتی بر فراگیری بازی همستر در سپهر جامعه ایرانی | محسن احمدی
🔻 انسانِ غربی از آن روز که مفهوم «کار» را به «شرِّ لازم» فروکاهید تا امروز همواره در پی آن بوده است تا ساعات کار کردن انسان را کم و ساعات فراغتش را بیشتر کند. اتوماسیونی شدن مشاغل در همه شئون تا ارزهای دیجیتال و نایت کوین و همستر ذیل همین اصل قابل تفسیر هستند.
🔻 «بهشت موعود» تمدن غرب، کسب پول بیشتر با زحمت کمتر است و پدید آمدن پدیدههایی همچون نایت کوین و همستر، تبلورات طبیعی این حیات تمدنی است.
🔸 انسانِ اسلام اما همواره کار را نه به مثابه شر بلکه «جوهره مرد» و «عبادت» تعریف کرده است و از این منظر، «پول مفت» به دست آوردن نه تنها ستوده نیست بلکه نوعی ضدارزش به حساب می آید. در این چارچوب فکری، برای کسب مال باید تلاش کرد و زحمت کشید. پول بدون زحمت، رحمتی را به زندگی انسان جاری نمی کند.
🔻 این مقال محلِ نقد و بررسی این دو دیدگاه تربیتی نیست و تنها می خواهد تلنگری باشد برای کسانی که می خواهند بدانند در کدام ساحت به عالم می نگرند: انسانِ غربی یا انسانِ اسلامی.
🔻 تبِ بالای فراگیری همستر در جامعه ایرانی، نشان از تب بالای اندیشه های غربی در پلتفرمهای اینترنتی دارد. اینگونه نیست که هرآنکه مشغول این بازی هاست در جرگه انسان های غربی است اما ایجادکنندگان تب، حتماً در پی اهداف تمدنی خود هستند.
🔻 همستر چه به پول برسد و چه نه، نشان می دهد جامعه ایرانیِ مومن به اسلام، همچنان در برابر موج های شبکه های اجتماعی بی جانپناه و آسیبپذیر است. تبها می آیند، روحیات و خصائصی را در ما به جا می گذارند و می روند. نسلی که برای امرار و معاش خود، نیازی به کار و تلاش و زحمت نبیند و چمباتمه بزند تا موجی از راه برسد بلکه مالی به او برسد، حسابی، چمران، سلیمانی، تهرانی مقدم، سمیعی و دیگر بزرگان این ملک نخواهد شد.
🚩 زنان ثابت کردند که در مجاهده مقدّم بر مردانند...
✨ امام خمینی:
✊ زنان در عصر ما ثابت کردند که در #مجاهده همدوش مردان بلکه مقدّم بر آنانند...
❇️ همین خانمهای #محجبه، همینها که مظهر #عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند و در ایثار مال هم پیشقدم.
💰 ایثار کردند جواهرات و طلاهایی که دارند، برای #مستضعفین... ارزش اعمال به معنویات اعمال است.
💠 خواهرهای ما که در عصر #نهضت شرکت داشتند ارزش اعمال آنها بیشتر بود از ارزش اعمال مردها.
📗 صحیفه امام، ج۷، ص۳۴۱_۳۴۳
#امام_خمینی ره
📖 عنوان: زنان انسان ساز
✍️ نویسنده: مریم گلیپور
📌 انتشارات: مرکز نشر هاجر
🔺موضوع: شخصیت شناسی و سبک زندگی زنان انسان ساز
معرفی کتاب
💠 زن به عنوان بنیان، رکن و مبنای آفرینش از جمله ارزشمندترین مخلوقات خداوند متعال به شمار می رود. شخصیت زن، رفتار، سلوک، فرهنگ و اندیشه او بی گمان در شکل گیری جامعه انسانی نقش مهمی را ایفا می کند. زن است که می تواند جامعه را اصلاح کند و موجب رشد یا افول جامعه شود. اگر زن انسان ساز از ملت گرفته شود، ملت به شکست و انحطاط دچار می شود.
🔺بر نسل امروز است تا با شخصیت و سبک زندگی اسوه اسوه گان، همسران پیام آوران آسمانی و اوصیای الهی، مادران ائمه اطهار، زنان عاشورایی، زنان راوی بانوان مبلغه و سایر زنان انسان ساز آشنا شده و چگونه زیستن را از آنان آموخته و آنان را سرمشق حیات خویش سازد.
🅾 زاکانی با شهامت و جسارت
1⃣ در انتخابات سال ۱۴۰۰ از شهید رئیسی دفاع کرد
2⃣ جوانمردانه و بدون قهر و ناز
بنفع شهید رئیسی کنار رفت
3⃣ در سه سال گذشته خالصانه در میدان کار کرد و کاملا با شهید رئیسی در میدان عمل همکاری کرد
تماشاچی و در حاشیه نبود
4⃣ آری اگر میشود به جانباز، شهید زنده گفت آقای زاکانی هم رزمنده و جانباز و قالیباف هم فرمانده لشکر مانند شهید همت و شهید خرازی و ....بوده
لبیک یا خامنه ای
🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم
💢رسانه ملی، ملی بماند!
🔹ضمن تقدیر از اقدامات خوب و اطلاعرسانیهای رسانه ملی، امروز اخبار ساعت ١۴ در اقدامی عجیب، پس از بیان انصراف آقای منظور از کاندیداتوری، به نمایش متن کامل بیانیه جدید اصلاحات و معرفی سه نامزد نهایی آنها با نمایش عکس هر سه نمود!
🔹این اقدام در شرایطی صورت میگیرد که هنوز شورای نگهبان راجع به نامزدهای تایید صلاحیت شده اعلام نظر نکرده است. نمایش عکس سه نفر از جبهه اصلاحات در این شرایط زمانی و انعکاس محورهای مهم این بیانیه، نوعی خبر جهتدار و تبلیغ زودهنگام محسوب شده و حق طرف مقابل را تضییع میکند. در حالیکه صداوسیما در روزهای ثبت نام نیز در اخبار رسمی، نام و عکس هیچ کاندیدایی را نمایش نداد، اکنون هم تا پیش از تایید صلاحیت هیچ تفاوتی صورت نگرفته و همچنان مشی عادلانه قبلی باید پیگیری شود.
🔹 نشان دادن متن بیانیه اصلاحات، خواندن محورهای مهم و اعلام نام سه نامزد نهایی آنها و نشان دادن عکس این سه، از عدالت رسانهای خارج است.
🔹 امید است رسانه ملی بتواند بر فشارها و تصمیمسازیهای مخالفان غالب شده و مانند انتخابات اخیر مجلس، نمونه خوبی از عدالت رسانهای و ترجیح منافع ملی بر احزاب و گروهها را به نمایش بگذارد.
پاسخ وزیر کار به نگرانی #بازنشستگان در خصوص زمان اجرای همسانسازی
🔹صولت مرتضوی درباره اینکه با توجه به تغییر مجلس و تغییر دولت تا چند روز آینده در مورد موضوع #همسان_سازی در میان بازنشستگان نگرانی ایجاد شده که نکند این مساله به ماه های آینده و بعد از استقرار دولت چهاردهم موکول شود پاسخ شما به این نگرانی چیست، گفت:
🔹️منابع همسانسازی حقوق بازنشستگان پیشبینی شده که از محل سهام پرداخت شود که یک بخشی از آن ریال است که آن بخش به محض این که ریالاش تامین و پرداخت شود، اجرا میشود.
🔹وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یک بخشی هم سهام است؛ سهام کارخانه باید بیاید در تملک صندوقهای وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گیرد بعد از آن که قرار گرفت تبدیل به نقدینگی و ریال شود و پرداخت شود که فرآیندش یک مقداری طولانی تر است و الان ما به دنبال اخذ سهام هستیم./ایلنا
📝
📌 دکتر عیسی زاده : چرا تاکنون ۲۵ درصد باقیمانده متناسبسازی حقوق بازنشستگان اجرا نشده است؟
👈مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این زمینه مقصر است .
👈 دکتر مهدی عیسی زاده رئیس کمیسیون اجتماعی و فراکسیون بازنشستگان مجلس شورای اسلامی بر اجرای ۲۵ درصد باقیمانده متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان سال جاری تاکید کرد
👈 وی افزود :اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس قانون برنامه ششم توسعه است و مسولان سازمان تامین اجتماعی موظفند این تکلیف قانونی را درست و کامل اجرا کنند
👈 دکتر مهدی عیسی زاده با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و دعوتاز تمامی بازنشستگان برای حضور در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن گفت بازنشستگان گنجینه هایی از تجربه و سرمایه های ارزشمند و بی بدیل جامعه هستند که از بهترین سالهای عمر خود را چه در دوران پیروزی انقلاب و چه در دوران دفاع مقدس همواره در خدمت نظام و مردم بودند و برای توسعه ، آبادانی و عزت کشور از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکردند
👈 وی در ادامه با اشاره به مطالبات بازنشستگان در خصوص اجرای ۲۵ در صد باقیمانده متناسبسازی حقوق شان افزود طی چند روز گذشته جمع کثیری از بازنشستگان تامین اجتماعی در تماس تلفنی و با ارسال پیام های بنده و دیگر نمایندگان در کمیسیون اجتماعی خواستار آن بودند تا کمیسیون اجتماعی و فراکسیون بازنشستگان مجلس از بعد نظارتی این مساله را مورد بررسی قرار دهند که قطعا هفته آینده این موضوع در دستور کار فراکسیون بازنشستگان مجلس قرار خواهد گرفت
👈 دکتر عیسی زاده با تاکید بر اینکه مجریان دستگاههای اجرایی نباید قانون را ناقص اجرا کنند گفت درسالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سازمان تامین اجتماعی ۷۵ درصد متناسب سازی حقوق بازنشستگان را انجام داده و با توجه به اینکه اجرای کامل آن تکلیف قانونی و جز تعهدات سازمان تامین اجتماعی است و از آن جایی که هیات امنا ی سازمان تامین اجتماعی هم مجوز آن را صادر کرده است بنابراين دلیلی وجود ندارد که این مطالبه بازنشستگان اجرایی نشود
👈وی افزود : البته این کار می بایست اوایل سال جاری انجام میشد واگر تاکنون ۲۵ درصد متناسب سازی حقوق بازنشستگان برای ۹۰۰هزار بازنشسته عملیاتی نشده مقصر این کار مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی است که قانون اسناد بالادستی را درست اجرا نکرده است !
👈 رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و فراکسیون بازنشستگان مجلس گفت سال گذشته درزمان بررسی بودجه سال ۱۴۰۱ بنده با پیگیری و دفاع در کمیسیون تلفیق با هدف بهبود حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی توانستم در بودجه ۹۰ هزار میلیارد تومان را بگنجانم تا این سازمان درقبال بازنشستگان و بیمه شدگان بتواند تعهداتش را اجرا کند لذا با توجه به این مبلغ که در راستای اجرای ماده(۱۲) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه بابت پرداخت بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی و استمرار متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی است دیگر بهانه ای برای عدم اجرای ۲۵ درصد باقیمانده متناسبسازی حقوق بازنشستگان وجود نداردمگر اینکه این بودجه در جای دیگری خرج شده باشد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- آیا در انتخابات شرکت کنیم نکنیم ؟