eitaa logo
این عماریون
353 دنبال‌کننده
245.4هزار عکس
66.9هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ✨﴾﷽﴿✨ اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً 🤲
به تیغ تفرقه ما را دو دسته میخواهند قسم به سنگ که ما را شکسته میخواهند به دست خالی ما سنگ افترا دادند هدف چه بود؟ که ما را نشان ما دادند به روی آتش فتنه به جوش آمده ایم دهن گشاد برای خروش آمده ایم چقدر داغ شدیم و چقدر داد زدیم برادرانه به هم تهمت فساد زدیم منی که داد پرستم، تویی که همهمه خواه به جان یکدگر افتاده‌ایم در یک راه دو صف شدیم مقابل به هم، دو تا دیوار و چیست آخر این اتفاق جز تَکرار شدیم نابلد و مفسد و... بگو... بس نیست؟ برنده کیست؟ کمی فکر کن، مشخص نیست؟ در این میانه کسی از علاقه دم می زد نداشت طرح ز نهج البلاغه دم می زد و گفت نوبت تغییرهای بنیادیست غرض هنوز زن و زندگی و آزادیست من و تو گرم جدل او شعار می فرمود به این میانه روی افتخار می فرمود بس است صحنه‌ی سختی‌ست پیش رو بس نیست؟ برنده کیست کمی فکر کن مشخص نیست؟ غلاف کن غضبت را در این مسیر، غلاف یکی ست رای من و تو
18.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹جلیلی حاضر نیست جلوی دوربین نمایش دهد و برای راضی کردن جماعت غوغاسالار یک مشاور زن کنار دست خود بنشاند یا راجع به حجاب مواضع دوپهلو بگیرد. 🔹شاهد توجه و نگاه جامع او به مسائل زنان همین پوپولیستی نبودن و راهبردی حرف زدن است؛ 🔹شاهدش محدود نکردن مسائل زنان به حجاب و گشت، و اشاره به نزاع تمدنی غرب با اسلام در جنجال‌های سال‌های اخیر در مناظره با برخی حریفان نان به نرخ روز خور است؛ 🔹شاهدش پرداختن به موضوعات تخصصی حوزه زنان مثل اهمیت نقش فرهنگی تاریخی زنان خانه‌دار ایرانی در تولید است؛ 🔹شاهدش تعاملات و همفکری با زنان از اقشار و طیف‌های مختلف در جلسات دولت سایه است؛ 🔹شاهدش حضور زنان نخبه متعدد در تشکیلاتش است که به جای نمایش دادن با آنان ، فکر و اندیشه و ظرفیتشان را پای کار استخراج راه‌حل‌های مسائل کشور آورده است... ادامه دارد.
20.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیلی: ما امروز باید مدعی FATF باشیم نه بدهکار آن؟! نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری: 🔹وقتی همه برای برجام سوت می‌زدند ما ۶ جلسه نشستیم و آن نقد کردیم. وقتی ما مسائل برجام را در مجلس مطرح می‌کردیم دوستان ناراحت می‌شدند چون برجام دارای مشکلاتی بود و معنایی نداشت. 🔹اگر می‌خواهید جلو بسیاری از نابه‌سامانی‌ها و تورم را بگیرید این است که مبارزه با پولشوئی انجام شود. کشور ما پیشتاز در مبارزه با تروریسم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخوندی: بانیان وضع موجود باید به مردم معرفی شوند 🔹وزیر راهِ دولت روحانی در همایش انتخاباتی پزشکیان گفت: ما هیچ لکنتی بر زبان نداریم. آن‌هایی که وضعیت نابسامان را در کشور به‌وجود آوردند باید به مردم معرفی شوند. 📌📌یکی از بی لیاقت ترین و بدتدبیرترین کارگزاران تاریخ معاصر ایران تا این حد گستاخ و بی حیا است. باید مجسمه این مرد را به عنوان نماد ناکارآمدی در میادین شهرهای بزرگ نصب کنند و به همگان معرفی کنند. مجسمه علم ستیزی، دین گریزی، رانت جویی، جناح پرستی، فساد خواهی، تحریف و...و...و صدا و سیما مقصر است، قوه قضائیه مقصر است، حوزه مقصر است و خیلی های دیگر مقصرند که زبان این آقا هر روز دراز و درازتر می شود.
بسم الله الرّحمن الرّحیم شخصیت افرادنشان خواهددادکه فردبرای کاری که داوطلب شده شایستگی داردیاخیر،نشانه های فردشایسته:جذابیت متقاعدکننده دارد،بقیه ازاو پیروی میکنند،توانایی تاثیربردیگران،خوش بر خورد،گرم وصمیمی،ثبات در اندیشه،مهارت در شنیدن واندشیدن،توانایی رهبری،همدلی،تیزهوش قابل اعتماد،قادربه کنترل احساسات،براحتی تحت تاثیرقرارنمیگیرد،خودآگاه،آرام،متواضع،اجتماعی، چنین فردی دارای شخصیت کاریزمااست،طبق اصل۱۱۵قانون اساسی فردداوطلب برای ریاست جمهوری بایدازرجال مذهبی سیاسی،دارای شرایط وسوابق مدیریتی،حُسن سابقه درامانت،موءمن و معتقدبه ولایت فقیه،روحیه ای جهادی،خستگی ناپذیر،ساده زیست،فسادستیز،عدالتخواه،مردمی وامیدوار...درمقابل افرادی که شایستگی پذیرش چنین مسئولیتی ندارند:۱-رهاکننده یعنی توانایی یک شروع خوب راندارد۲-بسیارانتقادکننده یعنی: دائم بدنبال اصلاح دیگرانست۳-عدم توانایی در انجام مسئولیت بگونه ایکه:بیشتربه کودکی می ماندکه به ظاهربالغ شده،همواره درحال قول دادن است،دربیان احساس دوگانه عمل میکندیعنی دائم سخن دیگران راحتی اگرقبول نداشته باشدتائید میکند... بهترین روش شناخت افرادنگاه به سوابق آنهاست چراکه آزموده راآزمودن خطاست... کسی که پُرفتنه باشدسرش بیندازوبیرون کن ازکشورش(سعدی) {جمهوری اسلامی ایران آغازظهوراست،امام خمینی} [آنکه دلش بیماریست گمان نکندخداکینه اورا آشکارنکند]
🌹نقش دولت روحانی در مقابله با تحریم‌های سازمان ملل ؛ و نقش چین و روسیه در قطعنامه های ضد ایرانی 🌹 تحریم های شورای امنیت سازمان ملل بزرگترین آسیب برای کشور ایران است که از ابتدای انقلاب در سه لایه حقوق بشری و تروریستی و هسته ای بر ایران تحمیل شد که اوج آن از سال ۱۳۸۵ شمسی بود این تحریم‌ها با قطعنامه های سازمان ملل بود که مهمترین آن تحریم فروش نفت ایران و تحریم بانک مرکزی ایران و تحریم ایران از معامله با دلار بود و هر پنج عضو دائمی شورای امنیت از جمله روسیه و چین دوستان انقلابیون ایران تصویب شد این تحریم‌ها. از زمان دولت احمدی نژاد. (از سال ۸۵ تا ۹۱ ش)با دبیری آقای سعید جلیلی در مذاکرات هسته ای شروع شد و متاسفانه آقایان بجای چاره اندیشی آن قطعنامه ها را کاغذ پاره نامیدند و آنرا پوچ و بی اثر می دانستند ؛ ولی در زمان دولت ایشان زمان اجرای تحریم ها نرسیده بود بلکه زمان اجرای تحریمها از سال ۹۲ ش ابتدای دولت روحانی بود که بانک مرکزی ایران را قفل کرد و سخت ترین تحریم تاریخ را ؛ که سوغات دولت بی تجربه احمدی نژاد بود ؛ بر دولت بعدی دولت روحانی تحمیل کرد. و این تحریم های فلج کننده همزمان با کاهش قیمت نفت از اول دهه نود شد ولی بر اثر مذاکرات برجام که فقط در باره رفع. تحریم های هسته ای بود (نه رفع دو تحریم دیگر ) و پس از معاهده برجام در دو سال اجرای برجام ( ۹۶ ما ۹۸ ش )تورم ایران صفر شد. وهمین خشم کاسبان تحریم و آتش به اختیاران را بر انگیخت که برای شکست برجام و زمین زدن دولت روحانی. به سفارت عربستان حمله کردند و آتش زدند. و بجای محاکمه ؛ جایزه گرفتند و نیز کارهای تحریک کننده دیگری که منجر به خروج آمریکا از برجام شد و ثمرات آنرا کم کرد هر چند نتوانست آنرا بی اثر کند. ازین رو نهایت خواست دولت آقای رئیسی ؛ اجرای همان برجام است ؛ ولی به آن دست نیافته است . ولی واقعیت تلخ مواضع دیپلماسی ایران در سه سال گذشته است. زیرا دولت انقلابی ایشان وقتی متوجه خسارت آتش زدن سفارت شد از چین خواست ؛ که واسطه آشتی ایران با عربستان شود ولی عربستان این وساطت را نپذیرفت ؛ مگر بشرط حمایت چین از ادعای ارضی امارات ! ولذا رئیس جمهور چین در سفری به عربستان (دی ماه سال ۱۴۰۱ ش) رسما از ادعای ارضی امارات بر ضد ایران حمایت کرد ؛ و دولت انقلابیون بجای اعتراض به چین مشتاقانه این وساطت را پذیرفت و عربستان با منت با ایران رابطه بر قرار کرد چنانکه چهار ماه پیش ( آخر زمستان ۱۴۰۲ ) آقای رئیسی و امیر عبداللهیان در سفری به روسیه در کاخ کرملین خدمت پوتین نشسته بودند که وزارت خارجه روسیه با شرکت در کنفرانس عرب در کشور مغرب ! رسما اعلامیه داد و از ادعای ارضی امارات بر ضد ایران حمایت کرد ! و حتی حرمت مهمان خود را نگه نداشتند ؛ و بعد انقلابیون ما نام آن رفتار ها را دیپلماسی عزت گذاشتند ! هیهات ؛ نزدیک ترین متحدان ایران با آنهمه لاف دوستی ؛ برای ایران که ابر قدرت منطقه است ؛ به اندازه شیخ نشین بند انگشتی. ( امارات ) وزن و ارزش قایل نیستند بلکه آنها رسما از تجزیه ایران حمایت می کنند !!
🔴  اگر آقای جلیلی کنار برود ، چه تعداد از طرفداران ایشان حتماً به آقای قالیباف رأی نخواهند داد؟ (بهر دلیل) 🔴  اگر آقای قالیباف کنار برود ، چه تعداد از طرفداران ایشان حتماً به آقای جلیلی رأی نخواهند داد؟ 🔴  چگونه میتوان از این تعداد کاست؟ 🟢  اگر حدود نسبی این تعداد معلوم شود ، کاندیداها و سایر بزرگان می‌توانند  با تطبیق و تحلیل آن ، از یک نفر از این دو بزرگوار بخواهند تا کنار برود.
🔴 خروش مردم اصفهان در حمایت از دکتر جلیلی
⭕️ مردم اصفهان یک صدا شعار دادند "رای ما یک کلام جلیلی والسلام"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در انتخابات شرکت کنیم یا نه؟ فارغ از هرگونه اظهار نظر شتابزده و احساسی جواب این سوال را میتوانیم با یک حساب و کتاب منطقی بدست بیاوریم. اکثر کسانیکه قصد شرکت در انتخابات ندارند به خاطر مشکلات موجود نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند اما سوال اینجاست آیا در دور قبل انتخابات مجلس و ریاست جمهوری که مشارکت کاهش یافت و به کمتر از پنجاه درصد رسید با کاهش مشارکت مشکلات مردم برطرف شد؟اگر در انتخابات شرکت نکنیم وضعیت مردم بهتر میشود یا اگر در انتخابات شرکت کنیم و به افراد شایسته رای دهیم اوضاع مردم بهتر میشود کدامیک؟هر کدام که باعث بهبود وضعیت مردم میشود را انجام دهیم. عدم مشارکت در انتخابات هیچ تاثیر مثبتی در وضعیت مردم ندارد بلکه اثرات منفی و مخربی در آینده ی مردم دارد آنچیزی که باعث بهبود وضعیت موجود میشود این هست که در انتخابات شرکت کنیم و تحقیق کنیم که کدامیک از داوطلبان پاک تر و شایسته تر هستند و با رای دادن به چنین افرادی نگذاریم که افراد نالایق بر ما مسلط شوند و باعث وارد شدن خسارات جبران ناپذیر به مردم شوند در انتخابات شرکت کنیم یا نکنیم در هر حال افرادی با رای مردم به عنوان مسئولان آینده ی کشور انتخاب میشوند با عدم شرکت در انتخابات خود را از حق تعیین سرنوشت خود و خانواده ی مان محروم میکنیم و دیگران به جای ما تصمیم گیری میکنند که چه مسئولانی و با چه تفکراتی بر ما مسلط شوند همچنین با عدم مشارکت ما بد خواهان مردم ایران به این نتیجه میرسند که تحریم هایی که بر علیه مردم وضع کردند و فشار هایی که بر مردم آورده اند موثر بوده بنابراین آن فشار ها را شدید تر میکنند اما اگر مشارکت قوی باشد آنان میبینند که فشار هایی که آورده اند باعث نشده که مردم میدان را خالی کنند و به نوعی دارند هزینه و زحمت بیخود و بی نتیجه ای را در فشار همه جانبه علیه مردم ایران متحمل میشوند که این موضوع باعث کم انگیزه شدن آنان در هجوم همه جانبه به مردم ایران میشود.