eitaa logo
این عماریون
380 دنبال‌کننده
234.3هزار عکس
63.4هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
🌿 عملیات رمضان 🌿 🌷 ۲۳ تیرماه (در سال ۱۳۶۱) سالگردعملیات رمضان ، با رمز " یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجک الشریف) ادرکنی " ، گرامی باد. 💐 هدیه به ارواح طیبه شهدای مظلوم و سر افراز این عملیات ، فاتحة مع الصلوات.
AudioCutter_AUD-20210714-WA0003.mp3
3.78M
🇮🇷🌸 🍀 ✳️ صوتی/ ❌ پیام دکتر قاسم حبیب زاده_ معاون سیاسی سازمان بسیج مستضعفين- به مناسبت رزمايش بصیرتی ثامن (۱۲) 🍃🌻🍃 🔻 دایره روشنگری محدود به یک حوزه نیست، بلکه در موضوعات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و... برای کنشگری مناسب، از اهمیت بالایی برخوردار است. 🔹شبکه هدایتگران با استفاده از طرح ثامن توانست از یک تهدید، فرصت بسازد و نشستهای مجازی را جایگزین جلسات روشنگری نماید و این تازه شروع کار طرح ثامن است. 🔺در مدیریت مصرف انرژی، باید با مردم نسبت به وضع موجود، بانیان این وضع و راه های برون رفت از آن به گفتگو و روشنگری پرداخت.
﷽ ✅ خواص سیب ✍سیب شیرین به شرط آن که در بالای درخت خوب رسیده باشد و نارس از درخت چیده نشده باشد، میوه ایست مفرّح و مقوّی قلب و اعصاب و تقویت کننده قوای روحی و روانی و تقویت کننده دستگاه گوارش. چنانچه آب سیب شیرین خوب رسیده را گرفته و با نی شکر پخته و قوام آورند و چند دانه هل و مقداری گلاب و زعفران به آن اضافه کنند، شربتی مقوی درست می شود که برای تقویت عمومی بدن و رفع خفقان قلب و وسواس و ضعف اعصاب بسیار مفید است، و افرادی که فشارخون آنان از حد طبیعی کمتر می باشد، می توانند از شریط مذکور استفاده کنند. اگر سیب را با پوست میل کنند، اضافه برخواص مذکور برطرف کننده یبوست و تقویت کننده دستگاه گوارش خواهد بود. خواص سیب شیرین به حدی است که معصومین می فرمایند: ما اهل بیت زمانی که مریض می شویم با سیب مداوا می کنیم، امّا اگر نارس خورده شود سبب ضعف قوای دماغی (مغز) شده و حافظه انسان را نقصان می دهد. آب سیب ترش برای افرادی که تشنگی مفرط دارند بسیار مفید است، به علاوه آب سیب ترش برای اسهال های صفراوی نیز موثر بوده، امّا برای سایر افراد سبب ضعف اعصاب شده و به تجربه رسیده که انسان را ترسو می کند. هرگاه گل برگهای معطرگل سیب را جمع آوری کرده و با نی شکر و یا عسل به صورت گل قند درآورند، این گل قند برای افرادی که ناراحتی های عصبی و ضعف قلب و ضعف عمومی بدن دارند، بسیار نافع می باشد
✅مطالبی در مورد غذای مادران شیرده ✍بهترین مواد قندی برای مادران شیرده,عسل و کشمش سایه خشک و آفتاب خشک میباشد، ضمنا از مصرف انجیر و روغن زیتون غافل نشوند. بهتر است مادران ۳ساعت قبل از خواب مواد قندی فوق را استفاده کرده و سپس به نوزاد خود شیر دهند تا نوزاد هنگام خواب با آرامش خاطر بخواب برود.
✅خواص دمنوش هل⇩ 🌸سلامت مغز و اعصاب 🌸نرمی پوست 🌸کاهش استرس های عصبی ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌
نمایش افزایش حقوق یا کوچک تر کردن سفره مردم؟! - ۲ 🔹مسئولیت اول دولت، ایجاد ثبات اقتصادی و حفظ قدرت خرید مردم است. در مقابل، رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران می گوید: "با کاهش قدرت خرید کارگران، دیگر نمی‌توان گفت خنثی شده، بلکه باید بگوییم دستمزد کارگران، نابود شده است". ♦️از طرف دیگر، دولت در سه سال اخیر، مرتکب چند سوء مدیریت بزرگ با خسارت های گزاف شده: هم 18 میلیارد دلار از منابع ارزی را در خدمت رانت خواران حراج کرد؛ هم چند ده میلیارد دلار را به اسم واردات و بدون شفافیت واگذار کرد که یا وارداتی انجام شد و یا به قیمت آزاد فروخته شد! 🔹پس از آن که بالغ بر 50 میلیارد دلار درآمد ارزی هدر رفت، دولت با ادعای اینکه کمبود منابع دارد، بی سر و صدا ارز مورد نیاز برای تامین برخی کالا های اساسی را قطع کرد. مردم در این چند ماه بارها شاهد گرانی لبنیات، حبوبات، نان، مرغ، تخم مرغ، روغن، شکر، برنج، شوینده ها و... بوده اند. ♦️آقای روحانی در چند ماه اخیر، راهنمای غلط انداز "توقف گرانی های چدید" را می زند؛ اما دستگاه های دولتی پیاپی، دستور گرانی های جدید را صادر می کنند. نتیجه چه بوده؟ بر جا گذاشتن رکورد تورم 43 درصدی بنا بر اعلام بانک مرکزی، و بالای 60 درصدی به اذعان نشریات و کارشناسان حامی دولت! 🔹اتفاق تلخ دیگر، دستور افزایش دوباره حقوق مدیران و دو برابر کردن امتیازات فوق‌العاده ویژه آنها (به بهانه افزایش حقوق کارکنان دولت!) است که از سوی آقای جهانگیری صادر شد! ♦️طبق بخشنامه، سقف ٢/۵ میلیون تومانی افزایش حقوق و مزایا برداشته می شود. این دستور که به معنای احیای نجومی بگیری مدیران دولتی است، از سوی مجلس رد شد. 🔹پایان این نوشته، یادآوری تحلیل وقیحانه خبرگزاری خبر آنلاین در تاریخ 19 بهمن 92 و درباره رفتار های نمایشی دولت است: 🔻«توزیع سبد کالا با شیوه‌‌‌ای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیر قابل پیش‌‌‌بینی باشد. روحانی دقیقاً همین - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست و پا- را پیش‌‌بینی می‌‌کرد و اصلا آن را لازم داشت. 🔻نگاه کنیم به اظهارات وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران غذا بین مردم فقیرش توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریم‌‌‌ها، تأثیر مستقیم داشته.». این دقیقاً همان نتیجه‌‌ و نمایشی بود که روحانی نیازمند بود؛ 🔻اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج با هم درگیر شوند. درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزه‌‌‌ای که بازیگران آن شدند، می‌‌ ارزید»!
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅موضوع: صرفه‌جویی در مصرف انرژی 🍃🌻🍃
🇮🇷🌸 🍀 💠 (۲) ✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق 🍃🌻🍃 💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روحانی علت خاموشی‌ها را کشف کرد دولت‌های قبل در توسعه ظرفیت تولید برق، کم‌کاری کرده بودند! 👈ببینید افشاگری ها و جواب استاد رائفی پور به دروغ هایی که کنتور ندارد...
﷽ یکی از دل‌بازترین و زیباترین باغ‌هایی که در تهران می‌بینید، باغ نگارستان است. احتمالاً بخشی از زیبایی‌های آن را در عکس‌های باغ موزه نگارستان دیده باشید. در میان شلوغی پایتخت و محله بهارستان می‌توانید مدت زمان زیادی به دل این باغ پناه ببرید و از طبیعت و معماری این باغ روحتان تازه شود. قدمت باغ به زمان قاجار و دوره فتحعلی شاه برمی‌گردد. از دستاوردهای این شاه قاجاری در کنار باغ نگارستان می‌توان به باغ گلشن، قصر ماه، قصر فیروزه، قصر زر، قصر آبگینه و ... اشاره کرد. سال ساخت این باغ به زمان 1222 برمی‌گردد. جالب است بدانید این باغ، اثر قدم‌های بزرگانی همچون میرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهانی و بسیاری از افراد تاریخ را به خود دیده است و سرد و گرم روزگار را در میان آجر به آجر خود حفظ کرده است.
🔹امروز چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۰ هجری شمسی ۳ ذی الحجه ۱۴۴۲ هجری قمری ۱۴ ژوییه ۲۰۲۱ میلادی ---------- 🌸🌸🌸----------- 💠 پیام روز : همیشه به حکمت الهی دل بسپار که او داناترین و قادرترین پروردگار جهان است... اوست که زمین را خشکیده و بایر و یا سرسبز و خرم می دارد... و همانا اوست که می میراند و زنده می کند... ----------🌸🌸🌸----------- 📿 ذکر روز چهارشنبه: 🔹یا حی و یا قیوم 🔹ای زنده و پاینده -----------🌸🌸🌸----------- 🔸مهم ترین رویدادها 🔹گشایش نخستین مجلس خبرگان رهبری. (۱۳۶۲ ش) 🔹ورود پیامبر اسلام (ص) به مکه در سفر حجه الوداع (۱۰ ق)
🔴بیانات رهبرمعظم انقلاب در مراسم خطبه عقد زوج های جوان؛۷۸/۱۲/۲۲ هفته_ازدواج ♦️ اسلام مرد را قوام و زن را ریحان می‌داند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد. نه نادیده گرفتن حق زن است نه نادیده گرفتن حق مرد؛ بلکه درست دیدن طبیعت آنهاست. ترازوی آنها هم اتفاقا برابر است؛‌ یعنی وقتی جنس لطیف و زیبا و عامل آرامش و آرایش معنوی محیط زندگی را در یک کفه می‌گذاریم، و این جنس مدیریت و کارکرد و محل اتکا بودن و تکیه‌گاه بودن برای زن را هم در کفه‌ی دیگر ترازو می‌گذاریم، این دو کفه با هم برابر می‌شود. نه آن بر این ترجیح دارد و نه این بر آن.
﷽ 🔰 جمهوری اسلامی حرم است 🌷بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند...
﷽ فواید ریحان بنفش در طب سنتی 🔸رفع انسدادهای عروق مغزی 🔸تقویت معده 🔸درمان تنگی نفس و سرفه 🔸بهبود برخی زخم‌های دهانی و انواعی از سردرد.
🔹تاریخچه هشتگ
🌈 @nashriat_siasi 23.4.0.pdf
228K
📰 اخبار و تحلیل های روزانه 🗓 چهار شنبه بیست و سوم تیر ‌ماه 🔺یارانه پنهان و نوع مواجهه با آن 🔺این روز را فراموش نکنیم! 🔺«فارین افرز»: آمریکا با اکثر دموکراسی‌ها مخالف است 🔺رئیسی کار را با خشکاندن ریشه‌های فساد شروع کرد 🔺طالبان، ترکیه را تهدید کرد 🔺راهکار روحانی برای توسعه فضای مجازی: فضا را باز کنیم! 🔺الزامات حرکت کشور در مسیر پیشرفت، از نگاه رئیسی 🔺صنعتگران برای خود نیروگاه برق می‌سازند 🔺تلاش ناموفق عناصر ضدانقلاب برای ورود به کشور 🔺کسانی که فرزند چهارم می‌خواهند، بخوانند! 🔺تهدید علنی مقامات لبنانی توسط فرانسه! 🔺حضور شناورهای ایرانی در رژه دریایی روسیه
✅خوردن ماست با غذای گوشتی ممنوع ✍ یکی از ممنوعیت های اصلی در طب سنتی ، مصرف همزمان ماست و غذاهای گوشتی است. مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی علاوه بر اینکه تولید بلغم می‌کند، موجب فساد گوشت در معده شده و در برخی موارد بروز لک و پیس مینماید . ❌ مصرف همزمان غذاهای گوشتی و دوغ نیز از این قاعده مستثنی نیست . این نکته که در ایران کباب را با دوغ سرو میکنند ، از نکات منفی تغذیه ایرانیان است که باید به طور جدی مورد توجه و تجدید نظر قرار گرفته و در تغذیه اجرا شود.
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅موضوع: صرفه‌جویی در مصرف انرژی
3.pdf
752.7K
🇮🇷🌸 🍀 💢 سیاست‌ها و ملاحظات تبیینی ثامن (۱۲) ✅ موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🇮🇷🌸 🍀 💠 (۲) ✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق 🍃🌻🍃 💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند
1.pdf
171.5K
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ موضوع: نقش رسانه ها در فرهنگ سازي بهینه مصرف انرژی
✍️مديريت مصرف چگونه باید باشد؟ ✍️پاسخ از منظر ادبيات اقتصادي، مصرف بالا و درعين حال اقتصادي و درست لازمه توسعه ورشد اقتصادي است. بدون مصرف بخش هاي توليد و عرضه كالا و خدمات موضوعيت و حيات ندارد و با ضعف توليد، بيكاري و فقر دامن گير كشور مي شود. بنابراين دركنار تشويق توليد بايد بازاريابي و زمينه هاي مصرف كالاهاي توليد شده را نيز تشويق كرد. اگر مصرف كم شود در توليد اختلال ايجاد مي شود در نتيجه مصرف را بايد مديريت كرد ومهم ترين راهبرد مديريت مصرف، طراحي الگوهاي مناسب و شايسته مصرف و اصلاح الگوي مصرف در ابعاد و عرصه هاي مختلف زندگي است تا انسان درخوراك، پوشاك، تجهيزات اداري و... درحد نياز و ضرورت مصرف نمايد و ثانياً مطابق الگوهاي مناسب و بومي و مفيد مصرف كند. دراين رويكرد است كه جامعه از مصرف زدگي، وابستگي صرف و ضعف خارج شده و به استقلال و مديريت مطلوب نزديك مي شود.
✍️ضرورت اصلاح الگوي مصرف چه لزومی دارد ؟ ✍️كارشناسان اقتصادي بر اين اعتقادند كه اصلاح الگوي مصرف به معني نهادينه كردن روش صحيح استفاد از منابع كشور است كه سبب ارتقاي شاخص هاي زندگي و كاهش هزينه ها شده و زمينه اي براي گسترش عدالت مي شود. اصلاح الگوي مصرف و به تبع آن صرفه جويي و بهره مندي مناسب از نعمات خداوندي و استفاده حداكثري از تمامي قابليت هاي هر چيزي است. همان امري كه دراقتصاد از آن به عنوان بهره وري ياد مي شود. از طرف ديگر نظام ليبرال سرمايه داري بدون مصرف گرايي قادر به ادامه حيات نخواهد بود، لذا جستجوي بازارهاي مصرف در كشورهاي ديگر را در دستوركار خود قرار داده و دقيقاً اين مسأله در دوران بحران اقتصادي غرب بيش از پيش در دستور كار قرار خواهد گرفت. متأسفانه در شرايط فعلي بخش عمده اي از وابستگي كشور به واردات در نتيجه اسراف و مصرف گرايي است و اين خود دليلي بر ضرورت اصلاح الگوي مصرف دركشور و ساماندهي درتئوري هاي دانشگاهي و اقتصاد كشور است، در غير اين صورت با مصرف لجام گسيخته مواجه خواهيم شد. مصرف بيشتر و تغيير نوع زندگي مردم به سمت مصرف گرايي، اقتصاد ما را بيش از پيش وابسته مي كند به طوري كه سال گذشته 50ميليارد دلار درآمد نفت صرف ورود كالاهاي مصرفي شد. پس دقيقاً با اصلاح كردن الگوي مصرف و مصرف بهينه مي توان توسعه كشور را تضمين كرد. با دستيابي به شيوه هاي صحيح مصرفي بحران اقتصادي جهاني را از تهديد به فرصت تبديل مي كنيم.
✍️نقش آموزش و پرورش در اصلاح الگوی مصرف را بفرمایید؟ ✍️ چندی پیش در یکی از جراید پیرامون خاطرات فردی که در مالزی زندگی کرده مطالبی عنوان شده بود. از جمله آنکه در مالزی و در مباحث آموزش مدارس ، موضوع توسعه و پیشرفت کشور بصورت جدی مطرح و مورد تبیین قرار می گیرد به گونه ای که افکار دانش آموزان به گونه ای جهت داده شده که حتی به والدین خود درخصوص عدم رعایت هنجارهای مرتبط با پیشرفت کشور تذکر داده می شود. در ادامه وی اشاره کرده بود که خود من شاهد بودم فرد بزرگسالی، زباله کوچکی را در کنار خیابان گذاشت اما فرزند او برگشت و زباله را با خود حمل نموده و داخل سطل آشغال نصب شده کنار خیابان انداخت و به پدر خود توضیح داد که این کار، سبب اتلاف وقت و صرفه هزینه است چرا که بخاطر همین سهل انگاری ، افرادی می بایست زباله های ریخته شده در سطح خیابانها را جمع آوری و داخل زباله دان بریزند که باعث صرف وقت و پرداخت هزینه ای به این افراد می شود و همین امر ، توسعه و پیشرفت کشور را به تعویق می اندازد می سازد. شاید این مسئله جزبی چندان به چشم نیاید و کسی اهمیت خاصی برای آن قائل نشود به هر حال اما همین نکات ظریف وقتی که رعایت نمی شوند خود به معضلاتی جدی و هزینه بر تبدیل می گردد. مقصود ما این است که آموزش و پرورش جایگاه و خاستگاهی بسیار مهم در راستای اصلاح ناهنجاریها و معضلات اجتماعی و فرهنگی است و التزام به امر اعتدال و قناعت و اصلاح الگوها نیز جدای از این مقوله محسوب نمی شود. بسیاری از خصیصه ها و خصلتهای آدمی در دوران کودکی و جوانی شکل می گیرد و بر همین وصف ، خانواده و مدرسه دو عامل اساسی در آموزش و ایجاد خصلتهای نیکو در افراد محسوب می شوند. در بحثهای پیشین این نوشتار به موضوع فرهنگسازی متناسب با هر مقوله به ویژه بحث توسعه اشاره شد و اکنون می گوییم چه خوب است که این فرهنگسازی از سنین پایین و رده های آموزشی آغاز شود. این مهم با مسئله توسعه کشور در چشم انداز بیست ساله نیز تناسب دارد. اگر تاکنون برنامه های کوتاه مدت و میان مدت پنج ساله در دستور کار سکانداران و برنامه ریزان کشور قرار داشت اکنون با در افکندن برنامه ای بیست ساله در جهت پیشرفت پایه ای و زیر بنایی کشور این فرصت و بستر را فراهم ساخته است تا نگاهی دگر باره در جهت گیری های آموزشی داشته و مسیر صحیحی را که کشورهایی که در این زمینه پیموده اند متناسب با فرهنگ ملی و بومی خود در دستور کار قرار دهیم. از جمله این بازنگری ها تلاش در جهت تغییر و تصحیح نگرش دانش آموزان نسبت به استفاده صحیح و معتدل ،‌ ایجاد نگرش قناعت محور و پرهیز از اسراف با تقویت روحیه و عرق ملی و پایبندی نسبت به پیشرفت کشور است. شاید از همین مراحل است که می توان زمینه جلوگیری از فرار مغزها را نیز فراهم آورد. آنگاه که دانش آموزی روحیه تعهد نسبت به کشور خویش داشته وآینده و پیشرفت آن برایش مهم باشد و منافع ملی را بر منافع شخصی صرف ، ترجیح دهد و آنگاه که این عادت و خوی و خصلت برای او ملکه شود ؛ دیگر هیچگاه زرق و برق و تبلیغات کشورهای توسعه یافته ، چشم و گوش او را مسحور خود نمی سازد. اگر از کودکی به او بیاموزند که برای پیشرفت مام میهن باید از خودگذشتگی داشته باشد و بر بعضی خواسته ها و نفسانیات پای گذارد و قناعت پیشه سازد و اعتدال بورزد آنگاه در سنین بالاتر نیز هیچگاه منافع ملی را بر رفاه شخصی ترجیح نخواهد داد و دانش و آگاهی و خلاقیت خود را در خدمت ملت و میهن خویش قرار می دهد. آری ، حقیقت مطلب آن است که نظام آموزشی ما نیاز به بازکاوی و بازنگری و نوسازی دارد و چه بهتر که به بهانه اصلاح الگوی مصرف ، اولین قدم در همین راستا برداشته شود.