💢 #ترامپ: از اینکه ایران هواپیمای سرنشیندار ما را ساقط نکرد، قدردانی میکنم.
- اینجوری که ترامپ داره عقب نشینی میکنه، دو روز دیگه نامه میزنه به دبیرکل سازمان ملل خواستار میانجی گری برای جلوگیری از حمله ایران به خاک آمریکا میشه.
ضمناً خاک بر سر اون ۱۷اصلاح طلب با اون نامه ننگینشون!
#فرید_ابراهیمی
@Ammar_Media | عمار مدیا
💢 اگر سید علی آن روز #جام_زهر می نوشید...
آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به #افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور #ایران، #عراق و #کره_شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده #لیبرال #مجلس_ششم، خطاب به #رهبر_انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد #خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله #موشک ها، خلع سلاح #حزب_الله، مسائل منطقه و... آماده #مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، #استراتژی #جنگ_نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین میشود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که #ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
امروز حدود 17 سال از آن مانور می گذرد. آمریکا #موقعیت بینالمللی آن روزش را ندارد، #اقتصاد ش ویران شده است و #بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت #پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه #سوم_خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و #لیبی دچار شده بودیم. #ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
تحلیل گر ارشد #BBC ، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ میخواهد ایران آنها را کنار بگذارد: #قدرت_موشکی و #نفوذ_منطقه_ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در 17 سال پیش است.
مراقب باشیم که #جریان_جام_زهر، دوباره میخواهد از ایران پرچم #تسلیم و #مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از 17 سال خواهیم چشید. #انقلاب_اسلامی ماند و #شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و #آمریکا هم فروخواهد پاشید.
✍ #یاسر_جبرائیلی
@Ammar_Media | عمار مدیا
💢 پوستر طراحی شده راجع به "خلق پول بانکی" دقیقا وسط سایت آیتالله #مکارم_شیرازی
#خلق_پول بانک ها کلاهبرداری و حرام است.
#ربای_کلان #بانک
آیا بانک قرضالحسنه هم ربوی است؟
پیشترها بارها نوشتم که: بله؛ تا زمانی که بانک خلق پول میکند، سیستمش طوری است که پول، کار میکند و پول میآورد. این، اگر نگوییم خود رباست، حداقل، کلاهبرداری است.
در پیآمد همین آسیبشناسی، بارها نوشتم که بانک - حتی قرضالحسنه - دچار اختلال ذاتی است...
حتی وقتی آقای #رئیسی تولیت آستان حضرت رضا بود، گفت میخواهم بانک قرضالحسنه بزنم. به او نوشتم: که نکن برادرجان! بانک ذاتش ربوی است... با واسطه نوشتم؛ پیغام رسید که کاش به خودمان میگفتی!
امروز دیدم که بالاخره یکی از #مراجع راه را باز کرده و بحثهای ما را تأیید نموده است. بیشتر بخوانید:
https://tn.ai/2038580
@Ammar_Media | عمار مدیا
💢 نهاد #بانک "بما هو بانک" اشکال ذاتی دارد / مراجع: #خلق_پول بانک ها، کلاهبرداری، و حرام است
حضرت آیتالله #مکارم_شیرازی، خلق پول بانک ها را #کلاهبرداری، و شرعاً #حرام اعلام کردند. این فتوای بدیع نشان میدهد این مرجع معظم، با موضوعشناسی دقیق مکانیزم عملکرد واقعی #بانک ها، بر فعالیتهای «شبهربوی» (تزاید و تکاثر #پول با پول) اشراف کامل پیدا کردهاند.
پیش از این گفته میشد: خلق پول بانکی، مکانیزمی است که طی آن، بانکها میتوانند از یک واحد سپرده یا دارایی مالی خود، مقادیر فزایندهای (به اندازهی ضریب تکاثری، که اکنون در ایران این ضریب حدود 7 است) «اعتبار» - یا شبهپول - تولید کنند و به مردم وام دهند.
به بیان دیگر، اگر به هر ترتیبی یک ریال پول در اختیار بانکدار قرار گیرد، به اندازهی ٧ریال، پول برای وامدهی - و بهرهگیری از منابع سرشار آن - در اختیار خواهد داشت!
شاید حالا متوجه شوید که هیچ صنعتی به اندازهی #تجارت_پول سودآور نیست.
اما در دوران «پستمدرنیته» کار حتی به اینجا ختم نمیشود. #بانکها اکنون میتوانند با مکانیزمهای معیوب خودساخته، حتی از #پول_نداشته ، برای خود این #اعتبار را #خلق کنند؛ یعنی مکانیزم قدیمی «سپرده-خلقپول-وامدهی» تبدیل شده به «خلقپول-وامدهی-رتق و فتق سپرده قانونی»؛ به این ترتیب مکانیزم خلق پول بانکها، به کارکردی کاملاً و #ذاتا_ربوی تبدیل شده است.
پیش از این نیز بارها در پروندهی «باجِ باجه» و توسط کارگروه بررسیهای ویژهی اقتصادی خبرگزاری تسنیم تأکید شد که حتی بانکهای قرضالحسنه نیز بهواسطهی خلق پول، کارکردهای حرام و ربوی دارند.
خوشبختانه مراجع معظم تقلید طی سالهای اخیر با ورود به موضوعشناسی بحث پول و بانک، به ارائهی فتواهایی بدیع و جدید و موضوعشناسانه پرداختهاند.
#بانک #ربا #خلق_پول #ربای_کلان #اقتصاد
بیشتر بخوانید :
🔸 150 نوبت فریاد علیه "ربا" / مراجع: "بانک" کاری میکند که "شیطان" نمیکند
https://tn.ai/2038580
🔸 آیتالله #مکارم_شیرازی:
#خلق_پول بانک ها کلاهبرداری و حرام است.
eitaa.com/ammar_media/560
www.Reba.ir
@Ammar_Media | عمار مدیا
May 11
💢 وزیر حقوق بشر #پاکستان:
سیاستمدارانی که اسلامآباد را به دام #FATF انداختند باید مجازات شوند
شیرین مزاری:
این دید را حتی مسئولین کشور عربستان نیز داشتند که خود را از نظارت ویژه FATF خارج کنند ولی متاسفانه در پاکستان این دید وجود نداشت.
حالا تو کشور ما یک مشت احمق (یا احتمالا خائن) دنبال تصویب FATF هستند
@Ammar_Media | عمار مدیا
💢 ضرورت های احیای #معاونت_اقتصادی در #قوه_قضائیه
✍ #یاسر_جبرائیلی
چندی پیش حضرت حجت الاسلام #رئیسی، رئیس محترم قوه قضائیه جلسه ای را با فعالان و صاحب نظران #اقتصادی برگزار کرد. ایشان به این حقیر لطف دارند و ضمن دعوت، وقتی را برای صحبت در جلسه اختصاص دادند. آنچه در ادامه می آید، متن اظهارات اینجانب در آن جلسه است که الحمدلله هم مورد استقبال سخنرانان دیگر جلسه و هم مورد استقبال رئیس محترم قوه قضائیه قرار گرفت.
مبارزه با #فساد معمولا به مبارزه با «تعرض نامشروع به حقوق»، محدود می شود؛ اما مبارزه با فساد وجه دیگر و بسیار مهمی دارد و آن، مبارزه با «استنکاف از ادای تکلیف» است. قوه قضائیه هم باید با تعرض به حقوق مقابله کند و هم با استنکاف از #ادای_تکلیف.
در برخورد با مفاسد اقتصادی، قوه قضائیه ابزارهایی در اختیار دارد. #سازمان_بازرسی کل کشور هست که به مثابه یک چشم محرم، می تواند از هر نقطه ای خواست بازدید و هر مسئله ای را خواست واکاوی کند. محاکم قضائی هستند که به مثابه یک دست قدرتمند، میتوانند با مفسدان برخورد کنند. اما نقص کجا بوده که این چشم و دست، تاکنون آنطور که باید عمل نکرده اند؟ چرا مفاسد اقتصادی اتفاق می افتند، به اموال مردم یا بیت المال تعرض می شود، اما دستگاه قضائی وقتی وارد عمل می شود که خسارت فساد آشکار شده و در بسیاری موارد جبران ناپذیر است؟ چرا قانون و تکالیف مهم اقتصادی دستگاهها بر زمین مانده و اقتصاد کشور از اجرایی نشدن آنها خسارت می بیند؟
من فکر می کنم که این چشم تیزبین و دست قدرتمند که دستگاه قضا دارد، یک #مغز_اقتصادی ویژه هم نیاز دارد که بر تمامی روندها و معادلات اقتصادی کشور اشراف داشته باشد. وقتی این اشراف حاصل شد و قوه قضائیه بهروز و به لحظه در جریان مسائل قرار گرفت، آنگاه است که خواهد توانست هم از فساد #پیشگیری کند و هم با آن #مبارزه قاطع نماید. دستگاه قضایی اگر #اشراف به اقتصاد کشور داشت، خواهد توانست ورود ابتدائی به مسائل داشته باشد و منتظر شکایت کسی نخواهد ماند. در بسیاری از موارد که پرونده ای با عنوان اخلال در نظم اقتصادی گشوده میشود، ورود به پرونده از ناحیه قوه قضائیه نبوده، بلکه یا منتظر شاکی بودهایم، یا اینکه اخلال اتفاق افتاده و بزرگی خسارت، باعث توجه ما به مجرم شده است.
هر عمل مفسدانه، با تعدادی #تراکنش_بانکی توام است و اگر قوه قضائیه بر تراکنش های بانکی اشراف داشته و موارد مشکوک را مورد بررسی قرار دهد، از بسیاری مفاسد اقتصادی از #اختلاس گرفته تا #قاچاق و #پولشوئی و... می تواند پیشگیری کند. امروز مفسدان با چمدان دزدی نمی کنند، از بستر شبکه بانکی ما استفاده می کنند که قاعدتا باید تحت اشراف ما باشد.
من معتقد بودم #FIU (واحد اطلاعات مالی) باید در قوه قضائیه مستقر باشد، اما الان که نیست، اولا در #برنامه_ششم ایجاد واحد مشابهی در تکالیف قوه قضائیه آمده، ثانیا دسترسی قوه به اطلاعات این واحد و هر اطلاعات اقتصادی دیگری که در حوزه سایر دستگاه ها تولید می شود، مقدور است. برخی موارد اشراف که زمینه مبارزه با مفاسد است، زمینه هدایت #نقدینگی به سمت #تولید و بازداشتن نقدینگی از فعالیت غیر مولد هست، مانند ماده 169 مکرر قانون #مالیات های مستقیم، متاسفانه از سال 1394 روی زمین مانده و اجرایی نشده و قوه می تواند و اختیار دارد که مجری را ملزم به اجرای قانون کند. برخی موارد اشراف نظیر طرح #کاداستر هم که ماموریت خود قوه قضائیه است.
لذا پیشنهاد می کنم معاونت اقتصادی قوه با سه ماموریت تخصصی #رهگیری، #پیشگیری و #پیگیری احیا شود. در زمان مرحوم آقای #شاهرودی این معاونت وجود داشت که در زمان آقای #لاریجانی تعطیل شد. من پیشنهاد می کنم تجارب گذشته مطالعه شده و این معاونت با یک رویکرد بهروزتر، احیا شود. رهگیری به این معنا که روندها و معاملات اقتصادی را رهگیری کند، پیشگیری به این معنی که اگر فسادی را در حال وقوع دید، متوقفش کند، و پیگیری به این معنی که هرگاه قانون و تکلیفی را بر زمین مانده دید، اجرایش راپیگیری کند. این یک بحث حقوقی نیست و باید نگاه تخصصی و عملیاتی اقتصادی به آن داشت.
@Ammar_Media | عمار مدیا
🔶 #شهید_بهشتی :
خطر برای #انقلاب اینجاست؛ مردم میبینند انقلاب شده اما #مسکن ندارند و مقدمات زندگیشان را نمیتوانند فراهم کنند ما را از آن طرف مرزها نترسانید که درآنجا خطری نیست، خطرواقعی #اینجاست.
#نکته :
خطای مسئولی در جمهوری اسلامی نباید به پای خود انقلاب نوشته شود، چون که انسان #انقلابی کسی است که جان خود را برای امنیت و پیشرفت ما فدا می کند، مثل #شهیدان.
بله اینها انقلابی هستند و اگر مسئولی در جمهوری اسلامی انقلابی نباشد،یعنی به ملت و کشور #خیانت کرده است.
همه ما مردم در #انتخاب مسئولان شریک هستیم، حواسمان باشد چه کسانی را #مسئول خودمان و آیندگان می کنیم.
@Ammar_media 🎞 عمارمدیا
💢 این کلاغ، آن قناری موعود نیست!
✍ #یاسر_جبرائیلی
یک جریان رسانهای خاص، بدون اینکه اشاره کند با راهاندازی #اینستکس دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد، درباره راهاندازی این سامانه تبلیغات گستردهای آغاز کرده است تا القا کند اروپاییها به تعهدات خود در #برجام عمل کردهاند.
در این جنجال تبلیغاتی، جالب ترین نکته این است که گفته میشود "نخستین انتقال بانکی توسط اینستکس انجام شد"، در حالی که این سامانه، هیچ ارتباطی به مکانیسمهای بانکی ندارد، صرفا یک سامانه تهاتری محدود به #غذا و #داروست و تحریمهایی که اروپاییها در برجام متعهد به برداشته شدن آنها شدهاند، با وجود این سامانه همچنان پابرجا خواهند بود.
نکته بسیار جالبتر اینکه این تصور اشتباه است که ایران از #اروپا اقلام کشاورزی وارد میکند و اینستکس، این یک قلم مشکل را حل خواهد کرد! در واقع، شرکتهای اروپایی، دلال و واسطه فروش هستند و اقلام کشاورزی که به ایران صادر میکنند، خودشان فیالمثل از آمریکای لاتین خریداری کردهاند! به عبارت روشنتر، اگر سامانه اینستکس با کشورهای مبدا اقلام کشاورزی ایجاد میشد، برای ما حتما به صرفهتر بود!
کشورهای اروپایی با راهاندازی اینستکس نباید انتظار این را داشته باشند که ایران، وعده خود را برای ادامه کاهش تعهدات برجامی عملیاتی نکند، چراکه اینستکس همان " #تقریبا_هیچ " است که نه خرید نفتی بر اساس آن در کار است، نه تجارت اقلامی که آمریکا #تحریم کرده(نظیر قطعات خودرو)، و نه عادی شدن روابط بانکی.
راهاندازی اینستکس در روزهای آینده توسط #جریان_لیبرال در بوق و کرنا خواهد شد تا به اعضای #مجمع_تشخیص_مصلحت_نظام درباره تصویب لوایح تکلیفی #FATF فشار بیاورند. بعید نیست تیتر بزنند که "اینستکس راهاندازی شد، حال نوبت مجمع تشخیص است!"
اعضای محترم مجمع باید عنایت داشته باشند که این سامانه، اولا به هیچ عنوان ارتباطی به مناسبات بانکی ندارد که به FATF ربط پیدا کند، ثانیا محدود به غذا و داروست، ثالثا حتی #نفت_در_برابر_غذا هم نیست، چرا که اروپاییها از طریق این سامانه از ایران نفتی نخواهند خرید. هشیار باشیم که این کلاغ سیاه آن قناری موعود برجام نیست. طعمهای است که ما را در دام #خودتحریمی بیندازد.
#لیبرال ها
#سرطان_لیبرالیسم
@Ammar_Media | عمار مدیا
💢 استراتژی #میهمانی_لک_لک - اینبار با بشقابِ #اینستکس!
روباهی، لکلکی را به میهمانی دعوت میکند؛ او برای شام، سوپی حاضر کرده و غذای خودش را در بشقاب روی میز میگذارد؛ اما در کمال بدجنسی، سوپِ میهمان خود را هم در بشقاب غذا میریزد و خود به خوردن شام مشغول میشود در حالی که میهمان با منقارهای بلندی که دارد، امکان تناول سوپ را ندارد.
🔺ایران در سال ۹۴ به ضیافت جهانی دعوت شد و بشقاب غذا در صحنه اقتصاد بینالملل مقابل او قرار گرفت اما به علت برداشته شدن یوتِرن، امکان استفاده از آن را نداشته و ندارد؛ و همین، رازِ «هیچ» بودن برجام بود.
🔻اما تروئیکای اروپا، پس از خروج آمریکا از برجام، وعدهی بزم دیگری به ایران داد: ایجاد کانال مالی مجزا برای مبادلات با ایران. پس از چندین ماه، طرح موسوم به #اینستکس را معرفی کرد، که بر طبق آن:
1️⃣ پول فروش نفت به ایران برگردانده نمیشود؛ و به جای پول، به ایران کالا ارسال میشود.
2️⃣انتخاب کالا با ایران نیست. بعد از اجرایی شدن (که آن نیز معلوم نیست چندین ماه به طول خواهد انجامید،) مشخص نشده چه کالاهای دیگری غیر از غذا و دارو به ایران داده میشود؛ بنابراین، در قبال صدور اجازه فروش نفت به ایران، انتخاب کالا، با ایران نیست.
3️⃣ تروئیکا اجرائی شدن اینستکس را مشروط به پذیرش FATF میکند! و شروط دیگری هم برای ایران تعیین میکند!
4️⃣ اینستکس به احتمال قوی سیاهچالهای برای ایران میسازد که حتی خریداران غیر اروپایی نفت ایران را نیز به این کانال هدایت کند.
☑️ این کانال، اجازهی تناول سوپ را به لکلکِ ایران میدهد!! اما به دلیل سازوکار آن، همچنان ایران امکان استفاده از پول فروش نفت خود را نخواهد داشت و در عمل، بازهم امکان استفاده از سوپ برای میهمان وجود نخواهد داشت. با تمام اینها وزارت خارجه ایران، به استقبال این طرحِ توهینآمیز رفت تا نشان دهد همچنان علاقه زیادی دارد به دفعات از یک سوراخ گزیده شود!
@Ammar_Media | عمار مدیا
#اینستکس #یوترن
#FATF #U_Turn
yon.ir/iediz
💢 مثل #آمریکا باشیم، مثل #کره_شمالی نباشیم
✍️ #یاسر_جبرائیلی
هانا آرنت، تعریف زیبایی از #ایدئولوژی به معنی منفی این مفهوم دارد. او میگوید "ایدئولوژی واقعیات پیچیده را ساده میکند". لیبرالهای ایرانی، هم در فرآیند فهم مسائل و هم در فرآیند تفهیم آنها، به شدت گرفتار این بیماری ایدئولوژیک بودهاند و همواره تلاش کردهاند مردم در پیچیدگیهای واقعیات دقت نکنند. خاطرم هست در مناظرهای با یکی از شخصیتهای مشهور #لیبرال، احساس کردم اساسا #برجام را نخوانده اما از خوبیهای آن برای منافع ملی سخن میگوید. سوال کردم، صادقانه اعتراف کرد که برجام را نخوانده است. ذهن آن فرد روی این منطق ساده قفل شده بود که آمریکا خوب است، پس هر توافقی با آمریکا هم خوب است.
این منطق ایدئولوژیک برای فهم و تفهیم، هر از چندگاهی توسط جریان لیبرال در سپهر سیاسی کشور چون #بمبی_دودزا منفجر میشود تا چشمها را از دیدن پیچیدگیهای واقعیات عالم، کور کرده و کشور را وارد یک مسیر غلط نماید.
تشبیه #ایران به کشورهایی نظیر کره شمالی یا #بورکینافاسو، یا دستهبندی کشورمان در یک اقلیت معدود بینالمللی در مقابل یک اکثریت مطلق، یک ابزار قدیمی و شناخته شده لیبرالها برای دور کردن اذهان از توجه به پیچیدگیهای مناسبات جهانی است. مثلا گفته میشود کشورهای پیشرفته فلان اقدامات را انجام میدهند و بهمان کاری که ما انجام میدهیم، مختص کشورهای عقبمانده است. یا جمع کثیری از کشورهای دنیا به فلان معاهده پیوستهاند و فقط چند کشور انگشتشمار از جمله ایران و چند کشور ضعیف یا ناشناخته، از الحاق به آن معاهده اجتناب میکنند. سپس نتیجه میگیرند که در شان ایران نیست در این دستهها قرار گیرد و سریعا باید راهش را عوض کند.
این منطق ساده که هدف عمده آن تخدیر تودههای بی اطلاع از پیچیدگیها، برای دست یافتن به یک سری اهداف سیاسی خاص است، اشکالات مبنایی فراوانی دارد. اساسیترین اشکال نیز این است که هر کشور و ملتی، فارغ از اینکه پیشرفته است یا عقب مانده، ابرقدرت است یا مستضعف، میتواند خصلتی منفی یا مثبت داشته باشد. خصلتهای مثبت را باید ارج نهاد و منفیها را تقبیح کرد، فارغ از اینکه آن خصلت متعلق به چه کشور و ملتی است، فارغ از اینکه چند کشور در جهان چگونه هستند. جنایتکار بودن آمریکاییها، بمب اتم داشتن آنها، ابتذال فرهنگی آنها، شکاف طبقاتی آنها، نظام بانکی ربوی آنها، همه مذموم است. اما ارادهشان برای پیشرفته شدن و قدرتمند شدن، حتما ممدوح است و آموختنی. کره شمالی هم صفاتی ممدوح دارد و صفاتی مذموم. استقلالطلبی کره و باج ندادنش به تبهکاران بینالمللی، حتما ممدوح است، اما استبداد سیاسی آن، حتما مذموم.
این است که صرف قرار گرفتن در دستهای از کشورها که فیالمثل آمریکا و انگلیس و فرانسه(صاحبان بمب اتمی) در آن جای دارند، یا پیوستن به جمع اکثریت کشورها(مانند پذیرش برخی کنوانسیونها) نمیتواند و نباید ملاک ما برای انتخاب یک مسیر باشد. حسن و قبح، ذاتی است، نه نسبی.
راه مقابله با این منطق ایدئولوژیک، مبارزه با هدف غایی مروجان این منطق، یعنی همان #تخدیر_توده هاست. هرچقدر مردم به پیچیدگیهای واقعیات آشنا شوند، این دست سادهسازیهای فاقد عقلانیت برای تحمیل یک سیاست غلط، کارگر نخواهد افتاد. از #آگاه_کردن_مردم و باسوادکردن آنها نباید غفلت کرد.
@Ammar_Media | عمار مدیا
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 افشاگری از بند ۳۷ #برجام !
چرا دولت روحانی با وجود نقض برجام توسط آمریکا از زمان #اوباما تا #ترامپ و خروج آن،به شورای امنیت، شکایت نکرده و منفعلانه عمل کرده است!؟
@Ammar_Media | عمار مدیا