🔺چرا جنگهای سایبری مهم هستند؟
🔹بیشتر کشورها از زیر ساخت دیجیتالی استفاده میکنند تا موثرتر عمل کنند. قطع ارتباطات یا سامانههای بانکی میتواند تاثیر بسیاری بر روی اقتصاد مدرن داشته باشد و همانند بیشتر سامانههای کنترل صنعتی که شبکههای برق، کارخانهها و دیگر صنایع را راه اندازی میکنند، این سامانهها نیز در خطر حملاتی هستند که دولتها از آنها پشتیبانی میکنند. یعنی اینکه جنگ سایبری نه تنها خطری برای اطلاعات شما بلکه خطری برای زندگی شما محسوب میشود.
@amniatemeli
🌎 چرا چین در بحران بستن دریای سرخ به یمن و ایران اعتراض هم نکرد؟
✍ جان آلترمن
🔹 فارن پالیسی
🌿 «جان آلترمن»، مدیر برنامه خاورمیانه مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی در مطلبی در نشریه «فارن پالیسی» نوشت، مارس سال گذشته، پس از انعقاد توافقی برای از سرگیری روابط دیپلماتیک بین ایران و عربستان با میانجیگری چین، احساس رضایت را در چهره وانگ یی، وزیر امور خارجه پیشین این کشور کاملا مشهود بود. چین نه تنها کاری کرده بود که بسیاری آن را غیرممکن تلقی می کردند، بلکه تنها کشوری بود که می توانست چنین میانجیگری ای را صورت دهد. ایران و عربستان روابط خصمانه ای با یکدیگر داشتند، اما هر دو به چین اعتماد داشتند. ایالات متحده روی امنیت خاورمیانه متمرکز بود، اما این چین بود که در حال فراهم کردن زمینه چنین امنیتی در منطقه بود. موفقیت وانگ در برقراری این آشتی دیپلماتیک نشانه دیگری از پررنگ تر شدن نقش چین در خاورمیانه بود.
🌿 طی 4 ماه گذشته خبری از دیپلماسی با اعتماد به نفس چین در منطقه نبوده است. در حالی که خاورمیانه وارد چرخه ای از خشونت های ادامه دار شده است، و به رغم حمایت بیش از 50 ساله پکن از فلسطینیان، روابط نزدیک این کشور با اسرائیل در طی بیش از یک دهه اخیر و ده ها میلیارد دلار سرمایه گذاری چینی ها در ایران، عربستان، مصر و دیگر کشورهای منطقه نشانی از میانجیگری چینی و دیپلماسی این کشور نمی توان دید.گذشته آن، در حالی که 3 ماه حملات حوثی ها به کشتی های تجاری در دریای سرخ موجب آسیب دیدن تجارت چین شده و برخی از شرکای منطقه ای این کشور را با تنگنا مواجه نموده است، ظاهرا پکن یا قادر نیست و یا تمایلی به برداشتن هر گونه گام دیپلماتیک، نظامی یا اقتصادی برای پیشبرد منافع گسترده خود ندارد، چه برسد به منافع شرکایش.
اقدامات و یا بهتر بگوییم بی عملی چین در طی 4 ماه گذشته نشان می دهد که به رغم دهه ها سرمایه گذاری در خاورمیانه، تمرکز منطقه ای اصلی چین در خاورمیانه، همچنان تضعیف ایالات متحده است. هرچند چین در سال های اخیر به واقع به یک بازیگر منطقه در خاورمیانه تبدیل شده است، اما همچنان به شکلی واضح در حال ایفای نقشی خودخواهانه است.
🌿 دشوار می توان استدلال کرد که تحولات منطقه به صورت مستقیم زیانی را متوجه منافع چین نمی کند. بیایید از حملات حوثی ها شروع کنیم. بر اساس برخی آمارها، 90 درصد از کشتی های کانتینری ای که به صورت عادی از جنوب دریای سرخ تردد می کردند، برای عبور نکردن از این آبراه مسیر خود را تغییر داده اند.
🌿 در شرایط عادی حدود یک سوم حمل و نقل کانتینری جهان از طریق دریای سرخ انجام می گیرد و 40 درصد بار تجارت بین آسیا و اروپا بر دوش این آبراه مهم بین المللی است. وقفه پیش آمده در تردد کشتی ها در این آبراه هزینه حمل و نقل کانتینری را 3 تا 4 برابر افزایش داده است. تاخیر در تحویل محموله ها به دلیل انتخاب مسیری طولانی تر توسط کشتی ها، زنجیره های عرضه را نیز مختل کرده است.
🌿 چین نه تنها کشوری با حجم بالای تجارت بین المللی است، بلکه کشوری فعال در عرصه دریانوردی است. اختلال در تجارت بین المللی هم به صورت مستقیم چین را تحت تاثیر قرار می دهد و هم سرمایه گذاران را وادار می سازد تا برای در امان ماندن از اختلال های مشابه آینده، زنجیره های تامین کالایی شان را محدود به کشورهای نزدیکتر به سواحل خود کنند.
🌿 وضعیت موجود بر سرمایه گذاری های چین در خاورمیانه نیز تاثیر می گذارد. چین ده ها میلیارد دلار در تاسیسات دریای سرخ سرمایه گذاری کرده، نه تنها در پایگاه نظامی خود در جیبوتی، بلکه در تاسیسات بندری، خطوط ریلی، کارخانجات و سایر پروژه ها در شرق آفریقا، عربستان و سودان.در سراسر منطقه نیروهای نیابتی ایران حملاتی را به منافع اسرائیل طراحی و اجرا می کنند؛ کشوری که به نوبه خود در طی حدود دو دهه اخیر مرتب در حال افزایش مراودات با چین بوده است. بر اساس آمارهای موسسه انستیتوی امریکن انترپرایز ، چین در طی 10 سال گذشته حدود 9 میلیارد دلار در اسرائیل سرمایه گذاری و پروژه هایی به ارزش 3 میلیارد دلار اجرا نموده است. هرچند عده معدودی از کارشناسان انتظار دارند چین ایران را کنترل کند، چه برسد به نیروهای نیابتی این کشور در منطقه، اما...👇
لینک متن کامل مقاله
https://khodaee.wordpress.com/2024/02/18/%da%86%d8%b1%d8%a7-%da%86%db%8c%d9%86-%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d9%86-%d8%af%d8%b1%db%8c%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%ae-%d8%a8%d9%87-%db%8c%d9%85%d9%86-%d9%88-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86/
@amniatemeli
26.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استقرار مجهزترین بیمارستان سیار سپاه در بلوچستان
🔹در راستای جهاد سلامت و خدمت به بیماران بیبضاعت، بیمارستان ۶۴ تختخوابی سیار «شهید آیت صدوقی» اصفهان در شهر پلان از توابع شهرستان چابهار واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان راهاندازی شده و در حال خدمترسانی به مردم منطقه است.
@amniatemeli
🔺چه کسی در جنگ سایبری آسیب میبیند؟
🔹ارتش و نظام یک کشور هدف بدیهی هر عملیات جنگ سایبری است: مسدود کردن یا نفوذ به ارتباطات یا سامانههای اسلحهها ( متوقفکردن پرتاب موشکها) هدف اصلی چنین حملاتی است؛ اما در واقع هرکسی که به فناوری دیجیتالی وابستگی داشتهباشد میتواند در معرض خطر چنین حملاتی باشد، بنابراین حتی اگر زیر سنگ هم زندگی کنید که هیچ فناوری الکترونیکی نباشد باز هم ممکن است یک هدف یا یک قربانی باشید حتی سهواً. یک حمله برای قطع ارتباطات نظامی میتواند برای مثال به ISP شما هم صدمه بزند.
🔸برخلاف حملات نظامی قدیمی، جنگ سایبری به نزدیکی فیزیکی نیازی ندارد. یک حمله الکترونیکی میتواند علیه هر هدفی در هرجایی و با هر فاصلهای صورت گیرد؛ یعنی حتی اگر خانه یا شرکت شما از خط مقدم هم دور باشد، باز هم ممکن است هدف حملهای واقع شوید. در واقع چون اهداف نظامی و اهداف ملی حیاتی مانند نیروگاههای هستهای بهخوبی محافظت میشوند، اهداف کمارزشتر اما آسان برای حمله ممکن است به جای آن مورد تجاوز و حمله واقع شوند.
🔹هر چقدر که دستگاههای بیشتر و بیشتری به اینترنت وصل شود به لطف مفهومهای نوظهور مثل اینترنت اشیاء، میدان جنگ به حمام یا آشپرخانه منازل نیز کشیده میشود. سازمان جاسوسی آمریکا بهتازگی گفته است که دستگاههای IoT میتواند منبع مفیدی از اطلاعات برای جاسوسی باشد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
اخیرا برخی از سربازان روس که مناطق جدیدی از خاک اوکراین را تصرف کرده اند تصاویری از شهید حاج قاسم سلیمانی را در قالب پارچه های از قبل آماده شده در دست گرفته اند
این کار با هر انگیزه و از طرف هر نیرویی که می خواهد باشد(چه روس،چه ایرانی) به ضرر منافع ملی است
این تصویر من را یاد شیطنت روس ها در نشر اخبار کمک تسلیحاتی و پهپادی به روسیه در جنگ اوکراین و هزینه سازی برای ایران انداخته است.
مساله تاسف برانگیز این است که برخی رسانه ها بدون توجه به پیامدهای این قبیل کارها،با ژست افتخار و حس غرور آفرینی اقدام به نشر این تصویر می کنند
ما برای افتخار و احترام به حاج قاسم عزیز انگیزه های زیادی داریم اما این قبیل تصاویر اساسا شیطنت های رسانه ای روس ها است که باید فکری برای آن کرد
ابوقاسم
✅حملات سایبری چیست؟
🔺حمله سایبری یک اقدام مخرب و آگاهانه توسط یک فرد یا سازمان برای نقض سیستم اطلاعاتی شخص یا سازمان دیگر است. معمولاً مهاجم به دنبال نوعی مزاحمت برای ایجاد اختلال در شبکه قربانی است.
🔹حملات سایبری در لیست خطرات جهانی رتبه پنجم را در سال 2020 به خود اختصاص داده است و به یک قاعده جدید در بخش های دولتی و خصوصی تبدیل شده است. این صنعت پر خطر در سال 2021 همچنان در حال رشد است، زیرا انتظار می رود حملات سایبری اینترنت اشیا به تنهایی تا سال 2025 دو برابر شود.
🔸اگر شما یکی از بسیاری از کسانی هستید که یک کسب و کار در حال رشد را تشکیل داده اید، می دانید که چشم انداز همیشه در حال تغییر است و حداقل سال 2020، تغییرات متعددی را ایجاد کرده است. بیماری همه گیر کرونا، همه نوع مشاغل، بزرگ و کوچک را تحت تأثیر قرار داده است.
🔹جرایم اینترنتی که شامل سرقت یا اختلاس گرفته تا هک و تخریب داده ها می باشد، در نتیجه شیوع COVID-19 حدود 600٪ افزایش یافته است. تقریباً هر صنعتی مجبور شده است از راه حل های جدید استقبال کند.
@amniatemeli
27.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: این دریاچه نمک، مثل چاه نفت، لیتیوم دارد!
@amniatemeli
🔺تأثیر و شدت حملات سایبری
حملات سایبری می تواند از بسیاری جهات بر سازمان ها تأثیر بگذارد، از اختلالات جزئی در عملیات گرفته تا خسارات عمده مالی. صرف نظر از نوع حمله سایبری، هر نتیجه ای نوعی هزینه دارد چه پولی و چه غیر پولی.
پیامد های حملات سایبری ممکن است هفته ها و یا ماه ها بعد بر روی کسب و کار شما تأثیر بگذارد. در ادامه پنج منطقه ای که ممکن است تجارت شما آسیب ببیند را لیست کرده ایم:
خسارات مالی
از دست دادن بهره وری
خسارت به اعتبار شما
مشکلات مداوم بیزینسی
بدهی های قانونی
حملات باج افزار به عنوان یک نگرانی بزرگ شیوع بیشتری پیدا کرده است. در پایان سال 2016 هر 40 ثانیه یک تجارت قربانی حمله باج افزار می شد. بر اساس گزارشی از Cybersecurity Ventures انتظار می رود این میزان تا امسال هر 11 ثانیه افزایش یابد. این حمله سایبری زمانی اتفاق می افتد که از نرم افزار مخربی برای محدود کردن دسترسی به سیستم رایانه ای یا داده ها استفاده شود، تا زمانی که قربانی باج خواسته شده توسط مجرم را پرداخت کند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تماشا کنید: چرا چشم ونزوئلا دنبال «گویان» است؟
🔹ونزوئلا جدیدا از نقشه ملی خود رونمایی کرد که در آن منطقهای به اندازه فلوریدا به خاکش اضافه شده است. این منطقه متعلق به کشور گویان است.
🔹ونزوئلا نزدیک به یک قرن است که ادعای مالکیت این منطقه را دارد. در قرن ۱۹ بریتانیا گویان را تصرف کرد اما در سال ۱۹۹۶ گویان توانست استقلال خود را به دست آورد
🔹در سال ۲۰۱۵ در سواحل کشور گویان نفت کشف شد که این کشور را صاحب بزرگترین سرانه تولید نفت در دنیا کرد و گویان از کشوری فقیر در آمریکای جنوبی تبدیل به کشوری با رشد اقتصادی بالا شده است.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌کنست رژیم صهیونیستی با اکثریت آرا (99 رای موافق) به پیشنهاد دولت مبنی بر عدم به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین رای موافق داد.
احمد الطیبی عضو عرب کنست هم در پاسخ به یابو گفت: کشور فلسطین به کوری چشم تو تشکیل خواهد شد.
یکی از افتخارات بنیامین نتانیاهو این بود که در سپهر سیاسی او دولت فلسطینی تشکیل نشده و نخواهد شد
همان طور که عرض کردم تصمیم کنست معادلات و چشم انداز بحران حل نشده فلسطین را پیچیده تر کرده است و عملا شرایط بایدن برای تحقق ابر معامله سخت شده است
ابوقاسم
🔺دستاوردهای بمباران یمن از سوی آمریکا و بریتانیا
🔸در نوامبر 2023، انصارالله حملات خود را در پاسخ به جنگ اسرائیل علیه غزه آغاز کردند که ادعا میکنند کشتیهایی را هدف قرار میدهند که حداقل بخشی از آن متعلق به اسرائیلیها است یا عازم بنادر اسرائیل هستند.
🔹برای بازدارندگی، ایالات متحده در اواخر سال 2023 عملیات حفاظت از رفاه - نیروی حفاظت دریایی…
مرکز: #Stimson_Center
نویسنده: #Giorgio_Cafiero
لینک منبع اصلی؛
https://www.stimson.org/2024/what-has-us-uk-bombing-campaign-in-yemen-accomplished/
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار شرکتکنندگان در چهلمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران. ۱۴۰۲/۱۲/۳
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
سرفراز باشی میهن من
ای فدایت جان و تن من
پر بها تر از زر و گوهر
خاک پاک تو وطن من
یادگار خون عاشقان بینشان
تا ابد بود تو را حق نگهدار
ای شمیم دلنواز عشق و معرفت
سرزمین پاک ما ای ایـــــــران
❤️ دوستت دارم مهد دین مــــن
❤️ دوستت دارم بهترین مــــــن
❤️ دوستت دارم سرزمین مـــن
❤️ دوستت دارم مهد دین مــــن
❤️ دوستت دارم بهترین مـــــن
❤️ دوستت دارم سرزمین مـــن
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞نگاهی به زندگی ایرانیانِ کوچیده به شهر بخارا در ازبکستان 🇺🇿
🎥سالها پیش گروهی از ایرانیان از ایران-مشهد به بخارای شریف کوچیدند و اقلیتی ایرانی را در بخارا تشکیل دادند.
🎥زبان پارسی پس از سدهها همچنان در بخارا زنده است.
🎥 شهر بخارا به دلیل استبداد ازبکستان از آزادی مذهبی بیگانه بوده.
@amniatemeli
هند نیز از جمله کشورهایی است که در راه تحقق در سیاست خارجی خود، از سیاست آرمانگرایی به سیاست عمل گرا که دنباله رو منافع ملی و پیشرفت و توسعه اقتصادی باشد رو آورده و این مهم را اولویت اصلی خود قرار داده است. هدف از نوشتن این کتاب، تبیین جایگاه هند در نظام بین الملل بعد از حادثه 11 سپتامبر بود و روش تحقیق مورد نظر به توصیفی- تحلیلی، ابزار کتابخانهای و گردآوری اطلاعات به صورت فیش برداری میباشد. یافتههای حاصل از این کتاب نشان داده است که موقعیت کنونی هند تا حد زیادی محصول تغییر رویکرد آرمان گرایانه سیاست خارجی این کشور به رویکردهای واقع بینانه و عمل گرایانه است سیاست خارجی هند پس از پایان جنگ سرد با در اولویت قرار دادن رشد و توسعه اقتصادی به دنبال توانمند ساختن این کشور در راستای رسیدن به منافع ملی خود میباشد و در مسیر دستیابی به این هدف همکاری در سطح منطقهای در بین المللی به عنوان ابزار کار آمد سیاست خارجی هند تلقی میشود و هم از این طریق موقعیت خود را ارتقا بخشیده نقش فعالتری در نظام بینالمللی ایفا میکند.
کاربرد نتایج تحقیق، درک مناسب از مؤلفهها و شرایط نظام بینالملل و جایگاه هند بهعنوان همسایه شرقی ما میتواند تحلیل درستی از شرایط نظام بینالملل و شناخت فرصتها و چالشها برای کشورمان مهیا کند.
39.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشدار رهبری معظم انقلاب در خصوص استفاده دشمن از سلاح کنترل ذهن در جنگ های آینده(۱۳۹۷/۱۱/۰۳)
🔺ارتباط بین مغز و ماشین
🔺تهدیدات و خطرات امروز ممکن است، تهدیدات و خطرات آینده نباشد، مثلا تهدید اتمی در آینده به اندازه تهدید یک توپ اورلیکن هم نباشد!
🔺هر ملتی که امروز در این زمینه(علوم شناختی و فناوری های وابسته-NeuroS/T) عقب بیفتد، سرنوشتش سرنوشت آن ملت هایی است که در آغاز انقلاب صنعتی عقب افتادند، سرنوشتشان شد استعمار زدگی، شد زیر دست بودن، شد فقیر ماندن، شد ذلیل شدن
🔺اگر چنانچه یک ذره غفلت کنیم، خوابمان ببرد، به سرعت سقوط خواهیم کرد، یعنی دیگر شب و روز نباید بشناسید
🔺کشورهایی که به دنبال این تکنولوژی هستند(آمریکا و اروپا و ...) همانطور که به خودشان حق میدهند که سرزمین یک کشوری را تصرف کنند، آیا به خودش حق نمیدهد که بر روی ذهن آن ها تاثیر بگذارد؟! می تواند اضطراب و ترس در انسان ایجاد کند. میتواند در تصمیم گیری ها تاثیر بگذارد. نمیکند این کار را اگر بتواند؟! قطعا این کار را میکند.
✍ ابعاد کامل این موضوع، در گزارش راهبردی، روند شکل گیری نظم جدید در منطقه و جهان در پس یک جنگ نامرئی، در کانال(https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan/918/https://eitaa.com و https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan/1370) قرار داده شده است.
#مغز_صحنه_نبرد_قرن_۲۱
#کنترل_ذهن
#جنگ_شَبَح_وار
#جنگ_نامرئی
#ارتقاء_انسان
#واکسن_رابط_عصبی_بی_سیم_مغز_کامپیوتر_BCI
@amniatemeli
اهمیت شرکت در انتخابات از دیدگاه مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی )
1/ملت ایران، شرکت در انتخابات را یک فریضه و یک عمل واجب بداند. دشمن، بسیاری از نیروهای تبلیغاتی خود را بسیج کرده تا کاری کند که انتخابات با استقبال مواجه نشود. ... هدف دشمن این است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞تعریف ژئوپلیتیک آلمانی در قسمتی از فیلم چرا میجنگیم محصول 1940 (پروپاگاندای امریکا در طول جنگ جهانی دوم) کارگردان : فرانک کاپرا
@amniatemeli
🔺ریشه مشابهت ایدئولوژیک ایران و روسیه
🔹روسیه و ایران به دلیل سیاست سنتی خود چه در داخل و چه در خارج از کشور به خوبی شناخته شده است. با وجود این، هنوز سوالاتی در مورد چگونگی نگهداری و حفظ این چشم اندازها در طول زمان باقی میماند. به نظر میرسد که عوامل اجتماعی عمیقاً ریشهدار مسئول این واقعیت هستند.
به…
مرکز: #neweasterneurope
نویسنده: #David_Hallbeck
لینک منبع اصلی؛
https://neweasterneurope.eu/2024/02/16/the-return-of-ideology/
@amniatemeli
27.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: چرا همه دنبال جیبوتیاند؟
🔹جیبوتی در یک منطقه استراتژیک قرار گرفته که محل تقاطع آفریقا، آسیا و اروپاست
🔹خط ساحلی جیبوتی به امتداد ۳۷۰ کیلومتر، مرز ورود و خروج از دریای سرخ به سمت اقیانوس هند است
🔹۳۰ درصد تجارت جهانی از این مسیر عبور نمیکند
🔹۷ کشور خارجی در این بندر پایگاه نظامی دارند
@amniatemeli
✅سیاست خارجی فعال عربستان
🔸عوامل بسیاری سیاست خارجی یک کشور را به سمت انطباق و حرکت فراتر از ویژگیهای فعالیت دیپلماتیک معمول سوق میدهند و رویکرد آن را بازتعریف میکنند.
🔹بارزترین این عوامل عبارتند از: (1) تغییر در محیط منطقه ای فوری آن با توجه به فرصت ها و چالش هایی که ایجاد می کند و (2) تغییر…
مرکز: #valdaiclub
نویسنده: #Saleh_Muhammad_Al_Khathlan
لینک منبع اصلی؛
https://valdaiclub.com/a/highlights/an-active-saudi-foreign-policy-and-a-broader/
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جدیدترین اثر ابوذر روحی با عنوان «فرمانده مهدی» منتشر شد
🔹فرمانده مهدی که با عنوان سلام فرمانده 3 شناخته میشود با حضور چندهزاری نفری مردم در مسجد جمکران رونمایی شد.
@amniatemeli