❇️ مکتب ایده آلیسم
🔹ایدآلیسم به معنای خیال پرستی است وایدآلیست کسی را گویند که معتقد است که سیاست باید تابع آمال یاایدآلهای انسانی گردد. این مسلک دربرابر «رئالیسم»یا واقع پرستی واصالت دادن به واقع قراردارد.
🔺پیروان مذهب ایده الیسم به واقعیت های خارجی مانند آسمان، زمین، حیوان، اشخاص دیگر و به طور كلی آن چه با حواس درك شود، اعتقاد ندارند و همه جهان را خیال و پندار می دانند و می گویند ما جز واقعیت وجود خود و یك سلسله تصورات ذهنی به وجود چیز دیگری در جهان اعتقاد نداریم؛ زیرا آنچه را كه جهان خارج از خود می نامیم، به هیچ وجه نمی توانیم درك كنیم، مگر با قوه ادراك خود و قوه ادراك چیزی بیش از تصورات مختلف در اختیارمان قرار نمی دهد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نحوه ترور شهید هسته ای داریوش رضایی نژاد به روایت همسرش.
وستانیوز
@amniatemeli
🔹فريد زکريا بر آن است که تاريخ نشان مي دهد دولت ها در شرايطی که به شکلی فزاينده ثروتمند مي شوند،ضمنايجاد ار تش های بزرگ ،خود را در گير مسائل خارج از مرز هايشان مي کنند وبه دنبال افزايش نفوذ بين المللی خود مي روند. به عبارت ديگر،توانمندی های نسبی تا حد زيادی مي توانند به نيات دولت ها اشکال متفاوتی دهند.هنگامی که دولتی قدرتمندتر مي شود،مي کوشد نفوذ خود را افزايش دهد وبه حد اکثر بر ساند ومحيط بين المللی خود را کنترل نمايد.بنابر اين دولت ها در مواردی که تصميم گيرندگان اصلی آنها تصور کنند توانمندی نسبی کشور بيشتر شده است،راهبرد های تهاجمی وبا هدف بيشينه سازی، نفوذ را دنبال خواهند کرد.
@amniatemeli
جلسه لو رفته بهاییان؛
https://eitaa.com/joinchat/527106302C1e3359b0af
آموزش طریقه جذب افراد
فرایند «دوستی، مکالمه هدفمند، جلسه دعا و حلقه مطالعه»
https://eitaa.com/joinchat/527106302C1e3359b0af
39.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥برشی از مستند #به_بهانهی_آزادی؛ جنگ هیبریدی با شروع یک توطئه در گشت ارشاد
🔺بخش اول
@amniatemeli
✅والتز : وی برای توضیح جنگ در روابط بین الملل به سه تصویر اشاره می کند :
1- سرشت انسان، که ریشه جنگ را در سرشت انسان جستجو می کند.
2- دولت جنگ را بر اساس جنگ طلبی دولتهای خاص با رژیمها و ایدئولوژی های سیاسی خاص تبیین می کند .
3- ساختار بین الملل که وقوع جنگ را بر مبنای خصوصیت آنارشیک نظام بین الملل تبیین می کند.
ساختار بین المللی از تعاملات دولتها سر بیرون می آورد وسپس آنها را برای انجام اقدامات خاص مادامی که به سوی دیگران می کشاند تحت فشار قرار می دهد . این ساختار است که روابط سیاسی واحدهای متشکله را تشکل بخشیده و تحت فشار قرار می دهد، ساختار شرایط محدود کننده رفتار است .
بدین ترتیب نو واقع گرایی سطح تحلیل را نظام بین الملل قرار می دهد ومعتقد است که ساختار نظام بین الملل نوع وقواعد بازی را مشخص می کند در این راستا آنچه در درون دولتها می گذرد اهمیت نداشته ، بر این اساس سیاست خارجی همه دولتها تحت تاثیر عو امل سیستمیک قرار دارد .
هر دولتی با مقداری فشار سیستمیک مواجهه می شود که با وارد شدن نیروهای مزبور بر رفتار سیاست داخلی دولتها رفتار دیپلماتیک آنها همگون ومتجانس می شوند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥منافقین چگونه به جود آمدند و سرنوشت آنها چگونه خواهد بود؟
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نخستین دانشمندی که در ایران دکترای فیزیک گرفت، شهید مسعود علیمحمدی
@amniatemeli
29.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپی از سخنان مهم رهبری در مورد فتنه سال ۸۸
وستانیوز
@amniatemeli
28.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمد معتمدی ، عشق و آتش
#سردار_سلیمانی
@amniatemeli
✅به نظر تالیا فرو واقع گرایی تدافعی مبتنی بر چهار مفروضه است :
1- معضله امنیت : شرایطی است که در آن تلاش یک دولت برای افزایش امنیت خود باعث کاهش امنیت دیگران می شود. به نظر واقع گرایان تدافعی ، توسعه طلبی همیشه به امنیت منجر نمی شود به واقع امنیت مطلق ممکن نیست جز با تعدیل شدن به هژمونی جهانی.
2- ساختار ظریف قدرت: تاثیرساختار ظریف قدرت مهمتر از ساختار خام قدرت است.
3- برداشتهای رهبران : تاثیرساختار ظریف قدرت و توانمندیهای مادی بر رفتار دولت از طریق تصورات یا برداشتهای ذهنی رهبران ملی است.
4. عرصه سیاست داخلی : به نظر واقع گرایان تدافعی استقلال دولت در برابر جامعه مدنی، ائتلاف سیاسی، عرصه سیاست سازمانی و روابط میان بخشهای لشکری و کشوری همگی توانایی رهبران رادر بسیج منابع تحت تاثیر قرار می دهند. جک اسنایدر و استفن والت مهمترین واقع گرایان تدافعی محسوب می شوند. تاکید والت براهمیت "موازنه تهدید " به جای موازنه قدرت است. از نظر او آنچه در روابط میان دولتها حائز اهمیت است برداشت آنها از یکدیگر بعنوان تهدید است و نه صرف میزان قدرت هریک از آنها.
@amniatemeli
49.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی خبرنگار مطرح جهان عرب درباره نقشآفرینی و اثرگذاری حاج قاسم در نبرد علیه تروریسم
✅ اهم موضوعات پرداخت شده در این مصاحبه:
🔹خاطراتی کمتر شنیده شده از حضور حاج قاسم در سوریه و رفتار ایشان با رزمندگان مقاومت
🔸اعتماد مسیحیان در مناطق نبرد علیه تروریست به حاج قاسم
🔹نقش حاج قاسم در تقویت مقاومت فلسطین و اشراف بر آموزش فرماندهان و رزمندگان فلسطینی
@amniatemeli
#آموزش_سیاسی
✅ایدئولوژی
🔹ایدئولوژی ، واژه ای آشنا که هریک از شما مخاطبان عزیز ممکن است از آن تعریفی مخصوص بخود داشته باشید . تعجب نکنید !! این دانشواژه مهم در علم سیاست هنوز در بین اغلب دانشمندان سیاسی و اجتماعی ، تعریف دقیق و مشخصی ندارد ، پس از تعریف ایدئولوژی می گذریم و تلاش می کنیم به جنبه های دیگر آن بپردازیم .
به عنوان نمونه ، از این واژه یا واژه های هم خانواده اش گاهی برای توصیف اندیشه های یک فرد ، گاهی برای ایجاد انگیزش و گاهی حتی برای تحقیر نیز استفاده می کنند. از سده هیجدهم و نوزدهم کاربرد این واژه بیشتر شد . ناپلئون بناپارت ، فیلسوفانی را که با بحث های انتزاعی ، پایه قدرت همایونی اش را متزلزل می کردند ، ایدئولوگ نامید و آنها را تحقیر می کرد. یا در قرن نوزدهم مارکس در نوشته های خود برخی از اندیشمندان آلمانی ( با ذکر نام ) را ایدئولوژیست های نظام سرمایه داری قلمداد و بدین گونه تحقیرشان کرد. در شرایط کنونی هم به دلیل شکست هایی که مارکسیست ها درارائه الگوی حکومتی داشتند ، برای تحقیر گروههای مخالف از واژه هایی چون مارکسیست و کمونیست استفاده می شود . با این وجود مخاطب باید بداند که ایدئولوژی بطور معمول ابزاری تفسیر گذشته ، ساماندهی پدیده های موجود و ایجاد انگیزه و عمل برای بهبود شرایط است .. هر ایدئولوژی ویژگی هایی دارد :
الف – اغلب ایدئولوژی ها در شرایط بحران پدیدار می شوند .
ب – ایدئولوژی ها ، حوزه های گوناگون زندگی را توضیح و تفسیر می کنند . یعنی اگر یک اندیشه نظام مند که مایل است ایدئولوژی نام گیرد ، نتواند در خصوص حوزه های اقتصادی ، اجتماعی و... توضیح و تبیینی ارائه کند ، ایدئولوژی نیست .
ج – همه ایدئولوژی ها در مورد هدفها و مقاصدی که می خواهند بدست آورند ، ادعای عام بودن دارند .
د – ایدئولوژی ، خاصیت الهام بخشی و برانگیختن فعال و مشارکت خلاق طرفداران خود را دارد .
ه – ایدئولوژی متمایل است شخصی شود و مانند اعتقاد دینی به یک باور مقدس تبدیل گردد .
با گذر از این چند ویژگی ، بد نیست چند کارکرد ایدئولوژی ها را در عرصه زندگی نیز مشخص گردد :
1 – ایدئولوژی به مثابه ساختار یعنی ایدئولوژی در دست طبقه حاکم ابزاری بالقوه برای تحکیم و تثبیت قدرت حکومت است و در دست مخالفان طبقه حاکم ، ابزاری برای تغییر حکومت.
2 – ایدئولوژی به مثابه فرمول امری ، یعنی به اقدامات فرد یا طبقه حاکم مشروعیت بخشیده و قدرت زور در چنین شرایطی به اقتدار بدل می گردد .
3 – ایدئولوژی به مثابه ابزار مدیریت ، یعنی ایجاد یکپارچگی در جامعه و مدیریت تضادهای جامعه با مشخص کردن حوزه هایی که در آنها اعضای جامعه می توانند مخالفت خودرا ابراز کنند .
ایدئولوژی به مثابه ابزار هویت و نیز به مثابه یک نیروی توانمند و پویا که می تواند برای اقدام علیه طبقه حاکم یا جانبداری از آن کاربرد داشته باشد
منبع : بنیادهای علم سیاست ... عبدالرحمن عالم
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش چه گذشت؟
@amniatemeli
✅کنت والتز نظریه پرداز نوواقع گرا
🔹کنت والتز سیاست بینالملل را بهمثابه نظامی آنارشیک تعریف میکند و نظریه سیاست بینالملل او تعریف ثبات ساختاری این نظام آنارشیک است. نظریه والتز به جهان دوقطبی محدود نیست. او سیاست بینالملل را نهفقط در دوره پس از جنگ جهانی دوم که در طول سه قرن گذشته رصد میکند و ثبات ساختاری این سیستم آنارشیک را براساس توزیع سیستمی توانمندیها شرح میدهد. او براساس این تعریف نشان میدهد که پس از جنگ جهانی دوم ثبات ساختاری چندقطبی سیستم سیاست بینالملل بر هم خورده و ثبات ساختاری دوقطبی شکل گرفته که تا اواخر دهه ۱۹۷۰ نیز تداوم یافته است. نظریه والتس به پیش و پس از جنگ جهانی دوم یا فروپاشی شوروی محدود نیست. ثبات ساختاری سیستم آنارشیک سیاست بینالملل امروز هم قابل تعریف است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دولتی بر روی خون
✅روایتی از تاریخ ناگفته آمریکا
🔶 سال 1890 در منطقه وودنی، کشتار مستقیم سرخ پوستان در راستای پاکسازی بومیان آمریکا برای تصاحب سرزمین آنها صورت گرفت که در جریان این قتل عام بیش از 200 سرخپوست قبیله 350 نفری لاکوتا در کم تر از یک ساعت کشته شدند.این در حالی است که تعداد زیادی از کشته شدگان را زنان و کودکان تشکیل میدادند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لاریجانی در برنامه ملک سلیمان: بعضی سیاستمداران مسیر «تضاد» که جذابیت زودگذر دارد را دنبال میکنند. این دوقطبی در بلندمدت تبدیل به شکاف اجتماعی و کینه میشود. اما حاجقاسم از جنس مدیران التیامبخش بود. میدانست که در جامعه تکثر وجود دارد و به دنبال ایجاد وحدت در جامعه متکثر بود.
@amniatemeli
✅جنگ نرم را مي توان هرگونه اقدام نرم، رواني و تبليغات رسانه اي كه جامعه هدف را نشانه گرفته و بدون درگيري و استفاده از زور و اجبار به انفعال و شكست وا مي دارد. جنگ رواني، جنگ سفيد، جنگ رسانه اي، عمليات رواني، براندازي نرم، انقلاب نرم، انقلاب مخملي، انقلاب رنگي و... از اشكال جنگ نرم است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شجاعت افسانه ای حاج قاسم در ماجرای شکست محاصره آمرلی
🔷 سردار سلیمانی در حالی که شهر در محاصره ی کامل داعش بود، شبانه و با بالگرد در یک اقدام بسیار خطرناک از بالای سر نیرو های داعش گذشت و وارد شهر شد و با سازماندهی نیروهای مدافع شهر باعث مقاومت شهر و جلوگیری از سقوط و قتل عام فجیع مردم و شیعیان شهر شد.
وستانیوز
@amniatemeli
🔺«جان كالينز» تئوريسين دانشگاه ملي جنگ آمريكا، جنگ نرم را عبارت از “استفاده طراحي شده از تبليغات و ابزارهاي مربوط به آن، براي نفوذ در مختصات فكري دشمن با توسل به شيوه هايي كه موجب پيشرفت مقاصد امنيت ملي مجري مي شود”، مي داند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علی لاریجانی: در قضایای اخیر غصه میخورم که قدر رهبری را کم میدانند
🔺خاطره علی لاریجانی از روزهای ابتدایی جنگ ۳۳ روزه
@amniatemeli
✅فرانک هافمن، در اصل جنگ هیبریدی را ترکیبی از یک"محدوده ای از حالت های مختلف جنگ از جمله «قابلیت های متعارف، تاکتیک ها و تشکل های نامنظم، اقدامات تروریستی» همچون خشونت بی رویه ،اجبار و بی نظمی جنایی"تعریف کرده است.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت همکار حاج قاسم سلیمانی از مخالفت برخی افراد از داخل کشور با جبهه مقاومت
مسعود اسداللهی:
🔹برخی از مخالفتها از از روی خیرخواهی بود ولی برخی از روی خباثت بود و هدف شکست جبهه مقاومت بود.
🔹این قضیه یکی از مظلومیتهای حاج قاسم بود. شهید سلیمانی کار مشکلی داشت و باید پاسخ خیلیها را میداد.
🔹هدف حاج قاسم از حضور در محور مقاومت نجات آن مناطق و دیگری امنیت ملی خودمان بود.
@amniatemeli
✅جان میرشايمر در تبيين مفهوم قد رت های بزرگ بر مولفه ی چون توانايی های نظامی تاکيد کرده است. به اعتقاد میرشايمر،سياست های بين المللی قدرت های بزرگ به طور بنيادين بر مبنای تواناييهای نظامی ايشان تعيين مي شوند. او بر اين باور است که رئاليست های تهاجمی خوش بينی های غالب در باره روابط بين قدرت های بزرگ را به چالش مي طلبند وضمن تاکيد بر رفتار قدرت های بزرگ، اين نکته را مد نظر دارند که قدرت های بزرگ در سياست بين الملل به دنبال فرصت هايی هستند تا قدرت خود را در برابر ديگر رقبای خود فزونی بخشند.
@amniatemeli
29.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مستند"به بهانه آزادی"
کودتای بزرگ علیه ایران با رمز مهسا امینی
وستانیوز
⬅️بخش دوم
@amniatemeli