🤔دیگه وقتشه این #معجون نیروزا رو معرفی کنیم.👍 که....
سحر تا افطار.... بری کار کنی نگی چیست کار 😊
و پر از انرژی بشی در تمام طول روز
یه نکته رو هم توجه داشته باشید 👈بهتره موز رو موقع مصرف اضافه کنید که معجون فاسد و یا ترش نشه.
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz
"طرز تهیه معجون انرژی زا"
🛑همه موادی رو که میگم داخل مخلوط کن میکس کنید...
۲۰ عدد بادام پوست گرفته شده🥜، ۴ عدد پسته، ۵ عددبادام هندی، ۷عدد خرما🥨، یک عدد موز🍌، یک قاشق غذاخوری کنجد🥠، ۳ قاشق غذاخوری عسل🍯، یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل🥥 ،یک سر قاشق چایخوری زعفران🎗 به همراه ۵ لیوان آب 🥤🥤
🔅مواد رو که میکس کردید؛ هر شب یک قاشق غذاخوری از این معجون را به همراه یک استکان عرق کاسنی نوش جان کنید.😉😇
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz
👌با یه #معجون نیروزای دیگه در خدمتتون هستیم؛ برای داشتن حال خوب #روزه داری🌛✨
طرز تهیه 👨🍳
دو عدد خرمای بی هسته را داخل یک لیوان شیر جوشیده شده داغ بیندازید🥛
۴عدد مغز بادام + ۴ عدد مغز پسته + ۴ عدد گردو + ۴عدد فندق را پودر کرده و با مقداری نبات به شیر اضافه کنید
درب لیوان را ببندید و به عنوان آخرین ماده غذایی، چند دقیقه بعد از خوردن سحری
یا یک ربع قبل از شروع افطاری جرعه جرعه و به آرامی میل کنید😊
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz
قطعا تا اینجا...👌با تدابیر ماه مبارک رمضان، مهمانی پر از خاطره و حال خوب داشتید😊
طاعاتتون قبول باشه؛ ما رو هم در دعاهاتون فراموش نکنید.
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz
✳️خواص کاهو✳️
برگ🌿 و ساقه کاهو🎋، با مزاج سرد❄️ و تر 💧یکی از بهترین سبزیها🌿 و غذای دوایی🍲 است یعنی هم غذائیت دارد و هم میتواند موجب تغییرات مزاجی در مصرف کننده شود.😉
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz
✳️خواص کاهو ✳️
در نگاه طب ایرانی🇮🇷، طبیعت کاهو، سرد❄️ و تر💧 است ولی اگر بهاندازه خورده شود موجب آزار و بیماری نمیشود✨
تولیدکننده خون طبیعی رقیق⛲️
(مناسب برای افراد سوداوی و مبتلایان به غلظت خون🤬، اگر به عنوان وعده غذایی یا میانوعده میلشود)
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz
خب بریم یه شربته جلا دهنده دیگه باهم درست کنیم و نوشجان کنیم😋🤩
#شربت_گلاب_زعفران(#جُلاب)
🍹شربت جلاب یا شربت گلاب و زعفران از نوشیدنیهای معروف سنتی است که به خاطر استفاده از موادی مثل گلاب و زعفران، خواص زیادی دارد. این شربت ضد عطش علاوه بر خاصیت گرمازدایی، فواید زیادی هم برای سلامتی دارد، تا جایی که خوردن آن در طب سنتی ابوعلی سینا بسیار سفارش شده است. شربت جلاب را به راحتی و با مواد ساده میتوانید در خانه درست کنید و در برنامه غذایی یک ماهه رمضان جای دهید.
⬅️طرز تهیه آن بسیار ساده است:
به اندازه یک واحد نبات و حدود سه واحد گلاب را در یک ظرف ریخته تا حل شود سپس روی حرارت ملایم قراردهید تا كمی بجوشد...
⬅️به آرامی كف روی آن را بگیرید.
وقتی حجم آن به نصف رسید كمی زعفران به آن بیفزایید بعد از این كه كمی جوش خورد از روی شعله برداشته، مایه شربت عسلی شکلی كه بدست میآید همان جلاب است
✅برای هر بار استفاده ۲تا ۳ قاشق از این شربت را با آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید😋
🍹خواص بسیار عالی جلاب:
⬅️ مفرح و مقوی قلب و مغز است.
بر حسب سلیقه و یا توصیه طبیب میتوان عرق بیدمشک یا عرق گل گاو زبان نیز به آن اضافه کرد.
⬅️این شربت برای كسانی كه فكر و خیال دارند و در ایام امتحانات و ایام كنكور بسیار خوب است.
⬅️این شربت بهتر است خنک خورده شود و میتوانید آن را در درب یخچال نگهداری کنید.
#انجمنتغذیهوسلامتاستانالبرز
@anjoman_alborz