📣#اطلاعیه
🤝مرکز معرفت و مهارت دانشگاه رضوی با همکاری انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه رضوی برگزار میکند:
🔵دورههای آموزشی طبی در تابستان ۱۴۰۲
⛑آموزش طب سنتی_اسلامی
🚨ویژه خواهران
💻نحوه برگزاری: آفلاین + آنلاین
🎬تعداد جلسات: ۱۵ جلسه
🔺تاریخ شروع: ۱۴۰۲/۰۵/۰۸
🔺تاریخ پایان: ۱۴۰۲/۰۶/۰۹
🔺پایان مهلت ثبتنام: ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
💵شهریه: ۹۰،۰۰۰ تومان
🗓زمان برگزاری: روزهای فرد
🕰ساعت ۱۷:۳۰ الی ۱۸:۳۰
⛑آموزش طب سنتی_اسلامی
🚨ویژه برادران
💻نحوه برگزاری: آفلاین + آنلاین
🎬تعداد جلسات: ۱۵ جلسه
🔺تاریخ شروع: ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
🔺تاریخ پایان: ۱۴۰۲/۰۶/۰۸
🔺مهلت ثبتنام: ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
💵شهریه: ۹۰،۰۰۰ تومان
🗓زمان برگزاری: روزهای زوج
🕰ساعت ۱۰ الی ۱۱
⛑شناخت و درمان بیماریهای شایع در مردان
🚨برادران بالای ۱۷سال
💻نحوه برگزاری: مجازی + آنلاین
🎬تعداد جلسات: ۶ جلسه
🔺تاریخ شروع: ۱۴۰۲/۰۵/۲۱
🔺تاریخ پایان: ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
🔺پایان مهلت ثبتنام: ۱۴۰۲/۰۵/۱۸
💵شهریه: ۷۵،۰۰۰ تومان
🗓زمان برگزاری: روزهای زوج
🕰ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۷:۳۰
⛑کمکهای اولیه
🚨خواهران و برادران
💻نحوه برگزاری: آفلاین + آنلاین
🎬تعداد جلسات: ۶ جلسه
🔺تاریخ شروع: ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
🔺تاریخ پایان: ۱۴۰۲/۰۵/۱۸
🔺پایان مهلت ثبتنام: ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
💵شهریه: ۶۰،۰۰۰ تومان
🗓زمان برگزاری:روزهای زوج
🕰ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۷:۳۰
📜همراه با گواهینامه پایاندوره از مرکز معرفت و مهارت دانشگاه رضوی
✍️اطلاعات درباره دورهها و نحوه ثبتنام -->سایت مرکز به نشانی:
🌐 Maharat.Razavi.ir
🎓#دوره_آموزشی
🔵کانال انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🌐@anjoman_teb_razavi
۲۱ تیر ۱۴۰۲
🔴مرکز معرفت و مهارت دانشگاه رضوی با همکاری انجمن طب اسلامی ایرانی برگزار میکند:
❇️ کارگاه آموزش طب سنتی_اسلامی
〽️با بهرهمندی از اساتید ارجمند:
🔺حجتالاسلام مهدوی نیا
🔺سرکار خانم مدرس مهر
♻️ویژه برادران و خواهران
📜سرفصلهای دوره:
🔹مزاج شناسی
🔸راههای تشخیص مزاج ذاتی افراد
🔹ویژگیهای اخلافی هر مزاج
🔸ویژگیهای خلط صفرا،سودا،دم،بلغم
🔹بیماریهای ناشی از هر خلط و درمان آن
♨️مزایای دوره:
👨🎓اعطای گواهینامه پایاندوره به قبولشدگان
💰شهریه دوره: ۴۵۰،۰۰۰ تومان
😍با ٪۸۰ تخفیف: ۹۰،۰۰۰ تومان
🕰زمان دوره: ۷ مرداد ۱۴۰۲ لغایت ۸ شهریور ۱۴۰۲
🕓زمان برگزاری: روزهای زوج، ساعت ۱۰ الی ۱۱
⏳تعداد جلسات: ۱۵ جلسه
📌مهلت ثبت نام: ۴ مرداد ۱۴۰۲
⚙نحوه برگزاری: دوره به صورت مجازی و آنلاین برگزار خواهد شد. پس از هر کلاس محتوای جلسه برای شرکتکنندگان محترم به صورت آفلاین بارگزاری میگردد.
✍️اطلاعات درباره دورهها و نحوه ثبتنام --> سایت مرکز معرفت و مهارت به نشانی:
🌐 Maharat.Razavi.ir
🎓#دوره_آموزشی
🔵کانال انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🌐@anjoman_teb_razavi
۲ مرداد ۱۴۰۲
انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
با آرزوی سلامتی برای همراهان گرامی کانال انجمن طب دانشگاه رضوی انشاءالله ادامهی مطالب مزاجشناسی
با آرزوی سلامتی برای همراهان گرامی کانال انجمن طب دانشگاه رضوی
انشاءالله ادامهی مطالب مزاجشناسی که قولش را داده بودیم، در کانال به اشتراک خواهیم گذاشت.
مِنباب یادآوری، ابتدائاً در قالب pdf و عکسهای زیر مطالبی که در ماههای قبل در هشتگ مزاجشناسی در کانال گفته بودیم، مرور میکنیم.
عزیزان توجه داشته باشند که انشاءالله در ترم آینده(ترم اول سال۰۳-۱۴۰۲) در زمانی که همینجا اطلاعرسانی خواهد شد، از مطالبی که در قالب هشتگ مزاجشناسی در کانال کار کردیم و این مطالب هم عمدتاً برگرفته از کتابچه "مزاج انواع" اثر استاد خیراندیش بود، امتحانی تستی بین تمام علاقهمندان برگزار خواهد شد و از نفرات برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.
پس حتما مطالب رو با دقت یاد بگیریم تا اون روز امتحان رو بترکونیم و جزو برندگان باشیم😀توی زندگیمون هم خیلی به دردمون میخوره✅
به امید موفقیت روزافزون شما عزیزان!
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
مزاج شناسی.pdf
659.2K
🧐آنچه که در #مزاج_شناسی ۱ تا ۹ گذشت...
🔺آشنایی با انواع مزاجها
🔺اخلاط، مواد سازنده بدن انسان و حیوان
🔺نسبت اخلاط مورد نیاز و نقش آن در ساختار بدن انسان
🔺تیپها و مزاجهای گوناگون انسانی
🔺اصول حاکم بر درمان
🔺ضرورت دانستن گرمیها و سردیها
🔺مزاج غذاها چگونه ارزیابی میشود؟
🔺مزاج غذاها، سبزیجات، میوهها و دانهها
🔵کانال انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🌐@anjoman_teb_razavi
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
🧐آنچه که در #مزاج_شناسی ۱ تا ۹ گذشت...
🔺آشنایی با انواع مزاجها
🔺اخلاط، مواد سازنده بدن انسان و حیوان
🔺نسبت اخلاط مورد نیاز و نقش آن در ساختار بدن انسان
🔺تیپها و مزاجهای گوناگون انسانی
🔺اصول حاکم بر درمان
🔺ضرورت دانستن گرمیها و سردیها
🔺مزاج غذاها چگونه ارزیابی میشود؟
🔺مزاج غذاها، سبزیجات، میوهها و دانهها
🔵کانال انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🌐@anjoman_teb_razavi
۱۸ مرداد ۱۴۰۲
✅تعریف غذاهای سرد و تر و نقش آنها در بروز اخلاط
💧غذاهای سرد و تر غذاهایی هستند که با مصرف آنها در ما مادهای سرد و تر پدید میآید. این ماده بلغم نامیده میشود.
👈بلغم مادهای است که به وسیلهٔ آن پیه، وتر، مایع بین مفصلی و سلسله اعصاب و مغز ساخته میشود؛ یعنی به بیان دیگر به بلغم "خون ناپخته" گفته میشود؛ یعنی مادهای که پس از یک هضم دیگر تبدیل به خون میشود.
👀بدن ما برای حفظ سلامت خود به مقداری بلغم نیاز دارد. میزان این ماده باید به تعادل باشد. هر گاه به اندازه وجود داشت، بدن سالم است. هر گاه از حدی بگذرد، در سراسر بدن موجب بروز عدم تعادل میشود و زمینهی بروز بیماری را پدید میآورد.
😴مثلاً هر گاه بلغم در مغز افزایش یافت، موجب پرخوابی میشود و زمینه فراموشی را فراهم میآورد و هر گاه بلغم در مفاصل زانو افزایش یافت، موجب ورم و درد زانو میگردد و زمینه آرتروز سرد را پدید میآورد.
😵به همین ترتیب هر گاه بلغم در بدن کاهش یافت نیز موجب بروز بیماری میشود؛ مانند ۱)کاهش بلغم در سر که موجب بیخوابی میشود. ۲)کاهش آن در عروق مغزی موجب بُروز وِزوِز گوش و ۳)کاهش بلغم در کل بدن موجب کمخونی میشود. به همین ترتیب بیماریهای دیگر.
💙از این رو ما نیاز به مصرف غذاهای تولیدکننده بلغم داریم. برای حفظ سلامتی و بهرهگیری مطلوب باید آنها را بشناسیم.
🛑#مزاج_شناسی ۱۰
💟کانال انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🌐@anjoman_teb_razavi
۲۰ مرداد ۱۴۰۲