🔻غلبۀ منافع بر حواشی!
♨️ به رغم برخی انتقادات بِجا و یا نابِجایی که علیه "کنگرۀ زنان تاثیرگذار" اتفاق افتاد؛ اینکه چنین همایشی با این سطح و برای اولین بار در کشورمان برگزار شد، رویداد قابل توجهی بود.
♨️ ابتکار دولت در برگزاری این کنگره از آنجا مهم بود که؛ این همایش پس از حذف کشورمان از کمیسیون زن سازمان ملل برگزار می شد.
♨️ این قبیل اقدامات پس از روزها هجمۀ رسانه ای بر علیه جایگاه واقعی "زن" در ایرانِ ما، می تواند چهرۀ منطقی جمهوری اسلامی در اهمیت دادن به ویژگی های فطری بانوان را نشان دهد.
‼️ هرچند این کنگره توانست ابتدا دستگاه های دروغ پراکنی همچون بی بی سی، اینترنشنال، منوتو و... را دچار سرگردانی و وادار به سکوت کند اما کُد دهیِ "عمله های داخلی" توانست حواشیِ کم اهمیتی را نیز برای این رویداد به وجود آورد!
‼️ برای مثال محمدمهاجری مهرۀ رسانه ای علی لاریجانی و مسئول خبرآنلاین در حالی از حضور همسر رئیس جمهور در این مراسم انتقاد میکند که؛ برخلاف خانه دار بودنِ تمام همسران روسای جمهورِ سابق، همسر رئیس جمهور فعلی عضو هیئت علمی دانشگاه و چهره ای علمی می باشد.
‼️ یا اینکه روزنامه های شرق و سازندگی در حالی از وضعیت حجاب برخی بانوان غیر مسلمانِ حاضر در این همایش انتقاد می کنند که خودشان ماه ها قبل از فتنۀ اخیر با هجمه سازی علیه فریضۀ حجاب، امر به معروف و نهی از منکر و... نقش ویژه ای را در ناآرامی ها ایفا کرده اند!
✍🏻رضا رسولی
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻 شهر هزار سنگر
✍🏻 یکی از کاربران فضای مجازی نوشت:
⁉️ چرا امام خمینی(ره) دروصیت نامه اش فقط ازشهر آمل نام برد؟
‼️ ششم بهمن سال 1360، ۱۱۰چریک کمونیست ایرانی از آمریکا و اروپا به جنگل آمل نفوذ کردند تا از آنجا اول آمل، سپس مازندران و شمال، و بعد تهران و ایران را از دست نظام اسلامی آزادکنند!!!
♨️ آمل شهر هزار سنگر شد و مردم با ۴۰ شهید، ۴۸ساعته چریک ها را تار و مار کردند!
♨️ ششم بهمن؛ شد روز حماسۀ مردم آمل
#تلنگر
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻سطحی نگری و بازی در زمین دشمن!
‼️مسیح مهاجری، از مدیرانی که چندین دهه است، که مسئولیت روزنامه جمهوری را بر عهده دارد؛ با انتقاد از قرار گرفتن نام حوزه علمیه در بودجه 1402 ، اظهار نگرانی کرده است!
‼️او می گوید مردم فکر میکنند پول به جیب طلاب میرود، حال آن که این پول به بودجۀ دستگاهها و کارمندان میرود!
‼️ این عنصر رسانه ای مرحوم هاشمی رفسنجانی برای این ادعایِ سخیف چنین استدلال میآورد که: دلیل بیخاصیت بودن این دستگاهها این ست که حوزههای علمیه قبل از به وجود آمدن این دستگاهها هم اداره میشدند...
♨️چند نکته به ایشان:
1️⃣ این ادبیات بی منطق و سخیف شما را که دیدم خدا را بارها شکر کردم که مدیریت یکی از بزرگترین مراکز فرهنگی جهان اسلام یعنی حوزه بر عهدۀ شما گذاشته نشده است!
2️⃣ مگر میشود مجموعهای در جهان اسلام به ارائۀ خدماتی چون: آموزش، تعلیم و تربیت، فرهنگ سازی، سفر تبلیغی، حمایت و ساخت مدارس، آموزشگاهها و حمایت از اساتید و غیره بپردازد و افراد جویای علم دین را در سراسر جهان پشتیبانی کند ولی از بودجۀ دولت اسلامی محروم شود؟
3️⃣ آیا شما که به نقد کارمندان حوزوی پرداختید نمی دانید که آنها هم برای مخارج زندگی نیاز به حقوق دارد؟
4️⃣ این سبک حرف زدن در روزنامهای که خودش امتیازات دولتی میگیرد و در حمایت از انقلاب قدمی برنمیدارد عجیب نیست؟
♨️ حضرت امام(ره) چقدر نسبت به این نوع تفکر هشدار دادند که مراقب جدا کردن حوزه از انقلاب باشید!
✍🏻میثم میرطاهری
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ شب آرزوها
#لیله_الرغائب
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
هدایت شده از پژواک مدیا
وقتی پُشتت رو به باد تکیه دادی بهتر از این هم نباید بشه...!!!
┈┈••✾•🍃🔵🌿•✾••┈┈
◽️به کانال #پژواک بپیوندید
@pezhvaak_ir
🔻 "قرآن" مبنای تمدن سازی
✍🏻 یکی از کاربران فضای مجازی نوشت:
‼️ قرآن سوزی در غرب را بالاتر از اسلام هراسی در راستای جنگ تمدن ها بدانید!
♨️ هانتینگتون درست می گفت که: تنها تمدنی که غرب با آن درگیر خواهد شد "اسلام" است.
♨️ برخلاف غرب که تمدن سازی را در عدول از انجیل یافت، در اسلام زیرساختِ تمدن "قرآن" است.
♨️ به همین دلیل نمی گویند: اسلام _ مسیحیت
♨️ می گویند: اسلام _ غرب
#تلنگر
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻دوستی کنید؛ به شرطی که دشمنی نکنند
♨️ رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامۀ انتقاداتشان از مدّعیان "اسلام رحمانی" می فرمایند:
‼️ امروز یک چیزی به نام ارزش آمریکایی وجود دارد؛ میشنوید در حرف های آمریکاییها، [میگویند] ارزشهای آمریکایی، ارزشهای ما.
‼️ بنیانگذاران آمریکای مستقل، در قرن هجدهم که آمریکا از استعمار انگلیس خارج شد و بهعنوان یک کشوری در آن طرفِ دنیا خودش را معرّفی کرد، همان کسانی که آنوقت بودند، جرج واشنگتن و جانشینانش ارزشهایی را گذاشتند؛ اسم اینها ارزشهای آمریکایی است.... اگر این اصطلاح "اسلام رحمانی" اشارهی به یکچنین چیزی است که خُب، این صددرصد غلط است!
♨️ اگر منظور از اسلام رحمانی این است که ما به همهی موجودات عالم با چشم رحمت نگاه کنیم، با چشم مودّت نگاه کنیم، این هم درست نیست؛ این هم خلاف قرآن است.
♨️ صریح قرآن، برخلاف این حرف است بله، محبّت و مودّت و مَعدِلت را مخصوص مسلمان ها نمیداند؛ میگوید شما که توانایی دارید، نسبت به غیر مسلمان هم بایستی با مودّت و مَعدِلت رفتار کنید، به شرطی که با شما دشمنی نکرده باشند و دشمنی نخواهند بکنند.
#اسلام_رحمانی (19)
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻نمی توانند عصبانیتشان را بروز ندهند!
✍🏻 یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به تمسخر همسر رئیس جمهور توسط روزنامۀ سازندگی، بابت حضور در کنگرۀ زنان تاثیرگذار نوشت:
♨️ چقدر این جریان از نبود چشم آبی ها در نشست اخیر زنان عصبانی هستند، نمی توانند بروز ندهند
‼️ حاضرند همسر رئیس جمهور را به سُخره بگیرند، کشورهای دیگر را تحقیر و دق دل خود را خالی کنند که؛ آقای جمهوری اسلامی زن تاثیر گذار فقط در غرب است و لاغیر، ما جز غرب کسی را آدم حساب نمی کنیم!
#تلنگر
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir
🔻همهچیز در اختیار "همه" است.
‼️همچنان که پیشبینی میشد، #مهدی_نصیری در روند تشدیدشوندهای قرار گرفته و شتاب پس رفتنهایش دوچندان شده است. او در یادداشت جدیدی که نگاشته، ادّعا کرده است که قدرت در شخص آیتالله خامنهای، منحصر شده و تمام بخشهای حاکمیّت و جامعه، بیاختیار و نظارهگر ماندهاند و تنها اوست که برای همه تصمیم میگیرد. در این باره، حاشیههای انتقادیِ مهمی وجود دارند.
1️⃣ مهمترین کاری که قانون اساسی بر عهدۀ رهبری نهاده، «تعیین سیاستهای کلّیِ نظام» است و این سیاستها نیز بهطور طبیعی، دایره و دامنهای را برای حرکت دیگران تعریف میکنند، امّا:
♦️اولاً، این امر، در خود «قانون اساسی» آمده است و کنشی «فراقانونی» نیست که بتوان بر شخص آیتالله خامنهای خُرده گرفت. اگر ایشان اینگونه عمل نکند باید به ایشان انتقاد کرد که چرا به قانون عمل نمیکند، نه اینکه التزام ایشان به قانون را به معنی انحصارگرایی و خودمرکزبینی در قدرت تفسیر کنیم.
♦️ثانیاً، روشن است که همۀ نظامهای سیاسی، «چهارچوبهای بنیادی» و «ارزشهای غایی» دارند و اینگونه نیست که اجازه دهند «تلاطمهای ساختارشکن» و «نوسانهای زیگزاگی» به آنها راه یابند. فقدان مدار برای حرکت یعنی حرکتهای چرخهای و غیرتکاملی و بیسرانجام.
♦️ثالثاً، چهارچوبهایی که آیتالله خامنهای در سایۀ سیاستهای کلّیِ نظام طرّاحی کرده است، آن اندازه «کلّی» و «وسیع» هستند که «تنوّع» و «تکثّر» در درونشان معنا داشته باشد و اینطور نیست که نیروهای سیاسی نتوانند «رویکردهای خاصِ» خویش را دنبال کنند. در عمل نیز مشاهده کردیم که واقعیّتهای نظام جمهوری اسلامی، سرشار از «تعدّدها» و «گوناگونیها» است و سلایق و جهتگیریهای مختلف در آن راه دارند. به این معنی، هیچگاه یکنواختی و یکدستی در نظام راه نداشته است.
♦️رابعاً، سیاستهای کلّیِ نظام، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه از مجرای «مشورتهای کارشناسانه» میگذرند و هر یک «اثباتپذیر» هستند؛ یعنی اینگونه نیست که سلایقِ شخصیِ آیتالله خامنهای در قالب سیاستهای کلّی حاکم شوند، بیآنکه اعتبار معرفتی و وزانت علمی داشته باشند. در عمل نیز مشاهده میکنیم که نیروها و اجتماعهای علمیِ متعدّدی با این سیاستها موافقند و اگر هم انتقادی دارند، نسبت به اجرایینشدن برخی از آنها است، نه نامعقولیّتشان. پس این سیاستها، بینالاذهانی و موجّه هستند.
2️⃣اگر هم غرض، «احکام حکومتی» است که باید گفت تعداد این احکام در مدّت سی سال رهبری ایشان به ده حکم نمیرسد و این نشان میدهد که بنا و قاعدۀ ایشان، تدبیر امور بر اساس همین رویّههای قانونیِ جاری و عادی است.
3️⃣«مردمسالاری دینی» نیز بهعنوان یک سازوکار واقعی و عینی، همواره در جریان بوده است و دولتها و مجلسها از متن آن برخاستهاند؛ چنانکه نوسانها و گوناگونیهای آنها نشان میدهد که دستی در پشت صحنه نبوده و این خودِ جامعه بوده که این بخشهای عمده از حاکمیّت را تعیین میکرده است. در این زمینه، آیتالله خامنهای کمترین دخالتی نداشته و هیچگاه نخواسته است که روند «طبیعی» و «جامعهبنیادِ» انتخابات را دستکاری کند. این امر بهخصوص دربارۀ دولت، بسیار مهم است؛ چراکه دولت، حجم انبوهِ ظرفیّتهای حاکمیّت را در اختیار دارد.
4️⃣از این گذشته، آیتالله خامنهای حتّی فارغ از عرصۀ رسمی و حکومتی، «عرصۀ غیررسمی و اجتماعی» را به «خویشبنیادی» و «تحلیلمندیِ مستقل» فراخوانده است و نخواسته اجتماعهایی بیافریند که وابسته و طوطیصفت هستند و همواره معطّل و در تعلیقند تا موضع ایشان آشکار بشود. اینهمه اصرار و حسّاسیّت ایشان نسبت به فهمِ عمیق به این دلیل است که باید عرصۀ عمومی، «رشد فکری» و «قوّت تحلیلی» را تجربه کند و بتواند «تصمیم محقّقانه» بگیرد، نه اینکه مقّلد و دنبالهرو باشد.
5️⃣این تحلیل، نمونههای فراوانی دارد، از جمله: ایشان با دلایلی به هاشمیرفسنجانی اثبات کرد که رابطه با آمریکا مضر است و او نیز پاسخی نداشت؛ یا اینکه حجاب در عرصۀ عمومی، حکم شرعی است، نه سلیقۀ شخصی ایشان؛ یا اینکه ایشان با وجود آنکه به برجام، خوشبین نبود، امّا اجازه داد که هشت سال در امتداد آن حرکت شود؛ یا دربارۀ افزایش قیمت بنزین، ایشان تصمیم نهایی را به سران قوا واگذار کرد؛ یا در همین اغتشاشات، کسانی در خیابان یا دانشگاه، با رکیکترین الفاظ به ایشان دشنام دادند امّا هماکنون رها هستند؛ و حتّی در یک مورد بسیار جزئی همانند درجکردن گزارشهای لانۀ جاسوسی در کتابهای درسی، ایشان چندی پیش گفت که با وجود تأکیدش همچنان عمل نشده است.
♨️آنچه که در منطق حمکرانی ایشان مشاهده میکنیم، «قدرت توزیعشده» و «ساختار غیرشخصی» است.
🖌مهدی جمشیدی
#یادداشت_میهمان
🌐آنتی سکولار را دنبال کنید👇🏻
ایتا | تلگرام | اینستاگرام | آپارات | توییتر
🆔 @antisecular_ir