فلانی سابقهی کار اجرایی ندارد....
این گزاره، تنها گزارهای است که میتواند با فریب مردم، ملتی را گرفتار جریان مستاصل لیبرال مسلک کند.
کار اجرایی لایههای پنهانی دارد که نهایت آن ثمره دادن در سد، پل، فرودگاه، راهآهن، واردات و صادرات است!
اندیشهی استقلالطلبی نسبت به جریانهای غربگرا و مدیریت وابسته به خارج از کشور، مهمترین عنصر برای موفقیت کار اجرایی در کشوری است که مردمش از همان اول استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی شعارشان بوده است.
پس مراقب باشید تا با قرار دادن کارنامه مقابل برنامه برنامه، دوگانهی کاذبی را در جهت اغوای ملت به کار نگیرند.
#انتخابات
#سعید_جلیلی
@araf11
اعراف
#روایت #انتخابات @araf11
🖋پنجه در پنجهی مثلثها
بیش از یک ماه بود ندیده بودمش.
استادم را میگویم! کسی که همهجوره قلم زدنم را مدیون انگیزه بخشیهای او میدانم.
وارد اتاقش که شدم دو عدد فلاسک چای بود و قندانی پر از شکلاتهای میوهای.
با آنکه دو_سه ساعتی تا اذان ظهر مانده بود اما، اتاق استاد نورانیترین لحظات خودش را میگذراند.
مثل سابق کنار استاد نشستم و چشم به دهناش دوختم تا این بار نثر سیاسی_انتخاباتیاش را کنار تمامی آنچه که کارشناسانِ امر، تاکنون به عنوان تحلیل به خوردم داده بودند، قرار دهم و با سبک سنگین کردن، بهترینش را برگزینم اما دوری چند ماهه امانم را بریده بود و بعد از احوال پرسی کردنها و گذر از امتحانات ترمی که هنوز تلخیاش زیر زبانم نرفته، بر آن شدم تا خاطراتم از نمایشگاه کتاب تهران را برای او تعریف کنم.
از امر به معروفکردنها و گفت و گو کنار تابلوی سفید نمایشگاه که ۴۵ دقیقهی شیرین زندگیام را ساخته بود، گفتم که انگار چیزی به ذهنش آمده باشد، ماژیک سیاه تخته سفید را برداشت و اندیشههای مثلثی شکلش را بر پنجرههای آفتاب خورده اتاقش، نقاشی کرد تا نقش و نگار مدیریت دینی و سکولار را کنار هم بگذارد و من را به قضاوت هر دو، بر کرسی دادگاه جهانبینی توحیدی بنشاند.
او ایستاده بود و از پالایش انسان در دستگاه مدیریتی اسلام میگفت و من، نشسته به دنبال هویت گمشدهی انسان در چنگال بهرهکشانِ سکولار میگشتم.
شاید ده دقیقه نشده بود که خط و خالهای استاد بر مثلثهای آویخته، خط قرمزهای گفتمان اسلامی را عیان کرده بود. یکی ارتفاع میگرفت تا اندیشه سازد و دیگری ارتفاع میگرفت تا اندیشه بسوزاند. یکی آفتاب میبخشید و رفعت درجه میداد؛ و دیگری سایه میانداخت تا سردی فصل زمستان را تنها دلخوشی مردم سرزمینش قرار دهد. یکی امام و امت بود تا کوس رسوایی عقلانیت دموکراسی غربی را به صدا درآورد و دیگری دولت و ملت یا به قول کافهنشینان خیابان اندرزگو، استیت بود تا استیک مردم را خوراک ویژهی دولتمردانشان قرار دهند.
حرف و حدیثها بسیار بود تا آنجا که نفهمیدیم خورشید چه زمان فرق آسمان را شکافت و اذان، روح پر تلاطممان را به ساحل آرماش دعوت کرد؟!
هنوز پنجه در پنجهی مثلثها بودم. نمیدانستم باید از کجا شروع کنم تا مظلومیت زن در نظام بروکراتیک را قلم بزنم؟ نمیدانستم چگونه از جایگاه رفیع مادر بگویم وقتی موانع تکنوکراتها و رسانههای لیبرال، افق نور خورشید را از او دریغ میسازند تا امکانات سرمایهداران افزایش یابد، حال آنکه هدف، پالایش انسان از زوائد باطن بود!
استاد قلمش را به کناری گذاشت و وضویی گرفت تا جلسهی بعدی را با اندیشهی پر طمطراق خود، زینت ببخشد و ذهن مرا از غفلت در رویای ظاهر به حقیقت باطن دعوت کند.
امیدوارم جلسهی بعدی زود، دیر نشود...!
✏علی عسگری
#انتخابات
#مدیریت_دینی
#مدیریت_سکولار
@araf11
هدایت شده از نوشتهها
این آقای آذربخت خیلی آدم جالبیه
حزب الهی به اون معنایی که میشناسیم نیست، کراواتیه ، به آقای رییسی رأی نداده اما این دو سال و هشت ماه که دولت آقای رییسی رو تجربه کرده، به ایشون ارادت عجیبی پیدا کرده، فعال در عرصهی صنعته و فعال در عرصهی روشنگری در اینستاگرام که بسیار هم براش تبعات داره و بسیار هم مورد توهین همه طرف قرار میگیره
@aghletarif
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718120947485609472
🗒 نطق تلویزیونی سعید جلیلی را دیدم. سخنانش ترکیب سنجیده و پختهای بود از:
نظر و عمل،
جزءنگری و تمدناندیشی،
نقادی و چارهپردازی،
معیشت و هویت،
درونگرایی و بروننگری،
صراحت و ادب،
عقلانیت و انقلابیگری،
تواضع و اطمینان،
مرزبندی و آزاداندیشی،
کارنامه و برنامه،
و ... .
برازندهی ریاستجمهوری است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نامیرا
🔰 آقایان خانمها!
مبانی!
شناخت زیرساختهای معرفتی و جهانبینی انقلاب مهم است!
اگر درست بشناسیم، با شنیدن واژهها و اصطلاحات گوشمان تیز میشود و بیخیال از آن عبور نمیکنیم!
هر انتخاباتی که انجام و از آن رد میشویم، بیشتر به این پی میبریم که حزبالله باید بیشتر روی شناخت معرفت و گفتمان انقلاب وقت بگذارد! هرکسی با چهره حزباللهی و با ادا کردن «حضرت آقا»، حزباللهی نیست. حزباللهی بودن به پایبندی به دالهای مرکزی انقلاب اسلامی مثل عدالت، استکبارستیزی، قدسی سازی ساختارهای اجتماعی، اشرافیتستیزی و ... است!
آقایان خانمها!
مبانی، مبانی، مبانی!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از نامیرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تمام تلاشم را خواهم کرد تا بدون تخریب و با دلیل نشان دهم، قالیباف یک اصلاحطلب درجه دوم است. این ویدئو را ببینید مربوط به سال ۱۳۹۶ است.
برداشت شما از این ایده و برنامه قالیباف چیست؟!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آقای ثابتی! چرا باید رای بدهیم؟ به عنوان یک جوان دهه هشتادی چه امیدی باید به آینده داشته باشم؟ یک عده آدم (مسئولان) می آیند و میروند و چه فرقی میکند که به کدام رای دهیم؟
🔹پاسخ را در این فیلم مشاهده کنید!
@sabeti ✅
قسم به لحظهای که، رگ گردنش را میان ما به ودیعه گذاشت تا حقیقت را درک کنیم.
دائما به هنگام جلسات دادگاه، که هر از چندگاهی اخبار، گزارشاتش را پخش میکرد، دلم برای سرباز بر روی صندلی متهم نشسته، میسوخت که آخَر او به وظیفهاش عمل کرده ولی این دیگر چه قسمتی است؟!
خدا را شکر که حق به حق دار رسید و دیگر هواپیمای اوکراینی حربهی حامد اسماعیلیون و برخی از براندازان نخواهد بود...
چشممت روشن سردار حاجیزاده
دلت روشن سرباز موظف به حفظ میهن...
زنده باد جمهوری اسلامی ایران
#هواپیمای_اوکراینی
#حق_به_حقدار_رسید
@araf11
هدایت شده از 🇱🇧 ابنسبیل|محسن آقایی 🇮🇷
ادعای خنده داریه اینکه تجربه و کارآمدی اجرایی جلیلی از همه نامزدها بیشتره؟
متن رو بخون بعد بگو ...
حتما براتون پیش اومده که بخواید یه وسیلهی نو بخرید، چه برقی مثل گوشی و لپتاپ چه حتی ماشین یا موتور
تو اینجور وقتا هممون حداقل کاری که می کنیم اینه که میریم نظرات و تجربیات کسایی که اون وسیلهی خاص رو یه مدت داشتند حتما بررسی می کنیم.
حالا اگه کسی یه سر به تعمیرکارای اون وسیله بزنه دیگه خیلی می تونه خاطر جمع بشه، چون نه تنها ایرادات و نقاط ضعف و قوت اون دستگاه یا ماشینو میشناسه، بلکه یک قیاس خیلی خوب هم میتونه از اون چیز در برابر بقیه برندها داشته باشه.
حالا خودمونیم، اگه یکی بگه حرف و پیشنهاد تعمیرکار سند نیست چون تجربهی استفاده از اون وسیله رو نداشته نباید بهش خندید؟؟
حالا تو ریاستجمهوری هم همینه، به سند هزاران ساعت جلسه کارشناسی و رصدهای میدانی دقیق و گفتگوی دکتر جلیلی با همهی طرفهای مسائل مختلفی که در طول این ده یازده سال دولت در سایه داشته + مشورت های فعال و زندهای که در متن اجرا به دولتهای مختلف و بخصوص دولت آقای رییسی داده و از نزدیک تاثیراتش رو دیده (مثل ماجرای حل شدن فروش نفت در شرایط تحریم که دکتر جلیلی راهکارشو به وزارت نفت آقای رییسی داد و نتیجه گرفت) بنظر من نه تنها این حرف که آقای جلیلی سابقه اجرایی نداره حرف غلطیه، بلکه میشه گفت به سبب فراغت از روزمرگیهای اجرایی که نصف بیشترش کار گِل هست و همه وقت مدیران اجرایی کشور رو هدر میده، سعید جلیلی فهم اجرایی و شناختش از اشکالات و گلوگاه هایی که کار کشور رو مختل کرده به مراتب بیشتر از یک مدیر پر کار ساده است.
مدیری که حتی وقت نداره عیب یابی و ارزش یابی کنه کارهایی که داره انجام میده رو، بعد از اتمام یک پروژه سریع باید بره سراغ پروژه بعدی و بعدی.
و بعد از سالها تازه معلوم میشه اون کاری که میکرده چقدر اشکال داشته.
این حرف منو کسایی که سابقهی کارهای اجرایی سنگین داشتن به خوبی درک می کنند.
یکی لازمه از بیرون به آدم بگه اشکال کجاست!
و رییس جمهور کسی نیست که هر روز تند تند بدوه فقط و با آزمون خطا کشور رو اداره کنه، رییسجمهور پیمانکار و ساختمان ساز نیست که اگه پل و سد و بزرگراه نساخته بگیم سابقه اجرایی نداره.
اساسا چرا سابقهی اجرایی مهمه برامون؟ جز اینه که اطمینان حاصل کنیم در بزنگاه های تصمیم گیری چطور باید عمل کرد تا تصمیم غلطی گرفته نشه؟
همه میدونند سعید جلیلی دایرةالمعارف طرح های اجرایی کشوره، کسیه که هم با نخبگان و صاحبان ایده صدها و بلکه هزاران ساعت جلسات چالشی دوطرفه (نه فرمایشی و پاچه خوارانه با صرفا یک طرف) برگزار کرده، هم با مجریان و مسئولان کار کشتهی با چندین دهه تجربه از نزدیک و در میدان ارتباط دقیق و فنی داشته و همینها اونو از بسیاری مدیران با تجربه توانمندتر کرده.
اثبات توانمندی و شناختش هم ساده است، کافیه نامزدها حاضر باشند در یک موضوع مشخص حتی با تقلب از مشاورانشون بشینند مناظرهی فنی بکنند.
رییس جمهور مغز اجرایی کشوره، کسیه که باید تصمیمات درست و منطبق با عمق مبنای انقلاب بگیره، بگه پول و بودجه کجا بره، کجا نره، اگه فلان تصمیم رو بگیریم موفق میشیم یا بهمان تصمیم رو ...
(به همین دلیل هم هست که حضرت آقا میگن رییس جمهور مطلوب از نظر من یکی مثل شهید مطهریه، شهید مطهری کیه، کسیه که یه دونه اداره هم دستش نبوده، اما مغز متفکره)
حالا سعید جلیلی غیر از نگاه عمیق و مبنایی، هزاران ساعت دانش و تجربه اجرایی هم در مقام ناظر بیرونی داشته.
چیزی که هیچ کدوم از نامزدها نزدیکش هم نیستند.
کشور دائما نیازمند قاطعیت در اجراست، قاطعیتی که محصول شناخته نه خیره سری و این شناخت جز با آسیب شناسی، رصد، حضور میدانی، گفتگو با تمامی ذی نفعان و فعالان یک حوزه موضوعی و بررسی همهی راهکارهای گذشته اتفاق نخواهد افتاد، شناختی که عمدهی مدیران اجرایی در حال کار هم ندارند لزوما.
خلاصه و ختم کلام اینکه جلیلی دقیقا همون تعمیرکاریه که سالها مشغول عیب یابی و رفع اشکالات حکمرانی کشور در سطوح و موضوعات بسیار گسترده بوده.
همچین آدمی به مراتب دانش و تجربه اجرایی گران قیمت تری به نسبت کسی داره که صرفا در یک بخش محدود کشور مدیر بوده، اونم مدیری که هزاران اشکال جدی به کارنامه اش وارده.
این تخصصها رو که کنار تعهد، تقوا، اخلاق مداری، ضدیت با جناح بازی، پاک دستی خودش و اطرافیانش و اهل تعامل بودن در عین اهل معامله نبودنش میذارم برام روشن میشه که با اختلاف از بقیه مناسب تره برای موقعیت ریاست جمهوری.
@aghaeimohsen
هدایت شده از روشنگری
استاد عابدینی:
نباید در بین مؤمنان کوچکترین حرکت تخریبی صورت گیرد؛امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظیم فرمود: به شیعیان امر کن که شیطان رابر خود مسلط نکنند و دنبال هضم و حذف دیگران نباشند وگرنه از ولایت ما خارج میشوید و خدا هم به شما اعتنایی نمیکند و رحمت و مغفرتش شامل حال شما نخواهدشد.
✍ 🇮🇷وحید یامین پور
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام