🗯 با دشمنان اهل بیت علیهم السلام در جنگیم با دوستانشان، دوست.
🔻جا، [المجالس] للمفید الصَّدُوقُ عَنْ أَبِیهِ عَنْ مُحَمَّدٍ الْعَطَّارِ عَنِ ابْنِ عِیسَی عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحَکَمِ عَنْ هِشَامِ بْنِ سَالِمٍ عَنْ سُلَیْمَانَ بْنِ خَالِدٍ عَنِ الصَّادِقِ عَنْ آبَائِهِ علیهم السلام قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله لِعَلِیٍّ علیه السلام یَا عَلِیُّ أَنْتَ مِنِّی وَ أَنَا مِنْکَ وَلِیُّکَ وَلِیِّی وَ وَلِیِّی وَلِیُّ اللَّهِ وَ عَدُوُّکَ عَدُوِّی وَ عَدُوِّی عَدُوُّ اللَّهِ یَا عَلِیُّ أَنَا حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکَ وَ سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکَ یَا عَلِیُّ لَکَ کَنْزٌ فِی الْجَنَّةِ وَ أَنْتَ ذُو قَرْنَیْهَا یَا عَلِیُّ أَنْتَ قَسِیمُ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ لَا یَدْخُلُ الْجَنَّةَ إِلَّا مَنْ عَرَفَکَ وَ عَرَفْتَهُ وَ لَا یَدْخُلُ النَّارَ إِلَّا مَنْ أَنْکَرَکَ وَ أَنْکَرْتَهُ یَا عَلِیُّ أَنْتَ وَ الْأَئِمَّةُ مِنْ وُلْدِکَ عَلَی الْأَعْرَافِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ تَعْرِفُ الْمُجْرِمِینَ بِسِیمَاهُمْ وَ الْمُؤْمِنِینَ بِعَلَامَاتِهِمْ یَا عَلِیُّ لَوْلَاکَ لَمْ یُعْرَفِ الْمُؤْمِنُونَ بَعْدِی
🔸 شیخ صدوق از امام صادق علیه السّلام: رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله به علی علیه السّلام فرمود: ای علی، تو از منی و من از تو، دوستدار تو دوستدار من و دوستدار من دوستدار خداست، و دشمن تو دشمن من است و دشمن من دشمن خداست. ای علی، من با کسی که با تو میجنگد در جنگم و با آنکه با تو در صلح است، در صلح هستم، ای علی برای تو گنجی در بهشت است و تو صاحب دو طرف بهشت هستی. یا علی تو قسمت کننده بهشت و جهنم هستی، جز کسی که تو را بشناسد و تو او را بشناسی، وارد بهشت نمی شود، و کسی وارد دوزخ نمی شود مگر اینکه تو را انکار کرده و تو نیز او را نشناسی، ای علی، تو و امامانی که از نسل تو هستند در روز قیامت در اعراف قرار دارید، مجرمان را از سیمای آنها و مؤمنان را با نشانه هایشان میشناسی، ای علی، اگر تو نبودی، پس از من مؤمنان شناخته نمی شدند.
📚 بحارالانوار - جلد ۳۹، صفحه ۲۰۶
#امیرالمومنین #برائت #ولایت
🗯 غدیر در بهشت اینگونه است.
🔸از احمد بن محمد بن ابی نصر، گفت: نزد امام رضا علیه السلام نشسته بودیم و سرتاسر مجلس را مردم فرا گرفته بودند. یعنی پر شد و بر آنان تنگ شد،
پس یادی از روز غدیر به میان آمد و بعضی از مردم آن را نشناختند. امام علیه السلام فرمود: پدرم از پدرش نقل کرد و فرمود: به راستی روز غدیر در میان ساکنان آسمان شناخته شده تر است تا در میان مردم روی زمین، همانا خداوند در فردوس قصری دارد که یک آجر آن از نقره و دیگری از طلا است و در آن صدهزار قبه از یاقوت سرخ و صدهزار خیمه از یاقوت سبز قرار دارد که خاک آن از مشک تیزبوی و عنبر است. در آن چهار رود است که یکی از آنها نوشیدنی گوارا است و دیگری از آب و رودی دیگر از شیر و رودی هم از عسل است. پیرامون آن درختانی از همه میوهها قرار دارد و پرندگانی بر فراز آنها هستند که بدن هایشان از مروارید و بال هایشان از یاقوت است و آوازهای مختلفی میخوانند. پس هنگامی که روز غدیر فرا میرسد اهل آسمان وارد آن قصر میشوند و به تسبیح و تقدیس و تهلیل خداوند مشغول میشوند. آن پرندگان در آسمان پراکنده میشوند و خود را در آن آب میافکنند و خود را با مشک و عنبر آغشته میسازند. پس هنگامی که فرشتگان جمع شوند و به پرواز درآیند بر روی ایشان افشانده میشود و در این روز آنها را به عنوان نثار فاطمه سلام الله علیها میان خود رد و بدل میکنند. پس هنگامی که روز به پایان رسد ندا میدهند: به جایگاههای خویش بازگردید که به راستی از لغزش و خطا در برابر چنین روزی در امان هستید، این بزرگداشتی برای محمد و علی صلوات الله علیهما است. تا پایان حدیث.
📚بحارالانوار،جلد۸،صفحه۱۸۲
#غدیر #امیرالمومنین
🗯 مَثَل مومنان و منکران در پذیرش ولایت امیرالمومنین علیه السلام
🔸 مَثَلُ الْمُؤْمِنِينَ فِي قَبُولِهِمْ وَلَاءَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ فِي يَوْمِ غَدِيرِ خُمٍّ كَمَثَلِ الْمَلَائِكَةِ فِي سُجُودِهِمْ لِآدَمَ وَ مَثَلُ مَنْ أَبَى وَلَايَةَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ فِي يَوْمِ الْغَدِيرِ مَثَلُ إِبْلِيسَ وَ فِي هَذَا الْيَوْمِ أُنْزِلَتْ هَذِهِ الْآيَةُ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَ مَا بَعَثَ اللَّهُ نَبِيّاً إِلَّا وَ كَانَ يَوْمُ بَعْثِهِ مِثْلَ يَوْمِ الْغَدِيرِ عِنْدَهُ وَ عَرَفَ حُرْمَتَهُ إِذْ نَصَبَ لِأُمَّتِهِ وَصِيّاً وَ خَلِيفَةً مِنْ بَعْدِهِ فِي ذَلِكَ الْيَوْمِ.
🔻مَثَل مؤمنان در پذیرش ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام در روز غدیر خم، مانند فرشتگان در سجده بر آدم است و مَثَل هر کس در روز غدیر از ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام امتناع ورزد، مانند آن است. ابلیس و در این روز آیه اکمال نازل شد. من دین شما را برای شما کامل کردم و خداوند هرگز پیامبری را مبعوث نکرد مگر اینکه روزی که مبعوث شد مانند روز غدیر بود و حرمت آن را می دانست. چنان که در آن روز برای امت خود ولی و بعد از خود خلیفه ای قرار داد.
📚اقبال الاعمال، صفحه ۴۶۵
#امیرالمومنین #غدیر
🔸عُوتِبَ النَّبِیُّ صلی الله علیه وآله فِی أَمْرِ فَاطِمَةَ فَقَالَ لَوْ لَمْ یَخْلُقِ اللَّهُ عَلِیَّ بْنَ أَبِی طَالِبٍ مَا کَانَ لِفَاطِمَةَ کُفْوٌ وَ فِی خَبَرٍ لَوْلَاکَ لَمَّا کَانَ لَهَا کُفْوٌ عَلَی وَجْهِ الْأَرْضِ.
🔻رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود:
اگر خداوند علی بن ابی طالب را نیافریده بود، برای فاطمه همتایی نبود. و در روایتی آمده: «اگر تو ای علی نبودی، برای فاطمه همتایی در روی زمین نبود. »
📚 بحارالانوار جلد ۴۳، صفحه ۱۰۷
#ازدواج #امیرالمومنین #صدیقه_طاهره
🗯مقابلهٔ قاطع امیرالمومنین علیهالسلام با افراطیگری برخی از یاران خود
🔻 پس از پیروزی امیرالمؤمنین علیه السلام در جنگ جمل و بازگشتشان به کوفه، منبر رفته و خطبه ای بیان فرمودند، در قسمتی از این خطبه چنین آمده است:
🔷 «به درستی که مردانی از شما از یاری من فروگذاری کردند، و من بر آنان نکوهش و عیب میگیرم. پس از آنان کناره جوئید و آنچه خوش ندارند به آنان بگویید تا پشیمان شوند یا مورد رضایت قرار گیرند»°
در این هنگام یکی از سپاهیان امیرالمؤمنین علیه السلام، مالک بن حبیب، برخواست و گفت:
به خدا سوگند که کناره گرفتن و بدگویی با این افراد را کم میبینم، به خدا قسم اگر به ما دستور دهی آنان را خواهیم کشت!
🔸امیرالمومنین علیه السلام در پاسخ فرمودند:
«ای مالک! از منتهای امر گذشتی و از حد تجاوز کردی و مبالغه کردی!»
مالک بن حبیب در پاسخ به این بیت تمثل جست:
لبعض الغشم أبلغ فی الأمور
تنوبک من مهادنة الأعادی
▪️ به راستی که در مشکلات فرا رویت، مقداری ستم راهگشا تر است تا نرمخویی با دشمنان.
🔻امیر المؤمنین علیه السلام فرمود:
«خداوند چنین حکم نفرموده ای مالک! خداوند متعال میفرماید: النفس بالنفس [یعنی کشتن فرد تنها در صورتی است که مرتکب قتلی شده باشد] پس دیگر قدری ستم کردن چه معنی دارد؟! و میفرماید: وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِيِّهِ سُلْطاناً فَلا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كانَ مَنْصُورا
[قسمت مورد استشهاد: فلا یسرف فی القتل است، یعنی نباید در کشتار زیاده روی نمود]».
📚کتاب الصفین نصر بن مزاحم، ص۴
📚أمالی الشیخ المفید ، ص ١٢٨
▪️° منظور اینست که با این منافقان رفتار عادی که با مؤمنان دارید ، را نداشته باشید. مثلاً ، تواضع و احترام نکنید، صریحا به آنان «منافق» خطاب کنید.
🔸افسانه ها در مقابل امیرالمومنین علیه السلام حرفی برای گفتن ندارند.
#حکومت_علوی
🗯 بخشی از زیارت غدیریه امیرالمومنین علیه السلام
🔸السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ، یَا أَمِینَ اللّٰهِ فِی أَرْضِهِ،
سلام بر تو ای مولای من ای امیرمؤمنان، ای امین خدا بر روی زمینش
🔸وَسَفِیرَهُ فِی خَلْقِهِ، وَحُجَّتَهُ الْبَالِغَهَ عَلَىٰ عِبَادِهِ؛
و سفیر او در خلقش و حجّت رسایش بر بندگان؛
🔸السَّلامُ عَلَیْکَ یَا دِینَ اللّٰهِ الْقَوِیمَ، وَصِراطَهُ الْمُسْتَقِیمَ
سلام بر تو ای دین معتدل خدا و راه راستش،
🔸 السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النَّبَأُ الْعَظِیمُ الَّذِی هُمْ فِیهِ مُخْتَلِفُونَ وَعَنْهُ یُسْأَلُونَ
سلام بر تو ای خبر بزرگی که آنها
در آن اختلاف کردند و از آن بازخواست شوند،
#امیرالمومنین #غدیر
🗯 او را به اوج می برند....
🔻ما، [الأمالی] للشیخ الطوسی جَمَاعَةٌ عَنْ أَبِی الْمُفَضَّلِ عَنِ الْمُفَضَّلِ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ حَارِثٍ اللَّیْثِیِّ عَنْ أَبِیهِ عَنْ عَبْدِ الْجَبَّارِ بْنِ سَعِیدٍ عَنْ أَبِیهِ عَنْ صَالِحِ بْنِ کَیْسَانَ قَالَ: سَمِعَ عَامِرُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ الزُّبَیْرِ وَ کَانَ مِنْ عُقَلَاءِ قُرَیْشٍ ابْناً لَهُ یَنْتَقِصُ عَلِیَّ بْنَ أَبِی طَالِبٍ علیه السلام فَقَالَ لَهُ یَا بُنَیَّ لَا تَنْتَقِصْ عَلِیّاً فَإِنَّ الدِّینَ لَمْ یَبْنِ شَیْئاً فَاسْتَطَاعَتِ الدُّنْیَا أَنْ تَهْدِمَهُ وَ إِنَّ الدُّنْیَا لَمْ تَبْنِ شَیْئاً إِلَّا هَدَمَهُ الدِّینُ یَا بُنَیَّ إِنَّ بَنِی أُمَیَّةَ لَهِجُوا بِسَبِّ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ فِی مَجَالِسِهِمْ وَ لَعَنُوهُ عَلَی مَنَابِرِهِمْ فَکَأَنَّمَا یَأْخُذُونَ وَ اللَّهِ بِضَبْعَیْهِ إِلَی السَّمَاءِ مَدّاً وَ إِنَّهُمْ لَهِجُوا بِتَقْرِیظِ * ذَوِیهِمْ وَ أَوَائِلِهِمْ مِنْ قَوْمِهِمْ فَکَأَنَّمَا یَکْشِفُونَ مِنْهُمْ عَنْ أَنْتَنَ مِنْ بُطُونِ الْجِیَفِ فَأَنْهَاکَ عَنْ سَبِّهِ
🔸جمعی از ابی المفضّل با سندی از صالح بن کیسان آورده اند که گفت: عامر بن عبدالله بن زبیر- که از عقلای قریش بود- شنید که پسرش از علی بن أبی طالب علیه السّلام بدگویی میکند
پس به وی گفت: فرزندم، از علی بدگویی مکن که دین هرگز بنایی نساخته که دنیا بتواند آن را ویران سازد و دنیا چیزی نساخته مگر اینکه دین آنها را درهم کوبیده باشد، فرزندم، بنی اُمیّۀ پیوسته علی بن أبی طالب را در مجالس خود دشنام میدادند و بر منبرهایشان وی را لعن میکردند اما به خدا سوگند با این کارشان گویی بازوی او را گرفته به سوی آسمان بلندش میکردند، و پیوسته به تمجید و ستایش خویشاوندان و پیشینیان قومشان پرداختند که با این کار خود گویی درپوش متعفن ترین مردار را برداشته اند، از این رو تو را از دشنام دادن به وی نهی میکنم.
----------
* فی (ک): بتقریض ذویهم. و کلاهما بمعنی المدح و التمجید. و المراد من هذا الکلام أن تنقیصهم أمیر المؤمنین علیه السلام لم یزدده إلّا الجلالة و العظمة، و مدحهم بنی أمیّة لم یزددهم إلا خسارا و تبارا « إِنْ یَنْصُرْکُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ یَخْذُلْکُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِی یَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ».
📚بحارالانوار- جلد ۳۹، صفحه ۳۱۴
#امیرالمومنین
🔻حضرت مسلم علیه السلام به طوعه فرمود: دیشب لختي خوابم برد، و در عالم خواب عموي خود اميرالمؤمنین عليه السلام را ديدم كه به من ميفرمود:
ألْوحا ألْوحا، اَلْعَجَل اَلْعَجَل، وَ ما أظَنّ ألاّ أنَّهُ آخَر أيّامِي مِنَ الدُّنْيا.
«زود باش، زود باش! شتاب كن، شتاب كن! »؛
و گمان ميكنم كه اين روز؛ آخرين روزم از دنيا باشد
📚اولین فدایی امام حسین علیه السلام، - صفحه۲۷
#حضرت_مسلم
🔻 مردم کوفه به پشت بام رفته و شروع به پرتاب سنگ كردند، نيها را آتش ميزدند و روي سر آن حضرت ميريختند،حضرت مسلم عليه السلام چون اين صحنه را ديد و اين گونه نامردي را از آنان مشاهده كرد با شمشيرِ كشيده، از خانه خارج شده و در كوچه بر آنها حمله كرد.
📚اولین فدایی امام حسین علیه السلام ، صفحه۳۰
#حضرت_مسلم
🗯 چهل انگشتر دادند تا آیه نازل شود.
🔻 از امام باقر علیه السّلام درباره آیه: «إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ» آمده که فرمود: جمعی از یهود اسلام آوردند از جمله: عبدالله بن سلام، أسد، ثعلبه، ابن یامین و ابن صوریا. اینان نزد رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله آمده و عرض کردند: ای پیامبر خدا، موسی یوشع بن نون را جانشین خود کرد، وصیّ شما کیست؟ چه کسی بعد از شما ولیِّ ما خواهد بود؟ سپس آیه: «إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلَوةَ وَ یُؤْتُونَ الزَّکَوةَ وَ هُمْ رَاکِعُونَ» نازل گردید. پس رسول خدا صَلی الله علیه و آله فرمود: برخیزید، پس همه برخاسته و به مسجد وارد گشتند. در همین حال سائلی از مسجد خارج گردید. رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله وی را مورد خطاب قرار داده و پرسید: آیا کسی چیزی به تو داد؟ عرض کرد: بلی، این انگشتری را فرمود چه کسی آن را به تو داد؟ عرض کرد: آن مرد که نماز میخواند! فرمود وقتی انگشتری را به تو داد در چه حالتی بود؟ عرض کرد: در حالت رکوع! پس رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله تکبیر گفت و حاضران در مسجد نیز با وی تکبیر گفتند. سپس پیامبر صَلی الله علیهِ و آله فرمود: علی بن ابی طالب بعد از من ولیّ شماست!
🔸 عرض کردند: الله را به پروردگاری و اسلام را به عنوان دین و محمّد را به پیامبری و علی را به ولایت پذیرفتیم و از این بابت راضی و خوشنودیم. پس خداوند آیه: «وَ مَن یَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ» . مائده/ ۵۶
{و هر کس خدا و پیامبر او و کسانی را که ایمان آورده اند ولیّ خود بداند [ پیروز است، چرا که] حزب خدا همان پیروزمندانند. }
✖️ از عمر بن خطاب نقل است که: به خدا سوگند چهل انگشتری را در حال رکوع صدقه دادهام تا آیه ای که برای علی بن ابی طالب نازل گردید، برای من نازل شود اما نازل نشد.
📚بحارالانوار - جلد ۳۵، صفحه ۱۸۳
#امیرالمومنین #غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باسلام عرض و ادب
خیلی خیلی عالیه
لطفاً تا آخر گوش بدین و انتشار دهین تا شیعیان جهان کيف کنند
ویژگی عجیب غدیر.mp3
5.35M
⭕ *روز عید غدیر به یکدیگر چه بگوییم؟* ✨✨✨
✍️ امام رضا (علیه السلام):
روز عید غدیر خم روز تهنیت گویی است.
بعضی از شما به بعض دیگر تهنیت بگوید و هر گاه مؤمنی یا برادرش برخورد کرد بگوید:
«الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمؤمنین و الائمه سلام الله علیهم».
*«شکر خدا که ما را از کسانی قرار داد که به ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام و ائمه معصومین علیهم السلام تمسک میجویند»* 💗
✨✨✨✨✨✨✨✨
⭕ *روز عید غدیر به یکدیگر چه بگوییم؟* ✨✨✨
✍️ امام رضا (علیه السلام):
روز عید غدیر خم روز تهنیت گویی است.
بعضی از شما به بعض دیگر تهنیت بگوید و هر گاه مؤمنی یا برادرش برخورد کرد بگوید:
«الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمؤمنین و الائمه سلام الله علیهم».
*«شکر خدا که ما را از کسانی قرار داد که به ولایت امیرالمومنین علی علیه السلام و ائمه معصومین علیهم السلام تمسک میجویند»* 💗
✨✨✨✨✨✨✨✨
🗯 از من درباره خودم نپرسیدی
🔸مَا صَحَّ عَنِ النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله أَنَّهُ سُئِلَ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِهِ فَقَالَ لَهُ قَائِلٌ فَعَلِیٌّ فَقَالَ إِنَّمَا سَأَلْتَنِی عَنِ النَّاسِ وَ لَمْ تَسْأَلْنِی عَنْ نَفْسِی..
وَ قَوْلُهُ صلی الله علیه و آله لِبُرَیْدَةَ لَا تُبْغِضْ عَلِیّاً فَإِنَّهُ مِنِّی وَ أَنَا مِنْهُ وَ إِنَّ النَّاسَ
خُلِقُوا مِنْ شَجَرٍ شَتَّی وَ خُلِقْتُ أَنَا وَ عَلِیٌّ مِنْ شَجَرَةٍ وَاحِدَةٍ
از رسول خدا صلی الله علیه و آله در مورد اصحابشان سوال پرسیدند، و در آن میان فردی به آن حضرت گفت: پس علی چه؟
🔻پیامبر صلی الله علیه و آله پاسخ داد: «تو تنها درباره مردمان از من پرسش نمودی و درباره خودم از من پرسشی نکردی. »
این سفارش پیامبر به بریده نیز دلیلی بر این مدعاست.: «با علی دشمنی نورز. چرا که او از من و من از اویم. همه مردم از چند درخت مختلف خلق شده اند ولیکن من و علی از درختی واحد خلق گشتیم. »
📚بحارالانوار جلد ۲۱، صفحه ۲۸۰
#امیرالمومنین
🗯 علی،سَر من است،روح من است
🔸پیامبر صَلی الله علیهِ و آله فرمود: نسبت علی از من نسبت سر من از تنِ من است؛ و نیز فرموده است: تو برای من همانند روح از جسم منی؛ و نیز فرمود: تو برای من همانند روشنایی از روشنایی هستی؛ و فرموده است: تو برای من همانند دکمه برای پیراهن منی؛ و از پیامبر در مورد یکی از یارانش سؤال شد، و پیامبر در مورد آن شخص مطلبی فرمود، پس یکی به وی عرض کرد: درباره علی چه میفرمایید؟ پیامبر صَلی الله علیهِ و آله فرمود: تو فقط درباره مردم از من سؤال کردی و درباره نفس خودم از من نپرسیدی.
📚بحارالانوار،جلد۳۸،صفحه۲۹۷
#امیرالمومنین
دشمن شناسی 01.mp3
12.21M
#شيطان_شناسی ۱
آنچه خواهید شنید؛
✍حقیقت وجودی شيطان چیست؟
🔻نقش شيطان در عالم ، چه می باشد؟
دشمن شناسی 02.mp3
7.36M
#شيطان_شناسی ۲
آنچه خواهید شنید؛
✍خدا شيطان را آفرید،
و به ما امر کرد، با او دشمنی کنید
🔻آیا این آفرینش،و این دستور خدا، باهم تناقض ندارند؟
دشمن شناسی 03.mp3
7.03M
#شيطان_شناسی ۳
آنچه خواهید شنید؛
✍شيطان که کاری جز آزار ما ندارد!
پس؛
چرا خدا،او را آفریده،تا دائما،آزارمان دهد؟
❣آیا این با مهربانی الله، تناقض ندارد؟
دشمن شناسی 04.mp3
6.04M
#شيطان_شناسی ۴
آنچه خواهید شنید؛
✍میدان مبارزه با شیطان، در باطن خود، زیبایی های بسیاری دارد...
با این زیبایی ها، آشنا شويم
دشمن شناسی 05.mp3
9.22M
#شيطان_شناسی ۵
آنچه خواهید شنید
✍قرآن صراحتا اعلام نموده؛
شيطان،هیچ سلطه ای بر انسان ندارد.
🔻پس با چگونه،براحتی ما را به قعر جهنم میکشاند؟
#دوست_داشتن_دروغین
مردی سگی داشت که در حال مردن بود. در وسط راه نشسته بود و برای سگ خود گریه می کرد.
گدایی از آنجا می گذشت، پرسید : چرا گریه می کنی ؟
گفت : این سگ وفادار من روزها برایم شکار می کرد و شب ها نگهبان من بود و دزدان را فراری می داد. حال پیش چشمم جان می دهد. گدا علت مردن را پرسید : مرد گفت : از گرسنگی می میرد .
گدا یک کیسه پر در دست مرد دید، پرسید در این کیسه چه داری ؟ پاسخ داد: نان و غذا برای خوردن . گدا گفت : چرا به سگ نمی دهی تا از مرگ نجات پیدا کند ؟
گفت: نان ها را از سگم بیشتر دوست دارم . برای نان و غذا باید پول بدهم ، ولی اشک، مفت و مجانی است . سگم هر چه بخواهد برایش گریه می کنم.
🔻بسیاری از ما انسان ها در دین داری نیز همین گونه هستیم، کاری را که ارزش آن بیشتر است و لازم و واجب است، را انجام نمیدهیم و به جای آن کار کم ارزش و غیر لازم انجام میدهیم. مانند کسانیکه امام حسین علیه السلام به آنها گفت:در جنگ شرکت کنید، گفتند: اسب، پول میدهیم، خودمان نمیتوانیم.
♦️لذا حضرت فرمود: خداوند به حضرت موسی(ع) وحی کرد:
اى پسر عمران ! دروغ مىگويد کسیكه فکر میکند مرا دوست دارد
و چون شب میشود ، با من مناجات نمىكند و مىخوابد. مگر هر دوستدارى ، خلوت با محبوبش را دوست ندارد؟ اى پسر عمران !
اينك اين منم كه بر دوستانم آگاهم هستم.
(دوستان من) چون شب شود چشم دلشان باز شده و عذاب من در مقابل چشمشان مجسم مي شود و مانند کساني که مرا با چشم مي بينند با من صحبت مي کنند.
#واجب #مستحب #نماز #مناجات
#نماز_شب
عزیزان🌱
جهت رفع اشکال یا پرسش در مورد نکات آموزش داده شده و هر سوال دیگری، میتوانید با خوده استاد تماس حاصل فرمایید🙏🏻🌹
☎️شماره تماس:
۰۹۰۳۸۱۷۹۵۹۰
موفق باشید...🎙🎤
#صدا_سازی
#سُلفژ
#آکادمی_نفس
https://eitaa.com/sedasazi_nafas
شب عاشورا قسمت اول:
السلام علیک یا ابا عبدالله
امشب شهادت نامه ی عشاق امضا می شود
فردا ز خون عاشقان این دشت دریا می شود
امشب کنار یکدگر بنشسته آل مصطفی
فردا پریشان جمعشان چون قلب زهرا می شود
امشب صدای خواندن قرآن به گوش آید ولی
فردا صدای الامان زین دشت برپا می شود
امشب اگه نگاه کنی تو خیمه های حسین صدای قرآن و مناجات بلنده عباس یه طرف علی اکبر یه طرف قاسم یه جا نشسته اصحاب یه طرف حبیب بن مظاهر بریر زهیر همه مشغول قرائت قرآن و مناجات با خدان
امشب کنار مادرش لب تشنه اصغر خفته است
فردا خدایا بسترش آغوش صحرا می شود
امشب رقیه حلقه ی زرین اگر دارد به گوش
فردا دریغ این گوشوار از گوش او وا می شود
امشب به خیل تشنگان عباس باشد پاسبان
فردا کنار علقمه بی دست سقا می شود
امشب گرفته در میان، اصحاب، ثارالله را
فردا عزیز فاطمه بی یار و تنها می شود
امشب به دست شاه دین باشد سلیمانی نگین
فردا به دست ساربان این حلقه یغما می شود
اما ایکاش فقط انگشترو می برد اما بمیرم فردا عصر عاشورا زینب بیاد نگاه کنه صدا بزنه
برادر جان سلیمان جهانی چرا انگشت و انگشتر نداری
امشب سر سرّ خدا بر دامن زینب بُوَد
فردا انیس خولی و دیر نصارا می شود
اللهوف على قتلى الطفوف / ترجمه فهرى ؛ النص ؛ ص94وَ بَاتَ الْحُسَيْنُ ع وَ أَصْحَابُهُ تِلْكَ اللَّيْلَةَ وَ لَهُمْ دَوِيٌ كَدَوِيِّ النَّحْلِ مَا بَيْنَ رَاكِعٍ وَ سَاجِدٍ وَ قَائِمٍ وَ قَاعِد.
لهوف : وَ أَخَذَ خَاتَمَهُ بَجْدَلُ بْنُ سُلَيْمٍ الْكَلْبِيُّ وَ قَطَعَ إِصْبَعَهُ ع مَعَ الْخَاتَمِ
شب عاشورا و عصر تاسوعا قسمت دوم:
عصر تاسوعا هم تا صدای همهمه لشگر بلند شد زینب خودشو رسوند به برادر حسین صدا زد زینب جان الان در رویا جدم رسول الله و بابام علی و مادرم فاطمه رو دیدم به من خبر رفتن می دادن خواهر جان مثل اینکه قرارمون داره نزدیک میشه زینب چنان ناله ای زد محکم به صورتش زد حسین صدازد زینب جان آروم باش صدات به دشمن میرسه دشمن شاد میشم
عرضه بداریم یا صاحب الزمان همین زینبی که خبر برادر نتونست تحمل کنه چه کرد اون لحظه که دید ظهر عاشورا حسین آمد کنار خیمه برا وداع یا سکینه علیکن منی السلام
صدا زد یه پیراهن کهنه برام بیارید فإنی مقتول مسلوب اینا اگه منو بکشن منو برهنه می کنن
لباس کهنه بپوشید زیر پیرهنش که تا برون نکند خصم بدمنش زتنش
لباس کهنه چه حاجت که زیر سم ستور تنی نماند که پوشند جامه یا کفنش
موسوعة الامام الحسين(عليهالسلام) ؛ ج3 ؛ ص33 قال: فرفع الحسين رأسه، و قال: يا أختاه! رأيت جدّي في المنام، و أبي عليّا، و فاطمة أمّي، و أخي الحسن عليهم السّلام، فقالوا: يا حسين! إنّك رائح إلينا عن قريب. و قد و اللّه يا أختاه دنا الأمر في ذلك، لا شكّ . فلطمت زينب وجهها، و صاحت [وا خيبتاه-]! فقالالحسين: مهلا اسكتي، و لا تصيحي، فتشمت بنا الأعداء.
مناقب آل أبي طالب عليهم السلام (لابن شهرآشوب) / ج4 / 109. ثُمَّ قَالَ ع ائْتُونِي بِثَوْبٍ لَا يُرْغَبُ فِيهِ أَلْبَسُهُ غَيْرِ ثِيَابِي لَا أُجَرَّدُ فَإِنِّي مَقْتُولٌ مَسْلُوب و قال فی اللهوف: فَأَخَذَ ثَوْباً خَلَقاً فَخَرَقَهُ وَ جَعَلَهُ تَحْتَ ثِيَابِهِ فَلَمَّا قُتِلَ ع جَرَّدُوهُ مِنْه اللهوف على قتلى الطفوف / ترجمه فهرى ؛ النص ؛ ص123