فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚اللهم عجل لولیڪ الفرج
🤍سلام امام زمانم
💚بیا ڪه بی تو
🤍نه سحـر را طاقتی است
💚و نه صبـح را صداقتی
🤍ڪه سحـر به شبنم
💚لطف تو بیدار میشود
🤍وصبح به سلام تو
💚ازجا برمیخیزد
💚صبح جمعه شما مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سلام آقا،دوباره جمعه و
ما و دل و چشم انتظاری
قدم بر چشم ما
کی می گذاری
أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
برای تعجیل در فرج
اقا امام زمان (عج) صلوات🙏
💠
💠 پاسخ به ۹ سؤال پرتکرار فطریه ماه مبارک رمضان
🔹 با رسیدن به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، سؤالات پیرامون فطریه افزایش پیدا کرده که به انتشار چند سؤال پرتکرار آن مطابق با نظر رهبر معظم انقلاب خواهیم پرداخت:
__
❓۱. چه مبلغی را باید برای فطریه پرداخت کنیم؟
◻️ مکلف باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند این ها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد کافی است.
ضمنا مبلغ زکات فطره امسال (۱۴۰۲) به قیمت گندم برای هر نفر، «شصت هزار تومان» اعلام شده است.
❓۲. آیا میتوانیم غیر از گندم، جو و ... که در رسالهها گفته شده، جنس دیگر و وسایل دیگری که مورد نیاز فقیر است خریداری کرده و عوض فطریه به مستحق بدهیم؟
◻️ اگر از مستحق برای قبول فطریه و خرید جنس دیگر، وکالت بگیرید، میتوانید جنس مورد نیاز مستحق را با فطریه بخرید و به او بدهید.
❓۳. آیا می توان فطریه را برای مستمند کارت به کارت کرد؟ یا به فقیر شهر دیگر داد؟
◻️ اشکالی ندارد، اما اگر زکات فطره را جدا کرده باشد، تعویض آن جایز نیست و اگر در شهرش، فقیر وجود دارد، پس از جدا کردن فطریه، انتقال آن به شهر دیگر هم بنا بر احتیاط واجب جایز نیست.
❓۴. آیا فطریه مهمان شب عید فطر بر عهدهی میزبان است؟
◻️ مهمان یک شبه نان خور محسوب نمیشود، لذا زکات فطره او بر میزبان واجب نیست، ولی اگر کسی غیر از شب عید مدتی مهمان دیگری است که عرفاً نانخور او محسوب میشود، فطریه او به عهده میزبان است.
❓۵. زمان کنار گذاشتن فطریه و پرداخت آن چه موقع است؟
◻️ از غروب شب عید فطر میتواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلّف باید فطریه را پیش از نماز عید بدهد، اما اگر نماز عید نمیخواند میتواند دادن فطریه را تا ظهر تأخیر بیاندازد و در صورتی که دسترسی به فقیر دارد کنار گذاشتن فطریه، کافی نیست؛ اما اگر تا ظهر دسترسی به فقیر نداشت، فطریه را کنار بگذارد و هرگاه دسترسی پیدا کرد به فقیر بدهد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمیشود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
❓۶. آیا طفلی که در شکم مادر است و هنوز به دنیا نیامده، باید برایش زکات فطره بدهند؟
◻️ خیر لازم نیست.
❓ ۷. آیا فطریه را می توان به سادات فقیر داد؟
◻️ کسی که سید نیست نمیتواند به سید فطره بدهد. حتی اگر سیدی نانخور او باشد، نمیتواند فطره او را به سید دیگر بدهد.
غیرسادات نمیتوانند به سادات فطریه پرداخت نمایند.
❓ ۸. چه کسی باید فطریه بدهد؟
◻️ کسی که موقع غروب شب عید فطر بالغ و عاقل و هوشیار است و فقیر و بنده کس دیگر نیست، باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند هر نفری یک صاع که تقریبا سه کیلو است، گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد، و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد،کافی است.
کسی که مخارج سال خود و عیالاتش را ندارد و کسبی هم ندارد که بتواند مخارج سال خود و عیالاتش را بگذراند، فقیر است و دادن زکات فطره بر او واجب نیست.
❓ ۹. آیا برای ادای زکات فطره می توان به جای گندم، جو، برنج و مانند آن، پول آن را پرداخت کرد؟
◻️ اشکال ندارد.
🌹🍃 جلب #محبت🍃🌹
💜👈هر کس با ایمان این آیات را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و به کسی دهد که او را با زن خود الفت نباشد و موقع نوشتن بگوید
کَذلِکَ ابْتَلی فُلان 🌸 اسم مرد بِمُحَّبَةِ فُلانَةَ 🌸اسم زن
💜👈الفت و محبت میان ایشان به درجه کمال رسد و در میان ایشان هرگز طلاق و اختلاف واقع نشود
🌸آیات1و2 سوره انسان🌸
✨هَلْ أَتَى عَلَى الْإِنسَانِ حِينٌ مِّنَ الدَّهْرِ لَمْ يَكُن شَيْئًا مَّذْكُورًا إِنَّا خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن نُّطْفَةٍ أَمْشَاجٍ نَّبْتَلِيهِ فَجَعَلْنَاهُ سَمِيعًا بَصِيرًا✨
📚خواص آیات قرآن کریم ص 192
🍃🌸
🌺🍂🌺🍂
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌺🍂🌺🍂
❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖
❤️امام حسن مجتبی میفرمایند
🌷قالَ عليه السلام : عَجِبْتُ لِمَنْ يُفَكِّرُ فى مَاءكُولِهِ كَيْفَ لايُفَكِّرُ فى مَعْقُولِهِ، فَيَجْنِبُ بَطْنَهُ ما يُؤْذيهِ، وَيُوَدِّعُ صَدْرَهُ ما يُرْديهِ.(3)
❤️فرمود: تعجّب مى كنم از كسى كه در فكر خوراك و تغذيه جسم و بدن هست ولى درباره تغذيه معنوى روحى خود نمى انديشد، پس از غذاهاى فاسد شده و خراب دورى مى كند.
و عقل و قلب و روح خود را كارى ندارد - هر چه و هر مطلب و برنامه اى به هر شكل و نوعى باشد استفاده مى كند.
📗.. كلمة الا مام الحسن عليه السلام ، ص 39، بحارالا نوار: ج 1، ص 218، ح 43.
❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖
sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan-mojtehedi_sharh-doa-rooz-aval-ramezan_21.mp3
2.12M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 21
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
22.mp3
2.49M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 22
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan-mojtehedi_sharh-doa-rooz-aval-ramezan_23.mp3
1.91M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 23
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
mojtehedi_sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan25.mp3
2.09M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 25
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
💢↶ دعای شب بیست و ششم ماه رمضان
⬅️ در کتاب مفاتیح الجنان این دعا برای
شب بیست و ششم ماه رمضان آمده است:
《يَا جَاعِلَ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ آيَتَيْنِ يَا مَنْ مَحَا آيَةَ اللَّيْلِ وَ جَعَلَ آيَةَ النَّهَارِ مُبْصِرَةً لِتَبْتَغُوا فَضْلاً مِنْهُ وَ رِضْوَاناً يَا مُفَصِّلَ كُلِّ شَيْءٍ تَفْصِيلاً يَا مَاجِدُ يَا وَهَّابُ يَا اَللهُ يَا جَوَادُ يَا اَللهُ يَا اَللهُ يَا اَللهُ لَکَ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى وَالْأَمْثَالُ الْعُلْيَا وَالْكِبْرِيَاءُ وَالْآلاَءُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَجْعَلَ اسْمِی فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ فِي السُّعَداءِ وَ رُوحِی مَعَ الشُّهَدَاءِ وَ إِحْسَانِی فِی عِلِّيِّينَ وَ إِسَاءَتِی مَغْفُورَةً وَ أَنْ تَهَبَ لِی يَقِيناً تُبَاشِرُ بِهِ قَلْبِی وَ إِيمَاناً يُذْهِبُ الشَّکَ عَنِّی وَ تُرْضِيَنِی بِمَا قَسَمْتَ لِيی وَ آتِنَا فِی الدُّنْيَا حَسَنَةً وَ فِی الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنَا عَذَابَ النَّارِ الْحَرِيقِ وَارْزُقْنِی فِيهَا ذِكْرَکَ وَ شُكْرَکَ وَالرَّغْبَةَ إِلَيْکَ وَالْإِنَابَةَ وَالتَّوْبَةَ وَالتَّوْفِيقَ لِمَا وَفَّقْتَ لَهُ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ》
✨﷽✨
🌼از لحظات آخر مرگ جدا بترسید
✍️هنگام احتضار و جان کندن عالمی، برایش دعای عدیله میخواندند و او تکرار میکرد؛ وقتی رسیدند به جمله "واشهدان الائمة الابرار" محتضر گفت: این اول حرف است، یعنی قبول ندارم! تا سه مرتبه او را تلقین میکردند و او میگفت این اول حرف است. پس از لحظهای عرق تمام بدنش را گرفت و چشمهایش را باز کرد و با دست اشاره به صندوقی که در گوشه حجره نمود و امر کرد سر آن را باز کردند.
و از میان آن یک ورقه بیرون آوردند پس به او دادند و آنرا پارهاش کرد. چون سبب آن را از او پرسیدند گفت: من به کسی پنج تومان قرض داده بودم و از او سند گرفته بودم، هر وقت به من میگفتید بگو: واشهدان الائمة الابرار؛ میدیدم فردی با ریش سفیدی سر صندوق ایستاده و این سند را به دست گرفته و میگوید اگر این کلمه شهادت را گفتی این سند را پاره میکنم.
من برای گرفتن طلبم به آن سند نیاز داشتم و در آن لحظه راضی نمیشدم که این شهادت را بگویم و چون خدا به لطف خودش مرا شفا داد و از حالت احتضار خارج شدم، آن سند را خودم پاره کردم که دیگر مانعی از گفتن کلمه شهادت نداشته باشم.
📚داستانهای شگفت شهید دستغیب به نقل از منتخب التواریخ، باب 14
mojtehedi_sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan25.mp3
2.09M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 25
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
ایات مهدوی 25.MP3
6.59M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 25
❇️جلسه 25
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت مرکزتخصصی مهدویت کشور و معاونت فرهنگ ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور)
🌀 بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج استان مازندران
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [25] سوره زخرف ، آیه61
💠«وَإِنَّهُ لَعِلْمٌ لِلسَّاعَةِ فَلَا تَمْتَرُنَّ بِهَا وَاتَّبِعُونِ هَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ»
💠آیه اشاره به نزول حضرت عیسی مسیح علیه السلام دارد.
🔰پیامبر بزرگوار می فرماید؛ سوگند به خدا اگر از عمر جهان یک روز باقی بماند، خداوند آن روز را طولانی🕘 می کند تا حتما فرزندم مهدی خروج کند و پس از خروج فرزندم مهدی، حضرت عیسی روح الله فرود می آید و در پشت وی نماز میگذارد. و آن زمان هست که حکومت مهدی به شرق و غرب عالم🌟 فراگیر میشود.
⚠️پس از مسلمات است که میان امت اسلامی نزول حضرت عیسی و اقامه نماز به امام زمان (ع) هست. یعنی عملا با بیعت حضرت مسیح🤝 جامعه ی یهود و جامعه ی مسیحیت به صورت فراگیر به امام ایمان می آورند.
🌀یکی از دستاوردهای مهم حرکت امام مهدی در عرصه سیاسی به نوعی قرارداد صلح امام زمان با جامعه جهانی با بیعت حضرت مسیح شکل میگیرد. لذا فرصت خوبیست برای مسیحیان و یهودیان برای بیعت با امام زمان (ع).
📚در روایات زیادی ما داریم چه در منابع شیعه و چه در منابع اهل سنت👇
🔹رسول الله می فرماید؛
چگونه است حال شما هنگامی که فرزند مریم در میان شما نازل شود در حالی که امام شما در میان شماست. اشاره به حضرت مهدی (ع) دارد.
🔸اخبار متواتر و راویان فراوان
از پیامبر نقل می کنند که مهدی (ع) که از اهل بیت هست خروج می کند زمین را پر از عدل و داد خواهد کرد، همان زمان است که حضرت عیسی نزول کرده و به امام مهدی اقتدا می کنند.
🔹یا در منابع اهل سنت داریم
می گویند همانا حضرت عیسی بعد از حضرت مهدی یا همراه او نزول خواهد کرد و مهدی را در کشتن دجال کمک خواهد نمود آنگاه در نمازهایش به مهدی اقتدا میکند.
🔸و باز در جایی دیگر آمده از
ماست کسی که عیسی بن مریم به او در نماز اقتدا خواهد کرد.
🔹امام باقر (ع) می فرماید؛ وقتی که حضرت مهدی قیام می کند با رعب بر دل دشمنان نصرت می یابد و روح الله عیسی بن مریم می آید و پشت سر او نماز میخواند.
✅ما می بینیم که در این آیه وجود اولیای خدا یک نشانه هست و یادآوریست برای ما. رهبر معصوم به راه مستقیم هستند با پیروی از آنها، انسانها به راه مستقیم هدایت✨ می شوند «وَاتَّبِعُونِ هَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ». انسان به طور فطری دنبال راهی هست که خداوند آن را نشان بده.
⚠️و نکته مهم این است؛ در این مسیر وقتی که حجت خدا می خواهد قرار بگیرد انسان برای این حرکت خودش باید حجت خدا را الگوی خودش قرار بدهد.
«هَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ» یعنی راه مستقیم یک راه بیش نیست همان راهیست که حجت خدا در آن دخالت داشته باشد و در مسیری انسان حرکت کند که حجت خدا باشد.⚠️
👥اگر آن زمان ما ببینیم که ان شاءالله امام زمان وقتی ظهور می کند و مسیرش را ادامه می دهد تا بیت المقدس می آید و در بیت المقدس🕌 حضرت مسیح با او
بیت می کند،
👈یعنی حرکت انسانها به سمت حجت خدا و ولی خدا هست و این مسیر همان صراط مستقیم هست و انسانها باید در این مسیر حرکت کنند تا بتوانند بندگی خدا را برای خودشان نشان بدهند👉. چون امام است که انسان را به سمت بندگی خدا رهنمون می کند و امام است که انسان را به سرانجام درست و راه مستقیم دعوت می کند. ان شاءالله بتوانیم جزء رهروان خوبی برای حضرت باشیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 25
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
💠💠💠
🎞سلسله مباحث #آیات_مهدوی
📖جزء [26]سوره فتح، آیه10
💠«إِنَّ الَّذِينَ يُبَايِعُونَكَ إِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللَّهَ يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ فَمَنْ نَكَثَ فَإِنَّمَا يَنْكُثُ عَلَىٰ نَفْسِهِ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللَّهَ فَسَيُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا»
💠می گوید همانا کسانی که با تو بیعت می کنند در واقع با خدا بیعت می کنند، دست خداوند بالای دست آنهاست، پس هر کس پیمان شکنی کند به زیان خود پیمان می شکند و هر کس با آنچه با خدا عهد بسته وفا کند خداوند به زودی پاداش بزرگی🎁 به او خواهد داد.
🔹بحث بیعتی است🤝 که در این
آیه اشاره شده، و ما می خواهیم بگوییم چگونه باید بیعت با امام زمان خودمان داشته باشیم و باید بیعت با امام زمان را جدی بگیریم👇
✅بیعت به معنای پیمان و تعهد است. کسی که با دیگری بیعت می کند گویا مال و جان خودش را برای اهداف او در معرض بیع و فروش قرار می دهد. جابر بن عبدالله انصاری💭 می گوید زمانی که ما در بیعت رضوان زیر درخت با پیامبر بزرگوار برای جانبازی و عدم فرار در جنگ ها بیعت بستیم، این بیعت بیعت زیبایی بود.
👌برای بیان لطف خدا نسبت به وفاداران در آیه ✌️دو تعبیر آمده؛
⬅️یکی «يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ»
⬅️و دیگری «أَجْرًا عَظِيمًا».
⬅️ولی برای بیان قهر خدا نسبت به پیمان شکنان یک تعبیر دیگر آمده «يَنْكُثُ عَلَىٰ نَفْسِهِ».❌
✅بیعت گرفتن از مردم👨👩👧👦 منافاتی با توحید و توکل ندارد. «يُبَايِعُونَكَ» عمل و تصمیم پیامبر همان اراده و خواست خداست.. پیامبر عزیز ما به چیزی جز اراده خدا اقدام نکرده «إِنَّ الَّذِينَ يُبَايِعُونَكَ إِنَّمَا يُبَايِعُونَ اللَّهَ» بیعت با پیامبر بیعت با خداست. «يُبَايِعُونَكَ.. يُبَايِعُونَ اللَّهَ».
🔆حمایت رهبر الهی حمایت خداوند را در پی دارد. وقتی که «يُبَايِعُونَكَ.. يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ» خداوند به حمایت کسی نیاز ندارد پس باید از پیمان شکنی پرهیز کنیم. زیرا با خدایی طرف هستیم که فوق قدرت هاست. «فَإِنَّمَا يَنْكُثُ عَلَىٰ نَفْسِهِ» پیمان شکنی❌ به نوعی خودشکنی ست. لذا باید توجه بکنیم عهدی که با خدا، عهدی که با امام، عهدی که با حجت خدا می بندیم پایش بایستیم.⚠️
⚠️لذا باید از این آیه درسی بگیریم و آن این است ما نسبت به امام خودمان یک وفاداری خوبی بتوانیم ایجاد بکنیم. بیعت با امام، تأکید بر 🍃وفاداری با امام است. یکی از دعاهایی که در آن مسئله بیعت امام زمان تأکید دارد دعای عهد است. آنجا که میخوانیم «اللَّهُمَّ إِنِّی أُجَدِّدُ لَهُ فِی صَبِیحَةِ یوْمِی هَذَا.. عَهْدا وَ عَقْدا وَ بَیعَةً» خدایا من در صبح این روز با امامم تجدید عهد و عقد و بیعت می کنم.🌤
📜گاهی وقت ها ما دعای عهد را میخوانیم، در حالی که به مضامین آن توجه نمی کنیم. فکر می کنیم عهد و عقد و بیعت به یک معناست، اینطور نیست؛
👈تجدید عهد یعنی من با حضرت مهدی (ع) دوباره عهد می بندم.
👈تجدید عقد یعنی من دوباره با امام زمان خودم بخواهم گره بخورم، تعهدم را محکم می کنم، چون عقد یعنی گره.
👈تجدید بیعت یعنی من با حضرت مهدی دوباره بیعت میکنم.
⚠️بنابراین اول باید با امام زمان خودمان عهد ببندیم بعد تعهدمان را محکم کنیم، بعد با او بیعت کنیم. مثل اینکه ابتدا باید دیوارهای ساختمانی را با آجر بسازیم، سپس دیواره هایش را گج و خاک بکشیم و در آخر سفیدکاری کنیم.
🔆رسول خدا (ص) فرمود؛ خدای عزوجل در روز قیامت با سه کس سخن نخواهد گفت، نگاهشان نخواهد کرد، لیاقتشان نخواهد بخشید، آنها را به شکنجه های دردناک گرفتار خواهد کرد؛ اول مردی که به خاطر دنیا با امامی بیعت کند پس هر گاه خواسته اش را از دنیای او بخواهد به بیعتش وفادار بماند، وگرنه دست از بیعت برمی دارد.❌
🌀ما باید به حضرت مهدی وفادار باشیم. یکی از نشانه های وفاداری عمل به فرمایشات ایشان این است که ببینیم چقدر در عمل 🍃مطیع امام خودمان شدیم. در همان دعای عهد اشاره دارد «وَالْمُمْتَثِلِينَ لِأَوامِرِهِ» مطیع من بشوید، «وَالْمُحامِينَ عَنْهُ» از امام دفاع کنیم، وقتی عهد بستیم، عقد یعنی گره زدیم خودمان را به امام زمان، «بَیعَةً» امضاء✒️ کردیم پایش ایستادیم، اینجاست «وَالْمُحامِينَ عَنْه» از اماممان دفاع کنیم.
🔰شبهاتی هست جواب بدهیم. اگر ما در زمینه بحث مهدویت اطلاعاتی نداریم، معرفتی نداریم خودمان را ارتقاء بدهیم و اینجاست که می توانیم با عهد و بیعت، و صبح ها وقتی این را می خوانیم باید توجه داشته باشیم که این عهد و بیعت خودمان را بروزرسانی🔐 کنیم و روز به روز بتـوانیم عهد خودمان را با حجت خدا و ولی خدا محکمتر کنیم.
🖇 #متن_آیات_مهدوی 26
🎤با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین استاد محمدرضا نصوری
ایات مهدوی 26.MP3
7.89M
💠 سلسله مباحث #آیات_مهدوی 26
❇️ آیه مهدوی مربوط به جزء 26 قرآن کریم
🎤 با توضیحات حجت الاسلام و المسلمین #استاد_محمدرضا_نصوری ( معاونت محترم ارتباطات و تبلیغ مرکزتخصصی مهدویت قم و مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) مازندران)
🌀 کاری از واحد فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود مازندارن 🌀
گروه، ادعیه خوانی، ختم دعاهاوختم قرآن
حدیث وروایات چهارده معصوم
گروه ارتباط با خدا
گروه بانوان
قوانین گروه تبلیغ لینک گروه یا کانال ممنوع می باشد⛔⛔⛔
https://eitaa.com/joinchat/1031667916C34ff984ad7
CamScanner ۰۴-۰۵-۲۰۲۴ ۲۱.۲۵.pdf
1.5M
دعا و اعمال شب ۲۶ماه رمضان👆👆👆👆
به همراه معنی
برگرفته از کتاب اقبال سید بن طاوس
این دعاها در مفاتیح نیست، حتما بخوانید 👆👆👆👆👆👆
mojtehedi_sharh-doa-roozhaye-mah-e-ramezan26.mp3
2.03M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز 26
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
🌙نماز شب بیست و هفتم #ماه_رمضان
🔆از امام علی علیه السلام روایت شده است:
🌈أَنَّهُ سَأَلَهُ عَنْ فَضْلِ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ عَنْ فَضْلِ الصَّلَاةِ فِيهِ فَقَالَ مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ سَبْعٍ وَ عِشْرِينَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ -أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ بِفَاتِحَةِ الْكِتَابِ مَرَّةً وَ تَبَارَكَ الَّذِي بِيَدِهِ الْمُلْكُ- فَإِنْ لَمْ يَحْفَظْ تَبَارَكَ فَخَمْسٌ وَ عِشْرُونَ مَرَّةً قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ- غَفَرَ اللَّهُ لَهُ وَ لِوَالِدَيْه.
🔸که از فضایل ماه رمضان فضایل نماز در آن از ایشان سوال شد. ایشان فرمودند هر کس در شب بیست و هفتم ماه رمضان چهار رکعت نماز بخواند "سوره حمد و ملک هر کدام یکبار، و اگر سوره تبارک را حفظ نیست و نمی تواند سوره توحید را بیست و پنج مرتبه بخواند"، خداوند او و والدینش را می آمرزد.
📔منبع: کتاب وسائل الشیعه
🔶🔹🔹
CamScanner ۰۴-۰۵-۲۰۲۴ ۲۱.۳۰.pdf
3.37M
دعای روز ۲۶ماه رمضان👆👆👆👆
به همراه معنی
برگرفته از کتاب اقبال سید بن طاوس
این دعاها در مفاتیح نیست، حتما بخوانید 👆👆👆👆👆👆
شرح دعای ابو حمزه ثمالی 13.mp3
28.82M
💠 شرح دعای ابو حمزه ثمالی 13.mp3
💠 سخنران : علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی
💠 موضوع: شرح دعای ابو حمزه ثمالی جلسه سیزدهم
💠 احکام قضای روزه
۱. کسی که یک یا چند روز بیهوش و در حال اغما بوده و روزهی واجب از او فوت شده، لازم نیست قضای روزه آن روزها را به جا آورد.
۲. کسی که به خاطر مستی، روزه از او فوت شده، مانند این که بر اثر مستی نیت روزه نکرده هر چند همه روز را امساک کرده باشد، قضای روزهیی که از او فوت شده واجب است.
۳. کسی که نیت روزه کرده ولی سپس مست شده و همه یا بخشی از روز را با حال مستی گذرانیده بنا به احتیاط (واجب) باید روزهی آن روز را قضا کند، مخصوصاً در مستیهای شدید که موجب زایل شدن عقل است.
توجه:
در این مسأله و مسألهی قبل فرقی نیست میان این که صَرف مادهی سکرآور برای او حرام باشد یا به خاطر بیماری یا بیاطلاعی از موضوع، حلال بوده باشد.
۴. زن باید ایامی را که به خاطر عادت ماهیانه و یا زایمان روزه نگرفته پس از ماه رمضان قضا کند.
۵. کسی که چند روز از ماه رمضان را به خاطر عذری روزه نگرفته، و تعداد آن روزها را نمیداند، مثلاً نمیداند که آیا در روز بیست و پنجم ماه رمضان به سفر رفته تا روزههایی که از او فوت شده مثلاً شش روز باشد یا در روز بیست و ششم رفته که پنج روز باشد میتواند مقدار کمتر را قضا کند و اما در صورتی که هنگام شروع عذر (مثلاً سفر) را میداند، مثلاً میداند که در روز پنجم ماه به سفر رفته ولی نمیداند که در شب دهم برگشته تا پنج روز فوت شده باشد یا شب یازدهم برگشته تا شش روز فوت شده باشد، در این صورت احتیاط (واجب) آن است که مقدار بیشتر را قضا کند.
۶. اگر از چند ماه رمضان روزهی قضا داشته باشد، قضای هر کدام را که اول بگیرد مانع ندارد، ولی اگر وقت قضای آخرین ماه رمضان تنگ باشد، مثلاً پنج روز از رمضان آخر قضا داشته باشد و پنج روز هم به ماه رمضان مانده باشد، در این صورت احتیاط (واجب) آن است که قضای رمضان آخر را بگیرد.
۷. کسی که روزهی قضای ماه رمضان را بهجا میآورد میتواند به پیش از ظهر روزه را افطار کند به شرط این که وقت برای قضای روزه، تنگ نباشد، ولی بعد ازظهر جایز نیست. ۸. هرگاه به واسطهی بیماری، روزهی ماه رمضان را نگیرد و بیماری او تا ماه رمضان سال بعد طولانی شود قضای روزههایی را که نگرفته واجب نیست، ولی اگر به واسطهی عذر دیگری (مثلاً به خاطر مسافرت) روزه نگرفته باشد و عذر او تا رمضان بعد باقی بماند واجب است روزههایی را که نگرفته بعد از ماه رمضان قضا کند، همچنین اگر ترک روزه به خاطر بیماری بوده، بعد بیماری رفع شده و عذر دیگری مانند مسافرت پیش آمده است.
یک نکته در ارتباط با قضای روزه
ناتوانی از گرفتن روزه و قضای آن به صرف ضعف و عدم قدرت موجب سقوط قضای روزه نمیشود، بنابراین دختری که به سن تکلیف رسیده، ولی به علت ضعف جسمانی، توانایی روزه گرفتن ندارد و تا ماه رمضان آینده هم نمیتواند قضای آن را به جا آورد واجب است روزههایی که از او فوت شده را قضا کند، همچنین فردی که چند سال روزه نگرفته و فعلاً توبه کرده و به سوی خدا بازگشته و تصمیم بر جبران آنها دارد، واجب است تمام روزههای فوت شده را قضا کند و چنانچه نتواند، قضای روزهها از او ساقط نمیشود و بر عهدهاش میماند.
شرح دعای ابو حمزه ثمالی 14.mp3
27.95M
💠 شرح دعای ابو حمزه ثمالی 14.mp3
💠 سخنران : علامه سید محمد حسین حسینی طهرانی
💠 موضوع: شرح دعای ابو حمزه ثمالی جلسه چهاردهم