🌹 زن در اسلام 🌹
👇👇👇
من یک زنم ...
خالقم سوره ای به نامم نازل کرد🌹
من یک زنم...
خالقم طواف نساء را واجب کرده که بدون آن
حتی حج ات قبول نیست🌹
من یک زنم....
خالقم به تو دستور داده که حجراسماعیل را نیز طواف کنی،
جایی که یک زن،
هاجر
در آن دفن است. 🌹
من یک زنم...
و خالقم گفته باید هفت بار
پا در جای پای یک زن،
هاجر
بگذاری
و آنقدر سعی کنی
تا خدایت تو را بپذیرد.🌹
من زنم....
بهشت زیر پای مادر است...
روح انسان از درون من به او دمیده میشود...🌹
هر روز پاسداری من از کودکم،
ثوابی عظیم دارد.🌹
اگر یک ساعت همسرم، با محبت و انس با من باشد،
و به من خدمتی کند
برای او برابر با هزار سال عبادت است...🌹
سرشت و صفات انسانها
از شیر من است...🌹
عفت من
سرمایه ام است🌹
من همان زنم
که نجابتم
قیمتم را از یک دنیا بالاتر میبرد.🌹
من عاشق سوره کوثرم...سوره اي كه گواهي ميدهد نسل پيامبر نسلي است كه از سلاله يك زن است. 🌹🌹🌹
=====
🆔 @asanezdevag
👫👫👫
✔️ راهکار تربیتی صحیح کودکان
💠دردرجه اول بالا بردن آگاهی در زمینه تربیت کودک بسیار راهگشا است اینکه والدین بدانند بسیاری از ویژگیهای رفتاری در کودک اقتضای سن او و طبیعی است و نیازی به ارائه روش تربیتی خاصی نیست بطور مثال در یک سنی کودک لجبازی میکند و یا در سنین دیگری کودک میخواهد مستقل شود و دائما نه میگوید. بنابراین طبیعی است که رفتارهایی از آنها سر بزند و والدین نباید برخورد خشن کنند.
💠بعد از آگاهی والدین باید شیوه فرزندپروری درستی انتخاب کنند که بر قاطعیت استوار است یعنی والدین نه سخت گیر ونه سهل گیر هستند بلکه قاطع هستند.انتخاب قوانینی که نه سخت باشند و نه آسان، قاطعیت است و اگر کودک از این قوانین سرپیچی کرد تنبیه خاصی که مطمئنا بدنی نیست مشخص میشود واز قبل به کودک گفته میشود واگر قانون را زیرپا گذاشت باید اجرا شود.
💠از طرفی برای کودک باید آزادی قائل شد و زیاد او را محدود نکرد واین روش تربیتی روشی است مابین سخت گیری وسهل گیری اما به شکل قاطع که باید به اندازه کافی نه زیاد ونه کم اعمال شود.ضمن اینکه در کنار تمام اصول تربیتی که تعیین میشوند باید روابط عاطفی بسیاری حاکم باشد و محیط خانه را مانند یک سربازخانه در نیاوریم وحتی بهتر است که در تعیین قوانین با کودک هم فکری کنیم تا حس اعتماد را افزایش دهیم اگرچه این کار آسانی نیست و نیاز به تمرین وآگاهی دارد.
#تربیت
#فرزند_پروری
🆔 @asanezdevag
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: «اِنَّ مِنْ خَیرِ نِسائِکمْ الْوَلودَ الْوَدودَ السَّتیرَةَ الْعَفیفَةَ، الْعَزیزَةَ فی اَهْلِهَا، الذَّلیلَةَ مَعَ بَعْلِهَا، الْمُتَبَرِّجَةَ مَعَ زَوْجِهَا، الْحَصانَ مَعَ غَیرِهِ الَّتی تَسْمَعُ قَوْلَهُ وَ تُطیعُ اَمْرَهُ وَ اِذا خَلا بِها بَذَلَتْ لَهُ ما اَرادَ مِنْها؛
بهترین زنان شما، زنی است زایا، بسیار مهربان، باحجاب، پاکدامن، در میان خویشاوندان خود عزیز و در برابر شوهرش متواضع باشد».
(من لا یحضره الفقیه، ج۳، ص۳۹۱، ح ۴۳۷۶)
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️آزادی زن در ویترین #غرب
🆔 @asanezdevag
#آیت_الله_حائری_شیرازی
دختر ایشان: تابستان ۵ سال پیش که آن موقع پسر من ۱۲ ساله بود و تا به حال بدون مادرش و پدرش جایی نمانده بود، پدرم به من گفتند که اجازه بده یک ماه پیش من باشد. گفتم اختیار ما دست شما است. ... همان لحظه که من پسرم را پیش آنها گذاشتم، اینها میخواستند با ماشین به سمت تهران بروند.
پسر من را جلو نشاندند و گفتند که الان آقا صدرا همراه ما هستند، حساب و کتاب این چند وقت ما هم دست آقا صدرا است. آن مبلغ مالیای را هم که داشتند به او داد و گفت این دست تو باشد. ما هر وقت خواستیم خرید کنیم از تو پول میگیریم. یعنی از همان اول کار که بچهی ۱۲ ساله را پیش خودشان گرفتند، به او مسئولیت دادند.
نوجوان بیشترین چیزی که نیاز دارد احساس بزرگسال شدن است. این حس را کاملاً به او دادند ... بعد صحبت میکردند. حالا به نظر شما کجا ضرورت دارد خرج کنیم؟ این را بگیریم یا نگیریم؟ اگر تو صلاح میدانی ما میگیریم. اگر تو صلاح ندانی نمیگیریم. این صحبتهایی که بین آنها میشد خیلی برای رشد شخصیتی پسر من موثر بود.
#تربیت_فرزند
#سبک_زندگی_اسلامی
🆔 @asanezdevag
خوردن شیر در هنگام بارداری در مشائر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت.
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #مردانگی در خانه به سبک امام علی (علیهالسلام)
🆔 @asanezdevag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 پیامبر نسبت به کودکان آخرالزمان هشدار دادند و فرمودند نگران کودکان آخرالزمان از دست پدران و مادرانشان هستم!
🆔 @asanezdevag
چگونه بچه را سمت نماز دعوت کنم؟
☘☘☘☘☘☘☘
آنچه در فرهنگ دینی ماست این است که برای پسر بچهها از ۹ سالگی و دختر بچهها از ۷ سالگی باید زمینه نماز خواندن فراهم شود چون روش تربیت دینی روشی است تدریجی نه دفعی؛ و درست نیست که فرزندان را تا سن تکلیف رها کنیم و روز اولِ تکلیف آنها را اجبار کنیم تکالیف دینی را انجام دهند. این مانند آن است که راننده در پیچ ۸۰-۹۰ درجه ای یک دفعه بچرخد خب ماشین چپ می شود و آسیب می بیند.
بهترین سن دعوت کودکان به نماز چه سنی است؟
لذا در احادیثی، ائمه اطهار علیهم السلام به سیر تربیتی تدریجی توصیه میکنند، از جمله حدیثی که می فرمایند:
چون کودک سه ساله شود هفت بار به او بگو بخوان «لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ» بعد، واگذارش تا به سن سه سال و هفت ماه و بیست روز رسید، هفت بار به او بگویند، بگو «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ»، و دیگر تا چهار سالگی او را واگذار، و چون چهار سالش تمام شد هفت بار بگوید: «الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم»
و رهایش کنید تا پنج سالگی؛ به او بگویید دست راست و چپ کدام است؟ وقتی فهمید، رو به قبله واداشته شود، و سجده کند، و باز واگذارش کنید تا ۶ سالگی چون شش ساله شد رکوع و سجود آموزد تا هفت ساله شود، در این سن دستور دهند تا دست و صورت را بشوید وضو بگیرد، بعد به نمازش وادارند، و چون نه ساله گردد، وضو یادش دهند و اگر ترک کرد تنبیه (جریمه)گردد و به صلاة فرمانش دهند، و بر ترک آن تنبیه اش (جریمه)کنند. و چون نماز و وضوء فرا گیرد، والدینش آمرزیده شوند ان شاءاللَّه.
از چه سنی فرزندمان را تشویق به نماز خواندن کنیم؟
نکته : دقت کنیم تنبیه منحصر در تنبیه بدنی نیست بلکه تنبیه یک محرک آزاردهنده است تا فرزند وادار به ترک اشتباه شود این هدف با برخی محدودیت ها و محرومیت های جزئی حاصل می شود لذا از تنبیه بدنی بشدت پرهیز شود که حضرت علی علیه السلام می فرماید:
انسان چون موجودی متفکر و دارای درک و فهم است باید با گفت وگو مسائل اش را حل کرد و کتک زدن برای حیوانات است که درک وفهم ندارند.
☘☘☘☘☘☘
🆔 @asanezdevag