حضرت امام حسن عسکری علیه السلام:
جُرأَة الوَلَدِ عَلی والِدِهِ فی صِغَرِهِ تَدعُوا اِلَی العقوقِ فی کَبِرِهِ
جرأت و جسارت فرزند بر پدر در کودکی، او را در بزرگی به عاق والدین و نافرمانی آنها وادار خواهد کرد.
✍(تحف العقول – ص 520)
@Asemanibash
از جمله موانع قبولى اعمال
حسد نسبت به آنان كه به علم و عمل اشتغال دارند.
✍️برگرفته ازحدیث پیامبر صلوات الله علیه و آله درعده الداعى ، ابن فهد حلى ، ص 242
@Asemani_bashim
حاج آقا قرهی:
مولیالموالی، امیرالمومنین، اسدالله الغالب، علیبنابیطالب(علیه السلام) میفرمایند: آنها که در اخلاق کریمانه رشد کرده اند و کریم شده اند؛ یعنی از رذائل بیرون آمدند وجودشان، از فضائل، پر شد، حالشان این است: «الكريمُ يَرى مَكارِمَ أفعالِهِ دَينا علَيهِ يَقضيهِ» [غرر الحكم : ٢٠٣١]. کریم بزرگوار، نیکوکاریهایی را که انجام میدهد، بدهی ای میداند که به گردنش هست و باید قضایش کند. یعنی منّت نمیگذارد و برعکس مثل آن کسی که میخواهد طلب مردم را بدهد و به مردم، بدهکار است، آن کار کریمانه خود را مانند یک بدهی به گردن خودش میداند. «الكريمُ يَرى مَكارِمَ أفعالِهِ» بزرگوار و کریم، کارهای خوب و اخلاقی و هر فعل کریمانهای را که از او سر میزند، «دَينا علَيهِ يَقضيهِ» مانند بدهی ای میداند که گردنش هست. چون در او، دیگر لئامت و رذالت نیست، اینطور می شود.
«اللَّئيمُ يَرى سَوالِفَ إحسانِهِ دَينا لَهُ يَقتَضيهِ» (غرر الحكم : 2032) امّا اگر به رذائل گرفتار بود، وقتی یک کار خوب انجام بدهد، منّت میگذارد و تازه میگوید: دیگران به من بدهکارند! لذا انسان لئیم، احسانهایی را که در گذشته کرده، بدهی به گردن دیگران میداند و حالا میگوید: باید بدهی من را پس بدهید. مثل کسی که قرض داده و حالا میگوید: قرض من را بده. لذا اگر رذائل باشد، مکارم نه تنها جلوه نمیکند، بلکه بعداً خودش را بد هم نشان میدهد.
✍️سیصد و پنجمین جلسه درس اخلاق(خبرگزاری مهر)
@Asemani_bashim
جناب حاج حسن شركت میفرمودند كه:
« استاد الهی آیت الله انصاری همدانی تمام مقصد خود را در سیروسلوك، رسیدن به مقام قرب الهی میدانست و از غیر خدا در هر دو جهان چشم پوشید تا اینكه به بالاترین مقامات ممكن رسید. مكرر در جلسات میفرمود كه:
برنامه خداپرستی برای آدم كردن است نه اینكه بخواهند چیزی نشان بدهند و خواب صادق و مكاشفه و طیّالأرض و كارهای خارقالعاده و اخبار از ضمائر(باطن افراد) را ملاك پیشرفت نمیدانستند و میفرمودند:
« اگر كسی صاحب طیّالأرض شد حتی اگر دارای موت اختیاری هم شد دلیل قرب نیست بلكه میزان را درك توحید و در قرب الهی خلاصه میكرد. »
✍️راسخون
@Asemani_bashim
آیت الله جوادی آملی :
توضیح این که گناه, جنگ با خداست این است که یک وقت کسی خلاف دستور شرع انجام میدهد منشأ این مخالفت این است که یا جهل به حکم دارد یا جهل به موضوع, یا سهو حکم دارد یا سهو موضوع, یا نسیان حکم دارد یا نسیان موضوع, یا خطای حکم دارد یا خطای موضوع, یا غفلت از حکم دارد یا غفلت از موضوع, یا اکراه است یا اجبار است یا الجاء است یا اضطرار است هیچ کدام از این موارد گناه نیست بر اساس حدیث رفع «رُفع عن امّتی» همه اینها برداشته شد، پس چه وقت معصیت است؟ آن وقتی که به حکم علم داشته باشد بدون غفلت و سهو و نسیان به موضوع علم داشته باشد بدون سهو و غفلت و نسیان, اکراه و الجاء و اضطرار نباشد این میشود گناه, معنایش این است که خدایا من میدانم شما گفتید این کار حرام است ولی به نظر من باید بکنم، هیچ گناهی نیست مگر اینکه در درون آن شرک نهفته است.
هر کسی دارد گناه میکند این جنگ با خداست، اگر درمان نشود بعید است انسان بتواند در خطرات مرگ با ایمان بمیرد .
مرتب باید به یاد خدا باشید برای اینکه آن فشار مرگ، آن تامّه مرگ، آن علوم حصولی عادی را از یاد انسان میبرداما چیزی که مَلکه باشد از یاد آدم نمیرود این برای همیشه زنده است این ایمان مستمر باعث میشود که انسان در برابر این سؤالها که جزء الفبای دین است مثل اینکه دینت چیست، کتابت چیست، قبله ات کدام است، نماند.
✍🏻سایت معاونت تهذیب حوزه های علمیه/اخبار
@Asemani_bashim
مائیم گدای حضرت معصومه
محتاج عطای حضرت معصومه
همراه رضا ز دیده خون می ریزیم
در روز عزای حضرت معصومه
رحلت غریبانه کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه ی معصومه (سلام الله علیها)، تسلیت باد.
@Asemani_bashim
از حضرت آیتالله بهجت قدسسره سؤال شد: اینکه درباره ی زیارت حضرت معصومه علیهاالسلام آمده است:
«مَنْ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّة؛ هر کس با شناخت حق او حضرتش را زیارت کند بهشت بر او واجب می گردد.
جمله «عارِفاً بِحَقِّها» به چه معناست؟
فرمودند: «مقام ایشان را از مقام معصومین علیهمالسلام پایینتر، و از دیگران بالاتر بداند».
✍برگی از دفتر آفتاب، ص ١۴٨
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه
قرار ملاقات
محمد شجاعی
وفات حضرت معصومه علیه السلام تسلیت باد
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه
نماهنگ
وفات حضرت معصومه سلام الله علیها
@saatibarayaghaa
@Asemanibash
آیت الله بهجت:
حضرت معصومه علیهاالسلام از قبیل امامزادههای مطلق نیست ـ که هنگام زیارت او، زیارتنامه مطلق امامزادهها خوانده شود، بلکه زیارت مخصوص به خود دارد ـ زیرا در روایت است: «مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنةُ؛ هر کس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب میگردد»۱. خیلی کلمه بزرگی است!
نقل شده که روزی حضرت امام موسی کاظم علیهالسلام در مدینه، در خانه تشریف نداشتند، شخصی آمد که سؤالی از آن حضرت بنماید، حضرت معصومه علیهاالسلام که در سن کودکی بودند و در خانه تشریف داشتند، میفرمایند: آن حضرت تشریف ندارند، چه کار دارید؟ آن شخص عرض کرد: مسئلهای دارم. میفرماید: بنویس. مینویسد، ایشان پاسخ آن را میدهد، بعد که حضرت امام کاظم علیهالسلام به خانه برمیگردد، مادرش جریان را به آن حضرت عرض میکند، حضرت میفرماید: «بِأَبِی هِی وَ أُمی، حَکمَتْ بِما حَکمَ اللهُ!؛ پدر و مادرم به فدایش، به آنچه خداوند حکم فرموده، حکم نموده است».
اینها افراد عادی نبودهاند، خدا میداند این خاندان چه شخصیتهایی بودهاند، این همه کرامات برای ایشان ذکر کردهاند، پس چه میگویند کسانی که این مطالب را درباره خود حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم هم خرافات میدانند! یا آن کس که ـ نعوذبالله ـ میگوید: «عَصای خَیرٌ مِنْ مُحَمدٍ!؛ عصای من بهتر از محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم است». و یا آن پاسبانی که کنار ضریح حضرت رسول صلیاللهعلیهوآلهوسلم ایستاده و میگوید: به جای ضریح، دست مرا ببوس!
📕در محضر بهجت، ج۲، ص۱۳۷
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ زیبا یک دقیقه
سلام بر حضرت معصومه
@Asemani_bashim
از آیتالله العظمی بهجت دربارهی ادای حق حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و اینکه چگونه ایشان را از خود خوشنود کنیم، سوال شد؛ ایشان در پاسخ فرمودند، زیاد بگوید:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلي فَاطِمَةَ الْمَعصُومَةَ بِنْتِ مُوسَی بْنِ جَعفَرٍ علیهماالسلام.
📚 نشریه پیام آستانه، ویژهنامه کریمه، شماره دوم
@Asemani_bashim
4_5911360160332251688.mp3
17.97M
صوت '۱۸
قطره ای از عظمت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
حاج آقا دارسـتانی
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه امن
وفات کریمه اهل بیت حضرت معصومه علیهاالسلام تسلیت باد
@Asemani_bashim
آقای اسلامیه می گوید:
« آیت الله انصاری همدانی غیر از این که می فرمودند تشخیص مکاشفه صحیح و واقعی مشکل است، می گفتند: این ها توقف در راه و مشغولیت به جزئیات و عدم حرکت به سوی مقصد عالی است و فرد را به اشتباه می اندازد، ولی در بین دوستان می گفتند حاج هادی ابهری کمتر در مکاشفات اشتباه می کند، چون ایشان با نور اهل بیت(ع) حرکت می کند، روزی که من به کربلا می رفتم با این که پول داشتم، ایشان صد تومان آوردند و به من دادند و گفتند: این حواله امام حسین(ع) است. و اتفاقاً من آن جا پولم تمام شد و به همان صد تومان احتیاج پیدا کردم. این از مکاشفات حاج هادی ابهری بود.
آقای انصاری وقتی که من مکاشفه داشتم به من فرمودند:
مکاشفه نکن و فقط خواب خوب ببین و از آن به بعد من مکاشفه نداشتم. می گفتند خیلی از مکاشفات اشتباه است، البته کرامت بالاتر از مکاشفه است.
و زمانی که من مریض بودم و والده من اجازه عمل در بیمارستان را نمی داد، ایشان به آیت الله سید عبدالله فاطمی گفتند: دستت را روی موضع درد بگذار و دعا بخوان و ایشان اطاعت کردند و من خوب شدم. به من گفتند: اگر استخاره خوب بیاید دعایی یاد تو می دهم که بر سر هر مریضی بخوانی خوب شود. ولی هیچ وقت آن دعا را یاد من ندادند و آخر هم گفتند استخاره خوب نیامد! »
✍️راسخون
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبک زندگیت را یه جوری طراحی کن که صدات بزنند
آقای محمد شجاعی
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یک غسل و یک سلام زائر امام حسین علیه السلام باش
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ دو دقیقه
نماهنگ فقط زیبایی
حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
حضرت عیسی علیه السلام می فرماید:
من بیماران را معالجه کردم و آنان را شفا دادم کور مادرزاد و مرض پیسی را به اذن خدا مداوا نموده و مردگان را زنده کردم ولی آدم احمق را نتوانستم اصلاح و معالجه کنم.
پرسیدند: یا روح الله! احمق کیست؟
فرمود: شخصی خودپسند و خودخواه است که هر فضیلت و امتیازی را از آن خود می داند و هر گونه حق را در همه جا به خود نسبت می دهد و برای دیگران هیچ گونه احترامی قائل نمی شود و این گونه آدم احمق هرگز قابل مداوا و اصلاح نیست.
✍️منبع : بحار: ج 72، ص 320
@Asemani_bashim
حاج آقا قرهی:
اولیاء خدا میفرمایند: حتّی اگر عمل هم میکنی، باید بدانی این عمل باید تو را به بندگی خدا برساند، برای همین است که اولیا خدا هیچ موقع به عملشان غرّه نمیروند. چون اگر مغرور شوند، دیگر تمام است. فقط به این عنوان که خداوند فرموده عمل کن، میگویند: «چشم، من فقط از باب تکلیفی، عمل را انجام میدهم. همانطور که نماز تکلیفی است و میخوانیم، پروردگار عالم میفرماید: دست دیگران را بگیر، انفاق کن، میگویم: چشم. خمست را بده، میگویم: چشم. مراقب زبانت باش، میگویم: چشم. چشمت خطا نرود، میگویم: چشم». بالجد هم عمل میکند و چشم را مراقبه میکند، امّا اینها را به عنوان تکلیف میداند. میگوید: «خدایا! من اینها را انجام میدهم تا تو بپذیری که من بنده تو بشوم». چون در مقام نفس مطمئنّه دیگر هر چه خدا بگوید، عمل میکند و چشم میگوید، چشم مطلق. به عملش غرّه نیست و خود عمل را هم از این باب انجام میدهد که خدا امر کرده و میگوید: من میخواهم بنده تو باشم.
✍️خبرگزاری فارس
@Asemani_bashim
@saatibarayagha