آیت الله مظاهری:
کفر، سه نوع است؛ یک نوع، کفر اعتقادی است، يعني از نظر قلبي کافر و منکر اصول اعتقادي است؛ نوع دوّم، کفر زباني است، يعني ممکن است اعتقاد قلبي داشته باشد، امّا از نظر زبان، منکر است؛ نوع سوّم، کفر عملي است، يعني اعتقاد قلبي دارد، با زبان و شعار نيز اعتقادش را اظهار ميکند، امّا در عمل نارسايي دارد و کوتاهي ميکند.
منظور از کفر، در آياتي از قرآن کريم، همين نوع سوّم، يعني کفر عملی است. مثلاً ميفرمايد:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ، أَ رَأَيْتَ الَّذي يُكَذِّبُ بِالدِّينِ، فَذلِكَ الَّذي يَدُعُ الْيَتيمَ، وَ لا يَحُضُّ عَلى طَعامِ الْمِسْكينِ، فَوَيْلٌ لِلْمُصَلِّينَ، الَّذينَ هُمْ عَنْ صَلاتِهِمْ ساهُونَ، الَّذينَ هُمْ يُراؤُنَ، وَ يَمْنَعُونَ الْماعُونَ»[7]
ميفرمايد: میخواهی یک نفر را معرفی کنم که دین ندارد و آن را تکذیب میکند؟ کسي که يتيم را از خود ميراند و نسبت به فقيران و نيازمندان، بیتفاوت است. سپس با تندي اضافه ميکند: وای به آن نمازگزاراني که در وقت نماز غافل از نمازند، افراد متظاهر و ریاکاری که از کمک و دستگيري ديگران دريغ ميکنند.
سورۀ ماعون مجمل نیست، بهصورت واضح و رسا بيان ميدارد که بعضي مسلمانها کافر عملي هستند. غیر مسلمان که نماز نمیخواند، پس وقتي ميگويد: آنها نمازگزارند، راجع به مسلمانها صحبت ميکند، امّا آن دسته از مسلمين که دين را تکذيب ميکنند.
بر اين اساس، امکان دارد محبّت اهلبیت«سلاماللهعلیهم» در دل کسي رسوخ کرده باشد، به طوری که عمق جانش بگوید: «علی»، از نظر زبان و شعار نيز اظهار مطلوبي از تشيّع داشته باشد، امّا از نظر عمل لنگ باشد و رفتار او مطابق موازين اسلام و تشيّع نباشد. به چنين شخصي کافر عملی ميگويند.
✍️پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مظاهری
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر یونسیه
حاج آقا حسینی
@Asemani_bashim
4_5960965022556360330.mp3
5.76M
قرار هر روز تا نیمه شعبان
قرائت زیارت آل یس جهت توسل به قطب دایره امکان حضرت حجت ابن الحسن عجل الله تعالي فرجه الشریف و تعجیل در ظهورشان
صوت
زیارت آل یس
با نفس علی فانی
@Asemani_bashim
می نویسم عشق را
تفسیر می آید حسین
میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام بر شما مبارک باد
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه به آقا با زیارت آل یس
@Asemani_bashim
فاطمه آورده فرزندی که در قدر و جلال
هم محمد هم امیرالمؤمنین هم مجتبی ست
چشم ثاراللهیان روشن به میلاد حسین
کام حزب اللهیان شیرین که این عید خداست
میلاد با سعادت سه نور مقدس حضرت اباعبدالله الحسین و آقا قمر بنی هاشم و امام سجاد علیهم السلام شما مبارک باد
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
آیت الله جوادی آملی :
با رسیدن ماه پربركت شعبان این آخر سال اخلاقی ماست. مستحضرید هر كسی برای خود یك سالی دارد كشاورزان معمولاً اول سالشان اول پاییز است یعنی درو میكنند و سود و زیان كِشت و زرعشان را مشخص میكنند، برخیها هم اول سالشان فروردین است آنها كه میخواهند بالنده باشند و مثل گیاه زندگی كنند.
معمولاً كسانی اند كه در حدّ حیات گیاهی هستند و اول سالشان فروردین است رشد میكنند و جامه خرّم در برمیكنند، اما كسانی كه در مسائل اخلاقی كار میكنند اول سالشان ماه مبارك رمضان است لذا ماه شعبان آخر سال اخلاقی اینهاست در آخر سال نظیر اینكه نزدیك امتحانات كنكور میشود انسان چگونه تلاش و كوشش میكند مطالعه كند و حضور ذهن داشته باشد.
اینها كه سال اخلاقی دارند تمام تلاش و كوشش آنها این است كه در این ماه شعبان بدهكاریهایشان را بدهند حقّالله دارند حقّالناس دارند توبهای باید بكنند واجبی ترك كردند حرامی مبتلا شدند تمام این دِینهای حقّاللهی و حقّالناسی را در ماه شعبان بدهند كه وقتی اول سال فرا میرسد اینها با سود همراه باشند. لذا آنهایی كه در مسائل اخلاقی كار میكنند اول سالشان ماه مبارك رمضان است و ماه شعبان را با تلاش و كوشش و ناله و ضجّه میگذرانند كه بدهكار نباشند
✍️خبرگزاری مهر
@Asemani_bashim