حاج اسماعیل دولابی:
دزدی به مزرعهای رفت و جوالی را همراه خود برد. اوّل مقداری کدوحلوایی و هندوانه و خربزه در جوال ریخت، بعد مقداری سیب و سیب زمینی و بادمجان و خیار، و روی آن مقداری سبزیهای مختلف مثل تره و ریحان، درِ جوال را بست و آمادهی فرار شد. ناگهان صاحب مزرعه با نوکرهایش رسیدند. نوکرها دزد را گرفتند و به درختی بستند و از ارباب پرسیدند با او چه کنیم. ارباب دستور داد هر چه داخل جوال است، یکی یکی بیرون بیاورند و به سر دزد بزنند؛ و نوکرها مشغول شدند و سبزیهای لطیف را که روی جوال بود یکی یکی برداشتند و به سر دزد میزدند، ولی دزد گریه میکرد و میگفت: اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً: «خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم به خیر کن». چون میدانست آخر کار، چیزهایی مثل کدوحلوایی و هندوانه و خربزه را که اول در جوال ریخته، بر سرش خواهند زد. در آخرت هم همان چیزهایی را باید متحمل شویم که در دنیا در جوالمان ریختهایم. البته دوست اهل بیت (علیهمالسلام) ته جوالش سوراخ است و عملی را، چه صالح و چه ناصالح، ذخیره نمیکند. همانطور که امیرالمۆمنین علی (علیهالسلام) بر کفن سلمان با انگشت نوشتند:
وَفَدْتُ عَلَی الْکَریمِ به غیرِ زادٍ
مِنَ الْحَسَناتِ وَ الْقَلْبِ السَّلیمِ
بدون زاد و توشهای از کارهای خوب و قلب سلیم بر خدای کریم وارد شدم.
سیئات را استغفار میکند: التّائبُ مِن الذَّنْبِ کَمَن لا ذَنْبَ لَهُ: «کسی که از گناه پشیمان و تائب باشد، مثل کسی است که گناهی ندارد». حسنات را هم از کار خدا میداند، نه کار خودش: مَا اَصَابَکَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللهِ: «هر خوبی و حسنهای که به تو رسید، از خداست».
کسی که از گناه پشیمان و تائب باشد، مثل کسی است که گناهی ندارد.
بنابراین دوست اهل بیت، دست خالی است. خدا هم دست خالیها را دوست دارد؛ چون کسی که بر فرد کریم وارد میشود، زشت است همراه خود زاد و توشهای بردارد.
وَ حَمْلُ الزّادِ اَقْبَحُ کُلِّ شَیْءٍ
اِذَا کَانَ الْوُفُودُ عَلَی الْکَــریمِ
و هنگامی که انسان بر شخص کریمی وارد میشود، زشتترین چیز، همراه بردن زاد و توشه است.
* سالک باید در طریق، همواره خود را دست خالی و بیچیز ببیند و خود و اعمالش را نبیند.
* بهترین عطیهی خدا به زاهد و عابد این است که زهد و عبادتشان را از آنها بگیرد و آنها خود را دست خالی ببینند.
* بزرگترین مزد این است که خدا فهم انسان را بزرگ کند تا درک کند و اقرار نماید که: مَا عَرَفْنَاکَ حَقَّ مَعْرِفَتِکَ وَ مَا عَبَدْنَاکَ حَقَّ عِبَادَتِکَ: خدایا «آنگونه که حقّ شناختن تو بود، ما تو را نشناختیم و آن چنان که حقّ عبادت تو بود، عبادت تو را به جا نیاوردیم»
✍تبیان
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه
و لا تجسسو...
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
4_5884129599524179126.mp3
3.2M
صوت ۳ دقیقه
جماعت
حاج آقا عالی
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
دیدی بعضی ها مقدسات را مسخره میکنند
علتش اینه...!
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
یکی از پادشاهان مسخره ای (تلخکی)داشت که با تقلید از اشخاصی باعث انبساط شاه می گردید. شاه خود مذهب سنت را داشت ولی وزیرش مردی ناصبی و دشمن خاندان نبوت بود. زمانی پادشاه را مسافرتی پیش آمد وزیر را به جای خود نشاند. وزیر می دانست مقلد از دوستان علی (علیه السلام) و شیعه مذهب است. روزی او را خواسته گفت باید برای من تقلید علی ابن ابیطالب (علیه السلام) را در بیاوری. مقلد هر چه پوزش خواست و طلب عفو نمود پذیرفته نشد عاقبت از روی ناچاری یک روز مهلت خواست.
روز بعد با لباس اعراب در حالی که شمشیری بران در کمر داشت وارد شد جلو وزیر آمد با لحنی جدی و آمرانه گفت ایمان به خدا و پیغمبر و خلافت بلافصل من بیاور والا گردنت را می زنم. وزیر به خیال اینکه شوخی و مسخرگی می کند سخت در خنده شد.
مقلد جلوتر آمد با لحنی جدی تر سخنان خود را تکرار کرد و مقداری شمشیر را از نیام خارج نمود. خنده وزیر شدیدتر شد. بالاخره در مرتبه سوم با کمال نیرو پیش آمد و تمام شمشیر را از نیام کشید سخنان خود را برای آخرین بار گفت. وزیر در حالی که غرق در خنده بود ناگاه متوجه شد شمشیری بران بر فرقش فرود آمد. با همان ضربت به زندگیش خاتمه داد.
جریان به پادشاه رسید. مقلد فراری شد دستور داد او را پیدا کنند وقتی حاضر شد واقع جریان را مشروحاً نقل کرد. پادشاه از عمل بجایش خندید و او را بخشید.
✍خزائن ملا احمد نراقی.
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه
خوشحالی تمامی اهل بیت علیهم السلام
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
4_5893287028144998712.mp3
2.83M
صوت سه دقیقه
وسعت دید
حاج آقا عالی
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ۵ دقیقه
بندگی
حاج آقا دولابی
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
ابو بصیرازحضرت صادق(علیه السلام)نقل کردکه آنجناب فرمودپیوسته مومن درخوبی و امیدواری است چون مشمول رحمت خداست مادامی که عجله نکندو ناامید نشودودعا راترک نگوید
عرض کردم چگونه عجله میکند
فرمودمیگویدفلان وقت دعا کردم هنوز به اجابت نرسیده (به واسطه تأخیر اجابت ناامید میشودودعاراترک میکند)
ونیزفرمودبنده مومن درباره حاجتی دعامیکندخداوندچون علاقه به نوا ونیایش او دارددستورمیدهد اجابت دعایش راتأخیر بیندازدروز قیامت میفرمایدبنده من دعائی کردی اجابت آن را به تأخیر انداختم اینک ثواب آن این است. و هم در فلان مورد دعا کردی باز اجابت را به تأخیر انداختم این مقدار ثواب در مقابل همان دعا است.
حضرت صادق (علیه السلام) فرمود وقتی آن همه ثواب را برای مستجاب نشدن دعایش در دنیا میبیند آرزو میکند ای کاش هیچ یک از دعاهایم در دنیا مستجاب نمیشد.
اصول کافی ج۲ص۴۹۰ و۴۹۱
@Asemani_bashim
آیت الله میانجی(ره)
امام صادق فرمود یا مهذب، ایاک والذنوب، از گناهان بترسید. و حتی الشیعیانا، و شیعیان ما را هم از گناه بترسون که گناه نسبت به شما خیلی صریح است. شیطان با دیگران خیلی کار نداره، اون یه افسار داره می اید خودش دیگه. شما هستید که شیطان خیلی زور میزند شما را از راه بیرون ببرد، خیلی مواظب خودتون باشید. من مکرر تو این مسجد به رفقام عرض کردم که من بگم شما زیارت عاشورا بخوانید. نه نمیگم، مستحب است، خیلی هم خوبه، هر کی بتواند، بخواند، مداومت داشته باشد، خیلی خیلی خوبه، ولی من نمیگم. بگم شما نماز شب بخوانید، خیلی خوبه نماز شب، اما من عرض نمیکنم. عرض میکنم شما گناه نکنید، یک کلمه. حرام نکنید، خلاف نکنید. اگر گناه نکنید، خیلی چیزا به شما میدنا، اون قضیة باربری که در تبریز معروفه، قبر داره اونجا. میگن داشته از بازار رد میشده، بازارهای تبریز خیلی طاقای بلندی دارن، از اون بالا یه بچهای پرت شد. اینم بار رو کولش بود، داشت میرفت، همونجا گفت نگهدار، بچه وسط آسمان و زمین ایستاد، رسید، او گرفت و گذاشت زمین. ریختن مردم بیچاره لباسش را پاره کردند. گفت چرا لباسم رو پاره میکنی؟ گفتند تو کرامت کردی. گفت چیزی نشده که، من در این باربری، حمالی، یک عمر به حرف او رفتم. اونم در خدایی، آقایی یک دفعه حرف قبول کرده. ما کی چیزی خواستیم گفتیم حمال نشیم، کی گفتیم باربر نشیم، کی گفتیم پلو میخوایم، چلو میخوایم .
✍(سایت اساتید ما)
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپکوتاه
چه خدایی...!!!
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه
مفسر واقعی قرآن
حاج آقا عالی
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
آیت الله میرزا علی آقای قاضی ره:
از آن چیزها که بسیار لازم و با اهمیت است دعا برای فرج حضرت حجت ـ صلوات الله علیه ـ در قنوت نماز وتر است بلکه در هر روز و در همه دعاها.
✍ سایت مرکز اطلاع رسانی غدیر
@Asemani_bashim
آیه الله بهجت می فرمود:
نماز روز پنج شنبه را فراموش نکن. این نماز برای برآورده شدن حاجات خیلی مهم است و من این نماز را ترک نکرده ام. نیز آیه الله سید مرتضی کشمیری مرتب این نماز را می خواندند.
✍منبع: کتاب ذکر های شگفت عارفان
✍منبع: ماهنامه قرآنی نسیم وحی
شیوه خواندن نماز روز پنج شنبه از کتاب جمالالاسبوع سیدبنطاووس
چهار رکعت (دو نماز دورکعتی)
در رکعت اول بعد از حمد ۱۱بار سورۀ توحید
در رکعت دوم بعد از حمد ۲۱بار سورۀ توحید
در رکعت سوم بعد از حمد ۳۱بار سورۀ توحید
در رکعت چهارم بعد از حمد ۴۱بار سورۀ توحید
بعد از سلام نماز دوم ۵۱بار سورۀ توحید و ۵۱بار «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد» را بخواند و سپس به سجده برود و ۱۰۰بار «یاالله یاالله» بگوید و هرچه میخواهد از خدا درخواست کند.
@Asemani_bashim