منزلت شما نزد پروردگار
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
994_811_27.mp3
351.7K
صلوات امام حسن عسکری علیه السلام
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ، الصَّادِقِ الْوَفِيِّ، النُّورِ الْمُضِيءِ، خازِنِ عِلْمِكَ، وَالْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ، وَوَلِيِّ أَمْرِكَ، وَخَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُداةِ الرَّاشِدِينَ، وَالْحُجَّةِ عَلَىٰ أَهْلِ الدُّنْيا، فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيائِكَ وَحُجَجِكَ وَأَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلٰهَ الْعالَمِينَ.
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
30.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ده دقیقه
بیعت با آقا امام زمان علیه السلام
دعای عهد یکی از دعاهای پر فضیلت با مضامین بلندی است که در عصر غیبت خوانده میشود. این دعا را علامه مجلسی (ره) در سه بخش از «بحار الأنوار» آورده است که در دو بخش آن، سند ذکر کرده است. دعای عهد از امام صادق (ع) روایت شده و مشتمل بر تجدید بیعت با امام زمان (عج) است.
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ سه دقیقه
نماهنگ
افضل الاعمال دنیا دعا برای ظهوره
عید بیعت با امام زمان علیه السلام
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
در باب سیزدهم مجلد ششم بحار از علل الشرایع به اسنادش از انس روایت کرده که گفت:
مردی از اهل بادیه آمد و ما خوشمان می آمد که مردم بادیه نشین بیایند و از پیامبر صلی الله علیه و آله سوال کند.
اعرابی پرسید: ای رسول خدا!قیامت کی است؟
در این هنگام وقت اقامه نماز رسید، آن حضرت نمازش را به پایان برد، فرمود: پرسنده از قیامت کجاست؟
مرد بادیه نشین گفت: ای رسول خدا!منم.
فرمود: برای قیامت چه آماده کردی؟
پاسخ داد: خدا را!عمل فراوان از نماز و روزه برای قیامت نیاندوختم، جز این که خدا و رسولش را دوست می دارم
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: مرد با دوست خود محشور است.
انس گفت: ندیدم مسلمانان به چیزی بعد از اسلام، بیش از این خوشحال شده باشند.
✍🏻داستانهای عارفانه در آثار استاد علامه آیة الله حسن زاده آملی جلد 2
نویسنده : عباس عزیزی
@Asemani_bashim
46.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به...!
گوارای وجودتان
کلیپ دیدنی ۷ دقیقه
مدح و منقبت مولا صاحب العصر و الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
عید بیعت
محمود کریمی
@Asemani_bashim
در اربعین شیخ بهائی (رحمة الله) آمده است:
از ابی جعفر محمد بن علی الباقر (علیه السلام) از پدر بزرگوار آن خلاصه روزگار امام زین العابدین (علیه السلام) از والد مقدار آن عبادت آثار حسین بن علی بن ابیطالب از امیر المؤمنین و یعسوب الدین (سلام الله علیه و علیهم اجمعین) نقل شده است که آن حضرت فرموده اند:
شکایت کردم به سوی رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) از رهگذر قرضی که بر ذمت من بود و قدرت بر ادای آن نداشتم. حضرت فرمودند که: یا علی بخوان این دعا را:
اللهم أغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک.
که اگر قرض تو مثل صبیر باشد به برکت خواندن این دعا، حضرت عزت (عمت عطیاته) تو را توفیق ادای آن می دهد. و ذمت تو را از شغل آن فارغ می سازد. و صبیر کوهی است در ولایت یمن که در یمن کوهی بزرگتر از آن نیست.
و خلاصه معنی دعا آن که: بار خدایا غنی ساز مرا به آنچه حلال کرده ای آن را بر بندگان خود از آنچه تصرف در آن را حرام ساخته ای و مرا به فضل و کرم خود از کسی که غیر تو باشد بی نیاز ساز.
مصنف [یعنی جناب شیخ بهایی (دام ظله)] بعد از ذکر این حدیث، عبارتی ایراد کرده که ترجمه اش این است:
جامع این احادیث (عفا الله عنه) گوید که در بعضی سنوات، قرض من بسیار شده بود، چنانچه مبلغ آن از یک هزار و پانصد مثقال طلا تجاوز می نمود و صاحبان آن تشدد بسیار در طلب آن از من می نمودند و تشویق تقاضای ایشان مرا از اکثر کار و بار خود بازداشته بود و نمی توانستم که به هیچ کاری بپردازم و دست من به علاجی به واسطه ادای آن نمی رسید و وسیله ای نداشتم که از او استمداد آن نمایم. پس به مضمون این حدیث عمل کردم و به خواندن این دعا مداومت نمودم. و هر روز بعد از نماز صبح به تکرار آن قیام داشتم و گاه بود که بعد از نمازهای دیگر نیز به خواندن آن تبرک می جستم تا آن که به برکت خواندن دعای مذکور، در اندک زمانی ادای آن وجه شد و اثری از آن قرض باقی نماند به سبب بعض امور که هرگز به خاطر من نرسیده بود و فکر من پیرامون آن نگشته. والله الموفق.
حضرت آقای سید عبدالکریم کشمیری - روح الله تعالی روحه - فرموده است:
یک بار از مرحوم آقای قاضی - قدس سره - درخواست کیمیا و راهنمایی رسیدن به آن را کردم. ایشان فرمودند: این ذکر را بسیار بگو: اللهم اعننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک که این خود کیمیاست.
@Asemani_bashim
آب به آسیاب دشمن نریزیم
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلتنگی ما و آقا امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
امام صادق عليه السلام :
مَثَلُ الحَرِیصِ عَلَی الدُّنیا مَثَلُ دُودَهِ القَزِّ کُلَّما ازدَادَت مِنَ القَزِّ عَلَی نَفسِها لَفّاً کانَ أبعَدَ لَها مِنَ الخُرُوجِ حَتّی تَموتَ غَمَاً.
حکایت انسان حریص به دنیا حکایت کرم ابریشم است، که هر چه بیشتر بر خود می تند، بیرون آمدنش از پیله بعیدتر می شود تا اینکه از غم و اندوه می میرد.
کافی (ط-الاسلامیه) ج2 ، ص316
@Asemani_bashim
بانویی متقی را می شناختم که در نکاح مردی بود که چندان در بند تقوا نبود، این مرد مدتی است که وفات کرده این زن می گفت: با آنکه شوهرم ماترکی برای فرزندانش به ارث گذاشت فرزندان هیچ کدام در بند یاد کردن پدر به انعامی یا نمازی نبودند. من بعد از آنکه سفره ایشان را جمع آوری می کردم خورده نانی یا استخوانی که بر سر سفره مانده بود، به نزد سگانی می بردم که در صحرای پشت منزل ما بودند و انتظار آن را می کشیدند، در نیتم می گذشت که من چون دسترسی بر خیراتی جهت آن مرحوم ندارم، این عمل اگر اثر خیری دارد به او رسد. شبی در خواب دیدم که او به من گفت: همین استخوان ها که برای من می فرستی آرامشی برای من است.
باری ای عزیز! تا فرصت داری:
برگ عیشی به گور خویش فرصت - کس نیارد ز پس تو پیش فرست
مباد اینجا بر سر سفره ای صد رنگ نشینی و در آن جا محتاج استخوانی باشی که جلو سگی اندازند.
✍🏻حدیث آرزومندی
نویسنده : استاد کریم محمود حقیقی
@Asemani_bashim
در زمان حضرت موسی بن جعفر علیه السلام
ابراهیم ساربان برای انجام کاری به خانه علی بن یقطین وزیر هارون رفت اما علی بن یقطین اجازه ورود به او نداد.
روزی بعد ازمراسم حج در مدینه علی بن یقطین به درب خانه آن حضرت رفت و امام او را راه نداد گفت:
آقای من! چه خطایی از من سر زده؟
فرمود: تو را اجازه ندادم برای اینکه ابراهیم ساربان را اجازه ندادی.
خدای تعالی هم سعی حج تو را نمی پذیرد مگر اینکه ابراهیم از تو خشنود شود.
گفت: مولای من! چگونه می توانم ابراهیم را از خود راضی کنم حال آنکه او در کوفه و من در مدینه.
فرمود: شامگاه تنها و بدون همراهان به بقیع برو! در آنجا مرکبی هست بر آن سوار شو و بر در خانه ابراهیم فرود آی.
علی چنان کرد.سوار بر آن مرکب شد سپس خود را در خانه ابراهیم دید، در را کوبید؛ ابراهیم گفت: کیست؟
گفت: علی بن یقطینم.
ساربان گفت: علی بن یقطین در خانه من چه می کند؟
علی گفت: بیا! که کار مهمی پیش آمده است.
علی، ابراهیم را قسم داد تا اجازه ورود به او دهد، اجازه داد.
وقتی وارد شد، گفت: تا تو مرا نبخشی مولایم موسی بن جعفر علیه السلام اجازه ورودم نمی دهد.ابراهیم گفت: خدا تو را ببخشد.علی، ابراهیم را قسم داد که روی گونه من باید قدم بگذاری، او نپذیرفت؛ بار دیگر قسمش داد تا قبول کرد.
چندین بار پای بر گونه علی گذاشت.او در زیر قدم ابراهیم می گفت: خدایا! تو شاهد باش، پس از آن جای حرکت کرد.و بر آن مرکب سوار شد و در خانه موسی بن جعفر علیه السلام پیاده گشت؛ سپس آن حضرت به او اجازه ورود داد و از او گذشت.
✍🏻پنجاه و سه داستان از کرامات حضرت رضا علیه السلام
نویسنده : موسی خسروی
@Asemani_bashim
از همین فکر که هر فردی، نخست نطفه گندیده بوده و هیچگونه دانش و توانایی نداشته است بلکه اصلا «من» نبود(20) صد سال دیگر هم مشت خاکی بیشتر نیستیم، اول هیچ، آخر هم هیچ، این «من» در وسط چیست؟ این تخیل که برای خودش قدرتی تصور می کند و این هستی که قطعاً هست، زبان و چشم و گوش و غیره را از خود می بیند، این تخیل باید اصلاح شود و بفهمد قدرت مال دیگری است که این بدن را ساخته و به حرکت واداشته است. اگر این حقیقت را دریافت، دیگر «من من» نمی کند. و جلو افتادنها، تقدم و تأخرها، افتخارها و طلب شهرت کردنها و خود را برتر از دیگران دانستنها از میان می رود. من و دیگران که همه اولمان یکی و آخرمان هم یکی است در این وسط چه مزیتی در ذات یکی بر دیگری پیش آمده است؟ هیچیک از ما توانایی بر جلب نفع یا دفع ضرر از خود را نداریم(21) کیست که بتواند جلو پیری یا شکست خویش را بگیرد؟ اول و آخر خودش را فراموش می کند لذا قدرت را از خودش می بیند و در نتیجه من من می کند.
اخلاق اسلامی
نویسنده : آیت الله دستغیب
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ
فکر میکنی کی کارت درست میشه
آیت الله مجتهدی تهرانی
@Asemani_bashim
وصیت حضرت امیرالمؤمنین با حضرت امام حسن - علیهما صلوات اللَّه - در اولین جمله بعد از توصیه به تقوا دستور نظم در کار مؤمن است.
«إتقوا لله و النظم فی أمرکم؛ خدا را بپرهیزید و در کارتان منظم باشید.»
آنکه شب ها را دیر به بستر می رود کجا موفق به برخاستن سحر می شود؟ سالک آن وقت به خود امیدوار باشد که صفات خوب برای او عادت شود نه با اکراه انجام گردد.
خواب برای سالک الی الله استراحت به بدن دادن است به اندازه ای که بدن از کار نماند و طبعاً بیش از معمول خوابیدن از استفاده ساعات عزیز عمر باز ماندن است، چون انسان خواب از دقایق عمرش هیچ بهره ندارد و در نتیجه بیش از نیاز اگر بخوابید عمر خویش را به دست خود کوتاه می کنید. به ویژه ساعات نورانی سحر و بین الطلوعین بهترین دقایق عمر انسان است
✍🏻حدیث آرزومندی
نویسنده : استاد کریم محمود حقیقی
@Asemani_bashim
آیت الله قرهی:
البته گاهی هم دعا میکنیم، امّا میدانید چگونه؟ مثل دو نفر که هم ردیف هم هستیم، دستمان را بالا نمیبریم و وقتی دعا میکنند، همین طوری یک الهی آمینی هم میگوییم و اصلاً در این وادی نیستیم. امّا یک موقعی، عاجزانه و از روی عجز دعا میکنیم، ولی در آن زمان حتماًگرفتار هستیم و إلّا تا گرفتار نشوم که نمیآیم از روی عجز دعا کنم، این سرم را کج کنم، ناله و فغان کنم و بگویم: خدا! گرفتارم، بیچارهام ...! میگویم: کجا گرفتارم و بیتابم؟! تا به مشکل نخورم، عاجزانه ذوالجلال و الاکرم را صدا نمیزنم. این صدا زدنهایمان هم به تعبیر عامیانه، یک موقعی از روی دل سیری است و وقتی میگویند: «اللهم ادخل علی اهل القبور السرور» یا «اللهم اغن کل کل فقیر...» و ...، یک الهی آمین ساده میگوییم، امّا تا حالا شده وقتی میگوییم: «یا علی و یا عظیم»، با یک حال خاصّی بخوانیم و از عمق وجود بگوییم: تو آن علیّ اعلایی، تو آن با عظمت هستی، من حقیرم، من هیچم، ... . چه زمانی دعا را اینگونه خواندیم؟! چه زمانی دعا را از باب این که من فقیر و ندارم، خواندم؟!
لذا اولیاء خدا میگویند: خضوع و خشوعی که نشان داده شود، از آداب دعاست. چگونه نشان داده شود؟ میگویند: در دعا تکیه ندهید. حتّی اولیاء خدا در منبر هم که مینشستند، موقع دعا تکیه نمیدادند. مؤدّب درب خانه خدا برو، دو زانو، عاجز، سرت را کج کن.
ای مخلوق! درب خانه خدا آمدی، به چه مینازی؟! به ثروت، قدرت، مکنت؟! این بدان: آن که عندالله، عزیز است، آن کسی است که ذلیل است. هر که ذلیلتر است، در درگاه پروردگارعالم عزیزتر است. درگاه عزّوجلّ، درگاهی نیست که انسان بخواهد آنجا هم کسی باشد، اصلاً کسی نیست.
✍🏻خبرگزاری فارس
@Asemani_bashim
4_5915845038197181957.mp3
11.86M
صوت ۱۵ دقیقه
برزخ
محمد شجاعی
آیت الله ضیاءآبادی
@Asemani_bashim
32.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرط زیارت با معرفت و با حال
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash
زید بن صوحان از امیرالمؤمنین علیه السلام پرسید: کدام یار بد است؟
حضرت فرمود:
«المزین لک معصیة الله؛(258)، آنکه معصیت را بر تو نیکو جلوه دهد.»
چند مجالسی بر پا کردی، از عروسی ها که در آن صدها معصیت بود و هم بر آن مجالس تو را تحسین کردند و آفرین گفتند و ورود به جهنم را بر تو تهنیت نمودند، اینان واقعاً دوستند؟! یا آن که دعوت تو را لبیک نگفت و با عدم حضور خود تو را تذکر داد و دامن خود را از آلودگی باز داشت.
ای عزیز! رفیق آن است که در رهنمود تو به سوی بهشت همه جا یار و همراه تو باشد.
✍🏻حدیث آرزومندی
نویسنده : استاد کریم محمود حقیقی
@Asemani_bashim
آیت الله وحید خراسانی فرمودند: مدت بیست سال در مدرسه حاج حسن در مشهد تحت سرپرستی مرحوم حاج شیخ حبیب الله گلپایگانی - که سالها در مسجد گوهر شاد امام جماعت بود - بودم.
ایشان روزی به من فرمودند: مدتی در تهران مریض و بستری شدم؛ روزی به جانب حضرت رضا علیه السلام رو کرده، گفتم: آقا! من چهل سال تمام پشت در صحن، در سرما و گرما، سجاده پهن کرده، نماز شب و نوافل نیمه شبم را - تا در باز می شد - می خواندم و بعد داخل می شدم؛ حالا که بستری شده ام به من عنایتی بفرمایید.
ناگاه در همان حال بیداری دیدم در بستان و باغی در خدمت حضرت رضا علیه السلام هستم ایشان از داخل باغ گلی چیده، به دست من دادند من آن گل را بوییدم و حالم خوب شد.
آن دستی که حضرت رضا علیه السلام به آن دست گل داده بودند، چنان با برکت بود که بر سر هر بیماری می کشیدم فی الحال شفا می یافت.
آقای وحید فرمود: آقای گلپایگانی فرمودند: ابتدا با یک مرتبه دست کشیدن بیماریهای صعب العلاج بهبود می یافت؛ ولی بعدها که با این دست با مردم مصافحه کردم، آن برکت اول از دست رفت؛ اکنون باید دعاهای دیگری را نیز به آن بیفزایم تا مریضی شفا یابد.
آقای وحید فرمودند: بیمارهای زیادی که به سرطان و بیماریهای دیگر دچار بودند، به دست ایشان شفا یافتند.
✍🏻پنجاه و سه داستان از کرامات حضرت رضا علیه السلام
نویسنده : موسی خسروی
@Asemani_bashim
24.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستانی از عنایت امام حسین علیه السلام
حاج آقا سید علی علوی
@Asemani_bashim
https://eitaa.com/joinchat/3916169218C1b02e7befc
https://splus.ir/asemanibash