فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ دو دقیقه
سخنان امام رضا علیه السلام درباره سوره حمد
قسمتی از سریال ولایت عشق
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
https://chat.whatsapp.com/DvFmp20Qar8ArJU48BclWb
میتوانید کاری کنید که شیطان با شما کاری نداشته باشد
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
https://chat.whatsapp.com/DvFmp20Qar8ArJU48BclWb
حاج آقا قرهی:
در باب اخلاص این روایت را خواندیم که به دست مخلصین، پرونده سفید میدهند، طوری که ملائکه هم تعجّب میکنند و سؤال میکنند: خدا! چرا این پرونده خالی است؟ حضرت حقّ میفرماید: او بدون چشمداشت نسبت به بهشت و یا ثوابها، عمل انجام داده و حالا امروز روز من است که آن را پر کنم.
به هر حال خداوند، قصد آن کسی را که کار خیر انجام میدهد، ثبت میکند؛ چون خدا عادل است و لطف، محبّت، فضل، کرم و جود هم دارد، لذا گاهی مضاعف هم میکند؛ همان طور که خودش فرمود: «وَ اللَّهُ یُضاعِفُ لِمَنْ یَشاءُ»، امّا یک کسی میگوید: اصلاً من برای این چیزها نمیخواهم این کار را انجام دهم و قصد من این چیزها نیست؛ لذا پروردگار عالم خودش پرونده او را با کرم خود پر میکند مثل این که وقتی به کسی میگویی: چقدر بدهم؟ میگوید: هر چه کرم خودت است. لذا این جا دیگر کرم پروردگار عالم در میان است.
✍️ خبرگزاری فارس
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
آرزوهای باطل
امروز و فردا کردن
https://chat.whatsapp.com/DvFmp20Qar8ArJU48BclWb
@Asemani_bashim
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ سه دقیقه
آبروی شیعه از امام رضا علیه السلام است
حاج آقا حامد کاشانی
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
https://chat.whatsapp.com/DvFmp20Qar8ArJU48BclWb
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ استوری
قرائت آیات اول سوره شمس
حامد شاکرنژاد
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
https://chat.whatsapp.com/DvFmp20Qar8ArJU48BclWb
آیت الله شیخ مشکور از علمای نجف اشرف در حدود صد و هشتاد سال قبل بوده اند که در آن جا در صحن مطهر امیرالمؤمنین علی علیه السلام نماز جماعت اقامه می کردند. روزی ایشان به کوفه تشریف می برند در آن جا یعنی بیرون مسجد می بینند عربی از اهالی حبشه خیلی گریه می کند و به عربی می گوید: قربان شمشیرت بشوم یا ابن ملجم که مردم را از وجود علی علیه السلام خلاص کردی. ایشان، یعنی آقای مشکور جلو می رود و می گوید: غرض شما چیست؟
می گوید من از اهالی زنگبار هستم، آمده ام برای زیارت قبر ابن ملجم. به او می گوید: قبر ابن ملجم این جا نیست اشتباه کردی. مرد عرب می گوید: به من نشان بده کجاست؟ او را داخل خندق می آورد کنار رودخانه ای که پشت کوفه است و جای خلوتی است، به او می گوید: قبر ابن ملجم این جاست او همان طور که خود را روی شنها انداخته و برای ابن ملجم اظهار علاقه می کرد آیت الله شیخ مشکور می گوید: قلبم متوجه خدا و مظلومیت امیرالمؤمنین علیه السلام گردید و گرزقوی که عرب ها به کمر دارند. دست را بردم و به امید خدا و خوشنودی امیرالمؤمنین علی علیه السلام به عنوان تولی و تبری زدم با همان گرز قیری که عرب ها به آن واحد یموت می گویند زدم سر آن دشمن ولایت علی علیه السلام از آن جا بیرون آمدم. ناگهان صدای شرطی عراقی آمد: قم. یعنی بایست، من ایستادم و گفت: شما با یک نفر دیگر بودید او کجا رفت؟ گفتم سگی همراهم بود نه انسان. گفت: همان سگ را چه کاری کردی، گفتم: موجب اذیت بود، او را کشتم، گفت: برویم لاشه او را بینیم. اجمالا همین طور که می رفتم قلبم را متوجه خدا و ولایت الهی علی علیه السلام کردم. از امیرالمؤمنین علی علیه السلام خواستم که مرا از تنگ نای نجات دهند. به خدا قسم وقتی که داخل خندق شدیم به اذن خدا و معجزه آقا امیرالمؤمنین علیه السلام دیدیم از کله تا کمر سگ شده و مسخ گردیده و از کمر به پائین شبیه آدمی است. پس از این که شرطی او را دید گفت:
این معجزه ای از طرف امیرالمؤمنین تو را به حق آقا علی علیه السلام قسم می دهم حقیقت را به من بگو تا من هم بینا شوم و شیعه گردم. پس از اینکه شیخ مشکور ماجرا را به او می گوید، شرطی عراقی بلند بلند می گوید اشهد ان علیا ولی الله، سپس حقیر این مطلب را از مرحوم آقای مشکوری که در قلهک امام جماعت آن جا و فرزند بزرگوار ایشان بود پرسیدم و ایشان گفتند که در نجف اشرف پس از این معجزه بسیاری به مذهب تشیع گرویدند.
✍کتاب تنبیه الناس آیت الله بروجردی،
✍مرکز اطلاع رسانی غدیر
@Asemani_bashim
حاج آقا قرهی:
آیتالله قاضی(اعلی اللّه مقامه الشّریف)، آن عارف بزرگوار، به نقل از ملّا حسینقلی همدانی(اعلی اللّه مقامه الشّریف) مثال بسیار عالی و زیبایی را بیان میکردند، میفرمودند:
اگر شما به جایی بروید کار کنید، به فرض مشغول به بنّایی شوید و ندانید صاحب کار کیست، موقعی که صاحب کار بیاید، شاید برخورد شما، برخورد خیلی مناسبی نباشد، امّا اگر چند نفر آمدند، گفتند: فلانی صاحب کار است، طبیعی است، دیگر در مقابل او مواظبت میکنید که کار، صحیح و خوب انجام شود، هر طور شده میخواهید خودتان را به او نشان دهید که اگر کار دیگری هم داشت، شما را خبر کند، دیگر کاری به این ندارید که قبل، چه کسانی بودند یا بعد چه کسانی میآیند؛ مهم برای شما این است که صاحب کار از شما راضی باشد.
اهل یقین وقتی به مقام اخلاص میرسند، اینگونه اند. میدانند دیگران چه به عمل انسان ناظر باشند، چه نباشند، بنا نیست آنها مزد بدهند. آن کسی که جلوی صاحب کار مراقبه میکند، دیگر کاری به دیگران ندارد؛ برای این که میداند آن که بناست اجر و مزدش را بدهد، این شخص است.
وقتی اهل یقین به مقام یقین رسیدند که عالم محضر خداست و خود را در محضر خدا دیدند، میخواهند یک کاری کنند که رضایت حضرت حق را جلب کنند. دیگر کاری ندارند که دیگران میبینند یا نمیبینند، بهبه و آفرین میگویند یا نمیگویند. اصلاً خصوصیّت کار برای خدا، این است. وقتی کسی خوب کار کرد، ذوالجلال و الاکرام هم کاری میکند که دیگران تمجیدش کنند؛ گرچه مخلص اصلاً دیگر نگاه به تمجید دیگران نمیکند
✍️درس اخلاق 14 دیماه 1390
@Asemani_bashim
1_1108976303.mp3
24.75M
فایل صوتی ۱۷ دقیقه
برای خرج کردن عید غدیر نترس!
حاج آقا دارستانی
@Asemani_bashim