eitaa logo
🍳 خلاقیت های بانو 🍳
8.5هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
2.3هزار ویدیو
3 فایل
کانال دوم ما لینک کانال طراحی و دوخت 👇👇 @khanomi_meazon لینک کانال اشپزیمون 👇👇👇 @ashpazi_bano لینک تعرفه تبلیغات ما😊 http://eitaa.com/joinchat/3629645845C9c29af45bf. .. جهت اگاهی از تبلیغات به این ایدی مراجعه کنید @shirin_tashi
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم  ۲ نفر ۴ عدد سیب زمینی درشت نمک فلفل/ سیاه / پودر سیر ریحان و آویشن خشک پودر پاپریکا روغن زیتون مراحل این یه مدلشه و طعم فوق العاده ای داره! البته خیلی ساده که مدلا و طعمای دیگه اش رو بعدا میذارم! سیب زمینی را با پوست و به صورت خلال های درشت خرد کنید و در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید سپس آن ها را آبکشی کنید. بعد از این مرحله سیب زمینی ها رو با نمک، آویشن؛ کمی ریحان خشک؛ پودر سیر؛ پودر پاپریکا و فلفل و روغن‌زیتون مزه دار کنید و در سینی فر چیده و به مدت نیم ساعت زمان دهید تا تنوری شود . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم آلو به مقدار لازم 2/3 مقدار آلو نمک به مقدار لازم مراحل آلو ها رو تمیز کنید(شاخه و برگارو جدا کنید) بعد با آب تمیز بشوریدشون بعد از اینکه آب اضافیشون رفت بریزید توی قابلمه و آب رو بهش اضافه کنید.حرارت رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد.بعد از جوش اومدن حرارت رو روی متوسط بذارید تا آلوها بپزن  بعد از ۳ ساعت که آلوها کامل پختن قابلمه رو خاموش کنید تا آلوها خنک بشن. یک آبکش و لگن آماده کنید و مواد رو توی آبکش بریزید و با دست(از دستکش استفاده کنید چون به پوست دست آسیب میرنه)موادو هم بزنید تا آب و گوشت آلوها از آبکش رد بشه و توی لگن بریزه.وقتی کاملا گوشت آلوهارو گرفتید و فقط هسته ها و پوست آلو توی آبکش موند,آب آلو رو مجددا توی قابلمه بریزید و زیرش رو روشن کنید تا غلیظ بشه(مثل رب آلوچه و رب انار)آخر پخت نمک رو به مقدار لازم اضافه کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه. از این رب در غذاهای مختلف مثل خوراک مرغ,قرمه سبزی,دلمه,رولت مرغ و گوشت وتمام غذاهایی که توش از آلو استفاده میشه کاربرد داره همچنین میتونید باهاش اسکمو(الاسکا,بستنی یخی)درست کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
😋 🔸بوراني لبو 🔸بوراني ذرت بوراني كرفس 🔸بوراني بادنجان 🔸بوراني اسفناج براي كل بوراني ها از ماست موسير استفاده كردم بوراني لبو؛لبو رو پخته و رنده درشت كردم و با كمي گردو خوردشده و نمك و فلفل طعم دار كردم بوراني اسفناج؛ اسفناج و پختم و با گوش كوب برقي پوره كردم و با نمك و فلفل و طعم دار كردم بوراني ذرت؛ ذرت بخار پز و با نمك و فلفل طعم دار كردم بوراني بادمجان؛ بادمجان كبابي و نمك و فلفل طعم دار كردم بوراني كرفس؛ كرفس و كمي پختم و با نمك و فلفل طعم دار كردم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 شیر دو لیتر نشاسته ذرت 1 لیوان ارد برنج سه چهارم لیوان شکر 2 لیوان (میتونید بچشید کمتر یا بیشتر بریزید ) گلاب نصف لیوان زعفران 1 ق چ (دم کنید ) روغن یک چهارم لیوان همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز زعفران وگلاب روی حرارت ملایم تا متوسط بزارید و با قاشق مرتب هم بزنید غافل نشید که ته میگیره و گلوله گلوله میشه حدود یکساعت یا بیشتر غلیظ که شد گلاب و زعفرون اضافه کنید غلظت مواد باید تاجایی باشه که خط قاشق رو حلوا بمونه سپس توی قالب های سلیکونی بریزید و بزارید چندین ساعت توی یخچال بمونه (چرب کردن نمیخواد) از قالب بیرون بیارید و تزیین کنید میتونید توی دیس یا ظرف پیریکس هم بریزید این ترحلوا خیلی خوشمزه س حتما امتحان کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
🧇 😋 🔸هسته رطب هامونو در مياريم و وسطشون ي تيكه گردو قرار ميديم و داخل ظرفمون رو با ي لايه از اين خرما و گردو ميپوشونيم حالا تو ماهيتابه ارد و روغن و كره رو مخلوط و تفت ميديم وقتي طلايي شد پودر هل رو اضافه ميكنيم و اون رو روي خرماها ميريزيم و با پشت قاشق پخشش ميكنيم و حركت ميديم ظرف رو تا خوب ب همه درزا نفوذ كنه .يسريا روي همينو شروع ب تزيين ميكنن. اما اكثرا روش رو پودر قند ميدن و بعد با دارچين و ساير مخلفات تزيين ميكنن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم  ۲ نفر ۴ عدد سیب زمینی درشت نمک فلفل/ سیاه / پودر سیر ریحان و آویشن خشک پودر پاپریکا روغن زیتون مراحل این یه مدلشه و طعم فوق العاده ای داره! البته خیلی ساده که مدلا و طعمای دیگه اش رو بعدا میذارم! سیب زمینی را با پوست و به صورت خلال های درشت خرد کنید و در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید سپس آن ها را آبکشی کنید. بعد از این مرحله سیب زمینی ها رو با نمک، آویشن؛ کمی ریحان خشک؛ پودر سیر؛ پودر پاپریکا و فلفل و روغن‌زیتون مزه دار کنید و در سینی فر چیده و به مدت نیم ساعت زمان دهید تا تنوری شود . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم: برنج نیم دانه ایرانی ۱ لیوان ۱ لیوان آب و ۱ ق غ گلاب برای خیس کردن برنج (میتونید گلاب رو حذف کنید) شکر ۲ لیوان آب ۸ لیوان زعفران غلیظ ۵ ق غ گلاب نصف لیوان پودر هل ۱ ق چ یا ۳ ق غ عرق هل کره ۵۰ گرم طرز تهیه: برنج نیم دانه رو خوب بشورید و با آب و گلاب چند ساعت یا یک شب تا صبح بزارید خیس بخوره آب رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج رو بهش اضافه کنید کف روی آب برنج رو جمع کنید صبر کنید تا برنج کاملاً بپزه و شکفته بشه.(به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت کم) قبل از اینکه برنج بپزه هم نزنید چون باعث میشه ته بگیره و بعد باید پای گاز وایستید و مدام همش بزنید زمانیکه برنج کاملاً پخت، زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا برنج خوب رنگ بگیره(به مدت ۵ دقیقه). بعد شکر رو اضافه کنید . دقت کنید که شکر رو حتماً بعد از پخت کامل و شکفته شدن برنج اضافه کنید چون اگه قبلش اضافه کنید باعث میشه برنج خوب نپزه و له نشه. حتما اول زعفران بعد شکر رو اضافه کنید. چون اگه قبل از زعفران اضافه کنید باعث میشه برنج خوب رنگ نگیره و توش سفید بمونه. بعد از اینکه شکر کاملاً حل شد، کره رو اضافه کنید و در نهایت وقتی شله زرد تقریباً پخت هل و گلاب رو اضافه کنید. میتونید در قابلمه رو نیمه باز بزارید تا آب شله زرد تموم بشه و به غلظت مناسب برسه. ولی من برای اینکه شله زرد خوب جا بیفته حرارت رو خیلی کم میکنم یا شعله پخش کن میزارم و رو در قابلمه هم دم کنی میزارم و ۲۰ دقیقه میزارم شعله زرد دم بکشه و جا بیفته. بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید تا ۲۰ دقیقه دیگه هم بزارید در قابلمه با دم کنی
مواد لازم: آرد گندم یا آرد قنادی ۱ لیوان شیره ۱ لیوان که میتونه شیره خرما، شیره انگور، شیره توت ... باشه اگه شیره تون غلیظ بود یا کلا دوست داشتید حلواتون کم شیرین باشه میتونید کمتر بریزید آب ۱/۴ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان روغن ۱/۲ لیوان که میتونید فقط روغن مایع بریزید یا مخلوط روغن مایع و روغن جامد هل نصف قاشق چایخوری به دلخواه زعفران به میزان دلخواه (اختیاری) طرز تهیه: اول شربت رو آماده میکنیم شیره، آب، گلاب، زعفران و هل رو توی یه قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا گرم‌ بشه بعد از روی حرارت بردارید آرد رو داخل تابه الک کنید و با حرارت ملایم نیم ساعت تفت بدید نزارید آرد خیلی تیره بشه چون شیره هم تیره ست و بعدا حلواتون خوشرنگ نمیشه روغن رو بهش اضافه کنید و ۵ دقیقه هم با روغن تفت بدید حالا شربت گرم رو کم کم اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا حلوا جمع بشه اگه حلواتون شل بود چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا آب اضافه ش کشیده بشه وقتی حلوا کمی از حرارت افتاد به ظرف سرو منتقل کنید و تزئینش کنید این حلوا طعم فوق العاده ای داره نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
حلیم: چسبنده از هر چیزی. حلیم: واژه ای است عربی به مفهوم بردبار، و همچنین نامی از نامهای خداوند تعالی. پس هلیم نه حلیم. مواد لازم: بلغور گندم ۲۰۰گرم(۱لیوان) مرغ ۲ تکه(من مخلوط ران و سینه استفاده کردم ) چوب دارچین ۱تکه پیاز ۱عدد متوسط نمک به میزان لازم کره ۵۰ گرم شیر ۱ لیوان روغن ،پودر دارچین ،پودر نارگیل،کنجد برای تزئین طرز تهیه: ابتدا بلغور گندم را از شب قبل بخیسونید. بلغورخیسانده را به همراه مرغ ، پیاز ،دارچین،کره،نمک داخل قابلمه بریزید .آب تا جایی بریزید که دو سانت از بالای قابلمه خالی باشه. دو ساعت زمان بدید تا مرغ و بلغور کاملا بپزه. اگر در حین پخت،آبش کم شد،مقداری آب جوش بریزید.بعد از پخت ،مرغ ها را از قابلمه خارج کنید. سپس بلغور پخته شده رو با گوشت کوب برقی(میتونید مخلوط کن یا غذا ساز استفاده کنید)چرخ کنید. مرغ را با دست ریش ریش کنید.مقداری از آب بلغور را روش بریزید و با گوشتکوب کاملا بکوبید(این راز کش دار شدن هلیمه). مرغ پخته را با دستگاه چرخ نکنید،چون حالت خمیری پیدا میکنه و هلیم کشدار نمیشه. سپس مرغ کوبیده شده را به داخل قابلمه انتقال بدید.به مدت بیست دقیقه با شعله ملایم بهم بزنید تا هلیم کشدار بشه. بعد از ۲۰ دقیقه ،شیر را اضافه کنید و دوباره ۲۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بهم بزنید تا هلیم آماده بشه. هلیم رو با روغن و پودر دارچین و پودر نارگیل و کنجد تزئین کنید نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم هویج متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد (رنده کنید و آبشو بگیرید) نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد برای سس: رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سرکه ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کنید. آرد نخودچی بریزید.سپس هویج ها را با رنده ریز،رنده کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را کمی ورز بدید. تخم مرغ را اضافه کنید و همه مواد را کاملا ورز بدید .داخل تابه روغن بریزید و شامی ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. سپس داخل همان تابه،رب بریزید و تفت بدید تا سرخ بشه.سرکه و شکر بریزید تا مزه ش تنظیم بشه.یک لیوان آب بریزید. وقتی سس بجوش آمد،شامی ها را داخلش بزارید. در تابه را نزارید و با حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سس به خورد شامی برود. نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
🌸 مواد لازم: آرد :375 گرم پودر قند :125 گرم روغن جامد یا کره:170 گرم تخم مرغ کامل :2 عدد هل :1/2 قاشق چايخوري خامه :50 گرم بيکينگ پودر:1/2 قاشق چايخوري مواد رويه ملکه بادام : عسل:200 گرم خلال بادام تف داده شده :200 گرم کره:75 گرم خامه:50 گرم شکر :100 گرم زعفران آب کرده:2 قاشق سوپخوري طرز تهیه: پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد. کف یک سينی 30 در 40 را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد. با چنگال کف سینی را چند سوراخ زده و حتما خمیری که باز می کنید داخل لیست مقداری لبه داشته باشد تا زمانی که مواد رویه رو میریزن از کنارها به کف سینی نرود. سينی را در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايی شود. خلال بادام را کمی تف می دهیم تا تغییر رنگ دهد. مواد رويه را بجز بادام داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد . بعد مواد را روی خمير بريزيد و روی آن را خلال بادام در طبقه بالای فر با دمای 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روی شيرينی طلايی شود. بعد از سرد شدن برش داده، سرو کنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ ٤ عدد إرد سفيد. ٤ ق غ سر پر بيكينگ پودر. ١ ق چ وانيل. ١ ق چ ماست شيرين. ٤ ق غ پر زعفران. ٣/٨ق چ مواد لازم براى شيره شكر آب. ١ پيمانه شكر. ١ پيمانه زعفران دم كرده. نصف استكان كوچك مواد ميانى : گردوى خرد شده نصف پيمانه دارچين. ٢ ق چ پودر زنجبيل. ١/٤ ق چ پودر هل. ١/٢ ق چ ✍️طرز تهيه : تخم مرغها را بزنيد . ماست را اضافه كرده هم بزنيد سپس آرد را كه با وانيل و بيكينگ پودر مخلوط كرده ايد روى مواد الك كنيد و در انتها زعفران را اضافه كنيد نصف از اين مايه را در تابه ديواره بلندى كه چرب كرده ايد بريزيد و روى حرارت ملايم اجاق قرار داده درب تابه را ببنديد تا مايه خودش را بگيرد ، سپس گردوى خرد شده را كه با ادويه ها مخلوط كرده ايد روى سطح خاگينه به طور يكنواخت بريزيد و مجددا درب تابه را ببنديد بعد از پنج دقيقه بقيه مواد را آرام و با قاشق روى مواد قبلى ريخته و درب تابه را ببنديد تا خاگينه كاملا بسته شود بعد آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آنهم طلايى شود . در اين فاصله شكر و آب و زعفران را بجوشانيد تا كمى قوام آيد و كنار بگذاريد تا خنك شود خاگينه كه آماده شد شربت را روى آن بريزيد و كمى زمان دهيد تا شربت جذب خاگينه شود خاگينه را برش دهيد و در ظرف سرو بچينيد و اگر دوست داشتين با پودر پسته تزئين كنيد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━••🍃🍊🍃••━━━┓ @kdbnooasil @ashpazi_bano ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛