فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۷راز و فوت خوشمزگی و روغن سیاه انداختن و خوشمزه شدن قورمه سبزی:
❌همیشه تره بیشتر باشه
تره ۵ واحد: ۵۰۰ گرم'گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم-جعفری ۳ واحد : ۳۰۰ گرم-شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم-برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)-کمی برگ سیر (دلخواه)
❌داخل گوشت یک تکه استخوان و دنبه باشه
❌آب داغ به خورشت اضافه کنید تا چربی گوشت دربیاد
❌چند حبه سیر عطر و طعم خورشت رو بینظیر میکنه
❌شنبلیله ساطوری رو خوب تفت بدید و ۱قغ نعنا خشک بهش اضافه کنید و به خورشت اضافه کنید یا از شنبلیله خشک استفاده کنید که تو عط و رنگ قورمه سبزی غوغا میکنه
❌نیم ساعت آخر پخت ۱قغ رب انار اضافه کنید رنگ روغن خورشت رو سیاه میکنه
❌زمان پخت کمتر از ۵ ساعت
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزهه
۱ بسته بیسکویت لیدی فینگر
۱ و نیم لیوان شیر برای مرطوب کردن
برای کاستارد
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ نشاسته ذرت
۳ ق غ آرد سفید
۱ عدد زرده ی تخم مرغ
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پودر خامه
۲ بسته پودر دسر میوه( ژله هم میشه)
۲ لیوان آب
داخل ظرف بیسکویت های لیدی فینگر رو با شیر مرطوب ومیچینیم سپس شکر و نشاسته ذرت و آرد سفید و زرده تخم مرغ و شیر رو روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلطت فرنی برسه بعد وانیل رو اضافه و خامه صبحانه و پودر خامه رو میریزیم و روی بیسکویت ها ریخته و در یخچال سه ساعت قرار میدیم و بعد دو بسته پودر دسر میوه رو با دو لیوان آب مخلوط و وقتی خنک شد روی کیکمون ریخته و دوباره در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد با پودر پسته تزیین میکنیم
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه😍😋
۱ عدد تخم مرغ، نصف ق چ وانیل، ۲ ق غ شکر، ۱ لیوان سرخالی ماست مخلوط کنید
۲ ق غ روغن مایع ترکیب کنید
۳ لیوان آرد سفید ، ۲ ق چ بکینگ پودر کم کم اضافه کنید و هم بزنید
با دست خوب ورز بدید تا خمیر جمع بشه
سطح کار آرد بپاشید با وردنه بازش کنید
قطر خمیر باید این اندازه باشه
با کاتر گرد یا کاسه بصورت ماه برش بزنید
توی روغن داغ سرخ کنید، مدام اینرو اونرو کنید
برای اینکه براق بشن روشون کمی مربا بزنید
در آخر با هر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
🍕🌭
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک بلوبری مجلسی🤌🏼😍
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
مواد لایه سفید :
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ ق غ
مواد لایه آبی :
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش ۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی ۳ قطره
مواد لایه ژلهای :
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش ۱/۵ پیمانه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک شکلاتی فقط با ۳ قلم مواد
مواد لازم :
بیسکوییت ۲ بسته
موز ۲ عدد
شکلات تختهای
بیسکوییت
موز
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیرامیسو ۳ سوته🥹
مواد لازم :
بیسکوییتِ پِتی بور
خامه صبحانه
شکر
قهوه فوری
پودر کاکائو
وانیل
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل فوری برای شام🥹
مواد لازم :
پیاز
گوشت چرخکرده
قارچ
فلفل دلمه
لیموترش
رب گوجه فرنگی
آب جوش
ادویه ها:
پاپریکا، آویشن
و پودر سیر
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی خنک🤤
تو گرما اگه از اینا درست کردید
به یاد من بخورید :)
مواد لازم :
هندوانه
یخ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ مکزیکی🤩
مواد لازم:
سینه مرغ
ذرت
هویج
نخود فرنگی
آویشن، پودر سیر
پودر پیاز، پولبیبر
آبلیمو
سس مایونز
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت شکلاتی یخچالی🤤
مواد لازم :
بیسکویت ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
بادام یا فندق ۴۰ گرم
مواد کرم شکلاتی :
گرم شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۴۰ گرم
کره ۱۰ گرم
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش فلافل خونگی😋
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسر شکلاتی معرکه😍
#پارت_اول
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دسرشکلاتی معرکه😍
#پارت_دوم
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده سوپرایزکیک تولد😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده شیک برای مهمونی😍🍓
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان هایدی 🥖
مواد لازم👇
آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۳گرم
شکر ۱۵ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
شیر خشک ۲۵ گرم
شیر ۱۹۰-۲۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
ابتدا مواد خشک رو الک کرده با شیر به دمای محیط رسیده خوب مخلوط می کنیم ،بعد بهش کره همدما محیط را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا خمیر جمع شود ،اولش خمیر شل هست و بعد با ورز دادن نرم و لطیف می شود، خمیر را در ظرف در بسته در جای گرم قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود ،پف خمیر را گرفته وبه چونه های ۷۰ گرمی تقسیم می کنیم و بعد از ۱۵ دقیقه که استراحت کردن بهشون فرم داده و رویش را آرد الکمی کنیم و تیغ می زنیم و یه ساعت دیگه بهش استراحت می دهیم تا کاملا شکفته شود،یه سینی داخل فر گذاشته تا داغ شود ،سینی نان ها رو داخل فر از قبل گرم شده می ذاریم و تو اون یکی دیگه سینی آبجوش می ریزیم و داخل فر گذاشته و به نان ها بخار می دهیم تا نان ها رنگ بگیرد .
زمان پخت ۱۵ دقیقه و دما ۱۸۰ درجه
#نان
#صبحانه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پن کیک
۲عدد تخم مرغ
۱/۲قاشق چ وانیل
۱/۳لیوان شکر
۱/۲پاکت خامه صبحانه
۱/۲لیوان شیر
۱لیوان سر پر آرد
یک قاشق غ ب پ
همه مواد نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن و مطابق فیلم مواد هم بزنید و تمااااام
ماهی تابه حتما داغ باشه درشم بزارید وقتی حباب زد برگردونید تا طرف دیگشم سرخ بشه
#پنکیک
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک عصرونه خوش بافت از اون کیکاست که سه سوته درستش کنی 😋
مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ و نیم لیوان
وانیل ۱/۳ ق چ
روغن ۲/۳ لیوان
ماست یه لیوان
آرد ۲.۵ لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق چ
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش فینگرفود😋
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل نوشیدنی خفن😎
مواد لازم :
قهوه فوری
آب جوش
هات چاکلت فوری
شیر
شکر
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_مرمری
🌷 کوکی مرمری 🌷
🍯500 گرم بادام زمینی بدون نمک
🍯200 گرم بیسکویت پتیبور
🍯400 گرم شیر عسلی
🍯2 قاشق غذاخوری عسل
🍯2 قاشق غذاخوری کاکائو
🍯1 قاشق غذاخوری دارچین
🍯400 گرم شکلات
🍯50 گرم شکلات سفید + 1 قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه :
1. بادام زمینی و بیسکویت ها را از آسیاب می کنیم و در ظرف می ریزیم. کاکائو، دارچین و عسل را اضافه می کنیم. 2..یک قوطی شیر عسلی به مواد اضافه می کنیم.
3. با قاشق خوب مخلوط کنید. نترسید، اگر چسبناک بود وقتی خنک شودجمع می شود.
4. سینی 25*35 را با کاغذ پخت بپوشانید.
5. مواد داخل ظرفمون رو داخل سینی میریزیم و با قاشق فشار میدیم. با یک غلتک کوچک یا وردنه آن را صاف می کنیم.
6. شکلات را به روش بن ماری می کنیم و روی خمیر شیرینی داخل سینی می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم.
7. شکلات سفید را به همین ترتیب در ظرف دیگری آب می کنیم و یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
8. نوارهای نازک را با یک کیسه لوله کشی (با نوک نازک) فشار دهید و خطوطی را از بالا به پایین و از پایین به بالا با خلال دندان بکشید تا ظاهری مرمری پیدا کنید.
9. کوکی مرمری را در یخچال قرار می دهیم و حداقل 2 ساعت می گذاریم خنک شود.
10. پس از خنک شدن، آنها را مربع برش دهید و در بشقاب سرو بچینید.
نوش جان♥️
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین حلوا
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نسکافه ای
اين شيريني طعم بي نظير نسكافه رو داره😍 چی از اين بهتر
مواد لازم: ارد:١ ليوان و نيم *ليوان فرانسوي *يا ٢٥٠ گرم
پودر قند ۸۰ گرم نصف بیشتر ليوان
كره مارگارين يا معمولي:١٧٠ گرم
نسکافه ۱ق غ در دوقاشق غذاخوری اب حل شود.
بکينگ پودر :۱ قاشق چ خ
تخم مرغ:۱عدد
توضیحاتش داخل ويدئو هست پس با دقت ببينين😍
ارد بيشتر اضافه نكنيد كه شيريني ها خشك ميشه
و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ گازی و ۱۸۰ برقی بزاريد تا كناره ها قهوه اي بشه حدود ١ ربع
در فر دست ساز و ماهيتابه هم ميتونبن درستش کنين😍😍😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
29.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله پاناکوتا
🥳🥳🥳🥳🥳
ترکیب ژله و پاناکوتا یه ترکیب برندس🤌🤤
مطمئنم اگر یکبار این ژله رو به روش من درست کنی دیگه
هیچوقت برای قسمت سفیدرنگ ژله آلورا رو با شیر ترکیب نمیکنی❌
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi