فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی_گلدار
4 عدد سیب زمینی متوسط و ابپز میکنیم من سیب زمینیارو پوست میکنم با کمی زرد چوبه و نمک و خیلی کم آب میزارم بپزه وقتی ابش کاملا تبخیر شد و هیچ آبی داخل قابلمه نبود سیب زمینیارو میکوبم تا وقتی داغه خوب بکوبید تا هیچ تکه درشتی باقی نمونه بعد که کمی سرد شد یک عدد پیاز و رنده کنید و خوب ابش و بگیرید و به سیب زمینیا اضافه کنید بعد یک عدد تخم مرغ بزنید ، تخم مرغ زیاد باعث وا رفتن کوکو میشه بعد پودر سیر و ادویه کاری و کمی آویشن و یک قاشق آرد نخودچی بزنید و خوب مخلوط کنید روغن و داخل تابه بریزید تا داغ بشه روغن نباید خیلی زیاد باشه که کوکو ها شناور بشن وقتی روغن داغ شد دستتون رو کمی خیس کنید و از مواد بردارید و هر شکلی دوست داشتین بهش بدین و داخل تابه بندازید تا سرخ بشه من برای خوشگلی از برگ های جعفری استفاده کردم
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماست_فرانسوی
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1/5 لیوان
روغن نصف لیوان
ماست یونانی پرچرب سه چهارم لیوان
شکر یک لیوان سرخالی
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل 10_15 قطره
مواد سس لیمو
نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلت یه نوشیدنی خنک و تابستونی میخواد؟
پس پیشنهاد میکنم حتما دالگونا رو امتحان کنی🌝
.
مواد لازمش هم در دسترسه ولی یه نوشیدنی شیک و انرژی زا تحویل میگیری😉
.
مواد لازم:
قهوه فوری یا نسکافه گلد یک ق غ سرپر
شکر دو ق غ
آبجوش ۴ق غ
شیر نصف لیوان
یخ
چی پف دلخواه
.
قهوه فوری و شکر و آبجوش رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی یا دستی به اندازه ای بزنید که کرمی و سبک بشه حدود پنج دقیقه کافیه
.
تو لیوان یخ بریزید بعد شیر رو اضافه کنید بعد از مواد نسکافه زده شده بریزید و قسمت جذاب ماجرا چی پف رو اضافه کنید
دوباره قهوه و بعد چی پف
بعد هم نوش جان کنید🥰
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین دنده و بادمجون 🍆
موادلازم 👇
۱ کیلو دنده گوسفندی
۱/۴ پیمونه روغن
۱/۳ پیمونه اب
نمک وفلفل سیاه و زردچوبه
۱ دونه چوب دارچین
۲ تا برگ بو
۱ دونه پیاز
۳ حبه سیر
۱ دونه تخم مرغ کامل+۲ تا زرده
۳ پیمونه برنج
۱/۲ پیمونه ماست چکیده
۲۰ گرم کره اب شده
۱ ق.چ عرق هل
۱/۲ ق.چ پودر دارچین
۱ ق.غ زعفران غلیظ
#تهچین_بادمجان
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ماست پنبه ای
مواد مورد نیاز مون :
آرد ۳۵ گرم
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶۵ گرم
وانیل شکری ۲.۵ گرم یا نصف قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
ماست ۲۱۰ گرم من از پر چرب استفاده کردم
روغن ۳۰ میلی لیتر
زرده سفیده جدا بشه
توی ظرفی زرده ، وانیل، نمک و ماست با هم مخلوط کن بعد آرد و نشاسته ذرت روش الک کن خوب مخلوط کن و بزار کنار .
حالا سفیده رو با همزن بزن تا حباب دار بشه بعد به صورت بارانی شکر اضافه کن تا به مرحله استیف پیک برسی ( حال قله خمیده ی سفیده )
حالا مقدار از سفیده به زرده اضافه کن هم بزن و در نهایت کل زرده ها به سفیده آروم هم بزن کف قالب ۱۵ سانت کاغذ بزار همینطور دیواره مایه کیک بریز بزارش توی یه سینی و حتما توی قالب زیری آب جوش بریز و در فر گرم با دمای ۱۵۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپز
فر برقی ۱۵۰
فر گازی ۱۷۰
#کیک_ماست
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
این ژله حرف نداره 🍓😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
51.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوتلا کیک 🍫🍫🍫
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۱۶۰ گرم (۳/۴ لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
نوتلا یا شکلات صبحانه ۸۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۳ ق غ
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسد تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم وانیل هم اضافه کردم پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و داخلش ریختم . شیر رو هم ریختم کمی هم زدم و بعد نوتلا (یا شکلات صبحانه) رو اضافه کردم بیکینگ پودر و آرد رو ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت ( یا قالب عیر تهی به قطر ۲۳ سانت) رو با کمی ارده یا روغن جدا کننده چرب کردم و مایه کیک رو داخلش ریختم فر خم از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم دمای فرها فرق داره حتما چک کنید بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم .روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد به دیس انتقال دادم من از خود شکلات صبحانه ای که درست کرده بودم اون رو کمی گرم کردم و روی کیک ریختم و کمی روش پودر پسته ریختم
#کیک_نوتلا
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شکلاتی مغزدار😋
مواد لازم :
آرد قنادی ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست پرچرب ۴۰ گرم
شیر ۱۷۰ گرم
بکینگ پودر ۱۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
عسل ۲۵ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
شکلات چیپسی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفلهی خوشمزه🤤
مواد لازم :
سیب زمینی
قارچ
سینه مرغ
پنیر پیتزا
فلفل دلمه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مدل دسر لیوانی فوری🤩
مواد لازم ماگ اول :
کیک شکلاتی
خامه فرم گرفته
گاناش یا پودینگِ شکلاتی
مواد لازم ماگ دوم :
بیسکوئیتِ اُرئو
خامه فرم گرفته
پودر بیسکوییت ۱ ق غ
گاناش یا شکلات تخته ای
مواد لازم ماگ سوم :
بیسکوئیت
مخلوط خامه صبحانه با عس
پودر نارگیل
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه مرغ
༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎༗𖡎
مواد لازم:
یک عدد جوجه نهصد گرمی🍗
یک عدد پیاز🧅
یک بته سیر حبه شده🧄
سه عدد فلفل عنابی🌶
هشتصد گرم گشنیز و دویست گرم شنبلیله تازه🍀🌱
یک قاشق غذاخوری آرد🥡
نصف قاشق غذاخوری شنبلیله خشک🌱
صد و پنجاه گرم تمبر هندی🥣
آب جوش ششصد میلی لیتر💧🔥
ادویه (نمک، زردچوبه و کاری) به میزان لازم🧂
سه پیمانه برنج🍙
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشابه خونگی درست کنید #بدون_ضرر ❌😍🍹
🖤🍹#نوشابه_مشکی
🔅بجای لیمو ،کافیه شیره انگور استفاده کنید
💛🍹 #نوشابه_زرد
🔅بجای لیمو ،اب پرتقال استفاده کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی رنگین کمونی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
طالبی 🍈
شربت زعفران 🥃 شامل ( شکر، آب، زعفران دم کرده، گلاب)
پودر ژله🥄
سرد دم پنیرک 🪻
یخ 🧊
طعم دهندهی این نوشیدنی بیشتر از هر چیز شربت زعفران هست.. این شربت عطر و طعمش بینظیررره و کاملا مناسب مراسم خواستگاریه.. 😍
+ برای درست کردنش ۴ پیمانه آب رو با ۳ پیمانه شکر مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا قوام بیاد
بعد از قوام اومدن زعفران دم کرده(تا اندازهای که رنگش دلخواهتون بشه) بهش اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه ۱ پیمانه گلاب.. بعد از دو سه دقیقه شربتتون آمادست.. داخل شیشههای دربسته میتونید تا ماهها نگهداری کنید. و هر وقت خواستید میل کنید یه مقدار (حدود یک پنجم لیوان) از شربت و مابقیش رو آب و یخ بریزید..
📌 بسته به ذائقهی خودتون میتونید مقدار ژله رو کم و زیاد کنید یا اگر دوست نداشتید ژله رو حذف کنید.
📌برای بهتر شدن طعم نوشیدنی بهتره که ژله نیمبند باشه..
📌 اگه خواستید مثل من ژله رو داخل قالب بریزید باید مقدار آبش کمتر باشه و حداقل یک روز داخل یخچال قرارش بدید.. که البته لزومی نداره داخل قالب بریزید چون بعد از اضافه کردن آب شکلش زیاد مشخص نمیشه..
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات دست ساز ۱۰ دقیقه ای
𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔𖣔
مواد لازم:
120 گرم بیسکویت خرد شده🍪
3 قاشق غذاخوری پنیر ماسکارپونه🧀
3 قاشق غذاخوری نوتلا🍫
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
اینارو با هم ترکیب کنید و بعد بزنیدش توی شکلات آب شده
بعدشم یکی دو ساعت بذارید فریزر و دیگه تمومه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرین خامه ایا خوردن داره😬
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi