45.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند #ترفند و #راز نگهداری آبغوره و آبلیمو
الان که فصل آبغوره و آبلیموی تازه است حتما به این نکات توجه کنید
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی🍫
شکلات دوستا کجان😊
بدویین که یه کیک با بافت عالی و خوشمزه آوردم براتون😁😅
💥بدون خامه یه تزیین شیک کن و بزار جلو مهمونات🎂
برای شکلات روی کیک از چند تا شکلات سوربون با یکی دو قاشق روغن مایع استفاده کنید🍫🥜🍌
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#بستنی_سنتی_زعفرونی
چی بهتر از خوردن بستنی سنتی اونم از نوع خونگیش که عطر و طعم زعفرونیش از تو عکسم مشخصه😋😋😋
مواد لازم:
✅شیر پرچرب ۱ لیتر(۵پیمانه)
✅خامه صبحانه ۱۰۰گرم(۴ ق س سرپر)
✅شکر ۳۰۰ گرم(۱پ +۱/۲ پ)
✅ثعلب ۶ گرم(۱ق چ سرپر)
✅گلاب ۱۲۰ گرم(۲/۳ پیمانه)
✅زعفران دم شده غلیظ ۱ق س
❌من به جای ۱۰۰ گرم خامه صبحانه از مخلوط ۵۰ گرم ته شیر و ۵۰ گرم خامه صبحانه استفاده کردم اگر ته شیر در دسترستون نیست مشکلی نداره از همون خامه صبحانه استفاده کنین
چون هرچی شیر و خامه پرچرب تر باشه احتمال یخ زدگی بستنی کم میشه و ته شیر هم خیلی پرچربه، دقت کنین که ته شیر با سرشیر فرق میکنه ها😁😁😁
❌دمای مواد وقتی ثعلب اضافه میشه باید ولرم رو به خنک باشه
❌میتونین برای اولین بار با نصف دستور تست کنین که در اون صورت تایم اولیه که بستنی تو فریزر میره کمتر میشه
❌تکرار دفعاتی که بستنی داخل فریزر میره و هم میخوره به مقدار مواد و سرمای یخچال شما بستگی داره پس تا وقتی تکرار میشه که مایه بستنی سفت بشه مثل غلظت تو فیلم
✅خامه صبحانه برای یخ زدن ۱۰۰گرم
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کیک_تولد بدون نیاز به فر و قالب
📍مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۲ عدد
🥄شکر ۱۰ ق غ
🥄وانیل خالص نوک ق چ (یا وانیل شکری ۱ ق چ)
🥣روغن مایع ۶ ق غ
🥛شیر ولرم یک و یک سوم لیوان
🥡آرد سفید ۲ لیوان (اگه مثل من خواستین پنکیک کاکائویی درست کنین ۲ ق غ از این مقدار آرد کم کنین و به جاش ۲ ق غ پودر کاکائو بریزین)
🥄بیکینگ پودر ۲ ق چ
🧁خامه قنادی حدودا ۴۰۰ گرم
🍓موز و توت فرنگی و شکلات به دلخواه🍫
🔻طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه. با همزن برقی هم میشه و زمان کمتری میبره. هر از گاهی ظرفتون رو دورگیری کنید که بوی زهم تخم مرغ داخلش نمونه.
روغن و شیر ولرم رو اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا مخلوط شه.
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو که از قبل ۳ بار الک کردین طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم بزنید.
یه تابه نچسب کوچک روی حرارت بذارین تا داغ شه، تابه اگه نچسب باشه نیازی به چرب کردن نداره، از مایه پنکیک بریزین داخلش، حرارت ملایم باشه، درب تابه رو ببندین حدود ۵-۶ دقیقه تقریبا زمان میبره بپزه.
وقتی پنکیک حباب زد و سطحش دیگه به دست نمیچسبید پشت و روش کنید حدود ۲-۳ دقیقه دیگه بمونه و زیرش یکم طلایی شه، وقتی پشت و رو کردین دیگه لازم نیست درب تابه رو بذارین. بذارین روی یه توری فلزی خنک شه.
خامه قنادی رو فرم بدین و با انواع میوه ها مثل موز و توت فرنگی مثل فیلم میتونین کیکتون رو درست کنین.
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_سایه_روشن
ژله به رنگ قرمز نصف بسته
ژله آلوئه ورا یک بسته
این مقدار برای ۴ تا جام میشه
ژله ها رو طبق دستور درست کنید و حتما روی بخار کتری هم بزنید تا ذراتش کاملا حل بشه و شفاف بشه.
✅اول به اندازه ی یک سوم ظرفیت
جام از ژله قرمز رنگ بریزید و بذارید
یخچال تا ببنده.
✅بعد از ژله ی آلوئه ورا در حالیکه
گرم هست بریزید روی ژله ی قرمز
تا نصف جام ها رو پر کنه.
✅پس حواستون باشه ژله داغ
نباشه وگرنه ژله ی قرمز توش کاملا
حل میشه ولی اگر فقط گرم باشه
یک مقدار از سطح ژله ی قرمز حل
میشه وحالت سایه روشن ایجاد
میکنه.
✅بعد جام ها رو دوباره داخل
یخچال قرار بدین تا نیم بند بشه.
✅بعد از نیم بند شدن بقیه ی ژله
ها رو هم بریزید تا جام ها پر بشه و
بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
✅وقتی نیم بند شد با چنگال هم
بزنید تا توش حباب بیفته.
درنهایت بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی به سبک امروزی 😍😍
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #وافل_خونگی 😋😍
سه دقیقه ای وافل خوشمزه و مقوی درست کن بدون ذره ای شکر و روغن😍
اگه رژیم داری یا قند و چربی داری با خیال راحت میتونی بخوری🤤😍
♦️مواد لازم👇
تخم مرغ: ۲ عدد
وانیل: نصف ق چ خ
شیره ی انگور: ۱/۳ لیوان(یا ۵ ق غ خ شکر)
ارده کنجد : ۱/۳ لیوان (یا ۵ ق غ خ روغن)
شیر یا آب: ۳/۴ لیوان
آرد: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ ق چ خ
❌نکته ها👇
✅بجای شیره ی انگور میتونید شیره ی خرما یا توت جایگزین کنید.
✅دستگاه رو بزارید گرم بشه بعد خیلی کم چرب کنید.
✅ با ساندویچ ساز یا تابه نچسب هم میتونید درست کنید.
✅️کلیپ رو با دقت ببینید
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر_مجلسی.تا حالا روی #نمک یا #سنگ. درست کردی 😳👌😅
از خوشمزگیش و آبداربودنش نگم براتون که محشره😋😋😋
دستورشو از اینجا گرفتم
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
سیر تا پیاز آشپزی برات اینجا گزاشتم از همه ی کدبانوها دعوت میشه❗️⏫
آموزش غذاهای 30دقیقه ای ویژه دورهمی 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کله_پاچه
🎀 کله پاچه رو اینجور درست کن طعمش محشره 😋😍
📌نظر شما چیه؟؟
#آشپزی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این #چاشنی بینظیر و تا حالا امتحان کردین⁉️
💚🍚
یک پیمانه جعفری
یک پیمانه شوید
سه حبه سیر
یک پیمانه نمک
🍃چاشنی #طعم_دهنده_غذا
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی کلم قرمز
🧄🥦🧄🌶
بهترین و خوشمزهترین دورچین برای سالاد و غذا همین ترشی کلم قرمزه
#ترشی
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #مینی_تارت_شکلاتی 😍😋
ترد و خوشمزه و راحت…
دیگه چی بهتر از این؟؟؟
مواد لازم:
آرد سفید ۱۷۰ گرم (حدودا ۱/۵ پ)
شکر آسیاب شده ۵۰ گرم (۲ ق غ سرپُر)
پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)
کره ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
.
مواد لازم برای گاناش:
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شکلات سکه ای ۶۰ گرم
.
نکات:
✅بجای شکر آسیاب شده میتونید از پودر قند استفاده کنید
✅دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میباشد. فر رو از قبل گرم کنید
✅با این مقدار مواد حدودا ۷-۶ عدد تارت خواهید داشت
✅برای تزئین تارت میتونید از مغزیجات،پودر کاکائو و پودر قند استفاده کنید
✅من برای گاناش از شکلات تلخ استفاده کردم. شما میتونید از شکلات شیری استفاده کنید
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #شربت_ژله 😋😍
این شربت انگار از بهشت اومده🍹🍹❄️ از این شربت الکیای بی مزه نیست، در کنار قشنگی و دلبری، طعم فوق العاده ای هم داره
شربت باید در این حد شیک و مجلسی باشه🥰موافقین
مواد لازم
ژله نصف بسته
آب جوش نصف لیوان
شکر یک قاشق غ
گلاب دو ق غ
آب سرد نصف لیوان
تخم شربتی و خاکشیر
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک بلوبری مجلسی😍
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
مواد لایه سفید :
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ ق غ
مواد لایه آبی :
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش ۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی ۳ قطره
مواد لایه ژلهای :
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش ۱/۵ پیمانه
🎂☆هنر کیک پزی و آشپزی ☆🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi