9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #دسر و کلی طرفدار👌😋
این دسر به این خوشمزگی مگه میشه انقد راحت درست بشه😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #کیک_بادام_کشمش 😋😍
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 300 گرم(۱/۵ پیمانه)
شیر : 200 گرم ( یک پیمانه)
روغن مایع : 100گرم (نصف پیمانه)
آرد : ۳۷۵ گرم (سه پیمانه)
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر بادام : 3 قاشق غذاخوری
کشمش : یک دوم پیمانه (اختیاری)
ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل
افزودن روغن و شیر
اضافه کردن ارد و ب پ
افزودن پودر بادام و کشمش
دمای ۱۸۰ فر گازی و ۱۶۰ فر برقی
مدت زمان ۴۵-۵۰ ( بسته به اندازه قالب و دمای دستگاهتون متغیره)
❌اگر قصد افزودن کشمش را داشتید باید کشمش ها رو با دو قاشق آرد خوب مخلوط و سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
مایه کیک را در قالب توخالی 25 سانتی یا لوف ۱۰/۳۰ یا جردساده ۲۲ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کارمندی⁉️
بچه مدرسه ای داری⁉️
دغدغه اینو داری که چی بپزی یا چی واسه #مدرسه َش بزاری‼️🤯
بیا تا ۷ تا لقمه ی #فوری و خوشمزه و راحت یادت بدم که روی هر کدومشونم بتونی یه جمله ی عشقولانه و پرانرژی واسش بنویسی‼️😍🤗
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb
آموزشش اینجاست🤩☝️
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت کهکشانی🤩
خیلی خوشگل و خوشمزهاس🤤
مواد لازم :
شربت طعم دلخواه
خاکشیر
آبلیمو ۱ ق غ
تخم شربتی
گل پنیرک
یخ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه و جدید😍😋
سه سوته بدون گوشت👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کیک دارک چاکلت کافی شاپی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
شیر ولرم🥛 ٣/۴ پیمانه
سرکه سفید🍇 ١ ق غذاخوری
باهم ترکیب کنید کنار بذارید تا قشنگ بریده بشه.
آرد سفید 🥡١/۵ پیمانه
پودر کاکائو🍫 ٣/۴ پیمانه
جوش شیرین🥄 ١/٢ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر🥄 ٣/۴ قاشق چایخوری
نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
باهم سه مرتبه الک کنید بعد بهش
شکر 🍚١/۵ پیمانه
روغن مایع🥃 ١/٢ پیمانه
آب گرم💧🔥 ٣/۴ پیمانه
باترمیلک یا همون شیر بریده شده
تخم مرغ🥚 ٢ عدد
وانیل🌸 ١/٢ قاشق چایخوری
اضافه کنید و پنج دقیقه با همزن بزنید.
کاملا که ترکیب شد داخل قالب مستطیل که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید
در فر گازی از قبل گرم شده ١٨٠ درجه
به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه بمونه تا بپزه.
خامه قنادی🧁 ٢٠٠ گرم
پودر کاکائو🍫 ١ قاشق غذاخوری
فرم بدید و بین لایه های کیک بریزید.
فوروارد یادتون نره😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
•
#کلوچه فوری بدون فر
🍪🍪
هم برای صبحانه و هم عصرانه میتونید میل کنید و لذت ببرید🥰🌹
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #کلمپه_نخودچی 😋😍
یه مدل شیرینی براتون آوردم که هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه س و هم خیلی آسون درست میشه دیگه چی میخواین👌
تمام توضیحات رو دادم کامل ویدئو هارو ببینید😍
مواد لازم برای خمیر :
کره:۱۰۰گرم
روغن جامد:۵۰گرم
پودرقند:۲ق غ
ماست :۱۲۰گرم
تخم مرغ:یک عدد
آرد نخودچی:۲۰۰ گرم(اول الک کنید بعد وزن کنید)
آرد سفید :۲۰۰ گرم
این خمیر یک ربع استراحت داره❤️❤️❤️
مواد میانی:
خرما پوست گرفته شده :۲۵۰ گرم
روغن مایع:یک قاشق
گردو خوردشده:نصف پیمانه
هل: یک ق م
گلاب:۲تا۳ قاشق
برای درست کردن مواد میانی خرما هارو که پوست گرفتید و دونه ش درآوردید با یک قاشق روغن مایع بذارید روی حرارت کمی تفت بدین تا خرما نرم بشه و بعد مابقی مواد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بذارید یخچال تا کامل خنک بشه بعد دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و به مقدار ۱۰گرم از مواد بردارید و گرد کنید.
حتما حتما مهرکلمپه رو آغشته به آرد کنید و بعد با چند ضربه آردهای اضافه ش رو بگیرید برای هربار استفاده باید اینکار رو انجام بدین
برای سایز بزرگ کلمپه ۵۰گرم از خمیر و برای سایز کوچکتر۲۰ گرم بردارید.
دمای فر۱۶۰ به مدت۲۵ دقیقه بازم چک کنید زیره شیرینی ها که طلایی شد کافیه و نوش جان😊
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi