eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت کهکشانی🤩 خیلی خوشگل و خوشمزه‌اس🤤 مواد لازم : شربت طعم دلخواه خاکشیر آبلیمو ۱ ق غ تخم شربتی گل پنیرک یخ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه و جدید😍😋 سه سوته بدون گوشت👌 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کیک دارک چاکلت کافی شاپی ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: شیر ولرم🥛 ٣/۴ پیمانه سرکه سفید🍇 ١ ق غذاخوری باهم ترکیب کنید کنار بذارید تا قشنگ بریده بشه. آرد سفید 🥡١/۵ پیمانه پودر کاکائو🍫 ٣/۴ پیمانه جوش شیرین🥄 ١/٢ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر🥄 ٣/۴ قاشق چایخوری نمک🧂 نوک قاشق چایخوری باهم سه مرتبه الک کنید بعد بهش شکر 🍚١/۵ پیمانه روغن مایع🥃 ١/٢ پیمانه آب گرم💧🔥 ٣/۴ پیمانه باترمیلک یا همون شیر بریده شده تخم مرغ🥚 ٢ عدد وانیل🌸 ١/٢ قاشق چایخوری اضافه کنید و پنج دقیقه با همزن بزنید. کاملا که ترکیب شد داخل قالب مستطیل که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید در فر گازی از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه بمونه تا بپزه. خامه قنادی🧁 ٢٠٠ گرم پودر کاکائو🍫 ١ قاشق غذاخوری فرم بدید و بین لایه های کیک بریزید. فوروارد یادتون نره😉 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 یه مدل شیرینی براتون آوردم که هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه س و هم خیلی آسون درست میشه دیگه چی میخواین👌 تمام توضیحات رو دادم کامل ویدئو هارو ببینید😍 مواد لازم برای خمیر : کره:۱۰۰گرم روغن جامد:۵۰گرم پودرقند:۲ق غ ماست :۱۲۰گرم تخم مرغ:یک عدد آرد نخودچی:۲۰۰ گرم(اول الک کنید بعد وزن کنید) آرد سفید :۲۰۰ گرم این خمیر یک ربع استراحت داره❤️❤️❤️ مواد میانی: خرما پوست گرفته شده :۲۵۰ گرم روغن مایع:یک قاشق گردو خوردشده:نصف پیمانه هل: یک ق م گلاب:۲تا۳ قاشق برای درست کردن مواد میانی خرما هارو که پوست گرفتید و دونه ش درآوردید با یک قاشق روغن مایع بذارید روی حرارت کمی تفت بدین تا خرما نرم بشه و بعد مابقی مواد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بذارید یخچال تا کامل خنک بشه بعد دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و به مقدار ۱۰گرم از مواد بردارید و گرد کنید. حتما حتما مهرکلمپه رو آغشته به آرد کنید و بعد با چند ضربه آردهای اضافه ش رو بگیرید برای هربار استفاده باید اینکار رو انجام بدین برای سایز بزرگ کلمپه ۵۰گرم از خمیر و برای سایز کوچکتر۲۰ گرم بردارید. دمای فر۱۶۰ به مدت۲۵ دقیقه بازم چک کنید زیره شیرینی ها که طلایی شد کافیه و نوش جان😊 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
ببین عاخه دلبریای این دسرو😍❤️ نگاه به قیافه ش نکن،خیلی راحته . مواد لازم: یک بسته ژله ی دلخواه برای پاناکوتا: یک لیوان آب سرد چهار قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه چهار لیوان شیر گرم(حتما حتما گرم باشه) یک لیوان شکر نصف قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه🍃 پودر ژله رو‌با یه لیوان آبجوش کامل حل کنین و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و بذارین کنار پودر ژلاتینو روی آب سرد بپاشین و مخلوط کنین تا اسفنجی بشه حالا خامه رو تو قابلمه روی حرارت کم بذارین تا آب بشه بعد شیر گرم رو اضافه کنین و وقتی یکدست شد شکر رو اضافه کنین و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنین(نباید بجوشه) حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و وقتی حل شد شعله رو خاموش کنین و وانیلو اضافه کنین پاناکوتا و ژله باید کاملا خنک بشن قالب رو با چند قطره روغن مایع و دستمال کاغذی چرب کنین(خیلی کم) ژله رو بریزین و بذارین تو یخچال وقتی نیمبند شد پاناکوتا رو روش بریزین(نباید سفت بشه وگرنه لایه ها از هم جدا میشن هربار باید نیمبند بشه) میتونین کل ژله رو یه دفعه بریزین و بعد کل پاناکوتا رو بریزین یا مثل من چندلایه تکرار کنین آخر سر بذارین دسر تو یخچال چند ساعت بمونه و کامل ببنده قالبو چند ثانیه تو آب داغ نگهدارین راحت دسر جدا میشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 چرا همه فک میکنن درست کردن دلمه سخته؟؟؟👇 اصلنم اینطوری نیست😎 بیا باهم درستش کنیم تا ببینی اصلا سخت نیست و خیلی هم لذت بخشه راستی چرا وقتی از دلمه حرف میزنیم یاد دستپخت مامانا میوفدیم🥺😍 چیا لازم داریم:👇 کلم برگ بزرگ یک عدد گوشت چرخی ۳۰۰گرم برنج ۳پیمانه سبزی های معطر (نعنا جعفری گشنیز تره) تازه یا خشک شده نصف پیمانه لپه نصف لیوان پیاز بزرگ یک عدد رب گوجه ۳قاشق غ یک نصف پیمانه زعفران نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم اینطوری درستش کردم👇 ریشه کلم برگ رو درمیاریم داخل اب به همراه چند قطره ابلیمو میزاریم نیم ساعت بپزه برگ ها خودش کم کم باز میشن و بعد ابکش میکنیم برنج رو نیم پز میکنیم لپه رو جدا میپزیم پیاز رو نگینی خورد و گوشت رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم لپه رو بهمراه سبزی معطر و برنج اضافه میکنیم کره یا روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم ساقه برگ کلم رو جدا و از مواد داخل برگ میریزیم و مثل کلیپ میپیچیم کف قابلمه از برگ‌های پاره میزاریم و دلمه ها رو کیپ میچینیم الو ها هم اضافه میکنیم میریم سراغ سس👇 رب گوجه رو داخل روغن تفت میدیم زعفران و نمک و اب اضافه میکنیم به جوش ک اومد به دلمه اضافه میکنیم یه بشقاب هم روی دلمه میزاریم تا موقع پخت از هم باز نشن بعد از ۴۵دقیقه زعفران رو به دلمه اضافه میکنیم و یه رب دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi