فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #دسر و کلی طرفدار👌😋
این دسر به این خوشمزگی مگه میشه انقد راحت درست بشه😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #کیک_بادام_کشمش 😋😍
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 300 گرم(۱/۵ پیمانه)
شیر : 200 گرم ( یک پیمانه)
روغن مایع : 100گرم (نصف پیمانه)
آرد : ۳۷۵ گرم (سه پیمانه)
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر بادام : 3 قاشق غذاخوری
کشمش : یک دوم پیمانه (اختیاری)
ترکیب تخم مرغ و شکر و وانیل
افزودن روغن و شیر
اضافه کردن ارد و ب پ
افزودن پودر بادام و کشمش
دمای ۱۸۰ فر گازی و ۱۶۰ فر برقی
مدت زمان ۴۵-۵۰ ( بسته به اندازه قالب و دمای دستگاهتون متغیره)
❌اگر قصد افزودن کشمش را داشتید باید کشمش ها رو با دو قاشق آرد خوب مخلوط و سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
مایه کیک را در قالب توخالی 25 سانتی یا لوف ۱۰/۳۰ یا جردساده ۲۲ سانت که چرب و آردپاشی شده بریزید .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کارمندی⁉️
بچه مدرسه ای داری⁉️
دغدغه اینو داری که چی بپزی یا چی واسه #مدرسه َش بزاری‼️🤯
بیا تا ۷ تا لقمه ی #فوری و خوشمزه و راحت یادت بدم که روی هر کدومشونم بتونی یه جمله ی عشقولانه و پرانرژی واسش بنویسی‼️😍🤗
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1654063142Cfe83ef8beb
آموزشش اینجاست🤩☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت کهکشانی🤩
خیلی خوشگل و خوشمزهاس🤤
مواد لازم :
شربت طعم دلخواه
خاکشیر
آبلیمو ۱ ق غ
تخم شربتی
گل پنیرک
یخ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه و جدید😍😋
سه سوته بدون گوشت👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کیک دارک چاکلت کافی شاپی
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
شیر ولرم🥛 ٣/۴ پیمانه
سرکه سفید🍇 ١ ق غذاخوری
باهم ترکیب کنید کنار بذارید تا قشنگ بریده بشه.
آرد سفید 🥡١/۵ پیمانه
پودر کاکائو🍫 ٣/۴ پیمانه
جوش شیرین🥄 ١/٢ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر🥄 ٣/۴ قاشق چایخوری
نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
باهم سه مرتبه الک کنید بعد بهش
شکر 🍚١/۵ پیمانه
روغن مایع🥃 ١/٢ پیمانه
آب گرم💧🔥 ٣/۴ پیمانه
باترمیلک یا همون شیر بریده شده
تخم مرغ🥚 ٢ عدد
وانیل🌸 ١/٢ قاشق چایخوری
اضافه کنید و پنج دقیقه با همزن بزنید.
کاملا که ترکیب شد داخل قالب مستطیل که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید
در فر گازی از قبل گرم شده ١٨٠ درجه
به مدت ٣۵ تا ۴٠ دقیقه بمونه تا بپزه.
خامه قنادی🧁 ٢٠٠ گرم
پودر کاکائو🍫 ١ قاشق غذاخوری
فرم بدید و بین لایه های کیک بریزید.
فوروارد یادتون نره😉
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
•
#کلوچه فوری بدون فر
🍪🍪
هم برای صبحانه و هم عصرانه میتونید میل کنید و لذت ببرید🥰🌹
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #کلمپه_نخودچی 😋😍
یه مدل شیرینی براتون آوردم که هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه س و هم خیلی آسون درست میشه دیگه چی میخواین👌
تمام توضیحات رو دادم کامل ویدئو هارو ببینید😍
مواد لازم برای خمیر :
کره:۱۰۰گرم
روغن جامد:۵۰گرم
پودرقند:۲ق غ
ماست :۱۲۰گرم
تخم مرغ:یک عدد
آرد نخودچی:۲۰۰ گرم(اول الک کنید بعد وزن کنید)
آرد سفید :۲۰۰ گرم
این خمیر یک ربع استراحت داره❤️❤️❤️
مواد میانی:
خرما پوست گرفته شده :۲۵۰ گرم
روغن مایع:یک قاشق
گردو خوردشده:نصف پیمانه
هل: یک ق م
گلاب:۲تا۳ قاشق
برای درست کردن مواد میانی خرما هارو که پوست گرفتید و دونه ش درآوردید با یک قاشق روغن مایع بذارید روی حرارت کمی تفت بدین تا خرما نرم بشه و بعد مابقی مواد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد بذارید یخچال تا کامل خنک بشه بعد دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و به مقدار ۱۰گرم از مواد بردارید و گرد کنید.
حتما حتما مهرکلمپه رو آغشته به آرد کنید و بعد با چند ضربه آردهای اضافه ش رو بگیرید برای هربار استفاده باید اینکار رو انجام بدین
برای سایز بزرگ کلمپه ۵۰گرم از خمیر و برای سایز کوچکتر۲۰ گرم بردارید.
دمای فر۱۶۰ به مدت۲۵ دقیقه بازم چک کنید زیره شیرینی ها که طلایی شد کافیه و نوش جان😊
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#دسر_پاناکوتا
ببین عاخه دلبریای این دسرو😍❤️
نگاه به قیافه ش نکن،خیلی راحته
.
مواد لازم:
یک بسته ژله ی دلخواه
برای پاناکوتا:
یک لیوان آب سرد
چهار قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین
یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه
چهار لیوان شیر گرم(حتما حتما گرم باشه)
یک لیوان شکر
نصف قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه🍃
پودر ژله روبا یه لیوان آبجوش کامل حل کنین و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و بذارین کنار
پودر ژلاتینو روی آب سرد بپاشین و مخلوط کنین تا اسفنجی بشه
حالا خامه رو تو قابلمه روی حرارت کم بذارین تا آب بشه بعد شیر گرم رو اضافه کنین و وقتی یکدست شد شکر رو اضافه کنین و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنین(نباید بجوشه)
حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و وقتی حل شد شعله رو خاموش کنین و وانیلو اضافه کنین
پاناکوتا و ژله باید کاملا خنک بشن
قالب رو با چند قطره روغن مایع و دستمال کاغذی چرب کنین(خیلی کم)
ژله رو بریزین و بذارین تو یخچال وقتی نیمبند شد پاناکوتا رو روش بریزین(نباید سفت بشه وگرنه لایه ها از هم جدا میشن هربار باید نیمبند بشه)
میتونین کل ژله رو یه دفعه بریزین و بعد کل پاناکوتا رو بریزین یا مثل من چندلایه تکرار کنین
آخر سر بذارین دسر تو یخچال چند ساعت بمونه و کامل ببنده
قالبو چند ثانیه تو آب داغ نگهدارین راحت دسر جدا میشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #دلمه_برگ_کلم 😋😍
چرا همه فک میکنن درست کردن دلمه سخته؟؟؟👇
اصلنم اینطوری نیست😎 بیا باهم درستش کنیم تا ببینی اصلا سخت نیست و خیلی هم لذت بخشه
راستی چرا وقتی از دلمه حرف میزنیم یاد دستپخت مامانا میوفدیم🥺😍
چیا لازم داریم:👇
کلم برگ بزرگ یک عدد
گوشت چرخی ۳۰۰گرم
برنج ۳پیمانه
سبزی های معطر (نعنا جعفری گشنیز تره) تازه یا خشک شده نصف پیمانه
لپه نصف لیوان
پیاز بزرگ یک عدد
رب گوجه ۳قاشق غ
یک نصف پیمانه
زعفران نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
اینطوری درستش کردم👇
ریشه کلم برگ رو درمیاریم
داخل اب به همراه چند قطره ابلیمو میزاریم نیم ساعت بپزه
برگ ها خودش کم کم باز میشن و بعد ابکش میکنیم
برنج رو نیم پز میکنیم
لپه رو جدا میپزیم
پیاز رو نگینی خورد و گوشت رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم
لپه رو بهمراه سبزی معطر و برنج اضافه میکنیم
کره یا روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم
ساقه برگ کلم رو جدا و از مواد داخل برگ میریزیم و مثل کلیپ میپیچیم
کف قابلمه از برگهای پاره میزاریم و دلمه ها رو کیپ میچینیم
الو ها هم اضافه میکنیم
میریم سراغ سس👇
رب گوجه رو داخل روغن تفت میدیم
زعفران و نمک و اب اضافه میکنیم
به جوش ک اومد به دلمه اضافه میکنیم
یه بشقاب هم روی دلمه میزاریم تا موقع پخت از هم باز نشن
بعد از ۴۵دقیقه زعفران رو به دلمه اضافه میکنیم و یه رب دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
تناسب سبزی ها برای ۱۰ کیلو #سبزی_قورمه🌱🌿🥘
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول ژامبون
مواد لازم:
برای سس
سس رنچ🥣 ۱ ق.غ
پنیر خامهای 🧀۱ ق.غ
سس کچاپ🍅 ۱ ق.چ
ادویه ها:
پودر سیر🧄
پودر گوجه🍅
نمک🧂
پاپریکا نصف ق.چ
برای رول
نان لواش🥖
ژامبون🥓
پنیر ورقهای چدار به مقدار لازم🧀
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
اینم #کیک_شلیل ، یه کیک خوشمزه با بافت بسیار لطیف که عاشقش میشید😍
.
مواد لازم👇
تخم مرغ همدمای محیط: ۳عدد
کره همدمای محیط: ۱۰۰گرم
شکر: دو سوم پیمانه
وانیل: یک چهارم ق.چ
بکینگ پودر: یک ق.غ
آرد قنادی: یک و یک چهارم پیمانه
شلیل(شبرنگ): ۲عدد
پرک بادوم و خلال پسته برای تزئین
.
قبل از شروع کارمون فرو با دمای ۱۶۰درجه به مدت یکربع میذاریم تا گرم بشه(فر برقی)دمای فر گازی هم ده تا بیست درجه باید بیشتر باشه.
کره و شکرو سه چهار دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه میکنیمو هر تخم مرغو سی ثانیه با همزن میزنیم و همراه تخم مرغ اول وانیلو اضافه میکنیم در آخر آرد الک شده رو با بکینگ پودرو تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیمو با لیسک مخلوط میکنیم تا مایه نسبتا غلیظی داشته باشیم.
داخل قالبمونو کاغذ روغنی میندازیم و مایه رو میریزیمو سطح روشو صاف میکنیم.در آخر هم برشهای شلیلو روش میچینیم پرک بادوم و خلال پسته هم میریزیمو میره تو فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه😊
.
کیک شلیل خوش بافتو خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنیدو از خوردنش لذت ببرید😍😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#الویه_مجلسی
الویه از نوع مجلسی یه بارم این مدلی درست کن 😍 هم خیلی جذابه هم سفرتونو قشنگ میکنه حسابی🤗
برا این الویه کافیه موادی که قراره خرد بشن رو خرد کنید و کنار دستتون بزارید
میتونید با دست خرد کنید یا مث من از خرد کن استفاده کنید که کارتون سریعتر راه بیفته
سیب زمینی حدودا ۳عدد درشت
سینه مرغ یک عدد
خیار شور ۴عدد بعد خرد کردن ابشو حتما بگیرید
هویج نیم پز دو عدد
تخم مرغ ابپز ۳عدد
ذرت و نخود هر کدوم حدودا سه چهارم لیوان
نمک و فلفل ب مقدار
کف قالب ۱۶سانت اول نصف سیب زمینی رو بریزید و صاف کنید این برای پایه الویه لازمه
بقیه موادو لایه لایه چیده روی هر لایه مقداری سس مایونز بریزید تا بهم بچسبن
اخر سرم روش سیب زمینی و ۳ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد روشو با ذرت و نخود تزین کنید و نوش جان 😍امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این لقمه کره کباب با بادمجون رو بخورید عاشقش میشید یعنی یه ترکیب بهشتیه بس که لذیذه🤩🥓
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی
کیه که عاشق کیک شکلاتی نباشه☺️
مواد لازم :
موز ۲ عدد متوسط
پودر کاکائو ۴ ق غ
بکینگ پودر نصف ق م
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱_۲ ق غ
قالب ۱۲
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کیک_پیتزا🍕😋
این پیتزا رو با دنیا عوض نمیکنم من🤪🍕
چیزایی که واسه خمیر لازم داریم👇
۵۰۰گرم آرد قنادی
۲۵۰سی سی آب ولرم
۲۰سی سی روغن زیتون یا آفتابگردان
۸گرم مخمر
۷گرم نمک
مواد سس👇
ا پیمانه پوره گوجه فرنگی
۳حبه سیر
ا دونه پیاز کوچک
نمک و فلفل سیاه
ا ق چ اراگونا
تاپینگ پیتزا🍕👇
۴۰۰گرم پنیر پیتزا
۳_۴ورق پنیر گودا
هات داگ
قارچ بلانچ شده
فلفل دلمه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن
یه صبحانه عالی خوشمزه نوش جان
🍪🍩🍪🍩
اندازه همه مواد داخل ویدئو زیرنویس شده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #پنکیک_هویج 😋😍
هرچقدر از لطافت و خوشمزگیش بگم کمه😋🫠به شدت توصیه میکنم امتحانش کنید
آرد سه صفر قنادی ۱۸۰ گرم (۱و۱/۴ پیمانه)
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری استاندارد
دارچین ۱ قاشق چایخوری استاندارد
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد
هویج خُرد شده ۱۵۰ گرم(۲ عدد متوسط)
شیر به دمای محیط رسیده ۲۸۰ گرم (۱و۱/۴ پیمانه)
تخم مرغ درشت به دمای محیط رسیده ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری استاندارد
شکر سفید یا قهوه ای روشن ۴۵ گرم (۱/۴ پیمانه)
👈توصیه میکنم برای رنگ و طعم بهتر از شکر قهوهای روشن استفاده کنید
👈شکر قهوهای تیره مناسب نیست
روغن ۲ قاشق غذاخوری استاندارد
🥰😋مراحلو در ویدئو کامل توضیح دادم
👈با این مقدار ۹ تا ۱۰ عدد پنکیک سایز فیلم خواهید داشت
👈قطر تابه من ۱۶ سانت هست
👈برای پف و کیفیت بهتر حتما طبق دستور مایه پنکیک بعد از آماده شدن باید ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند
👈حرارت برای پخت پنکیک حتما متوسط باشد
👈برای کرمچیز فراستینگ : ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای+۲ قاشق پودر قند+۵۰ گرم خامه صبحانه+۱/۴ قاشق چایخوری وانیل را مخلوط کنید.
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کیک_کافی_شاپی
#کیک_خانگی
کیک معروف جهانی بدون آرد🤩 سیوش کن که امتحانش کنی 😍❤️
.
مواد لازم:👇
تخم مرغ ۱۰ عدد
شیر ۴۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۷۰ گرم
وانیل شکری ۱۶ گرم یا ۱/۴ ق چ پودری
پودر قند ۲۵۰ گرم
نمک یک پینچ
وانیل یک پینچ
پودر فندق آسیاب شده ۲۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
قالب ۳۰ در ۴۰
فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ بمدت حدودا ۲۵ دقیقه
بجای فندق میتونید گردو یا بادام زمینی بزنید
.مخلوط سفیده و مغز فندق را حتما در یک جهت هم بزنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi