eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
12.7هزار ویدیو
1 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 تبلیغات ؛ @baartaarinhaa
مشاهده در ایتا
دانلود
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳آموزش 😋😍 چرا همه فک میکنن درست کردن دلمه سخته؟؟؟👇 اصلنم اینطوری نیست😎 بیا باهم درستش کنیم تا ببینی اصلا سخت نیست و خیلی هم لذت بخشه راستی چرا وقتی از دلمه حرف میزنیم یاد دستپخت مامانا میوفدیم🥺😍 چیا لازم داریم:👇 کلم برگ بزرگ یک عدد گوشت چرخی ۳۰۰گرم برنج ۳پیمانه سبزی های معطر (نعنا جعفری گشنیز تره) تازه یا خشک شده نصف پیمانه لپه نصف لیوان پیاز بزرگ یک عدد رب گوجه ۳قاشق غ یک نصف پیمانه زعفران نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم اینطوری درستش کردم👇 ریشه کلم برگ رو درمیاریم داخل اب به همراه چند قطره ابلیمو میزاریم نیم ساعت بپزه برگ ها خودش کم کم باز میشن و بعد ابکش میکنیم برنج رو نیم پز میکنیم لپه رو جدا میپزیم پیاز رو نگینی خورد و گوشت رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم لپه رو بهمراه سبزی معطر و برنج اضافه میکنیم کره یا روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم ساقه برگ کلم رو جدا و از مواد داخل برگ میریزیم و مثل کلیپ میپیچیم کف قابلمه از برگ‌های پاره میزاریم و دلمه ها رو کیپ میچینیم الو ها هم اضافه میکنیم میریم سراغ سس👇 رب گوجه رو داخل روغن تفت میدیم زعفران و نمک و اب اضافه میکنیم به جوش ک اومد به دلمه اضافه میکنیم یه بشقاب هم روی دلمه میزاریم تا موقع پخت از هم باز نشن بعد از ۴۵دقیقه زعفران رو به دلمه اضافه میکنیم و یه رب دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول ژامبون مواد لازم: برای سس سس رنچ🥣 ۱ ق.غ پنیر خامه‌ای 🧀۱ ق.غ سس کچاپ🍅 ۱ ق.چ ادویه ها: پودر سیر🧄 پودر گوجه🍅 نمک🧂 پاپریکا نصف ق.چ برای رول نان لواش🥖 ژامبون🥓 پنیر ورقه‌ای چدار به مقدار لازم🧀 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• اینم ، یه کیک خوشمزه با بافت بسیار لطیف که عاشقش میشید😍 . مواد لازم👇 تخم مرغ همدمای محیط: ۳عدد کره همدمای محیط: ۱۰۰گرم شکر: دو سوم پیمانه وانیل: یک چهارم ق.چ بکینگ پودر: یک ق.غ آرد قنادی: یک و یک چهارم پیمانه شلیل(شبرنگ): ۲عدد پرک بادوم و خلال پسته برای تزئین . قبل از شروع کارمون فرو با دمای ۱۶۰درجه به مدت یکربع میذاریم تا گرم بشه(فر برقی)دمای فر گازی هم ده تا بیست درجه باید بیشتر باشه. کره و شکرو سه چهار دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه میکنیمو هر تخم مرغو سی ثانیه با همزن میزنیم و همراه تخم مرغ اول وانیلو اضافه میکنیم در آخر آرد الک شده رو با بکینگ پودرو تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیمو با لیسک مخلوط میکنیم تا مایه نسبتا غلیظی داشته باشیم. داخل قالبمونو کاغذ روغنی میندازیم و مایه رو میریزیمو سطح روشو صاف میکنیم.در آخر هم برشهای شلیلو روش میچینیم پرک بادوم و خلال پسته هم میریزیمو میره تو فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه😊 . کیک شلیل خوش بافتو خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنیدو از خوردنش لذت ببرید😍😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
17.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الویه از نوع مجلسی یه بارم این مدلی درست کن 😍 هم خیلی جذابه هم سفرتونو قشنگ میکنه حسابی🤗 برا این الویه کافیه موادی که قراره خرد بشن رو خرد کنید و کنار دستتون بزارید میتونید با دست خرد کنید یا مث من از خرد کن استفاده کنید که کارتون سریعتر راه بیفته سیب زمینی حدودا ۳عدد درشت سینه مرغ یک عدد خیار شور ۴عدد بعد خرد کردن ابشو حتما بگیرید هویج نیم پز دو عدد تخم مرغ ابپز ۳عدد ذرت و نخود هر کدوم حدودا سه چهارم لیوان نمک و فلفل ب مقدار کف قالب ۱۶سانت اول نصف سیب زمینی رو بریزید و صاف کنید این برای پایه الویه لازمه بقیه موادو لایه لایه چیده روی هر لایه مقداری سس مایونز بریزید تا بهم بچسبن اخر سرم روش سیب زمینی و ۳ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد روشو با ذرت و نخود تزین کنید و نوش جان 😍امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این لقمه کره کباب با بادمجون رو بخورید عاشقش میشید یعنی یه ترکیب بهشتیه بس که لذیذه🤩🥓 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیه که عاشق کیک شکلاتی نباشه☺️ مواد لازم : موز ۲ عدد متوسط پودر کاکائو ۴ ق غ بکینگ پودر نصف ق م تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱_۲ ق غ قالب ۱۲ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
🍕😋 این پیتزا رو با دنیا عوض نمیکنم من🤪🍕 چیزایی که واسه خمیر لازم داریم👇 ۵۰۰گرم آرد قنادی ۲۵۰سی سی آب ولرم ۲۰سی سی روغن زیتون یا آفتابگردان ۸گرم مخمر ۷گرم نمک مواد سس👇 ا پیمانه پوره گوجه فرنگی ۳حبه سیر ا دونه پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه ا ق چ اراگونا تاپینگ پیتزا🍕👇 ۴۰۰گرم پنیر پیتزا ۳_۴ورق پنیر گودا هات داگ قارچ بلانچ شده فلفل دلمه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
نان قندی نوستالژی بدون نیاز به فر و همزن یه صبحانه عالی خوشمزه نوش جان 🍪🍩🍪🍩 اندازه همه مواد داخل ویدئو زیرنویس شده 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi