#دسر_پاناکوتا
ببین عاخه دلبریای این دسرو😍❤️
نگاه به قیافه ش نکن،خیلی راحته
.
مواد لازم:
یک بسته ژله ی دلخواه
برای پاناکوتا:
یک لیوان آب سرد
چهار قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین
یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه
چهار لیوان شیر گرم(حتما حتما گرم باشه)
یک لیوان شکر
نصف قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه🍃
پودر ژله روبا یه لیوان آبجوش کامل حل کنین و بعد نصف لیوان آب سرد اضافه کنین و بذارین کنار
پودر ژلاتینو روی آب سرد بپاشین و مخلوط کنین تا اسفنجی بشه
حالا خامه رو تو قابلمه روی حرارت کم بذارین تا آب بشه بعد شیر گرم رو اضافه کنین و وقتی یکدست شد شکر رو اضافه کنین و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنین(نباید بجوشه)
حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و وقتی حل شد شعله رو خاموش کنین و وانیلو اضافه کنین
پاناکوتا و ژله باید کاملا خنک بشن
قالب رو با چند قطره روغن مایع و دستمال کاغذی چرب کنین(خیلی کم)
ژله رو بریزین و بذارین تو یخچال وقتی نیمبند شد پاناکوتا رو روش بریزین(نباید سفت بشه وگرنه لایه ها از هم جدا میشن هربار باید نیمبند بشه)
میتونین کل ژله رو یه دفعه بریزین و بعد کل پاناکوتا رو بریزین یا مثل من چندلایه تکرار کنین
آخر سر بذارین دسر تو یخچال چند ساعت بمونه و کامل ببنده
قالبو چند ثانیه تو آب داغ نگهدارین راحت دسر جدا میشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #دلمه_برگ_کلم 😋😍
چرا همه فک میکنن درست کردن دلمه سخته؟؟؟👇
اصلنم اینطوری نیست😎 بیا باهم درستش کنیم تا ببینی اصلا سخت نیست و خیلی هم لذت بخشه
راستی چرا وقتی از دلمه حرف میزنیم یاد دستپخت مامانا میوفدیم🥺😍
چیا لازم داریم:👇
کلم برگ بزرگ یک عدد
گوشت چرخی ۳۰۰گرم
برنج ۳پیمانه
سبزی های معطر (نعنا جعفری گشنیز تره) تازه یا خشک شده نصف پیمانه
لپه نصف لیوان
پیاز بزرگ یک عدد
رب گوجه ۳قاشق غ
یک نصف پیمانه
زعفران نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
اینطوری درستش کردم👇
ریشه کلم برگ رو درمیاریم
داخل اب به همراه چند قطره ابلیمو میزاریم نیم ساعت بپزه
برگ ها خودش کم کم باز میشن و بعد ابکش میکنیم
برنج رو نیم پز میکنیم
لپه رو جدا میپزیم
پیاز رو نگینی خورد و گوشت رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم
لپه رو بهمراه سبزی معطر و برنج اضافه میکنیم
کره یا روغن هم اضافه و مخلوط میکنیم
ساقه برگ کلم رو جدا و از مواد داخل برگ میریزیم و مثل کلیپ میپیچیم
کف قابلمه از برگهای پاره میزاریم و دلمه ها رو کیپ میچینیم
الو ها هم اضافه میکنیم
میریم سراغ سس👇
رب گوجه رو داخل روغن تفت میدیم
زعفران و نمک و اب اضافه میکنیم
به جوش ک اومد به دلمه اضافه میکنیم
یه بشقاب هم روی دلمه میزاریم تا موقع پخت از هم باز نشن
بعد از ۴۵دقیقه زعفران رو به دلمه اضافه میکنیم و یه رب دیگه زمان میدیم تا جا بیوفته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
25.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزی
تناسب سبزی ها برای ۱۰ کیلو #سبزی_قورمه🌱🌿🥘
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول ژامبون
مواد لازم:
برای سس
سس رنچ🥣 ۱ ق.غ
پنیر خامهای 🧀۱ ق.غ
سس کچاپ🍅 ۱ ق.چ
ادویه ها:
پودر سیر🧄
پودر گوجه🍅
نمک🧂
پاپریکا نصف ق.چ
برای رول
نان لواش🥖
ژامبون🥓
پنیر ورقهای چدار به مقدار لازم🧀
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
اینم #کیک_شلیل ، یه کیک خوشمزه با بافت بسیار لطیف که عاشقش میشید😍
.
مواد لازم👇
تخم مرغ همدمای محیط: ۳عدد
کره همدمای محیط: ۱۰۰گرم
شکر: دو سوم پیمانه
وانیل: یک چهارم ق.چ
بکینگ پودر: یک ق.غ
آرد قنادی: یک و یک چهارم پیمانه
شلیل(شبرنگ): ۲عدد
پرک بادوم و خلال پسته برای تزئین
.
قبل از شروع کارمون فرو با دمای ۱۶۰درجه به مدت یکربع میذاریم تا گرم بشه(فر برقی)دمای فر گازی هم ده تا بیست درجه باید بیشتر باشه.
کره و شکرو سه چهار دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغهارو دونه دونه اضافه میکنیمو هر تخم مرغو سی ثانیه با همزن میزنیم و همراه تخم مرغ اول وانیلو اضافه میکنیم در آخر آرد الک شده رو با بکینگ پودرو تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیمو با لیسک مخلوط میکنیم تا مایه نسبتا غلیظی داشته باشیم.
داخل قالبمونو کاغذ روغنی میندازیم و مایه رو میریزیمو سطح روشو صاف میکنیم.در آخر هم برشهای شلیلو روش میچینیم پرک بادوم و خلال پسته هم میریزیمو میره تو فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه😊
.
کیک شلیل خوش بافتو خوشمزمون به همین راحتی آماده میشه درست کنیدو از خوردنش لذت ببرید😍😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
17.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#الویه_مجلسی
الویه از نوع مجلسی یه بارم این مدلی درست کن 😍 هم خیلی جذابه هم سفرتونو قشنگ میکنه حسابی🤗
برا این الویه کافیه موادی که قراره خرد بشن رو خرد کنید و کنار دستتون بزارید
میتونید با دست خرد کنید یا مث من از خرد کن استفاده کنید که کارتون سریعتر راه بیفته
سیب زمینی حدودا ۳عدد درشت
سینه مرغ یک عدد
خیار شور ۴عدد بعد خرد کردن ابشو حتما بگیرید
هویج نیم پز دو عدد
تخم مرغ ابپز ۳عدد
ذرت و نخود هر کدوم حدودا سه چهارم لیوان
نمک و فلفل ب مقدار
کف قالب ۱۶سانت اول نصف سیب زمینی رو بریزید و صاف کنید این برای پایه الویه لازمه
بقیه موادو لایه لایه چیده روی هر لایه مقداری سس مایونز بریزید تا بهم بچسبن
اخر سرم روش سیب زمینی و ۳ساعت بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد روشو با ذرت و نخود تزین کنید و نوش جان 😍امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این لقمه کره کباب با بادمجون رو بخورید عاشقش میشید یعنی یه ترکیب بهشتیه بس که لذیذه🤩🥓
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی
کیه که عاشق کیک شکلاتی نباشه☺️
مواد لازم :
موز ۲ عدد متوسط
پودر کاکائو ۴ ق غ
بکینگ پودر نصف ق م
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱_۲ ق غ
قالب ۱۲
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کیک_پیتزا🍕😋
این پیتزا رو با دنیا عوض نمیکنم من🤪🍕
چیزایی که واسه خمیر لازم داریم👇
۵۰۰گرم آرد قنادی
۲۵۰سی سی آب ولرم
۲۰سی سی روغن زیتون یا آفتابگردان
۸گرم مخمر
۷گرم نمک
مواد سس👇
ا پیمانه پوره گوجه فرنگی
۳حبه سیر
ا دونه پیاز کوچک
نمک و فلفل سیاه
ا ق چ اراگونا
تاپینگ پیتزا🍕👇
۴۰۰گرم پنیر پیتزا
۳_۴ورق پنیر گودا
هات داگ
قارچ بلانچ شده
فلفل دلمه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi