eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
810 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
گروه دورهمی بانوان 👩‍🦰🧑‍🦰👱‍♀👩🏻‍🦱 https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd 👠👛💝🛍👒👗💄💅 ⛔️⛔️ورود آقایان ممنوع⛔️⛔️ ⛔️ ارسال تبلیغات = ریپورت ⛔️ فعال ترین و باحال ترین گروه چت خانم ها همینجاست 😂😅😍🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مورب 🍭 مواد لازم : ژله با طعم دلخواه (من ۵ رنگ استفاده کردم) بستنی وانیلی آب جوش آموزش و کیک پزی گندم @amoozesh_ashpazi_cake ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋🍫 ✅ تخم مرغ: 2 عدد ✅ شکر: 70 گرم ✅ آرد: 100 گرم ✅ شربت بار: نصف قاشق غذاخوری ✅ روغن مایع : 40 گرم ✅ بکین پودر: نصف قاشق مرباخوری ✅وانیل : یذره 🍫پودرکاکائو: مقداری ⭕️قالب پای سیب: 3 عدد 🩵 ابتدا تخم مرغ+شکر+وانیل رو ۸ دقیقه میزنیم 💜در ادامه شربت بار+روغن اضافه میشه 💛 بعد مخلوط آرد و بکین پودر اضافه میشه 🧡 طبق فیلم قیف میزنیم 🔥حتما ۱۰ دقیقه قبل فر‌یا توسترتون‌رو روشن کنید 🌡دمای فر: بین 170 تا 190 🌡دمای توستر: بین‌ 150 تا 165 ⏰تایم‌ پخت حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه دوستان عزیزم‌دمای فرها و توسترها متفاوت طبق تجربه خودتون از دستگاهتون پخت کنید نوش جانتون ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلغورگندم دولیوان نخود یک لیوان لوبیا نصف لیوان نمک وادویه به میزان لازن پیاز دوعدد سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان عصاره قلم یک تکه گوشت گوساله ۳۰۰گرم گوجه ۴عدد پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍 📌نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 📌 رو با این تکنیک درست کنید عالی میشه ⚜اینجوری بصرفه تره☺️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آموزش 😋😍 سماق پلو امتحان كردى؟🤌🏻 اگه امتحان نكردى اينبار كباب درست كردنى اين رسپى رو امتحان كن از عطر و طعم سماق و زعفرونى كه با پلو دم ميكشه نگم برات😋😋 گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز درشت ١ عدد سير ٢حبه نمك و فلفل و پول بيبر و پاپريكا و سماق ١ ق م زعفرون برنج ٢_٣ پيمانه سماق براى روى برنج زعفرون دم كرده كره اب شده 🔺حتما اب پياز رو بگيرين و به گوشت اضافه كنين 🔺نيم ساعت به گوشت تو يخچال است اخت بدين و بعد قلقلى كنين و تو مخلوط روغن و كره سرخشون كنين 🔺برنج رو زنده ابكش كنين همه ى مراحل تو ويديو هست ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان توری 🍢🍢🍢🍢 مواد لازم: کره ۲۰گرم عسل ۱ ق غ زعفران یک چهارم ق چ کنجد ۵۰ گرمنصف پیمانه شکر ۱۰۰ گرمنصف پیمانه پودرهل یک چهارم ق چ آردسفید ۱ ق غ خامه صبحانه یک و نیم ق غ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مواد لازم: 🥛شیر دو و نیم لیوان 🥄شکر یک سوم لیوان 🍫پودر کاکائو ۱ ق م 🧁خامه صبحانه ۱۰۰ گرم 🥣پودر ژلاتین ۲ ق غ + نصف لیوان آب سرد 🍪بیسکوییت پتی بور ۱ بسته 🥄وانیل خالص نوک ق چ (وانیل شکری نصف ق چ) ‌ 🔻طرز تهیه: شیر، شکر و پودر کاکائو رو روی حرارت ملایم میذاریم تا یکدست شه، لازم نیست بجوشه. خامه همدمای محیط رو با کمی از دسر ترکیب میکنیم و بعد به دسر اضافه ش میکنیم که خامه نبُره. ‌ ژلاتین رو با آب سرد ترکیب میکنیم چند دقیقه که بمونه اسفنجی میشه و میذاریم روی بخار کتری تا کاملا روون شه و به مواد اضافه میکنیم. بیسکوییت پتی بور پودر شده رو هم اضافه میکنیم و در آخر که هم زدیم و یکدست شد وانیل میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. ‌ اگه دوست داشتین دو رنگ شه مثل من کمی از دسر رو با پودر کاکائو ترکیب کنین و بریزین کف قالب و ۱۰-۱۵ دقیقه بذارین تو یخچال نیم بند شه بعد بقیه دسر رو روش بریزین و بذارین حداقل ۴-۵ ساعت تو یخچال تا کامل ببنده. نوش جان😍 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥙سمبوسه . برای دونفر 👇 خمیریوفکا یا نان لواش : ۱۰ ورق سایز ۸ در ۲۴ سانتی‌متر ۱۰ گرم کره ۵ عدد قارچ نگینی شده نصف فلفل دلمه نگینی شده ۴ عدد کوکتل مرغ نگینی شده ادویه ها : نمک ، پاپریکا ، آویشن ۴ ق‌غ پنیر پیتزا ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مرغ متفاوت 🍗👌 اگه دوس داری یه غذای خوشمزه با مرغ درست کنی، حتما این آموزش را ببین😍 🔸ادویه‌های : زردچوبه کاری پاپریکا ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 خانواده ها دو دسته ان؛ یا تو روزای تعطیل غذاهای مفصل دارن که این میتونه یه صبحونه خفن خوشمزه باشه🍳 یا کساییکه خیلی ساده تر از روزای دیگه ی هفته برگزار میکنند که میتونه ناهارشون باشه چیزایی که میخواییم برای سه نفر پیاز ۲ تا متوسط خلالی اجازه بدید کاراملی شه ( میتونید در حین سرخ شدن ته فنجون آب داغ توش بریزید) سیر یک حبه بزرگ هر نوع سوسیسی که دوست دارید من از کوکتل دودی استفاده کردم که واقعا لذیذ تره برای هر نفر ۲ تا کوکتل که میشه ۶ تا برای سه نفر( رنده درشت بزنید) سیب زمینی برای هر نفر ۱ دونه متوسط آبپز کنید و نگینی ریز کنید ادویه هاش پاپریکا، فلفل سیاه، نمک اورگانو( اگه نداشتید آویشن بزنید) پنیرورقه ایی (پنیر چدار بود برای من که طعمش بهتره) جعفری خرد شده ۲ ق.غ (جعفری طعم دهنده قوی هست حذفش نکنید) زیتون اسلایس برای روی غذا میتونید حذف کنید و به جاش غذا رو با خیارشور تزیین کنید 🌷 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 لوبیا سبز ذرت سیب زمینی قارچ هویج فلفل دلمه سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا مواد لازم برای کاسه های نونی: خمیر یوفکا ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل ) روغن زیتون دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هاروپرکنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما طرفدارلازانیا هستین ؟یاماکارونی😋 من هردوش 😍 لازانیادوست داری ولی وقتشونداری؟بامن همراه شوتابهت یادبدم باآسونترین روش درکمترین زمان درستش کنی😍 ✅️لازانیا یک بسته ✅️پیازیک عدد ✅️گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم ✅️قارچ ۸عددک ✅️فلفل دلمه دوقاشق غذاخوری ✅️نمک وادویه به میزان لازم ✅️پنیرپیتزا ۱۰۰گرم ✅️رب گوجه یک قاشق غذاخوری سرپر ✅️آب جوش به میزان لازم (حدودادوونیم لیوان) 🍕🍕🍕🍅🍅 پیازرو تفت میدیم سبک که شدگوشت چرخ شده رواضافه میکنیم آب گوشت که کشیده شده بهش نمک وادویه وادویه ایی که داخل بسته لازانیا هست رواضافه کرده بعدرب گوجه میریزیم رنگ رب که بازشدبهش قارچ وفلفل دلمه رواضافه کرده حالاورقهای لازانیاروبه دویاسه قسمت تقسیم میکنیم روی موادمیریزیم ودرانتها آب جوش ریخته درشومیزاریم تاآبش کشیده بشه ولازانیاپخته بشه وسط پخت یکبارموادروزیروروکنید درانتهابهش پنیرپیتزاوآویشن اضافه میکنیم دوباره درشومیزاریم تاپنیرآب بشه حالا لازانیای فوری ماآمادس نوش جان ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچهای که باز شده رو هرگز نشورید آلودگی روی سطحش با آب وارد قارچ میشه و بیماری ایجاد میکنه. 🍄🍄🍄 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝🌈 فقط با یک بسته ژله این ژله دلبر و بدون قالب درست کن 👌👌 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
👩⁦👩🏾‍🦱⁩👱‍♀👩‍🦰 🔴دورهمی بانوان😍 💟 های بامزه 😆 💟حرفای 🤫 https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏‎کیک دو رنگ راحت و خوش بافت و بی نهایت خوشمزه👌🏻 به درخواست خودتون آموزشش رو گذاشتم💜🌸 میتونید از قالب گرد قطر ۱۵ هم استفاده کنید ، این کیک داخل قابلمه و فر دستساز هم عالی میشه✅ ‏‎موادلازم ‏‎☘️تخم مرغ ۲عدد ‏‎☘️آرد. ۱۴۰ گرم( ۱ پ ) ☘️شکر. ۱۱۰گرم(۱/۲ پ + نصف ق غ ) ‏‎☘️شیر. ۴۵گرم ( ۴ و نیم ق غ) ‏‎☘️روغن مایع. ۸۵گرم( ۱/۳ پ + ۱ ق غ) ‏‎☘️بکینگ پودر. ۱ ق چ ( ۴ گرم) ‏‎☘️وانیل. نصف ق چ ‏‎☘️پودر کاکائو. ۷ گرم( ۱ ق غ سرخالی) ☘️آرد اضافی. ۷گرم( ۱ ق غ سرخالی) ‏‎❌تمام مواد هم دمای محیط باشن و فر یه ربع قبل از پخت روشن بشه ‼️بیشتر از نصف قالبها مواد نریزید که تو فر سرریز میشه ، مواد رو میتونید داخل قالب مافین یا کپسولهای کاغذی هم بریزید . ‏‎✅مدت زمان پخت : ۲۰ تا ۳۰دقیقه ‏‎☢️دمای فر برقی. ۱۶۵ درجه( ده دقیقه آخر پخت ده درجه دما بیشتر بشه) ‏‎♻️دمای فر گازی. ۱۷۵ درجه( ده دقیقه آخر پخت دما رو ده درجه بیشتر کنید) ☢️دمای توستر. ۱۶۰درجه ( اواخر پخت گریل روشن بشه ) ‏‎✅این کیک رو میتونید حتی ساده درست کنید و پودر کاکائو نزنید یا حتی لایه ها رو جابجا بریزید. ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi