فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهترین سوپ شیر مجلسی😍
مواد لازم :
جو پرک ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نصف فلفل دلمه
قارچ ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته
شیر ۱ لیوان
هویج ۱ عدد
جعفری ۲-۳ ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
اگر عاشق انبه ای ترفند دومو حتما ببین که نمیزاره یه ذره ام ازش حیف بشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #اسلایس_کاراملی 😋😍
اسلایس کارامل پرک بادام درست کردنش خیلی راحته
برای پایه شیرینی ۸۵گرم کره + ۷۰گ پودر قند هم زده نرم شه
کمی وانیل و نصف یک عدد تخم مرغ هم زده رو بهش اضافه کنید مخلوط میکنیم
۱۷۰گ ارد اگه چسبنده بود یکی دو ق بیشتر ارد ریخته مخلوط میکنیم یکدست شد نیم ساعت داخل یخچال استراحت داده بعد قالب ۲۰در۱۶ ،(اگه قطر خمیر میخواید نازکتر باشه باید کارامل رو بیشتر در نظر بگیرید)، رو کاغذ روغنی انداخته خمیر رو پهن کرده
داخل فر ۱۸۰ ب مدت ۲۰دقیقه اگه خمیر نازکتر پهن شد مدت پختش کمتره
بادام پرک رو ۵ دقیقه داخل فر برشه کرده هواستون باشه نسوزه
برا کارامل : ۱۶۰گ شیر عسلی (لوازم قنادی ها دارن) + عسل یک ق+ ۴۰گ کره رو حرارت مرتب هم زده تا غلیظ شه
در اخر ۴۰گ خامه صبحانه اضافه
روی خمیر ک خنک شده ریخته
صاف کنید
و بادام پرک روش پخش کرده چن ساعتی بزارید داخل یخچال بعد ب سایز دلخواه برش بزنید
میتونیدتو قالبهای تکنفره هم درست کنید
امیدوارم خوشت اومده باشه و درست کنید🤗
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ
مواد لازم :
سیب زمینی ۱ عدد
سینه درسته ۱ عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۲ حبه
آویشن
پودر سوخاری
پودر پانکو
تخم مرغ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت سفید،#صبحانه 😍😋
مواد لازم:
سوسیس🌭
کره🧈
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
تخم مرغ🥚
آویشن🍃
خامه ی صبحانه 🥣
زعتر
پولبیبر 🌶
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
نان کشمش گردو
🥐🫓🥐🫓🥐
مواد لازم
ارد فانتزی یک و نیم لیوان دسته دار
شکر ۲۰ گرم
خمیر مایه ۱ ق م
تخم مرغ ۱ عدد سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال
کره نرم ۳۵ گرم
شیر یا اب ولرم ۹۰ میلیلیتر،نصف لیوان
نمک یک هشتم ق چ
کشمش و گردو ۴۰ گرم
⚜یه صبحانه عالی یا تغذیه عالی برای مدرسه بچهها
#نان
#تغذیه_مدرسه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #قرابیه_نوتلا 😋😍
قرابیه ی نوتلای فوق العاده خوشمزه و ترد آوردم براتون کنار چای نگم براتون 😋
مواد لازم
کره نرم شده ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱/۲ لیوان
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ لیوان و نصف لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱ ق چ
آرد ۳/۵ تا ۴ لیوان میتونه بیشتر یا کمتر ببره
برا داخلش نوتلا
(میتونید شکلات صبحانه و مارمالاد هم استفاده کنید)
طرز تهیه
تخم مرغ، وانیل، پودر شکر رو با دور کند همزن هم بزنید کرمی رنگ بشه بعد کره و روغن مایع رو اضافه کنید هم بزنید کره باز بشه بعد پودر قند و بکینگ پودر رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط شدن بعد نشاسته بیکینگ پودر رو اضافه کرده بازم هم زده
آخر کم،کم آرد الک شده رو به مواد اضافه کرده آرد رو تا جای اضافه کنید خمیر نرم لطیفی بدست بیاد ورز بدید در حد مخلوط شدن(خمیر باید نرم باشه اگه سفت باشه ترک زیاد میخوره موقعی چنگال زدن)
از خمیر به تکه های کوچیکه به اندازه ی گردو بردارید(زیاد بزرگ نباشه) با دست گرد کنید با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداختید قرار دهید. با چنگال شکل بدید
بعد داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار بدید باید تغییر رنگ نده
رنگش باید مثل فیلم سفید باشه
(حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره بپزه)
قرابیه ها بعد پخت ترد خوشمزه میشن
وسطشون از نوتلا یا مارمالاد بمالید قرابیه ی دیگر رو به روش بچسبانید امیدوارم قرابیه ها را درست کنید کنار چای و از خوردنش لذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
واسه تغذیه ی بچه ها عالیه 😍
این انرژی بار فوق العاده مقوی و خوشمزه رو درست کنین و نوش جوون کنین
جو پرک ۱/۵ پیمانه
کنجد ۱پیمانه
مغز بادام ۱/۳پیمانه
کره بادام زمینی نصف پیمانه
خرما ۱پیمانه
شیره انگور چند ق غ خ
پودر دارچین ۱ق چ خ
جو پرک کنجد ومغز بادام رو داخل ظرفی روی حرارت بزارین که کمی برشته بشه.(داخل فر هم میتونید بزارید)هسته خرما رو دربیارین وداخل غذاساز بریزید اگر خرماتون سفت بود درحد چند قاشق آب اضافه کنید که بهتر میکس بشه. بعد داخل ظرفی بریزید کره بادام زمینی رو اضافه کنید وروی حرارت کم بزارین انقد هم بزنید که مثل حلوا جمع بشه.بعد مغز بادامها رو جداکنید وجو وکنجد روبا پودر داچین به مواد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید توی ظرفی کاغذ روغنی پهن کنیدچرب کنید ومواد روداخلش پهن کنید صاف که شد رومال شیره انگور بزنید وبادامها رو روش قراربدین چند ساعت داخل یخچال بزارین وبعد به اندازه های دلخواه برش بزنید
نوش جون😘
#انرژی_بار #میان_وعده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت #مرغ پنیری🤤
مواد لازم :
سینه مرغ
فلفل دلمه
پیاز ١ عدد
پنیر پیتزا
قارچ
#سس بشامل :
کره ٢ ق غ
آرد هم ٢ ق غ
شیر ۲ لیوان
فلفل سیاه
فلفل قرمز
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش دونات نرم وپنبه ای 🍩🍩
تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد
شیرولرم ۳/۴ پیمانه (۱۵۰گرم)
خمیرمایه ۱ق س سرخالی (۷گرم)
کره نرم شده یاروغن جامد ۶۰گرم
شکر ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم)
نمک ۱/۲ق چ
اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم)
آرد حدود ۵۰۰ گرم (۳ تا ۴ پیمانه)
اب ولرم (داغ یاسرد نباشد) + یک ق چ ازشکروخمیرمایه را مخلوط کنید واجازه بدین تا عمل بیاد
درون ظرفی دیگر تخم مرغهارا باچنگال بزنیدتاازلختی دربیاد شکر _نمک_ کره یاروغن(روغن مایع هم میشه) اضافه کرده وهم بزنید سپس شیرولرم وخمیر مایه عمل امده رابریزید و درنهایت اردالک شده را کم کم اضافه کنید _ابتداباقاشق ودست اخربادست خوب هم بزنیدو ده دقیقه ورز بدین (تاجایی ارداضافه کنیدکه خمیرلطیف ونرمی که به دست نچسبه شکل بگیره،
بسته به جنس اردممکنه اردکمتریابیشتری نیازباشه ولی بیش ازاندازه ارداضافه نشود چون خمیرسفت وسنگین خواهدشد ودوناتهای پوکی نخواهید داشت )
درحدی که خمیر بدست نچسبد افزودن اردکافیست ،خمیررادرظرف چرب شده قراردهید روی ان را بپوشانیدودردمای اتاق ۴۵دقیقه تایک ساعت استراحت دهید تا حجم ان دوبرابرشود بعدازاستراحت کمی ورز بدین و ازخمیرچونه های ۸۰گرمی بگیریدباکف دست چونه ها راپهن کنیدتا ضخامت ۱سانت پیداکنند وسط انهارا باکاترگرددراورید(یا خمیر را به ضخانت نیم تا یک سانت پهن کنید وبا قالب دونات قالب بزنید)
هرکدام ازچوته هارا روی کاغذروغنی ای که به شکل مربع ۱۵بریده وچرب کرده اید قرار بدین تاانداختن اونها درون روغن راحت ترباشد
روی خمیرها رابه مدت حداقل ۲۰دقیقه دیگه بانایلون پبپوشانیدتا پف دوم کنند
استراحت دوم دوناتها فراموش نشه
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاي سيب زميني 🥔🥧
٢عدد سيب زميني پخته درشت (٦عدد كوچيك)
٣/٤پيمانه نشاسته ذرت
٣٠گرم كره
١ق چ نمك
✅مواد گوشتي پاي سيب زميني
پياز
گوشت چرخكرده
فلفل دلمه هاي رنگي
نمك فلفل سياه
رب گوجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک شوینده عالی 😍👌
#ترفند خانه داری
هر چی داری بریز دور اینو بچسب👆
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دالگونای آبی🧋 💙
✅️قهوه فوری دو قاشق چایخوری
✅️شکر دو قاشق چایخوری
✅️آب سرد سه قاشق غذاخوری
✅️گل پنیرک یک قاشق غذاخوری
✅️شیر نصف لیوان
نکته: گل پنیرک به همراه یک لیوان آب به مدت ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و حواستون باشه که آب نجوشه
#نوشیدنی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ خوشمزه 🫔😋
✅️شیر یک فنجان
✅️آرد دو فنجان
✅️وانیل یک قاشق چایخوری
✅️تخم مرغ دو عدد
✅️روغن یک قاشق غذاخوری
✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
✅️خامه نصف بسته
✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم
✅️عسل دو قاشق غذاخوری
✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه
⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید
⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
کیک #کافیشاپی لایم بری 🍰
این کیک ترکیب ترشی لیمو و شیرینی مارمالاد توت فرنگیه😍
به هرکی که فرستادم عاشق طعمش شده😝
کیک لایم بری🍋🍓
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ………۴ عدد
شکر……….۱۴۰ گرم
زست لیمو……..۱ ق چ
پودر وانیل………۵ گرم
روغن مایع………۹۰ میلی لیتر
آب……….۹۰ میلی لیتر
آرد سفید………۲۰۰ گرم
بکینگ پودر………۸ گرم
تخم خرفه………۱/۲ پیمانه سر خالی
نمک……….۱/۴ ق چ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi