فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشترودل مرغ😍😋
با بافت نرم و خوشمزه
مواد خمیر :
آرد ۱ لیوان
شیر یک لیوان
خمیر مایه ۱ ق چ
شکر، نمک ۱ ق چ
کره ۳۰ گرم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیرامیسو_لیمویی 🍨 😋😍
🎈200 میلی لیتر آب 1 عدد آب لیمو 80 گرم شکر پوست لیمو (روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه) برای خامه: 3 زرده تخم مرغ، 60 گرم پودر قند و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا مخلوط سفید شود. 250 گرم ماسکارپونه را اضافه کنید و مخلوط کنید. در یک کاسه، 150 گرم خامه غلیظ را با اضافه کردن 50 گرم شکر هم بزنید. خامه را به مخلوط تخم مرغ و ماسکارپونه اضافه کنید و مخلوط کنید. (تیرامیسو را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید) برای خامه لیمو: 80 میلی لیتر آبلیمو 80 گرم شکر 2 تخم مرغ رنده پوست لیمو (روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه)
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_کارتوفل😍😋
سیب زمینی ابپز…..۳عدد
سوسیس …..۳عدد
پیازچه
شوید
خیار شور…..۳عدد
مواد سس:
ماست
سس مایونز
سس خردل
اب لیمو ترش
اب خیار شور
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی رو نگینی خرد کنید.سوسیس حلقه کنید و در روغن داغ سرخ کنید.حتما روغن اضافه رو بگیرید.
پیازچه و شوید هم خرد کنید.
تمام مواد با هم مخلوط کنید.مواد سس هم عین کلیپ مخلوط کنید .به مواد سالاد اضافه کنید.داخل یخچال بزارید تا سس به خورد مواد بره.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی با مغز نوتلا😍😋
مواد لازم :
کره نرم شده
شکر ½ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکلات چیپسی ⅓ پ
جوش شیرین ½ پ
آرد ۱ و ⅓ پ
نوتلا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکِ موز و گردو😍😋
موادلازم:
موز: دوعدد
شکر:نصفِ پیمانه
تخم مرغ:دوعدد
وانیل:یک ق چ
دارچین:یک ق چ
روغن:نصف پیمانه
آرد:یک پیمانه سر پُر
بیکینگ پودر:یک ق غ
نمک: با مقدار خیلی کم(یک پنس)
پودرکاکائو:نصف پیمانه
شیر:نصف پیمانه
گردو:۴ قاشق غ
شکلات چیپسی به دلخواه
📍طرز تهیه:
✅موز ،شکر ، تخم مرغ، روغن و وانیل و دارچین رو به خوبی میکس کنید
✅آرد، بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید و بهش اضافه کنید و خوب ترکیب کنید
✅پودر کاکائوی الک شده و شیر روهم اضافه کنید وبا همزن خوب بزنید تا مواد یکدست بشه و بافتی مثل بافت ویدئوپیدا کنه
گردو و شکلات چیپسی رو با مواد مخلوط کنید و بریزید توی قالبی که با کاغذ روغنی کاور شده(میتونید از روغن جدا کننده به جای کاغذ روغنی استفاده کنید)
قالب رو به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بزارید توی فر با دمای ۱۸۰ درجه…
با خلال دندون چک کنید اگر پخته بود خارج کنید و اجازه برید سرد بشه و سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه برش بزنید😍
به سلیقه ی خودتون تزیین کنید و نوش جان کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندوانه😍😋
مواد لازم :
آرد ۱۲۰ گ
شکر ۶۰ گرم
شیر ۶۰ میلی لیتر
اسفناج تازه ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
روغن مایع ۵۰ میلی لیتر
وانیل شکری ۱ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
مواد لایه موس :
پودر ژلاتین ۶ گرم
ماست ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل شکری ۱ ق چ
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
پودر شکر ۶۰ گرم
شیر ۵۰ میلی لیتر
مواد لایه ژلهای :
آب ۲۰۰ میلی لیتر
ژله "آلبالو - گیلاس" ۱ ب
بلوبری ۱ مشت
مواد تزیین :
شکلات مرواریدی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_خوراک_قارچ
✍ کامل با تمام نکات
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
28.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی ناپلئونی آسون ترین شیرینیه🍡
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پرتقالی 🤩🥧
مواد لازم :
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ۲ ق چ
زست پرتقال ۱ ق غ
وانیل نصف ق چ
آرد ۳۰۰ گرم
کمی نمک
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی_سیب_دارچین 😍😋
موادلازم
سیب. دو تا متوسط
گردو خرد شده. ۱/۴ پیمانه(۴ تا ۵ عدد)
شکر. ۱/۴ پ (۵۰گرم)
آبلیمو. ۱ ق چ
نشاسته ذرت. نصف ق غ(۶گرم)
پودر دارچین. ۱ ق چ
آب. ۱/۴ پ(۵۰گرم)
کره. ۱ ق غ(۲۰گرم)
خمیرهزارلا. یک بسته
رومال : یک عدد تخم مرغ کامل + مقداری وانیل
دمای پخت. ۲۰۰درجه
مدت زمان پخت. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت سیب با طعم خاص و خوشمزه🍎✨
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش چند نکته مهم و کاربردی در ماکات شکلات😍⚜️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک کم کالری و کاملا رژیمی🍮💫
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
امیدوارم روزت رو با یه دنیا امید،یه بغل آرزو و یه عالمه انرژی مثبت شروع کنی....
صبح زمستونیت بخیر
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌿یه شیرینی خوشمزه و سه سوته که با کمترین مواد درست میشه
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته
پودرقند ۳ قاشق غ
پودرکاکائو ۴ قاشق غ
کره آب شده نصف پیمانه
شیر سه چهارم پیمانه
شکلات تخته ای به دلخواه و اندازه ی مورد نظر
خامه صبحانه ۲ قاشق غ
بیسکوییت ها رو پودر پودر کنید ..
کره آب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید ..
حالا پودرقند و پودرکاکائو رو اضافه و مخلوط کنید ..
شیر رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا به خمیر لطیف و منسجمی برسید ..
یه مشما فریزر باز کنید و خمیر رو به شکل استوانه ی باریکی پهن کنید و مشما رو مطابق فیلم دور شیرینی بپیچید ..
سه ساعت بره یخچال یا خوب منسجم و سرد بشه ..
تو این فاصله شکلات رو به روش بنماری ذوب کنید و دوقاشق خامه ی صبحانه بزنید ..
حالا شیرینی رو از یخچال خارج کنید و به اندازه ی دلخواه برش بزنید ..
داخل گاناش بزنید و روشو باهرچی ک دوست دارید تزیین کنید ..
نوش جان ❤️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک چیز کیکفوق العاده خوشمزه با بیسکوییت و کرم بیسکوییتی🤌🏻
این چیز کیک یکی از خوشمزهترین و جذابترین انواع چیز کیکه👌🏻
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت لت آس یک بسته
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
کرم لت آس به اندازه کافی
کره ۵۰ گرم
آب نصف فنجون
شکلات ۵۰ گرم
بیسکوییت ها رو پودر کنید حدود بعد گرم کره ذوب شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوییت ها رو کف قالب بصورت یکسان پهن و فیکس کنید. یک ساعت داخل یخچال بزارید تا خوب منسجم بشه. ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و بن ماری کنید . پنیر و پودر قند رو با همزن بزنید تا نرم بشه. بعد خامه و وانیل رو بهش اضافه کنید.
حالا ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد پنیری رو به دو قسمت تقسیم کنید.به نصفی از مواد شکلات ذوب شده و نصف دیگه کرم لت آس اضافه کتید و مخلوط کنید.حالا قالب رو از یخچال بیرون بیارید و رو بیسکوییت ها رو به ترتیب با کرم های پنیری میپوشونیو و میزارید داخل یهچال به مدت ۳ ساعت تا خودشو بگیره. بعد از اینکه دسر آماده شد دو قاشق از کرم بیسکپییتی رو گرم کنید روی دسر بریزید و دوباره بزارید داخل یخچال تا کرم روی چیز کیک ببنده. بعد روی چیز کیک رو با کرم بیسکوییتی و کرم شکلاتی تزیین کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
ترافل خرما
مواد لازم:
خرمای هسته جدا نیم کیلو
گردو ۸ عدد خرد شده
ارده ۴ قاشق غذاخوری
شیره ی انگور ۲ قاشق غذاخوری
پودر پسته،پودر نارگیل برای تزیین
شما میتونید برای تزیین از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
خرماها رو با غذاساز له کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید و به اندازه گردو بردارید و توی دستتون گوله کنید وبعد با پودر تزئینش کنید
✅ اگر غذاساز ندارید میتونید همه ی مواد رو با دست ورز بدید تا خرما ها له بشن
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست صبحونه برای مدرسه و محل کار 👩🏼🏫👩🏼💻👧🏻
خیلی راحت و خوشمزست پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید😋
مطمئنم کوچولو های تو خونه هم دوسش دارن🤌🏻
مواد لازم:
تخم مرغ
ژامبون
پنیر پیتزا
سبزیجات ( گوجه، فلفل دلمه، هویج)
شیر
ادویه جات (پودر سیر، پولبیبر، فلفل سیاه)
نان تست
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم کارامل بیسکوییت جذاب 🍮🍢
شکر : نصف پیمانه
آب : ۱/۴ پیمانه
شیر : ۱ لیوان
بیسکوییت پتی بور : ۱ بسته
تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : نوک قاشق چایخوری
شکر برای مواد بیسکوییتی : ۲ قاشق
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی هندونه🍉
مواد لازم :
شکر ۱۲ ق غ
کاکائو ۳ ق غ
آرد سفید ۴ ق غ
خامه فرم داده سبز
خامه فرم داده سفید
نشاسته ذرت ۴ ق غ
شیر ولرم ۱ پیمانه
شیر سرد ۴ پیمانه
رنگ سبز خوراکی
شکلات کاکائویی
پتی بور شکلاتی
پتی بور وانیلی
ژله بریلو قرمز
شکلات اشکی
کمی وانیل
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_زردآلو
مواد لازم:
آرد : ۲۰۰ گرم
زردآلو: ۴،۵ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
کره : ۱۵۰ گرم
شکر : ۱۶۰ گرم
پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
پرک بادام: به مقدار لازم
خمیر پای شبیه کره نرم شده اس نه خیلی سفته و نه مثل خمیر کیک روون
آردو بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید.
سایز قالب پای قطر ۲۰ سانتیمتر ،هر چقد قطر قالب بیشتر باشه لایه خمیر پای شما نازک تر میشه، هر چقدر قالب بزرگتر باشه پای شما نازک و ترد تر میشه
زمان پخت پای زردآلو: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه داخل فر بزارید. برای اینکه مطمئن شدید که پخته یک خلال دندون داخل اون فرو کنید، اگه چیزی به آن نچسبید میتونید از فر بیرون بیارین..
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi