eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
719 عکس
8.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک_موزاییکی_یخچالی شکر يك سوم پيمانه بيسكوييت پتي بور دو بسته شير يك پيمانه سرخالي كره ١۰٠گرم پودركاكائو سه ق.غ پودر كاكائو و شكر و با هم مخلوط كنيد تا گلوله اي از پودر كاكائو باقي نمونه كره و شير و بهش اضافه كنيد،ميذاريم رو حرارت كم تا كره ذوب بشه بعد زير شعله رو خاموش كنيد و بذاريد كاملا خنك بشه بيسكوييتهارو به چهارقسمت(پودرش نكنيد) تقسيم كنيد و موادتون خنك شد بهش اضافه كنيدداخل سری آب مرکبات گیری يه كيسه فريزر پهن كنيد،مواد و بريزيد وسطش و فشار بدید تا کامل منسجم بشه و بعد برگردونید داخل سینی و به آرومی کیسه فریزر رو بردارید کیک ها رو بذاريد تو يخچال به مدت سه ساعت تا كاملا خنك بشه بعد با گاناش تزیین کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : سیب زمینی ۵ عدد نشاسته ذرت ۲/۳ لیوان زردچوبه پودر گوجه یا کچاپ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
نان کشمشی اول یک ق غ خمیر مایه رو با یک ق چ شکر و مخلوط و نصف پیمانه آب یا شیر ولرم اضافه کنید و سرش رو بزاریدو ده تا یک ربع کنار گذاشته تا به عمل بیاد تو ظرف گودی یک ق چ نمک+نصف پیمانه شکر+نصف پیمانه آب یا شیر +خمیر مایه عمل اومده رومخلوط و در آخر ارد رو روش الک کنید اول دو پیمانه ارد بریزید اگر دیدین کمی چسبناک هست یه کوچولو دیگه ارد بزنید در آخر هم دو ق غ روغن مایع یا یک ق غ کره بزنید و خوب ورز بدید و کمی کشمش شسته شده رو که تو کمی ارد مخلوط کنید و به خنیر اضافه کنید و بعدسر ظرفتون رو سلفون بکشید و بهش استراحت بدید تا دوبرابر بشه حجمش بعد چونه بزنید و مدلی که دوست دارید در بیارید بعد در فر با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت پخت کنیددوستان آخر کار من روی نون رو رمال زرده تخم مرغ و کمی زعفرون زدم و بعد پخت روش گریل کردم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
لایه اول نون تست سوخاری لایه ی دوم نخود آبپز لایه سوم بادمجون سرخ شده لایه ی چهارم سس ( توی همین دستور طرز تهیه شو گذاشتم واستون) لایه ی پنجم جعفری لایه ی ششم انار همینجور لایه ها رو بزارید تا برسید اخر ظرف سروتون و با سس و انار و جعفری تزیینش کنین. طرز تهیه سس: برای تهیه ی سس، دو پیمانه ماست ، یه حبه سیر ، دو قاشق غذاخوری تاهینی ، آب لیمو ، یه پنس نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم. 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی🎂 مواد لازم : پتی بور ۱ بسته شیر ۲/۵ فنجان نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر کاکائو ۴۰ گرم شکلات ۸۰ گرم شکر ۴ ق غ لایه شکلاتی : خامه ۱۰۰ گرم شکلات ۱۰۰ گرم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر قند نصف لیوان گردو نصف لیوان وانیل کمی آرد ۱ ق‌م زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا رنگ آن روشن شود و پف کند، بعد پودر قند را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر گردو را افزوده و با لیسک هم میزنیم، با قاشق چایخوری از مواد برداشته و کف سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم، کم بریزید چون پخش میشه، بعد توی فر ۱۳۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید... حواستون باشه در فر رو باز نکنید، همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر درش بیارید، یه ربع تو فضای آشپزخونه بزارید بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جداکنید، میتونید قبل از گذاشتن توی فر کمی خلال بادوم و پسته و گردو روی شیرینی بریزید، تا مثل شیرینی های بیرون بشه، نووووووش جان 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوتلاچ دسر ترکیه ای ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: برنج🍙 شیر🥛 شکر🍚 وانیل🌸 زرده ی تخم مرغ 🥚 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
حلوای شیره انگور آرد سفید یک لیوان و نیم روغن جامد یا مایع (تاجایی که آرد راحت داخلش حل بشه) شیره انگور نصف لیوان پودر هل بدلخواه مقداری اب جوش درصورت نیاز ارد و روغن داخل قابلمه میریزیم (من روغن محلی هم ریختم علاوه بر روغن جامد) روی حرارت متوسط تفت میدیم تا جایی که آرد کم کم تغییر رنگ بده وقتی به اندازه کافی طلایی شد پودر هل و شیره انگور رو داخلش میریزیم و تند تند هم میزنیم تا وقتی که حلوامون جمع بشه. و آماده بشه شیره من شل بود اگه شیره تون غلظتش زیاده و سفته با کمی آب جوش رقیقش کنید بعد به آرد اضافش کنید لگه حس کردید حلواتون سفته کم کم بهش آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا نرم بشه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚘ســــــلام ✿صبح زیباتون بخير ⚘امروزتون بی نظیر ✿عشق و‌ زیبایی طبیعت ⚘گوارای وجودتون بـاد ✿گذر ثانیـه های ⚘عمرتون توام با آرامش ✿خیر و برکت و مهربـانی ⚘روزتـون قشنگــــــ⚘ ❤️‍دلتون شـادشــــاد❤️‍ ⚘عاقبتتون بخیـــــر⚘ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان خونگی 😍😋 یک پیمانه شکر رو داخل تابه ای که روی حرارت ملایم گذاشتین، بریزین، هم نزنین و تابه رو هرازگاهی تکان بدین تا شکر نسوزه دو سوم شکر که کاراملی شد، هم بزنین وقتی همه‌ی شکر ذوب شد، دو سوم پیمانه ارده اضافه و سریع مخلوط کنین ۲ قاشق غذاخوری عصاره زعفران سریع هم بزنین ۱-۲ قاشق چایخوری پودر هل اضافه و یکدست کنین روی کاغذ نسوز بریزین پسته بلغور شده بریزین یه کاغذ نسوز دیگه روش بذارین و با وردنه صاف کنین با کاتر یا چاقو برش بزنین و اجازه بدین خنک بشه با چای سرو کنین که خیلی میچسبه 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مدرسه ای😍😋 مواد لازم: تخم مرغ متوسط 🥚۲ عدد آرد 🥡۱۴۰ گرم شکر 🍚۱۱۰ گرم شیر 🥛۷۵ گرم روغن مایع 🥃۷۵ گرم بکینگ پودر🥄 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه. وانیل🌸 ۱ ق چ پودر کاکائو 🍫۱ ق غ تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید. شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید. آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید. مواد به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. داخل قالب های مافین یا کپسول های کاپ کیک یا حتی لیوان کاغذی ها بریزید . دمای فر گازی ۱۷۵ درجه مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه) دمای فر برقی ۱۶۵ ❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین. میتونید کامل ساده درست کنید. برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.🍫🥥🫘 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی آموزش درست کردن ی فرنی لذیذ با مقدار دقیق مواد ☝️🏻😋 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
شير 3 ليوان پودر كاسترد 3 ق غ شكر 6 ق غ بيسكوييت بتي پور 1 بسته شير و پودر كاسترد و شكر را بهم مخلوط كرده هم ميزنيم ميزاريم روي حرارت خيلي ملايم مدام هم ميزنيم تا مايع شبيه فرني بديت بياد وقتي از كناره ها شروع ب جوش كرد از رو حرارت برداشته و بيسكوييت هارو خرد كرده توي ظرف مورد نظر ي لايه از مواد كاسترد و ي لايه از بيسكوييت ريخته بهمين ترتيب چند لايه ريخته و ظرف مورد نظر را داخل يخچال بمدت دو ساعت قرار ميدهيم بعد اينكه خنك شد سرو ميكنيم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
آرد سفید یک و نیم لیوان هویچ نیم کیلو شکر دو لیوان ( اگر خیلی شیرین دوست دارید یک چهارم لیوان اضافه کنید ) روغن مایع سه چهارم لیوان گلاب نصف لیوان زعفرون دم کرده غلیظ دو ق غذاخوری هویچ و میشوریم و پوست میگیریم و با مقداری آب میزاریم تا بپزه بعد اینکه پخت پوره میکنیم من با غذاساز پوره کردم ( لطفا رنده نکنید تو حلوا تیکه تیکه میشه ) ، آرد و تفت بدین تا خامیش گرفته بشه حدود یک ربع کافیه ( لازم نیست رنگش عوض بشه ) ، هویچ پوره شده و‌ شکر و گلاب و میزاریم رو حرارت هم میزنیم در حدی که شکر حل شه کافیه ، خامی آرد که گرفته شد الک کنید بعد روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم به مدت پنج دقیقه بعد مخلوط هویچ و ‌شکر و گلاب و‌ به مخلوط آرد و روغن کم کم اضافه میکنیم در آخر زعفرون اضافه میکنیم هم میزنیم تا از ظرف جدا شه و یه جا جمع شه حلوای ما آمادست 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
کیک شربتی بدون فر دو عدد تخم مرغ ۶ ق غ شکر وانیل نوک ق چ ۶ ق غ روغن مایع ۱۰ ق غ آب ۸ ق غ آرد سفید گندم سرپر بکینگ پودر یک ق چ زعفران غلیظ یک ق غ هل نصف ق چ گلاب یک ق غ تخم مرغ و وانیل و شکر رو اونقد بزنین تا ذرات شکر حل بشه ، آب و روغن و گلاب و زعفرات رو اضافه و خوب هم بزنین ، مواد خشک از جمله آرد و هل و بکینگ پودر رو با هم قاطی و داخل مواد الک کنین و خوب هم بزنین ، غلظت مواد مث ماست چکیده باشه ، فنجون های نشکن رو با روغن چرب کنین و از مواد تا نصف فنجون یه کوچولو بالاتر بریزین،پر نکنین که بعد پخت سر میره ، داخل یه قابلمه که فنجونا توش جا بشن آب بریزین تا جایی که نصف قد فنجون هارو بگیره،بزارین رو گاز جوش بیاد ، جوش که اومد فنجون هارو بچینین توش ، در قابلمه رو دم کن بزارین ، درشو بزارین ، با شعله متوسط رو به زیاد ، تا نیم ساعت اصلا درشو ورندارین ، بعد نیم ساعت چک کنین با خلال 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
نشاسته ذرت. نصف لیوان آب. 4لیوان شیره انگور. 2 لیوان کره. 1 ق غ گردو. بمیزان لازم داخل قابلمه نشاسته،آب را میریزیم هم می‌زنیم تا نشاسته داخل آب حل بشه بعد شیره انگور را اضافه میکنیم خوب هم میزنیم میزاریم روی اجاق با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا بجوش بیاد و غلیظ بشه در آخر کره و گردو را هم اضافه کرده از رو حرارت برمیداریم داخل ظرف پیرکس یا قالب ریخته بمدت ۱۲ساعت داخل یخچال قرار داده بعد از قالب در آورده و سرو کنید 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi