فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سمسمیه بلقیس بی نهاااایت خوشمزه ست😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسلی خانگی😎👌
شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
کره 50 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی کیک خرمالو و گردو🍰🍅
مواد لازم:
تخم مرغ..... سه عدد
شکر..... یک پیمانه
خرمالو..... دو الی سه عدد
روغن مایع..... یک پیمانه
گردو (خرد شده)..... یک دوم پیمانه
چیپس شکلات..... یک دوم پیمانه
کشمش..... یک دوم پیمانه
پودر دارچین..... یک قاشق چای خوری
آرد (الک شده)..... دو و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر..... یک قاشق سوپ خوری
وانیل..... یک قاشق چای خوری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سه شیر😍😋
مواد لازم :
کره ۱۱۵ گرم
شکر ١٩٠ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
بیکینگ پودر ١ ق چ
وانیل ¼ ق چ
آرد ١٩٠ گرم
نمک ۱ پینچ
مواد گلیز :
خامه صبحانه ۱۲۵ گرم
شیر پرچرب ۲۵۰ گرم
شیر عسلی ٢٠٠ گرم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزے
۱ بسته ژله موزے
۱/۵ لیوان آب جوش بهش اضافه و
خوب مخلوط کنید تا ژله کامل حل بشه
کف قالب رو با کمے روغن چرب کنید
۲ ملاقه از ژله رو داخل قالب بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده
باقے ژله رو همراه با
۱۰۰ گرم خامه صبحانه داخل مخلوط کن بریزید و یکدست کنید
یڪ بسته بیسکوییت پتے بور رو
روے مخلوط خامه و ژله خورد کنید و مخلوط کنید
مواد رو بریزید روے ژله بسته شده و داخل یخچال بزارید
بعد از ۳ الی۴ ساعت دسر موزے فوق العاده شیڪ و خوشمزتون آماده ے سرو کردنه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافلای رنگی رنگی واسه مهمونیاتون 🌈
بسکوییت پتی بور : ۱ بسته
شکلات : ۲ قاشق غذاخوری
۱ عدد موز : ۱ عدد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون روغنی
✅مواد اوليه:
آرد گندم يك كيلو(يكم كم و زياد بشه اشكال نداره)
زردچوبه نصف ق چ
نمك يك ق چ
خمير مايه يك ق غ
رازيانه نصف ق چ(قابل حذف )
خرما يه مشت كوچيك
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
📌خمير بزارين ٢ساعت عمل بياد.
📌خمير مايه ميتونين عمل بيارين بعد به آرد اضافه كنيد كه بهتر هست ولي من همينجور خشكي ريختم توي آرد.
📌اگر ميخواين نون روغنيتون شيرين باشه ميتوني ٤الي٥ ق غ شكر به آردت اضافه كني.
📌مخلوط آب و خرما ميتوني حذف كني آب به تنهايي جايگزين كني.ما خرما اضافه ميكنيم هم براي شيريني طبيعيش هم براي قشنگتر برشته ميشه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک خیلی نرم و پف پفی ژاپنی 🥞🇯🇵
۲ عدد تخم مرغ
۲۰ میلی لیتر شیر
۲۵ گرم شکر
۳۰ گرم آرد
۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
مقداری وانیل
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مغزدار نوتلایی با بافت نرمالو 🥞🍫
آرد : ۱ و ۳/۴ لیوان
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر الک شده : ۲ قاشق چایخوری
نوتلا : ۱ قاشق غذاخوری
یا شکلات سکه ای
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
مقوی ترین کاچی با شیره انگور و بدون قند
مواد لازم
آرد یک سوم پیمانه
شیره انگور نصف پیمانه
آب دو لیوان
زعفران به میزان دلخواه
گلاب سه قاشق
کره سی گرم
گردو و بادام پودر شده چهار قاشق غذاخوری
روغن سه قاشق
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
پودر هل
ادویه کاچی(به دلخواه)
آرد الک شده رو یک ربع تفت بدید تا کمی رنگش عوض بشه بعد آب و شیره انگور و کلاب و زعفرون که مخلوط کردید بذارید رو شعله به جوش که اومد خاموش کنید حالا به ارد کره و روغن و زردچوبه و هل رو بریزید و کمی دوباره تفت بدین و در نهایت شهد رو آروم اروم بریزید و هم بزنید تا گلوله ها خوب باز بشه و مغزیجات هم بریزید و حدود نیم ساعت با سعله ملایم با دم کنی بذارید تا خوب جا بیوفته😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی خنک و جذاب پرتقالی 🍊🧊
سیروپ پرتقال
چند تکه یخ
تخم شربتی
پنیرک دم کرده سرد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* شیرینی نارگیلی*
پودر نارگیل
سفیده تخم مرغ
جوهر لیمو
شکر
روغن
پودر پسته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سادهترین کیک شکلاتی🎂
مواد لازم :
آرد ۲۷۰ گرم
روغن ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۲۷۰ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
۴۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی
مواد لازم :
آرد ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر خامهای ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ ق غ
وانیل ½ ق چ
شکر ۳ ق غ
کره ۱۲۰ گ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر نسکافه ای🍨•
یه دسر بهشتییی که قطعا عاشقش میشی:))🤩
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #رولت_خامه_ای_بدون_فر 🥯 😋👆
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه_فوری
مواد لازم:
🍫 کره - 120 گرم
بیسکوییت 300 گرم
پودر کاکائو - 2 قاشق غذاخوری
شکر 3ق غ
شیر - 150 میلی لیتر...
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
27.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓۱۴۰۲/۱۲/۴
🌹درود بر شما صبح بخیر
💐محال است بارانی از "محبت"
🌹به کسی هدیه کنی...
💐و دست های خودت خیس نشود
🌹چه زیباست بی قید و شرط محبت کنیم
💐تقدیم به شما دوستان
🌹صبحتون بخیر یاران باوفا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیره انگور
نکته📣حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره
طرزتهیه:
_تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
_فررابادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید.
۳عدد تخم مرغ + ۱/۸قاشق چایخوری وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند وکرم رنگ شود و۱/۲لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه ویک دور با همزن میزنیم ودرمرحله بعد۳/۴لیوان شیره انگور+۱/۴لیوان شیرولرم(میتونید آب استفاده کنید)راریخته ومخلوط میکنیم
دراینجا ۱و۱/۲لیوان آرد سفید +یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کرده شده ودر طی سه مرحله به مواد اضافه وبالیسک یا هم زن دستی بهتره قاطی میکنیم تا آرد کاملا درموادصاف ویکدست شود ودرقالب چرب شده وآرد پاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک رادرون قالب ریخته ودرفر از قبل گرم شده بادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فرشماداردبه مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه ،حتما بعد ۴۰ دقیقه باخلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi