فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر کاکائو نذری 🧋
#آشپزی
#نذری
#محرم
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان گرامی این نوحه به عنوان نوحه سراسری شب عاشورا در دفاع از #حجاب و عفاف خوانده خواهد شد.
لطفاً تا جایی که میتونید انتشار بدید تا مثل سرود سلام فرمانده بازتاب گسترده داشته باشه.👌🙏
#محرم
#امام_حسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #حلوای_کفگیری 😋
حالا مقدار مواد:
آرد سفید قنادی : ۲ پیمانه
آرد نخود چی : ۱ پیمانه
کره : ۵۰ گرم
روغن جامد : تقریبا دو قاشق غذا خوری استفاده کردم(یا ۱/۴ پیمانه روغن مایع)
پودر قند : یک و نیم پیمانه
زعفران و پودر هل و پودر زنجبیل به مقدار دلخواه ،بسته به ذائقه خودتون
من دو ق چ پودر زنجبیل و یک ق چ پودر هل استفاده کردم.
حالا بیایید چند تا نکته بگم:
آرد رو حدود ۴۰ دقیقه با حرارت کم تفت می دیم تا خامی آرد گرفته بشه و بوش بلند شه .
حرارت اگه زیاد باشه آرد کمی تغییر رنگ می ده و معمولا بهتره تو این حلوا رنگش تغییر نکنه.
بعد از اضافه کردن آرد نخودچی بیشتر از ده دقیقه تفت ندید چون این آرد زود می سوزه.
آرد نخودچی باعث میشه بافتش ترد تر باشه.
بزارید آرد ها از داغی بیوفتن بعد پودر قند اضافه کنید.
همون طور که تو فیلم گفتم اگه روغنشو احساس کردید می تونید کم کم اضافه کنید ولی در کل این حلوا خشکه .
در مورد گردو هم اینو بگم که پودر نمی کنید بلکه ریز خرد می کنید که کاملا موقع خوردن حس بشه.
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
آمد #محرم ای صاحب غمها کجایی🖤
🥀امسال هم بدون تو سر زد هِلالِ غم
کِی با رخِ تو دیده به این ماه وا کنیم؟
🥀صاحب عزا بیا که به اذنِ نگاهِ تو...
در سینه باز، خیمه ی ماتم بپا کنیم
اللهمعجللولیکالفرج 🤲🍃
#امام_زمان✨
#امام_حسین💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خوراک لوبیا👌
#صبحانه
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵ راز مهم خراب شدن کیک رو تو این پست ببینید👌
#آشپزی
#کیک_پزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
اینم واسه #املت_دوستا
واسه اونایی که صبونه گرم دوست دارن 🧀🥚
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره
فلفل تند
نمک
فلفل سیاه
پنیر فتا خرد شده
کره را در تابه بریزید.
گوجه فرنگی های نازک ورقه شده را در تابه بچینید. روی آن نمک بپاشید. وقتی کمی قهوه ای شد بچرخانید
روی آن آویشن و پاپریکا بپاشید
تخم مرغ را با کمی فلفل سیاه بزنید
فقط قسمت سبز پیاز سبز ریز خرد شده را اضافه کنید و سپس روی گوجه فرنگی ها بریزید
روی آن پنیر فتا بپاشید و روی حرارت ملایم بپزید تا پنیر کمی آب شود.
#نیمرو #املت #آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواشک زردآلو و آلبالو با سس ترش
•°• ✾ •°••°• ✾ •°••°• ✾ •°••°• ✾ •°•
مواد لازم:
زرد آلوی لواشکی
آلبالو🍒 به دلخواه
نمک و شکر 🍚🧂به دلخواه
با هر میوه ای که دوس دارین میتونین درست کنین ولی این ترکیب واقعا محشره
زرد آلوهای کال و نرسیده رو لواشک کنین، هم به صرفه س هم ترش و خوشمزه،
تُرشک شم براتون تو استوری میذارم
برای سس لواشک:
آلبالو 🍒: نیم کیلو
نمک🧂 : یک قاشق چ
شکر🍚: یک ق غ
نکته:👇🏻
✅مواد لواشک رو کمتر یا بیشتر از ضخامت یک سانت نریزین چون یا زیادی نازک میشه یا کپک میزنه
✅زیرش حتما پلاستیک پهن کنین لازم نیست چرب کنین
✅حتما بذارید جلوی آفتاب خشک بشه
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_برنج🍚🍚
این ورژن مامان جان منه با یه عالمه فلفل سیاه😋 ندیدم که توی رسپی های دیگه نخود فرنگی بریزن شما هم اگه دوست ندارید میتونید حذفش کنید ولی با نخود فرنگی عااالی میشه 👌و اینکه هم میتونید گوشت
قلقلی بریزید هم سینه مرغ یا... ولی خب با قلقلی یه چیز دیگست.
مواد لازم :
پیاز نگینی متوسط ٢ عدد
برنج ١ پیمانه پلوپز ١٠٠ گرک
عدس خیس خورده ١/٢ پیمانه پلوپز ٨٠ گرم
نخود فرنگی ١۵٠ گرم
اسفناج خرد شده ٠/۵ کیلو
کره ٢۵ گرم
آب مرغ ١/۵ پیمانه
آب ٧ پیمانه
مواد قلقلی:
گوشت چرخکرده ٢٠٠ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ١ عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
اول پیاز نگینی رو تو کره تفت میدیم و بعد ادویه میریزیم و بعد بقیه مواد رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد(میتونید پیاز رو در کره تفت ندید و ساده درست کنید)
همه مواد قلقلی رو خوب با هم مخلوط میکنیم و قلقلی ها رو توی کمی روغن تفت میدیم و وقتی آش جوش اومد بهش اضافه میکنیم و میزاریم نیم ساعت جا بیفته
برای قلقلی آب پیاز رنده رو بگیرید و داخل خود سوپ بریزید.
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به موقع تشییع جنازم به پیرهن مشکیم مینازم
#محرم
#امام_حسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #مک_اند_چیز 😍😋
مواد لازم🛒
ماکارونی فرمی۱/۵پیمانه
پنیر پیتزا ۱پیمانه
پنیر پارمزان ۱/۲پیمانه
پنیر گودا ۲ورق
کره ۵۰گرم
شیر ۱/۵پیمانه
آرد سفید ۱/۵ق غ
نمک،فلفل و آویشن به میزان لازم
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
الان كه فصل برگ مو شده بهت ياد ميدم با ٣روش براى يكسال برگ مو داشته باشى🤗🍀
روش اول كنسروى
✅برگ موها ى شسته شده را رول كنيد توى قوطى شيشه اى تميز بچينيد،تا فضاى خالى نداشته باشه،آب سركه و نمك و بجوشونيد ،همين كه خنك شد روى برگها بريزيد، درشو محكم ببندين و در قابلمه پر آب برعكس بزاريد روى حرارت شعله رو روسن كنيد همين كه آب به جوش اومد و برگها تغيير رنگ دادن شعله رو خاموش كنيد. و قوطى داخل همون آب بزاريد تا كاملا خنك بشه.
براى هر ليتر آب هم دو ق غ خ نمك و ٣ق غ خ سركه نيازه.🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
روش دوم فريز كردن
✅برگهارو بعد شستن توو زيب كيپ بزاريد هواى كيسه حتما بگيرين و در فريزر بزاريد حتما يك رديف و براى برگها خالى كنيد چون شكننده ميشن .
✅روش سوم برگ مو شور هست
برگها رو مثل من داخل قوطى ،جا نوشابه،يا آب معدنى يا هر ظرفى كه داشتين بزارين و آب نمك بريزيد و در ظرف و ببندين.
براى هر ليتر دو ق غ خ نمك کافیه☘☘
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
پاريس برست يكي از معروف ترين شيريني هاي فرانسه ست كه خيلي شبيه نون خامه ايه خودمونه در واقع ميتونيم نون خامه اي قرطي هم صداش كنيم😅😋
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد
آرد يك پيمانه
كره صد گرم
آب يك پيمانه
شكر يك ق غ
وانيل نوك ق چ
نمک یک پنس
خامه قنادی حدود ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
آب و شکر و کره رو بذارید رو حرارت تا بجوش بیاد
به محض به جوش اومدن حرارت رو کم کنید آرد و نمک رو به یکباره اضافه کنید
و مثل من هی خمیر رو باز و دوباره جمع کنید به این کار داغ زدن میگن که این مرحله باید ۵ دقیقه انجام بشه
بعد خمیر روتوی یه کاسه بازش کنید تا كامل خنك بشه
تخم مرغ عا رو دونه دونه اضافه كنيد و بعد از اضافه كردن هر كدام با همزن برقي كامل بزنيد تا يكدست بشه
همزمان با تخم مرغ اخر وانيل رو هم اضافه كنيد
مواد تون بايد كاااملا چسبنده باشه
مواد رو داخل قيف با سر ماسوره ي رزت يا گرد ساده بريزيد
روي كاغذ روغني تون به كمك يع بشقاب ميوه خوره دايره بكشيد و مثل من پايپ كنيد
فر تون رو از قبل گرم كنيد و سيني رو داخل فر ٢٠٠ درجه به مدت ده دقيقه قرار بدين بعد حرارت فر رو كم كنيد و روي دماي ١٧٠ قرار بدين به مدت بين ٢٠ تا سي دقيقه تا زماني كه نون ها طلايي بشن
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ابنبات_های_عروسکی_خوشمزه 😋☝️
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_عربی😍😋
مواد لازم🔻
گوشت خام
پیاز خیلی ریز خام
کمی برنج پخته
بلغور گندم
طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمههای عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمههای عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن.
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🎂 👩🍳👇
@ashpazi_cakepazi💜🌸
@ashpazi_cakepazi💜🌸