فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه شکلات چیپسی نخر👍
خودت به همین آسونی درستش کن ،مواد زیادی هم نمیخواد😍
شکلات چیپسی
مواد لازم
پودر قند ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
پودر قهوه نصف ق چ (اگه دوست نداشتین می تونین حذفش کنین)
نمک ۱/۴ ق چ
اب ۴ ق چ
.
اب رو کم کم اضافه کنید تا به غلظتی که تو ویدیو هست برسه ممکنه کمی بیشتر یا کمتر نیاز باشه
اگه به کاغذ روغنی چسبید یه دستمال پارچه ای رو خیس کنید و ده ثانیه کاغذ روغنی روی پارچه بزارید دیگه راحت جدا میشه.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی هندوانه🍉😍😋
هندوانه یخ زده ۶۰۰ گرم (۱ کاسه بزرگ شیرین)
توت فرنگی یخ زده ۲۵۰ گرم
نصف لیمو سنگی
عسل ۱ ق غ
تخم شربتی ۱ ق چ
1️⃣هندوانه ها و توت فدنگی هارو رو خرد کن ۲-۳ ساعت بذار فریزر (تخم هندوانه هارو جدا کن)
2️⃣بعد بریزشون تو میکسر و آب نصف لیمو سنگی و عسل و تخم شربتی که ۳دقیقه خیس کردی (تو نصف استکان آب) اضافه کن و میکس کن و اگه دوس داشتی شیرینیش بیشتر باشه ۱ ق عسل بیشتر بریز
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یخچالی😍😋
بدون فر و خیلی راحت درست میشه
👩🏻🍳مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ۴۰۰ گرم
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
شکر دو الی سه ق غ
نشاسته ذرت دو ق غ
پودر کاکائو دو ق سر پر
۱۰۰ گرم شکلات تختهای
کره یک ق غ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت زعفرونی🍛🍛😍😋
برای ۴ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
ماست همزده: ۱/۵ لیوان
پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده .
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ ترفند شگفت انگیز برای داشتن خانه ی بهتر
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پنکیک ژاپنی برای صبحانه فرداتون
🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🥞
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🍮🍭🍬
ایده اضافه کردن تخم شربتی به ژله😍🌸
#ایده
#ترفند
#خانه_داری
#ژله
🎀 🌸 🎀
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کو_کو_شیرین
طرزتهیه:
موادلازم:
3عدد سیب زمینی متوسط
5 عددتخم مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
کمی زعفران
موادلازم برای تهیه ی شربت:
یک لیوان شکر
دوسوم لیوان آب
طرزتهیه:
3عددسیب زمینی رامیگذاریم بپزد
وقتی پخت وخنک شدبارنده ی ریز
رنده میکنیم طوری که همش ازرنده رد
شود .
تخم مرغها ونمک وزعفران راتوی سیب زمینها ریخته وحسابی هم میزنیم تا
مخلوط شوندسپس توی ماهیتابه روغن ریخته میگذاریم حسابی داغ شود.
سپس مایع کوکو رابه ماهیتابه
اضافه میکنیم وقتی یک طرفش کاملا
سرخ شدطرف دیگررامیگذاریم سرخ شودفقط برای خوشمزه شدن کوکوباید
نازک باشدوقتی دوطرفش سرخ شد
توی ظرف دیگرشکروآب رااضافه میکنیم ومیگذاریم جوش بیادوشربتمون کمی غلیظ شودسپس
به ماهیتابه ی کوکواضافه میکنیم وزیرش روکم میکنیم تاشربت کاملابه
خوردکوکوبرود.
فوق العاده میشه
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات چاکلت خونگی🥹
مواد لازم :
پودر کاکائو ۲ ق غ
نشاسته نصف ق غ
شکلات ۵۰ گرم
شکر ۲ ق غ
شیر سرد ۲ لیوان
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافه گلاسه کافی شاپی🤤
خیلی راحت میتونی این نوشیدنی رو توی
خونه درست کنی و حالشو ببری🤌🏼
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر بیسکوییتی
بیسکوییت پتی بور شکلاتی و وانیلی
۲بسته
پودینگ شکلاتی ۱بسته
شیر ۲پیمانه
پودر پسته برای تزیین
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده
۱ کیلو گوشت چرخ شده رو (نیمکیلو قلوه گاه گوسفندی + نیمکیلو راسته گوساله ) سه چهار بار با چرخ گوشت چرخش کنید ..
۲۵۰ گرم پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو خوب بگیرین و تفاله پیازو بزارین ۱ ساعت تو یخچال بمونه تا بیات بشه ..
گوشت + تفاله پیاز + نمک + فلفل + اگه دوست داشتین زردچوبه یا زعفرون رو حدودا یه ربع با ساطور ، ساطوریش کنین..
بعدش حدود یه ربع هم با دست کامل ورزش بدین ..
سیخ ها و گوشت کوبیده آماده رو بزارید تو یخچال ۱ ساعت بمونه ..
بعدش آب پیازو بزارین کنار دستتون و خیلی راحت به سیخ بکشین ( اینقد چسبندگی گوشت تو این مرحله زیاده ک سیخ زدنش راحته )
تا قبل کباب کردن سیخ های آماده شده رو تو یخچال نگه دارین ..
موقع کباب کردن هم هر ۱۰، ۱۵ ثانیه سیخ رو بچرخونین ک کبابا فیکس بشن و نوش جان کنین
#کوبیده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی زعفرونی
مواد لازم :
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته گل ۱ ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کاور بستنی :
شکلات سفید ۱۵۰ گرم
روغن مایع یکپنجم لیوان
خلال پسته (دلخواه)
~~~~~~~~~~~~~~
طرز تهیه :
شیر و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید.
بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه)
مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید.
برای کاور بستنی :
شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید
بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشوبگیره
#بستنی_زعفرانی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه خونگی😋😍
این شیرینی با چایی خوردن داره پیشنهاد میکنم امتحان کنید😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#کیک_مافین_شکلاتی😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر ریز
100 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 لیوان شیر + 1 قاشق چایخوری نسکافه فوری
1 قاشق چایخوری وانیل مایع یا 1 بسته وانیل5گرمی ترک(1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
3 لیوان آرد الک شده
2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
1 بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری پر )
100 گرم شکلات تلخ ریز خرد شده
و شکلات چیپسی تلخ برای رویه کیک
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را به مدت 5-6 دقیقه با همزن بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود و کره نرم شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید، سپس نسکافه را به شیر ولرم اضافه و مخلوط کنید و بهمراه وانیل اضافه کنید و کمی هم بزنید آرد از قبل الک شده و بکینگ پودر وکاکائو را در دو مرحله اضافه کنید وهم بزنید تا یکدست شود .
شکلات های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
قالب کیک مافین را با کره خوب چرب کنید، میتونید از کپسول کاغذی مافین هم استفاده کنید.
قسمت بیشتر قالب را از مایه کیک بریزید و شکلات چیپسی تلخ روی آن اضافه کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای در 170 درجه به مدت 35-40 دقیقه تا پخته شود. با خلال چوبی تست کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت بیسکوییتی که میدونم همه بچه ها و خیلی از ما بزرگترا عاشقشیم😍😍😍
که خیلی راحت و با مواد دم دستی میتونی تو خونه درستش کنی
دنت بیسکوییتی
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری سرخالی
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بیسکوییت پتی بور یا مادر ۴ دونه
طرز تهیه به طور کامل داخل ویدیو توضیح داده شده 🌻
حدودا۱۰ دقیقه طول می کشه با حرارت
کم تا غلیظ بشه🌻
ماندگاری هم تو یخچال ۳ روز هستش🌻
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس موکا
تو این هوا خیلی میچسبه🥵😍
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی😋
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق م
جوش شیرین ۱ و ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ تا ۱.۵ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چ
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_ترکیه_ای
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
#فروارد_یادتون_نره❤️
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_انبه 😋
این رسپی انداره قالب سایز ۲۰ هست
✅️ ۲ عدد تخم مرغ
✅️۱۱۰ گرم شکر
✅️۱۰۰ گرم روغن مایع
✅️ ۱۳۰ گرم آرد
✅️ ۵۰ گرم گردو
✅️ ۱۰۰ گرم انبه ریز شده
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
هل دلخواه
طرزتهیه شکر تخم مرغ ۱۰ دقیقه هم بزنید بدون مکس
بعدش گردو و انبه اضافه کنید
و داخل آرد بیکینگ وانیل بریزید حتما الک کنید
خیلی خیلی کم هم بزنید در آخر روغن مایع
و مایع آماد شد داخل قالب بریزید با درجه ۱۸۰ مدت زمان ۴۵ دقیقه تو فر باشه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ و بامیه
دستور تهیه :
یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم . یه استکان اب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان اب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت بیست دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام
خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید
برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که آبش رفت بسته بندی و فریز کنید
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخمک نوستالژی
مواد لوازم:
ژله با طعم دلخواه🍓🫐🍋
آب جوش💧🔥
آب سرد 💧❄️
نایلون باریک
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
🍽 🍽 گروه آشپزی سفره 🍽 🍽
💓دورهمی #سرآشپزهای مجرب
💗هنرنمایی #کدبانوهای باسلیقه
💖توی این گروه همه از #تجربه هاشون و فوت و فن های #آشپزی میگن 😊
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
کلی #ایده آشپزی و #غذاهای جدید و #تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی #گروه گذاشته میشه
🍔🍕🍰🧆🌮🍛🥗🍝🎂🍮🥧🥪