eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.4هزار دنبال‌کننده
805 عکس
9.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس موکا تو این هوا خیلی می‌چسبه🥵😍 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خیس شکلاتی😋 مواد لازم : آرد ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر ۲ ق م جوش شیرین ۱ و ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه شکر ۱ تا ۱.۵ پیمانه وانیل ۱/۴ ق چ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز 2 سینه مرغ 2 ران مرغ بدون استخون 2 قطعه فلفل قرمز و سبز جعفری 3 4 عددسیر نصف فنجان روغن نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب ❤️ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋 این رسپی انداره قالب سایز ۲۰ هست ✅️ ۲ عدد تخم مرغ ✅️۱۱۰ گرم شکر ✅️۱۰۰ گرم روغن مایع ✅️ ۱۳۰ گرم آرد ✅️ ۵۰ گرم گردو ✅️ ۱۰۰ گرم انبه ریز شده نصف قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر هل دلخواه طرزتهیه شکر تخم مرغ ۱۰ دقیقه هم بزنید بدون مکس بعدش گردو و انبه اضافه کنید و داخل آرد بیکینگ وانیل بریزید حتما الک کنید خیلی خیلی کم هم بزنید در آخر روغن مایع و مایع آماد شد داخل قالب بریزید با درجه ۱۸۰ مدت زمان ۴۵ دقیقه تو فر باشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ و بامیه دستور تهیه : یکم از کلاهک بامیه رو گرفتم و شستم و با کمی روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم بعد تو همون تابه دوتا پیاز متوسط را ک بصورت حلقه حلقه برش داده بودم سرخ کردم و بعد فیله های مرغ را بهش اضافه کردم و مجدد با هم تفت دادم یکم ک حجمش سبک شد زعفران دم کرده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی ریختم هم زدم بعد بهش یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم یعنی گذاشتم روی مواد اما هم نزدم . یه استکان اب ریختم روشون و در تابه رو گذاشتم با حرارت کم اجازه دادم نیم ساعت همه با هم پخته شن بعد از نیم ساعت همه مواد رو هم زدم بعد بهش چنتا گوجه گیلاسی و بامیه سرخ شده و دوباره یک استکان اب و یکم پودر سیر اضافه کردم و دوباره در تابه رو گذاشتم به مدت بیست دقیقه تا همه ی مواد با هم پخته شن و تمام خوراک بامیه امادست میتونید به همراه برنج و با نون میل کنید برای فریز کردن بامیه کافیه یکم از کلاهک بامیه را بگیرید و بامیه ها را بشویید بعد که آبش رفت بسته بندی و فریز کنید هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یخمک نوستالژی مواد لوازم: ژله با طعم دلخواه🍓🫐🍋 آب‌ جوش💧🔥 آب سرد 💧❄️ نایلون باریک هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
هدایت شده از ترفندکده خوب🌸
🍽 🍽 گروه آشپزی سفره 🍽 🍽 💓دورهمی مجرب 💗هنرنمایی باسلیقه 💖توی این گروه همه از هاشون و فوت و فن های میگن 😊 https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd کلی آشپزی و جدید و متنوع و راحت هم هر روز توی گذاشته میشه 🍔🍕🍰🧆🌮🍛🥗🍝🎂🍮🥧🥪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک صبحانه فوق العاده خوشمزه 🔸 مواد لازم برای دو نفر: نان لواش یا نان پیتا - 1 عدد؛ تخم مرغ - 2 عدد. پنیر - 100 گرم؛ نمک به اندازه ؛ گوجه فرنگی - 1 عدد. کره - 20 گرم ⠀ 🔸 آماده سازی: نان لواش کره را داخل تابه بندازید تا آب بشه، نان را به اندازه قطر تابه یا یک مقدار کوچکتر ببرید و در آب خیس کنید، آن را داخل تابه قرار بدید، تخم مرغ را به آن اضافه کنید (1 عدد روی هر نان)، نمک را به اندازه دلخواه اضافه کنید، پنیر موزارلا را اضافه کنید، بعد پشت و رو کنید و گوجه فرنگی یا سوسیس یا ژامبون به دلخواه اضافه کنید و روی آنهارو با نان بپوشانید (مثل کلیپ) ، و در انتها سرخ کنید هر دو طرفش رو. صبحانه آماده است، از غذا خوردن لذت ببرید . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
(برای 3 نفر) تخم مرغ 6عدد سس مایونز 2قاشق سوپخوری ماست خامه ای 1قاشق سوپخوری كرفس 2ساقه شوید 1قاشق غذاخوری ژامبون مرغ 2ورق كاهو 5برگ نان تست 8عدد آبلیمو به میزان لازم نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها را آبپز كرده و پوست بكنید و بعد آن را به همراه ساقه كرفس شسته شده و مقداری آبلیمو و شوید داخل میكسر بریزید و كاملا پوره كنید. ژامبون را به صورت نگینی خرد كرده و بعد از میكس شدن به مواد اضافه كنید. بعد از آماده شدن مواد ماست خامه ای و سس مایونز و كمی فلفل به مواد اضافه كرده و روی نان تست قرار دهید و با كاهو سرو كنید. نكات 1)در صورت تمایل تخم مرغ خود را به صورتی كه در لینك روبرو آموزش داده شده بپزید تا خوشمزه تر شود. 2)اگر دوست دارید سالاد شما غلیظ تر شود به آن مقداری نان تست خرد شده یا سیب زمینی آبپز اضافه كنید. 3)بهتر است به جای آبلیمو به سالاد سركه سیب یا سركه سفید اضافه كنید. 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi