#سالاد
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کودکانه
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_چیپسی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی رژیمی😋
📍یک ق غ قهوه فوری
یا به اصطلاح قهوه گُلد
📍یک ق غ کره بادوم زمینی
📍یک لیوان شیر سرد پر چرب
📍چند قالب یخ
(اگر تمایل داشتید نوشیدنی خنکی داشته باشید)
📍یک موز خورد شده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش ۳ مدل نوشیدنی #موهیتو
همش دنبال یه #نوشیدنی هستی که عطش تو کم کنه؟☺️
موهیتوی تمشک👇
🔺کمی تمشک تازه یا یخ زده
🔺کمی آب
🔺یک ق غ شکر
🔺نوک ق چ نمک
🔺چند برگ نعنا تازه🍃
🔺چند تیکه لیمو ترش🍋
🔺کمی آبلیموی تازه🍋
🔺آب گازدار
🔺یخ🧊
❗️طبق دستور توی ویدیو درست کنید.
موهیتوی ساده👇
🔸چند تیکه لیمو ترش🍋
🔸چند برگ نعنا🍃
🔸کمی آب
🔸یک ق غ شکر
🔸یخ🧊
🔸آب گازدار
❗️طبق دستور توی ویدیو درست کنید.
موهیتوی توت فرنگی👇🍓
🔹چند عدد توت فرنگی🍓
🔹چند برگ نعنا🍃
🔹چند تیکه لیمو🍋
🔹یخ🧊
🔹یک ق غ شکر
🔹آب گازدار
❗️طبق دستور توی ویدیو درست کنید.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
32.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله میوه ای توپی مناسب تابستون 😍
#ترفند
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک موزی😍😋
مواد لازم:
پودر بیسکوییت🧇 به مقدار لازم(اندازه پر شدن کف سینی)
کره ذوب شده🧈 دو قاشق غذاخوری
موز 🍌به تعداد لازم
برای کرم کاکائویی:
شیر 🥛یک لیتر(۴لیوان)
پودر کاکائو🍫 دو قاشق غذاخوری
شکر🍚 یک لیوان
آرد🥡 یک و نیم لیوان
وانیل🌸 یک ونیم قاشق چایخوری
کره🧈 یک قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده🍫 حدود ۱۲۰ گرم(یک تکه کوچک یا اندازه دو قاشق)
برای کرم سفید:
یک پاکت خامه صبحانه
۷۰ گرم شکلات سفید
نکته: برای کرم سفید میتونید خامه قنادی هم جایگزین نموده و استفاده
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خونگی🍰•
سه سوته این شیرینی خوشمزه رو درست کن🥰
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله بستنى😍😋
ژله بلوبرى ١ بسته
ژله انار ١ بسته
بستنى وانيلى ١ ليوان
آب جوش ٢ ليوان
اول از همه بستنى رو بايد تو دماى محيط بزاريم تا كاملاً آب بشه ، حالا ميريم سراغ درست كردن ژله بلوبرى با يك ليوان آب جوش و خوب مخلوطش ميكنيم تا كاملاً صاف و شفاف بشه بعد ميزاريم بمونه و به دماى محيط برسه بعد نصف ليوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و تو قالب ميريزيم و ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همين روش درست ميكنيم و آروم روى لايه اول ميريزيم و ميزاريم خوب ببنده ، بعد از قالب خارج ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم به همين راحتى يه دسر خوشمزه و قشنگ درست ميكنيم
نكته؛ ميتونيد از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده كنيد ، زياد هم نزنيد كه دسرتون لايه لايه بشه با اين روش يك لايه از دسر شيشه اى و يك لايه كرمى ميشه ، لايه اول زياد تو يخچال نمونه چون در اين صورت موقع برگرشتن از قالب لايه ها ازهم جداميشه ، ميتونيد به صورت تكنفره و ليوانى درست كنيد
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسان ترین روش مرغ سوخاری🍗
#مرغ_سوخاری
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت گردو و آلو
مواد لازم
فیله مرغ چهار عدد
پیاز نگینی یک عدد
آلو ده عدد
رب انار یک قاشق
گردو پنج عدد
زعفران
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی کهکشانی سنتی😋
سیروپ ویولت ۶۰ سیسی -
گلاب ۲۵ سیسی -
عرق کاکوتی ۶۰ سیسی -
عرق بیدمشک ۶۰ سیسی -
چهارتخم ۲ قغخوری -
آب آلوورا ۴۰ سیسی -
چهار تخم که شامل تخم شربتی ، خاکشیر ، قدومه ، بارهنگ ، سیستان ، به دانه
درمان سرفه و گرفتگی صدا
حفظ سلامت دهان و دندان
درمان کبد چرب
بهبود گوارش
کاهش وزن
و...
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
#دسر عربی مخملی 😋💝
مواد لازم:
شیر ۳ پیمانه
شکر ۵ ق غ
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری استاندارد
آب ۱/۴ پیمانه
کرم کارامل ۱ بسته
نسکافه یک ق غذاخوری استاندارد
خامه صبحانه ۱پاکت
بیسکوییت پتی بور ۲۰عدد
🔺️ژلاتین رو با یک چهارم لیوان اب مخلوط میکنیم تا اسفنجی بشه روی بخار کتری میزاریم تا شفاف بشه
🔺️شير.،كارامل؛ شكر،نسکافه رو داخل ظرف میریزیم میزاریم روی شعله گاز وقتی شیر گرم شد و شکر حل شد شعله رو خاموش میکنیم نیاز نیست شیر بجوشه.
🔺️برای مخملی کردن :
۵ عدد بیسکوییت پتی بور رو طبق فیلم پودر کنید و رنگ دلخواه رو کم کم بهش اضافه کنید حتما قبلش رنگ رو داخل یک ق غذاخوری آب حل کنید و بعد اضافه کنید.
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک تولد بدون فر
#کیک_تولد
#بدون_فر😋
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi