فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_نازخاتون😍😋
بادمجان نیم کیلو
گوجه ۲۵۰گرم
سیرخردشده یک قاشق غذاخوری
سبزی شامل (گشنیز،ریحان،نعنا) ۳قاشق غذاخوری
آب غوره نصف لیوان
آب سرکه نصف لیوان
نمک وادویه ترشی به میزان لازم
بادمجانهاروکبابی میکنیم داخل ظرف درب دارمیزاریم تاراحت پوستش کنده بشه بعدباچاقوساطوری میکنیم تاکاملاله بشه
گوجهاروهم کبابی کرده پوستشومیگیریم وباچاقوکاملاله میکنیم
بادمجان،گوجه،سبزی،سیر،نمک،ادویه ترشی آب غوره وآب سرکه همه روباهم مخلوط کرده داخل شیشه تمیزوخشک میریزیم ومیزاریم یخچال وحدودایکماه قابل نگهداری هست
نکته:اگرسبزی تازه دردسترس نبودازسبزی خشک میتونیداستفاده کنیدآب سرکه رومیتونیدحذف کنیدولی اگربریزین ماندگاری بیشتری داره
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #پیتزا_ایتالیایی 🍕🍕
پیتزا با خمیر ایتالیایی دوست داری یا خمیر امریکایی ؟؟
مواد لازم برای خمیر ایتالیایی🍕
آرد سفید شیرینی پزی (۵۰۰گرم)
شکر (۵گرم) نمک (۸ گرم)
مخمر (۳گرم) بکینگ پودر(۳گرم)
روغن مایع (۴۵گرم) آب (۳۰۰گرم)
🔴 اول مواد خشک و باهم ترکیب میکنیم بعد با دور کم اب و کم کم بهش اضافه میکنیم بعد روغن و کم کم اضافه میکنیم بمدت ۵ دقیقه تا کاملا منسجم بشه .
سس پیتزا
🟢 گوجه (۳عدد) پیاز ( یک عدد متوسط) سیر (۲حبه) ادویه (نمک فلفل سیاه پودر پاپریکا جعفری خشک شده) کره (۲ قاشق) مراحل پخت داخل فیلم هست .
🔵 خمیر که ۲۰ دقیقه استراحت کرد روی سطحی کمی ارد بپاشید و خمیر و چونه بزنید چهارتا چونه میشه ولی سینی های من بزرگ بود دوتا چونه کردم .داخل سینی چرب کنید و خمیر و پهن کنید خمیر باید نازک باشه روش دستمال میندازیم و ۴۰ دقیقه استراحت میدیم.
بعد روی خمیرو چنگال میزنیم که خب پخته بشه و سس میمالیم و پنیر پیتزا و مواد پیتزا و در اخر دوباره پنیر پیتزا رو بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای (۲۰۰درجه ) بمدت (۲۰ دقیقه) میزاریم تا پخته بشه بعد در اخر بمدت ۲ دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که پیتزا گریل بشه .
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید🌹
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این رولت با همه رولت ها فرق داره👌🤩
مواد لازم:
دو بسته بیسکوییت لوتوس
یک سوم پیمانه شیر
۴۰۰ گرم خامه قنادی
دو قاشق غذاخوری کرم لوتوس
بیسکوییت و توت فرنگی برای تزئین
#رولت #رولت_لوتوس #رولت_خامه_ای
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ رو ببینید خیلی راحت و سریع بدون فر و توستر براتون مرغ شکم پر بریونی درست کردم
که طعمش از بیرونیا هم خوشمزه تر شد😍
چیا لازمه🤗
✅یک عدد مرغ درسته
✅زعفران دم شده به میزان لازم
✅مغز گردو نصف پیمانه
✅رب انار نصف استکان
✅زرشک سه قاشق غذاخوری
✅نمک و فلفل به میزان دلخواه
✅رب گوجه دو قاشق غذاخوری
کلیپ رو تا انتها ببینید این نکات هم در نظر بگیرید👇
🚫حتما اول پخت یک لیوان آب زعفران بریزید
بعد از نیم ساعت مجدد یک لیوان آب و رب گوجه مخلوط کنید و بریزید روی مرغ
و اگر باز هم احتیاج به آب داشت در یک مرحله دیگر اضافه کنید چون باعث میشود مرغ طعم بهتری پیدا کند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃#سالاد_آرایی
من اومدم با یه سالاد دیگه🥗🥒☺️
✅کلم سفید و بنفشو میتونید تو غذاساز خورد کنید که یکدست بشه، ولی من رنده درشت کردم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش سرخ کردن ماهی
🐟🐟🐟
#ترفند_آشپزی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موکا دیگه تعریف نداره داره؟!🙈
اگه طرفدار طعم شکلات و نسکافه تو کیکی پیشنهاد من بهت این کیک جذاب و خوشمزه اس👌🏻😍
حالا چی احتیاج داریم؟
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۸۰ گرم
آرد ۲۲۵ گرم
روغن ۱۲۵ میلی لیتر
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
پودرکاکائو ۲۰ گرم
نسکافه ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
-تو ویدیو کامل توضیح داده شده که چیکار کنید تا یه کیک جذاب و خوش بافت و خوشمزه تحویل بگیرید😍✌🏻
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فوری بخوای درس کنی چی درس میکنی؟
.
#غذای_فوری
نان لواش دوتکه
تخم مرغ ۳عدد
نمک وادویه به میزان لازم
سوسیس دوعدد
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه خردشده یک قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا ۳قاشق غذاخوری
کف تابه رویکمی روغن میریزیم نان لواش روگردبرش میزنیم داخل تابه میزاریم تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه،جعفری خردشده،روباهم مخلوط کرده سوسیس سرخ شده روی آنهامیچینیم وبعدلایه دوم نان روروی موادمیزاریم درب تابه روهم گزاشته اجازه میدیم یک طرف اون سرخ بشه بعدبرمیگردنیم تاطرف دیگه هم سرخ بشه حالاغذای فوری ماآمادس نوش جانتون❤️
میتونیدبجای سوسیس ازمرغ پخته ریش شده یاگوشت چرخ شده هم استفاده کنید
__
#غذای_فوری #نهار #شام #فست_فود
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_خوشمزه 🫔😋
✅️شیر یک فنجان
✅️آرد دو فنجان
✅️وانیل یک قاشق چایخوری
✅️تخم مرغ دو عدد
✅️روغن یک قاشق غذاخوری
✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
✅️خامه نصف بسته
✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم
✅️عسل دو قاشق غذاخوری
✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه
⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید
⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#دسر_طالبی🍈
.
موادلازم :👇
طالبی متوسط : یک عدد
(برای مایع دسر ۵۰۰ گرم لازم داریم)
شیر : یک لیوان
پودر ژلاتین : ۴ قغ
شکر : نصف لیوان
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
وانیل : ۱/۴ قغ
رنگ خوراکی سبز : یک یا دو قطره
ژله طالبی یا آلوئهورا : نصف بسته (۵۰ گرم)
آبجوش : ۳/۴ لیوان
خلال بادام : برای تزئین
.
🔺قبل از ریختن مواد داخل قالب بهتره از صافی رد کنید🔻
#دسر_میوه_ای #دسر_تابستونی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرف ژله ای درست کنید و یه خوشمزه جات خوشگل هم بریزید داخلش
#ترفند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌با ایندورش برگ انگور رو به مدت ۲سال تو کالبینت بدونکپک زدن نگهداری کن❗️❌
مواد لازم کنسرو کردن برگ مو
آب معمولی۳لیوان
نمک ۴قاشق
سرکه سفید نصف پیمانه
❌❌حتما از شیشه درب فلزی استفاده کنید❌❌
❌❌دقت کنید اب رو تو شیشه به اندازه ای که نشون دادم پر کنید و درب رو کیپ کنید❌
❌❌شیشها رو تا نصفه در اب معمولی که تو قابلمه ریختید بزارید و بعد گاز رو روشن کنید تا ۲۰دقیقه بجوشه با شعله ملایم❌❌
❌❌بعد از ۲۰دقیقه شیشه ها رو اروم بردارید و به مدت ۱۲ساعت به صورت برعکس قراردهید اگر نشتی داشت زود استفاده کنید اگر نداشت تا یکسال تو کابینت میمونه❌❌
#ترفند
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی کرمدار😍
طعمش به ناپلئونی شبیهه ولی خوشمزه تر🤭حتما امتحانش کنید✨
مواد لازم:👇
خمیر هزارلای شیرینی ۱ بسته
نوتلا یا شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ ق چ
سس شکلات و توت فرنگی مقداری
کره و شکر برای روی شیرینی کمی
پودر قند کمی
نکات مهم:❌
☑️خمیر هزارلا رو دو سه ساعت قبل از استفاده بذارید داخل محیط تا کاملا یخ زدایی بشه
☑️دمای فر ۱۷۵ درجه به مدت بیست تا سی دقیقه میباشد. پنج دقیقه آخر المنت بالا رو روشن کنید تا روی شیرینی ها هم طلایی بشه
☑️نسبت مواد پنیری رو میتونید بسته به ذائقه تون تغییر بدید
☑️میتونید از توت فرنگی به جای سس شکلات و سس توت فرنگی استفاده کنید
☑️شیرینی هارو داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😅باقالی قاتوق غذای راحت و فوری بدون مواد اولیه خاص😆فقط اونم با ۳قلم مواد 👌کیا این غذای خوشمزه گیلانی رو امتحان کردن؟
لوبیا کشاورزی یامحلی پوست کنده حدودا ۲٠٠ گرم 🫘
سیر سه تاچهار حبه 🧄
شوید خشک یا تازه دوتا سه قاشق غذاخوری ☘️
آب حدود یکو نیم تا دولیوان 💦
تخممرغ یک عدد🥚
نمک، فلفل، زردچوبه🫙
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺#مرغ گریل مراکشی🌺
مواد لازم: برای این مقدار ادویه ۳ عدد سینه کامل یا یک مرغ کامل ۱ کیلویی، ادویه ها پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، زیره هر کدام ۱ ق چ، فلفل سیاه، فلفل سفید و فلفل قرمز و نمک نسبت به ذائقه تون اضافه کنید، آب ۱ لیمو، نصف پیمانه روغن زیتون یا معمولی
تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و به تکه های مرغ یا سینه مرغ که از وسط باز کردین بمالید ودر ظرف در دار ترجیحا برای ۱ شب یا حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار بدین، قبل از گریل کردن تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید ادویه های اضافه را از روی تکه های مرغ پاک کنید که موقع گریل کردن نسوزند و مرغها را روی حرارت متوسط بالا هر طرف ۵ دقیقه گریل کنید.
🌺نکته: به هنگام گریل کردن مرغها را با کفگیر فشار ندین چون آب آن خارج و باعث خشکی مرغ می شود. حرارت نباید کم باشد تا مرغ آب نیندازد.
بعد از پایان گریل ماهیتابه را از روی گاز برمی داریم و اجازه می دهیم مرغ ۵ دقیقه بماند بعد برش می دهیم.
برای سالاد کلم بنفش و سفید و هویج و کمی بادام زمینی
برای سس: ۲ ق غ کره بادام یا کره بادام زمینی + ۱ ق غ روغن کنجد+ ۱ ق غ روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و قبل از سرو روی مرغها می ریزیم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ترشی گوجه تبریزی با طعم متفاوت و عالی
مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
طرز تهیه:
❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک"
نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود فیلوکاپ سبزیجات 🥦
مواد لازم:
خمیر یوفکا
گوجه گیلاسی
پیازچه نصف پیمانه
خامه رقیق شده ۱ پیمانه
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
کف قالب را چرب کرده خمیر یوفکارا به اندازه مربع های یکسان برش زده و مانند فیلم ۲ لایه در هر قالب قرار میدهیم
پنیر فتا را خمراه با خامه،پیازچه،تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا ترکیب یکسانی به دست آید
سپس داخل خمیر ها را با مواد پر میکنیم و بر روی آن گوجه گیلاسی قرار میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم
نوش جان♥️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ساندویچ تانتونی ترکیه
یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه🤤
مواد لازم:
پیاز ۲عدد
فلفل دلمه نصف
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
گوجه ۲عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
رب ۵ ق غ
روغن و کره
نان گرد
نصف لیوان آب
ادویه های مخصوص این غذا:
نمک
زردچوبه
پاپریکا
پولبیبر
آویشن
طرز تهیه:
کامل طرزتهیه رو تو فیلم براتون گفتم
فقط اینکه مدل این غذا اینجوریه که نون رو روی مواد بزارن و کمی با دست فشار بدن تا نون طعم و رنگ غذا رو بخودش بگیره
اینکار طعم لقمه ها رو لذت بخشتر میکنه
برای کنار مواد هم گوجه و فلفل دلمه و پیاز سماغی و جعفری میچینن که واقعا این ساندویچ رو خوشمزه تر میکنه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi