فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😅باقالی قاتوق غذای راحت و فوری بدون مواد اولیه خاص😆فقط اونم با ۳قلم مواد 👌کیا این غذای خوشمزه گیلانی رو امتحان کردن؟
لوبیا کشاورزی یامحلی پوست کنده حدودا ۲٠٠ گرم 🫘
سیر سه تاچهار حبه 🧄
شوید خشک یا تازه دوتا سه قاشق غذاخوری ☘️
آب حدود یکو نیم تا دولیوان 💦
تخممرغ یک عدد🥚
نمک، فلفل، زردچوبه🫙
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺#مرغ گریل مراکشی🌺
مواد لازم: برای این مقدار ادویه ۳ عدد سینه کامل یا یک مرغ کامل ۱ کیلویی، ادویه ها پودر گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، زیره هر کدام ۱ ق چ، فلفل سیاه، فلفل سفید و فلفل قرمز و نمک نسبت به ذائقه تون اضافه کنید، آب ۱ لیمو، نصف پیمانه روغن زیتون یا معمولی
تمام این مواد را با هم مخلوط کنید و به تکه های مرغ یا سینه مرغ که از وسط باز کردین بمالید ودر ظرف در دار ترجیحا برای ۱ شب یا حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار بدین، قبل از گریل کردن تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید ادویه های اضافه را از روی تکه های مرغ پاک کنید که موقع گریل کردن نسوزند و مرغها را روی حرارت متوسط بالا هر طرف ۵ دقیقه گریل کنید.
🌺نکته: به هنگام گریل کردن مرغها را با کفگیر فشار ندین چون آب آن خارج و باعث خشکی مرغ می شود. حرارت نباید کم باشد تا مرغ آب نیندازد.
بعد از پایان گریل ماهیتابه را از روی گاز برمی داریم و اجازه می دهیم مرغ ۵ دقیقه بماند بعد برش می دهیم.
برای سالاد کلم بنفش و سفید و هویج و کمی بادام زمینی
برای سس: ۲ ق غ کره بادام یا کره بادام زمینی + ۱ ق غ روغن کنجد+ ۱ ق غ روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و قبل از سرو روی مرغها می ریزیم.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ترشی گوجه تبریزی با طعم متفاوت و عالی
مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
طرز تهیه:
❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک"
نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود فیلوکاپ سبزیجات 🥦
مواد لازم:
خمیر یوفکا
گوجه گیلاسی
پیازچه نصف پیمانه
خامه رقیق شده ۱ پیمانه
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل
طرز تهیه:
کف قالب را چرب کرده خمیر یوفکارا به اندازه مربع های یکسان برش زده و مانند فیلم ۲ لایه در هر قالب قرار میدهیم
پنیر فتا را خمراه با خامه،پیازچه،تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا ترکیب یکسانی به دست آید
سپس داخل خمیر ها را با مواد پر میکنیم و بر روی آن گوجه گیلاسی قرار میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم
نوش جان♥️
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ساندویچ تانتونی ترکیه
یکی از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه🤤
مواد لازم:
پیاز ۲عدد
فلفل دلمه نصف
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
گوجه ۲عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
رب ۵ ق غ
روغن و کره
نان گرد
نصف لیوان آب
ادویه های مخصوص این غذا:
نمک
زردچوبه
پاپریکا
پولبیبر
آویشن
طرز تهیه:
کامل طرزتهیه رو تو فیلم براتون گفتم
فقط اینکه مدل این غذا اینجوریه که نون رو روی مواد بزارن و کمی با دست فشار بدن تا نون طعم و رنگ غذا رو بخودش بگیره
اینکار طعم لقمه ها رو لذت بخشتر میکنه
برای کنار مواد هم گوجه و فلفل دلمه و پیاز سماغی و جعفری میچینن که واقعا این ساندویچ رو خوشمزه تر میکنه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترند این روزا
مواد لازم:
150 گرم ژامبون خرد شده
150 گرم پنیر موزارلای خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 مشت جعفری ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه به دلخواه
200 گرم پنیر خامه ای(یا خامه ترش )
.
دمای 180 درجه به مدت تقریبی 10 _15 دقیقه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
سالاد لوبیا سفید (کانلینی)#
مواد لازم:
سس:
1/2 لیوان جعفری
1 قاشق خمیر فلفل قرمز کالابریا(یا سس هریسا و یا سس سریراچا)
1/2 پیاز
1/4 لیوان روغن زیتون
1 لیمو، آب گرفته
نمک و فلفل
3_4 لیوان لوبیا کانلینی
1/3 لیوان فلفل کاپیا کبابی
1/3 لیوان ترشی بادمجان
1/4 لیوان گوجه فرنگی خشک شده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
30.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_تنوری با تنور روی اجاق گاز👨🏻🍳
مواد لازم👇
مرغ متوسط ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرمی
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
سبزیجات شامل پیاز و فلفل دلمه ای و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
برای درست کردن فر دست ساز♥️👇
قابلمه بزرگ روحی یا استیل
سنگ ریز میتونید از نانوایی سنگکی تهیه
کنید مقدار آن باید یک پنجم قابلمه رو بگیرد
پایه که باید روی سنگ قرار بگیره
#آشپزی #مرغ_مجلسی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_کرمدار😋
مواد لازم :
آرد قنادی ۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نصف ق چ
ماست نصف پ
مواد کرم پاتیسیر :
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
گروه دورهمی بانوان 👩🦰🧑🦰👱♀👩🏻🦱
https://eitaa.com/joinchat/4152230371C984b3d6ffd
👠👛💝🛍👒👗💄💅
⛔️⛔️ورود آقایان ممنوع⛔️⛔️
⛔️ ارسال تبلیغات = ریپورت ⛔️
فعال ترین و باحال ترین گروه چت خانم ها همینجاست
😂😅😍🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله مورب 🍭
مواد لازم :
ژله با طعم دلخواه
(من ۵ رنگ استفاده کردم)
بستنی وانیلی
آب جوش
آموزش #آشپزی و کیک پزی گندم
@amoozesh_ashpazi_cake ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کاپ_کیک_زبرا 😋🍫
✅ تخم مرغ: 2 عدد
✅ شکر: 70 گرم
✅ آرد: 100 گرم
✅ شربت بار: نصف قاشق غذاخوری
✅ روغن مایع : 40 گرم
✅ بکین پودر: نصف قاشق مرباخوری
✅وانیل : یذره
🍫پودرکاکائو: مقداری
⭕️قالب پای سیب: 3 عدد
🩵 ابتدا تخم مرغ+شکر+وانیل رو ۸ دقیقه میزنیم
💜در ادامه شربت بار+روغن اضافه میشه
💛 بعد مخلوط آرد و بکین پودر اضافه میشه
🧡 طبق فیلم قیف میزنیم
🔥حتما ۱۰ دقیقه قبل فریا توسترتونرو روشن کنید
🌡دمای فر: بین 170 تا 190
🌡دمای توستر: بین 150 تا 165
⏰تایم پخت حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
دوستان عزیزمدمای فرها و توسترها متفاوت طبق
تجربه خودتون از دستگاهتون پخت کنید
نوش جانتون
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_پائیزی
بلغورگندم دولیوان
نخود یک لیوان
لوبیا نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازن
پیاز دوعدد
سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم
آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان
عصاره قلم یک تکه
گوشت گوساله ۳۰۰گرم
گوجه ۴عدد
پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه
تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم
من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍
📌نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📌#خلال_پسته رو با این تکنیک درست کنید عالی میشه
⚜اینجوری بصرفه تره☺️
#ترفند
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش #سماق_پلو 😋😍
سماق پلو امتحان كردى؟🤌🏻
اگه امتحان نكردى اينبار كباب درست كردنى اين رسپى رو امتحان كن از عطر و طعم سماق و زعفرونى كه با پلو دم ميكشه نگم برات😋😋
گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
پياز درشت ١ عدد
سير ٢حبه
نمك و فلفل و پول بيبر و پاپريكا و سماق ١ ق م
زعفرون
برنج ٢_٣ پيمانه
سماق براى روى برنج
زعفرون دم كرده
كره اب شده
🔺حتما اب پياز رو بگيرين و به گوشت اضافه كنين
🔺نيم ساعت به گوشت تو يخچال است اخت بدين و بعد قلقلى كنين و تو مخلوط روغن و كره سرخشون كنين
🔺برنج رو زنده ابكش كنين
همه ى مراحل تو ويديو هست
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان توری
🍢🍢🍢🍢
مواد لازم:
کره ۲۰گرم
عسل ۱ ق غ
زعفران یک چهارم ق چ
کنجد ۵۰ گرمنصف پیمانه
شکر ۱۰۰ گرمنصف پیمانه
پودرهل یک چهارم ق چ
آردسفید ۱ ق غ
خامه صبحانه یک و نیم ق غ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜#دسر_دورنگ
📍مواد لازم:
🥛شیر دو و نیم لیوان
🥄شکر یک سوم لیوان
🍫پودر کاکائو ۱ ق م
🧁خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🥣پودر ژلاتین ۲ ق غ + نصف لیوان آب سرد
🍪بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
🥄وانیل خالص نوک ق چ (وانیل شکری نصف ق چ)
🔻طرز تهیه:
شیر، شکر و پودر کاکائو رو روی حرارت ملایم میذاریم تا یکدست شه، لازم نیست بجوشه. خامه همدمای محیط رو با کمی از دسر ترکیب میکنیم و بعد به دسر اضافه ش میکنیم که خامه نبُره.
ژلاتین رو با آب سرد ترکیب میکنیم چند دقیقه که بمونه اسفنجی میشه و میذاریم روی بخار کتری تا کاملا روون شه و به مواد اضافه میکنیم. بیسکوییت پتی بور پودر شده رو هم اضافه میکنیم و در آخر که هم زدیم و یکدست شد وانیل میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.
اگه دوست داشتین دو رنگ شه مثل من کمی از دسر رو با پودر کاکائو ترکیب کنین و بریزین کف قالب و ۱۰-۱۵ دقیقه بذارین تو یخچال نیم بند شه بعد بقیه دسر رو روش بریزین و بذارین حداقل ۴-۵ ساعت تو یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان😍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi