بچه هام هوس #شیرینی کرده بودن اخه تواین اوضاع گرونی چه شیرینی بخرم 😐
راستش خودمم هوس کرده بودم 🙊
دل زدم به دریا و خودم دست به کار شدم🤷♀
تو تابه #شیرینی_نخودچی درست کردم 😍
از بیرون هم #خوشمزه تر شده بود ، بوش کل ساختمون برداشته بود
https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
تا عید کلی شیرینی خوشمزه برای خودت درست کن😊
#پیراشکی_شکلاتی
🥯🍩
✅مواد لازم برای خمیر: ۳-۴ لیوان آرد قنادی، یدونه تخم مرغ ، ۱ لیوان شیر ولرم، ۴ ق.غ شکر، نصف ق.چ نمک، ۱ق.غ خمیر مایه فوری، ۱ ق.چ وانیل، ۵۰گرم کره هم دمای محیط
✅برای کِرِم شکلاتی: ۱ لیوان شیر،۱/۴ لیوان شکر،۱/۴ لیوان آرد ،چند تیکه شکلات
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳آموزش #پای_آناناس 😋😍
.
نزدیک باز شدن مدرسه هاست و این پای آناناس میتونه یه تغذیه عالی برای بچه هاتون باشه، پس سیوش کن😉😍
.
✅ مواد لازم برای ۱۲ تا پای:
کمپوت آناناس (کوچیک یا بزرگ)
تخم مرغ: ۳ عدد (۱۸۰ گرم با پوست)
شکر: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
وانیل: نصف ق چ (۱ گرم)
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
آب کمپوت آناناس: ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
پودر نارگیل چرب: ۲ ق غ ( ۱۵ گرم)
آرد قنادی: ۱ و نیم پیمانه ( ۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم)
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما از یک ربع قبل روشن بشه
فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه المنت پایین
فر برقی ۱۶۰ درجه المنت پایین و دور فن
توستر: ۱۵۰ درجه ( الممت بالا و پایین)
ماکروویو و سولار: ۱۶۰ درجه کانوکشن
طبقه وسط به مدت نیم ساعت
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش #سیب_پلو_کرمانشاهی 😋😍
سیب پلو کرمانشاهی یه غذای ساده ولی بی نهایت خوشمزه ست مخصوصن اگه با تهدیگ بال کبابی باشه که دیگه بچه ها از خوردنش سیر نمیشن👌🏻🤤
مواد لازم
برنج : دو نیم پیمانه
سیب زمینی بزرگ : یک عدد
بال مرغ : به تعداد لازم
شوید خرد شده : ۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه : یک عدد
زعفرون دمکرده
ادویه : فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر پولبیبر و نمک
طرز تهیه :
اول روی بال ها با نوک چاقو روزنه ایجاد میکنیم بعد با زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و ادویه ها خوب مزه دار میکنیم و یه ساعتی میذاریم یخچال
برنج به صورت کته باید آماده بشه وقتی در حال جوشِ سیب زمینی های نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم بعد شوید خرد شده و مخلوط میکنیم
کف قابلمه نچسب دو قاشق روغن و در صورت تمایل کمی کنجد میپاشیم و بال ها رو میچینیم و از مخلوط سیب پلو روش میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و یه ساعت با شعله ملایم دم میزاریم
بجای بال میتونید از ساق رون مرغ هم استفاده کنید
این غذا در عین سادگیش خیلی خیلی خوشمزست😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پفک_خونگی
با صدا ببینید🔈
سیب زمینی سه عدد متوسط
ارد ذرت سه قاشق چهار قاشق
نمک فلفل و زرد چوبه به علاوه اویشن یک قاشق چای خوری
روغن شمش طلا به میزان اندک
اول سیب زمینی هارو پوست بکنید برش بزنید و بذارید خوب بپزه
اون هارو از اب جدا کنید ادویه ها وارد رو بهش اضافه کنید بعد پهنش کنید اروم برشش بزنید و روغن رو بذارید داغ داغ شه اروم داخل روغن بندازید بعد از پنج دقیقه حدودا تمامه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi