فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور یکساعته😳😳😳
نمیخای بیبینی😳
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
بچه هام هوس #شیرینی کرده بودن اخه تواین اوضاع گرونی چه شیرینی بخرم 😐
راستش خودمم هوس کرده بودم 🙊
دل زدم به دریا و خودم دست به کار شدم🤷♀
تو تابه #شیرینی_نخودچی درست کردم 😍
از بیرون هم #خوشمزه تر شده بود ، بوش کل ساختمون برداشته بود
https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa
تا عید کلی شیرینی خوشمزه برای خودت درست کن😊
#پیراشکی_شکلاتی
🥯🍩
✅مواد لازم برای خمیر: ۳-۴ لیوان آرد قنادی، یدونه تخم مرغ ، ۱ لیوان شیر ولرم، ۴ ق.غ شکر، نصف ق.چ نمک، ۱ق.غ خمیر مایه فوری، ۱ ق.چ وانیل، ۵۰گرم کره هم دمای محیط
✅برای کِرِم شکلاتی: ۱ لیوان شیر،۱/۴ لیوان شکر،۱/۴ لیوان آرد ،چند تیکه شکلات
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳آموزش #پای_آناناس 😋😍
.
نزدیک باز شدن مدرسه هاست و این پای آناناس میتونه یه تغذیه عالی برای بچه هاتون باشه، پس سیوش کن😉😍
.
✅ مواد لازم برای ۱۲ تا پای:
کمپوت آناناس (کوچیک یا بزرگ)
تخم مرغ: ۳ عدد (۱۸۰ گرم با پوست)
شکر: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
وانیل: نصف ق چ (۱ گرم)
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
آب کمپوت آناناس: ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
پودر نارگیل چرب: ۲ ق غ ( ۱۵ گرم)
آرد قنادی: ۱ و نیم پیمانه ( ۲۲۵ گرم)
بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۵ گرم)
✅ دما و زمان پخت:
فر حتما از یک ربع قبل روشن بشه
فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه المنت پایین
فر برقی ۱۶۰ درجه المنت پایین و دور فن
توستر: ۱۵۰ درجه ( الممت بالا و پایین)
ماکروویو و سولار: ۱۶۰ درجه کانوکشن
طبقه وسط به مدت نیم ساعت
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
آموزش #سیب_پلو_کرمانشاهی 😋😍
سیب پلو کرمانشاهی یه غذای ساده ولی بی نهایت خوشمزه ست مخصوصن اگه با تهدیگ بال کبابی باشه که دیگه بچه ها از خوردنش سیر نمیشن👌🏻🤤
مواد لازم
برنج : دو نیم پیمانه
سیب زمینی بزرگ : یک عدد
بال مرغ : به تعداد لازم
شوید خرد شده : ۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه : یک عدد
زعفرون دمکرده
ادویه : فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر پولبیبر و نمک
طرز تهیه :
اول روی بال ها با نوک چاقو روزنه ایجاد میکنیم بعد با زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و ادویه ها خوب مزه دار میکنیم و یه ساعتی میذاریم یخچال
برنج به صورت کته باید آماده بشه وقتی در حال جوشِ سیب زمینی های نگینی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم بعد شوید خرد شده و مخلوط میکنیم
کف قابلمه نچسب دو قاشق روغن و در صورت تمایل کمی کنجد میپاشیم و بال ها رو میچینیم و از مخلوط سیب پلو روش میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم و یه ساعت با شعله ملایم دم میزاریم
بجای بال میتونید از ساق رون مرغ هم استفاده کنید
این غذا در عین سادگیش خیلی خیلی خوشمزست😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پفک_خونگی
با صدا ببینید🔈
سیب زمینی سه عدد متوسط
ارد ذرت سه قاشق چهار قاشق
نمک فلفل و زرد چوبه به علاوه اویشن یک قاشق چای خوری
روغن شمش طلا به میزان اندک
اول سیب زمینی هارو پوست بکنید برش بزنید و بذارید خوب بپزه
اون هارو از اب جدا کنید ادویه ها وارد رو بهش اضافه کنید بعد پهنش کنید اروم برشش بزنید و روغن رو بذارید داغ داغ شه اروم داخل روغن بندازید بعد از پنج دقیقه حدودا تمامه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکاتی در خصوص خوش پخت شدن برنج
#ترفند
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
47.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روکر_موز
✅مواد لازم:👇
🌱شیر ۲لیوان
🌱شکر سه چهارم لیوان
🌱آب سرد ۱ لیولن
🌱پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
🌱خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🌱موز ۲عدد
🌱گردو ۵ عدد
🌱بیسکویت پتی بور ده عدد
🌱تخم مرغ ۱ عدد
🌱پودر ژلاتین ۳ق غ
🌱نشاسته ذرت ۳ق غ
🌱ژله آلوئه ورا یک بسته
✅مواد ژله رولی🍭
پودر ژله یک بسته
بستنی وانیلی یک لیوان
قالب من گنجایش ۶لیوان آب رو داشت
📌نکات مربوط به ژله رولی (سایز۳۰ سینی،یک بسته ژله با سه چهارم در ۴۵،۲۰ دقیقه داخل لیوان آب جوش مخلوط بشه و یخچال بمونه)
📌تخم مرغ بافت دسر رو لطیف میکنه حذف نکنید
اگر دسر به قالب چسبید هر دوثانیه یکبار داخل آب جوش بذارید بیرون بیارید و تست کنیدکه جدا میشه یا نه بیشتر نمونه که دسر آب میشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر کاکائو بازاری
🥛🤎
📌مواد لازم:
شیر🥛 دولیوان
شکر 🍚سه قاشق غ خوری
پودر کاکائو 🤎سه قاشق اگه رنگش تیرست مقدارشو کمتر بریزین
نشاسته ذرت🌽 ( جایگزین نداره) یه قاشق مربا خوری
شکلات کاکائویی 🍫دو تکه کوچیک ( قابل حدف ) ولی طعمشو لذیذ تر میکنه
#شیر_کاکائو
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یک تخم مرغی
مواد لازم.......
تخم مرغ درشت یک عدد
شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیریک لیوان
آرددولیوان سرصاف
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.......
تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید
مناسب برای تغدیه بچه ها ست
#کیک_یک_تخم_مرغی
#آشپزی
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_قیمه
پیاز و لپه
گوشت
ادویه(فلفل،دارچین،زردچوبه)
رب گوجه فرنگی و لیموعمانی
هل و گلاب
زعفرون و ادویه مخصوص قیمه
برنج و روغن مایع
تخم مرغ و ماست
سیب زمینی و زرشک
هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🤞تا چائیت دم بکشه،
#شیرینیت آماده شده🤞
بزن روشون 👇👇👇👇👇👇👇
☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪☕️🍪
#کیک_تولد
یکی ازبهترین کیک های پایه تولد😍کیک شیفون هست👌که من برای این کیک استفاده کردم.
این کیک تولد نیازی به خامه کشی نداره چون در نهایت کل سطح کیک با پودر نارگیل پوشیده میشه و خوشگل میشه😍😍
میتونید پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی ژله ای رنگ کنید و استفاده کنید یعنی چند قطره رنگ دلخواهتون رو توی کیسه فریزر بریزید و پودر نارگیل رو اضافه کنید وتکون بدین تا رنگی بشه.
♦️داخل فر دست ساز هم میتونید
این کیک رو درست کنید حدود ۵۰
دقیقه زمان میبره.
مواد لازم:👇
✅تخم مرغ ۴ عدد
✅شکر یک لیوان سرخالی
✅وانیل نصف قاشق چایخوری
✅روغن مایع ۱/۴ لیوان
✅شیر ۱/۴ لیوان
✅آرد یک و ۱/۴ لیوان
✅بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
✅خامه قنادی حدود ۵۰۰ گرم
✅پودر نارگیل به مقدار لازم
♦️برای فیلینگ گردو موزشکلات.....
تمام مواد کیک به دمای محیط
رسیده باشن.
♦️آرد و بکینگ پودر حتما سه بار
الک بشن.
♦️فقط کف قالب کاغذ روغنی پهن
کنید و دیوارها چرب نشه.
♦️برای اینکه کیک راحت راحت تر
برش بخوره بهتره سلفون بپیچید و
یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه.
♦️خامه قنادی باید یخمکی باشه و
اول با دور کند حدود یکی دو دقیقه
بزنید بعد با دور تند همزن بزنید تا
فرم بگیره و رنگش مات بشه و خامه شروع کنه به پرت شدن به دیواره های ظرف،دیگه بیشترنزنید که خراب میشه.
✅این مقدار مواد برای قالب ۲۰
سانت با ارتفاع ۷یا ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ مناسبه
📌برای فر گازی دمای ۱۸۰ فر از قبل
گرم شده حدود ۴۰ دقیقه الی یک
ساعت (دمای فرها متفاوته)
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi