eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.3هزار دنبال‌کننده
811 عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر کاکائو بازاری 🥛🤎 📌مواد لازم: شیر🥛 دولیوان شکر 🍚سه قاشق غ خوری پودر کاکائو 🤎سه قاشق اگه رنگش تیرست مقدارشو کمتر بریزین نشاسته ذرت🌽 ( جایگزین نداره) یه قاشق مربا خوری شکلات کاکائویی 🍫دو تکه کوچیک ( قابل حدف ) ولی طعمشو لذیذ تر میکنه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یک تخم مرغی مواد لازم....... تخم مرغ درشت یک عدد شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان روغن نصف لیوان شیریک لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه....... تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید مناسب برای تغدیه بچه ها ست هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز و لپه گوشت ادویه(فلفل،دارچین،زردچوبه) رب گوجه فرنگی و لیموعمانی هل و گلاب زعفرون و ادویه مخصوص قیمه برنج و روغن مایع تخم مرغ و ماست سیب زمینی و زرشک هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
یکی ازبهترین کیک های پایه تولد😍کیک شیفون هست👌که من برای این کیک استفاده کردم. این کیک تولد نیازی به خامه کشی نداره چون در نهایت کل سطح کیک با پودر نارگیل پوشیده میشه و خوشگل میشه😍😍 میتونید پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی ژله ای رنگ کنید و استفاده کنید یعنی چند قطره رنگ دلخواهتون رو توی کیسه فریزر بریزید و پودر نارگیل رو اضافه کنید وتکون بدین تا رنگی بشه. ♦️داخل فر دست ساز هم میتونید این کیک رو درست کنید حدود ۵۰ دقیقه زمان میبره. مواد لازم:👇 ✅تخم مرغ ۴ عدد ✅شکر یک لیوان سرخالی ✅وانیل نصف قاشق چایخوری ✅روغن مایع ۱/۴ لیوان ✅شیر ۱/۴ لیوان ✅آرد یک و ۱/۴ لیوان ✅بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ✅خامه قنادی حدود ۵۰۰ گرم ✅پودر نارگیل به مقدار لازم ♦️برای فیلینگ گردو موزشکلات..... تمام مواد کیک به دمای محیط رسیده باشن. ♦️آرد و بکینگ پودر حتما سه بار الک بشن. ♦️فقط کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و دیوارها چرب نشه. ♦️برای اینکه کیک راحت راحت تر برش بخوره بهتره سلفون بپیچید و یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه. ♦️خامه قنادی باید یخمکی باشه و اول با دور کند حدود یکی دو دقیقه بزنید بعد با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیره و رنگش مات بشه و خامه شروع کنه به پرت شدن به دیواره های ظرف،دیگه بیشترنزنید که خراب میشه. ✅این مقدار مواد برای قالب ۲۰ سانت با ارتفاع ۷یا ۱۸ سانت با ارتفاع ۱۰ مناسبه 📌برای فر گازی دمای ۱۸۰ فر از قبل گرم شده حدود ۴۰ دقیقه الی یک ساعت (دمای فرها متفاوته) 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
گوجه تبریزی با طعم متفاوت و عالی مواد لازم: گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ خیار ۱کیلو هویج ۱کیلو گوجه حدودا ۵کیلو فلفل تند و شیرین سیر ۶ بوته سرکه نمک طرز تهیه: ❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک" نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بجا شکلات اینجا👇نوشتم چی بزنی😋🍫 شما میتونید هم‌شیرینی‌ شکلاتی 😋صداش کنید هم نون شکلاتی🤤فرقی نداره مهم اینه دوسش داشته باشی و ازش لذا ببری😍 راستی میتونی بجای شکلات از ترکیب شکر و دارچین 🍯 استفاده کنی یا مربا بزنی یا حتی خرما یا نوتلا یا هرچیزی که دوست حتی کره بادام زمینی🥜 تازه اینم بگم این شیرینی با ۲ قلم‌ مواد بدون فر اونم‌تو تابه دست میشه دیگه‌ چی میخوای؟؟؟😉 مواد لازم: خمیر هزارلا یک بسته🫔 شکلات صبحانه ۲ ق غ 🍫 براب رومال: ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران🥚🍷 یا زرده تخم مرغ و شیر و وانیل🥛🥚 یا فقط شیر🥛 هرکدوم رو دوست داری میتونی براب رومال استفاده کنی😊 برای پخت در فر: فرو رو از قبل ۱۵ دقیقه گرم کن با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه بدزش😉 برای پخت در تابه: شعله پخش کن رو بذار رو شعله کم تا گرم بشه بعد تابه که درش رو دم کنی گذاشتی رو بذار روش با شعله کم بذار ۳۰ دقبقه بپزه😊 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری با ته یه نوشابه کیک زبراتون رو راحت طرح بدین😍👌 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️فوت و فن آشپزی ❌️یه کار اشتباهی که موقع اکثرا انجام میدن 🍗🍗🍗 ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• آسون ترین 🥧 ببین چه کیکی شد👌😍 این تقریبا۲۲.۴گرم پروتئین مواد لازم:👇 تخم مرغ دوعدد آرد جو دوسر دو قاشق غ خ سر پر کره بادام زمینی دو قاشق غ خ وانیل یک قاشق چ خ بیکینگ پودر یک قاشق مربا خ عسل یک قاشق غ خ(یاشربت افرا،یا استویا) همه مواد رو با هم مخلوط کنید،بیکینگ پودر رو اخرسر اضافه کنید یک هم کوچیک بزنید یک دست بشه اگه مواد شل بود میتونید یک قاشق دیگه بهش آرد جو دوسر اضافه کنید ظرف کوچیک انتخاب کنید ظرف مورد نظر رو با کمی روغن زیتون چرب کنید من مواد رو دوبرابر کردم چون ظرفم بزرگ بود داخل فر ۳۰تا۳۵دقیقه با دمای ۱۴۰ اگه سیخ چوبی زدین به کیک و خمیر بود میتونید پنج تا ده دقیقه دیگه اجازه بدین بپزه اما دمای فر رو کم کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زعفرانی بدون آب🍗 مواد لازم : مرغ پیاز سیر زعفران ادویه طعم دار زردچوبه فلفل سیاه نمک ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
👩🏻‍🍳آموزش 🤩 ✨به زودی مدارس باز میشه و این کلوچه خرمایی ها میتونه یه تغذیه مقوی و خوشمزه برای بچه ها باشه☺️ کره ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۰۵ گرم ( ۱/۲ پ) پودر قند ۱۲۰ گرم ( ۳/۴ پ) وانیل ۱/۲ ق چ آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۱/۴ پ) ✅مواد هم دمای محیط باشه ✅من از پنیر کیبی استفاده کردم از پنیر خامه ای لبنه هم میتونین استفاده کنین ✅به جای کره میتونین از روغن صاف قنادی استفاده کنین ✅همه آرد رو یکجا نریزین چون ممکنه کمتر از میزان دستور مصرف بشه و به آبخوری آرد شما بستگی داره مواد میانی👇👇 خرمای کبکاب ۴۵۰ گرم پودر دارچین ۱ ق س پودر هل ۱ ق س کره نرم ۴۰ گرم ( ۲ ق س) پودر نارگیل یا مغز دلخواه ۲۰ گرم 🔸خرما را میتونین چرخ کنین 🔸پودر نارگیل و مغزیجات سلیقه ایه و قابل حذف ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi